Hogyan fogadj online — Útmutató kezdőknek

Még kezdő vagy, de szeretnél te is beszállni az online sportfogadás világába? Ne aggódj, elmagyarázzuk, mi mit jelent pontosan, és még azt is megmutatjuk neked lépésről lépésre, hogy hogyan is kell belefogni az online sportfogadásba. Olvass tovább, és tudj meg mindent az internetes fogadóirodákról!

 

Sportfogadás egyszerűen — Ismertető kezdő játékosoknak

A sportfogadás a laikusok szemében egyenlő lehet a jövendöléssel. Ez azonban téves megállapítás, de valóban van hasonlóság. A sportfogadás az a tevékenység, amelynek következtében megjósoljuk, hogy bizonyos események milyen végkimenetellel fognak zárulni. Mindezt persze pénzben is megtippeljük, és ha nyerünk, az alap tétünk sokszorosát nyerhetjük vissza, így növelve a pénztárcánk méretét. Röviden, és tömören ez a sportfogadás lényege.

Sportfogadni végtelenül egyszerű, és bárki tud. Az is sportfogadás, ha a haverjaiddal fogadtok egy százasban, hogy ki lövi a meccs következő gólját, vagy melyik csapat nyeri a meccset. Ennek azért egy fokkal kifinomultabb formája, amikor inkább az online sportfogadást választod. Ehhez érdemes regisztrálni a legjobb online sportfogadás oldalakra – akár többre is! A listát nálunk megtalálhatod, ezek mind megbízható oldalak.


Pro sportfogadás tippek kezdőknek — Hasonlítsd össze a szorzókat

Mint írtuk, érdemes lehet több online sportfogadó irodánál is regisztrálni, mégpedig azért, mert ha mondjuk tudod, hogy a Bajnokok Ligája döntőjére fogsz fogadni, akkor nem mindegy, hogy milyen szorzón teszed ezt. A hazai csapatra lehet hogy a Rabona 1.85-ös szorzót ad, míg az Unibet 2.00-ért kínálja őket. Ilyenkor, ha csak egy oldalon van fiókod, kénytelen vagy beérni a kisebb szorzóval, azonban ha mindkét oldalon regisztrálva vagy, akkor játszhatsz a nagyobb oddson – és így növelheted a nyereményedet!


Online fogadás — Egyszeri tétek, kombinált fogadások és többszörös fogadások

Egyszeri tét: Amikor egyetlen eseményt, vagy meccset nézel ki, és arra fogadsz, például a Real Madrid – Barcelona mérkőzésen fogadsz a döntetlenre. Hogyha ez lesz a végeredmény, nyersz, ha nem, akkor vesztesz, ilyen egyszerű.

Egyszeri tet2
Egyszeri tét

Kombinált fogadás: Amikor több meccset is megteszel ugyanarra a szelvényre. Ahhoz, hogy nyerj, minden eseménynek be kell következnie. Ha egy mérkőzés is rossz eredménnyel zárul, akkor a teljes szelvényt elvesztetted. Minél több eseményt teszel rá, annál nagyobb a lehetséges nyeremény, de ezzel együtt csökkennek a nyerési esélyeid is.

Többszörös fogadás: A kombinált fogadás egy komplikáltabb formája. Rengeteg fajtája van. Ez attól is függ, hogy hány eseményre fogadsz. A lényege, hogy valamennyi pénzt akkor is nyersz, hogyha 1, 2 vagy akár több eseményre is rosszul fogadtál. A tét alapból sokszorozódik az alap téthez képest, illetve a lehetséges nyeremény is csökken minden egyes rossz tippel.

Kombinalt fogadas2
Kombinált fogadás


Élő fogadás — Keress pénzt miközben meccset nézel!

Hogyha szeretsz meccseket nézni, és szereted az online sportfogadást, akkor az élő fogadást konkrétan neked találták ki. Az élő fogadás lényege, hogy azután is tudj fogadni egy-egy mérkőzésre, miután elhangzott a kezdő sípszó. Ez azért jó, mert a meccs kezdete előtt csak találgatni tudunk, hogy vajon mi járhat az edzők, illetve a játékosok fejében. Előzetes tapasztalatokra hagyatkozhatunk, de konkrét, friss tudásra nem.

Ez adja a fő különbség az élő, és a mérkőzés előtti fogadások között. A meccs előtti fogadásoknál az előzetes statisztikákra és hírekre kell hagyatkoznod. Információ hiányban szenvedsz, hiszen nem tudod, milyen csapattal fognak felállni, milyen mentalitásban küldi ki az edző a játékosokat, mi az alapvető hozzáállás. Lehet, hogy szörnyű napot fogott ki az esélyesebb csapat, és ez már az első perctől nyilvánvalóvá válhat..

Előzetes fogadásnál nincs esélyed korrigálni, élő fogadásnál ezzel szemben azonnal tudsz reagálni minden apró változásra. Ha látod, hogy az elmúlt 5-10 percben a hazai csapat dominált, és már nagyon érik a gól, akkor meg is teheted, hogy ők lövik a következő gólt. Amint megszerzik a gólt, már nyertél is, ha a másik csapat szerez gólt, akkor pedig vesztettél. Rengeteg fogadási piac van élő fogadással, érdemes kipróbálni, neked személy szerint melyik fekszik a legjobban!

betinia elo
BetiniaÉlő fogadás

Hogyan kezdjük — Fogadási útmutató lépésről lépésre

Az első lépés az online sportfogadás rögös, de jutalmakkal kikövezett útján az, hogy ellátogatsz a Sportfogadas.net-re. Oldalunk szakértői elemezték az online sportfogadás oldalakat, amik Magyarországon is elérhetőek, ezek közül a legjobbakat egy csokorba szedtük, hogy Neked már tényleg csak a legjobbak közül kelljen kiválasztani a legszimpatikusabbat. Ne aggódj, csak megbízható oldalakat mutatunk. Kezdjük hát! A következő lépés, a regisztráció!

1. Az első lépések — Regisztrálj egy magyar sportfogadás oldalon!

Kiválasztottad az oldalt? Remek. Mi példának okáért az Unibet oldalán fogjuk bemutatni, hogyan is tudsz sporteseményekre fogadni az interneten. Kattints hát a Regisztráció gombra, add meg a személyes adataidat, és lépj tovább. Ezt követően add meg a címedet, és a használni kívánt pénznemet. Fogadd el a bónuszt, és az általános szerződési feltételeket, és regisztrálj!

2. Befizetés — Hogyan töltsem fel az online sportfogadás fiókomat?

Ezt követően jöhet a pénzfeltöltés. Ehhez lépj be újdonsült fiókodba, és kattints a Befizetés gombra. Itt megjelennek a lehetséges befizetési módszerek. Válaszd ki a számodra legkényelmesebbet, add meg az adataidat, majd pedig írd be, hogy mennyi pénzt szeretnél az Unibet fiókodba utalni. Ezt követően erősítsd meg a befizetést, és ha helyes adatokat adtál meg, a pénz máris megjelenik a számládon. Ezzel már kezdhetsz is játszani.

mastercard icon

visacard icon

paypal icon

skrill icon

neteller icon

bitcoin icon

3. Útmutatás fogadáshoz — Hogyan kezdjük?

Most már tényleg az a következő, hogy megtegyük a tétjeinket. Ehhez először is ki kell választani, milyen sportágra szeretnénk fogadni. Menjünk tehát a Sport szekcióra a főmenüben, majd a bal oldali menü oszlopból válasszuk ki a kedvenc sportunkat.Ez példának okáért legyen mondjuk a Labdarúgás, keressük ki a listából, és kattintsunk rá.

4. Válasszuk ki a meccset

Ekkor megjelennek a soron következő mérkőzések. Válasszuk ki azt, amelyikre fogadni szeretnél. Alapból az 1X2 piacot láthatjuk, tehát hogy a mérkőzés a hazai, a vendég csapat győzelmével, vagy épp döntetlennel ér véget. Ezen tudunk változtatni, illetve a meccs melletti nyílra kattintva az összes fogadási piac láthatóvá válik. Nagyobb meccsekre akár több száz fogadási ajánlat közül is választhatunk.

5. Hosszú-, rövid távú, vagy élő fogadás?

Hogyha még órák, netán napok vannak hátra a mérkőzésig, akkor meccs előtti fogadást tudunk kötni. Hogyha már elkezdődött a meccs, akkor akár élőben is tudunk ugyanígy fogadni. Hosszútávú fogadáshoz a fenti menüsorban a “Végső fogadások” gombra kell kattintani, itt kapjuk meg az elérhető kínálatokat.

6. Fogadjunk!

Hogyha sikerült kiválasztani, amire fogadni szeretnél, akkor kattints a számodra szimpatikus szorzóra. Ekkor a jobb alsó sarokban megjelenik a szelvényed. Kattints további szorzókra, hogyha más eseményekkel együtt szeretnél kombinált, vagy többszörös fogadást feladni. Add meg a téted összegét, és kattints a fogadásra. Erősítsd meg, és a szelvényedet már sikeresen fel is adtad. Hogyha pedig nyertél, akkor azt automatikusan jóvá is írják a számládon pillanatokon belül!