Lóverseny fogadás kezdőknek 2024 — Útmutató és tanácsok

A Sportfogadas.net oldalon elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy megmutassuk olvasóinknak a legfontosabb sportfogadással kapcsolatos útmutatókat. Szeretnénk elérni, hogy olvasóink minél nagyobb profitra tehessenek szert, ezért írtunk már megannyi online sportfogadással kapcsolatos tippet, trükköt és stratégiát, és ezért írjuk meg ezt a cikket is.

Célunk, hogy bemutassuk a lóverseny fogadás alapjait. Aki lovakra szeretne fogadni, annak az alapokat ezen az oldalon kell elkezdenie. Cikkünk során bemutatjuk a magyar lóverseny fogadás történetét, és evolúcióját, ahogy globális szinten is bemutatjuk a legfontosabb tornákat. Elmeséljük, mi alapján érdemes online sportfogadás oldalt választani,
és hogy hogy lehetünk sikeresek lóverseny fogadásban. Bemutatjuk a különböző féle – fajta lóverseny fogadási ajánlatokat és típusokat, külön magyarázattal. Segítséget nyújtunk ahhoz is, hogy a legjobb online sportfogadás oldalakat sikerüljön kiválasztani. Olvasd tehát el cikkünket, és tanuld meg a lóversenyfogadás alapjait.

A legjobb online bukmékerek Lóverseny fogadás:

Szakértői értékelés
Fénypontok
 
Üdvözlő bónusz
99/100 Ismertető
35T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás 22bet
 • Statisztikák, élő sportesemények, és szinte minden sportág
 • forintban és magyar nyelven is fogadhatsz
 • ázsiai hendikeppel
95 Payout Ratio
35T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás 22bet
 • Statisztikák, élő sportesemények, és szinte minden sportág
 • forintban és magyar nyelven is fogadhatsz
 • ázsiai hendikeppel
22bet Ismertető
98/100 Ismertető
35T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás 20bet
 • Különféle fogadási piacok
 • GYIK szekció elérhető
 • Népszerű kriptovaluták használata
93 Payout Ratio
35T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás 20bet
 • Különféle fogadási piacok
 • GYIK szekció elérhető
 • Népszerű kriptovaluták használata
20bet Ismertető
97/100 Ismertető
52T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás Ivibet
 • Remek labdarúgás kínálat, akár élőben is
 • Online stream az élő fogadási felületen
 • VIP program a leghűségesebb ügyfeleknek
95 Payout Ratio
52T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás Ivibet
 • Remek labdarúgás kínálat, akár élőben is
 • Online stream az élő fogadási felületen
 • VIP program a leghűségesebb ügyfeleknek
Ivibet Ismertető
96/100 Ismertető
1BTC
Üdvözlő Bónusz
Látogatás Vave
 • Üdvözlő bónusz BTC 1 értékben
 • A legjobb kripto fogadási felület
 • Havi pénzjutalmak VIP tagoknak
94 Payout Ratio
1BTC Üdvözlő Bónusz
Látogatás Vave
 • Üdvözlő bónusz BTC 1 értékben
 • A legjobb kripto fogadási felület
 • Havi pénzjutalmak VIP tagoknak
Vave Ismertető
95.6/100 Ismertető
35T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás Select.bet
 • Nagyon jó esélyek
 • Egyszerű használhatóság és felhasználóbarát design
 • Szép és elérhető élő fogadási opció
95 Payout Ratio
35T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás Select.bet
 • Nagyon jó esélyek
 • Egyszerű használhatóság és felhasználóbarát design
 • Szép és elérhető élő fogadási opció
Select.bet Ismertető

Melyik lóverseny bajnokságokra érdemes fogadni itthon?

Magyarországon a lóversenyzés hagyománya egészen a 19. századig nyúlik vissza. Magát a sportot Széchenyi István honosított meg itthon, angol minta alapján. Az 1820-as évek elején teremtette meg a hagyományt, hogy a falusiak feljárjanak a városba, és versenyezzenek lovaikkal a templom körül. A nyertes lovakat drágábban tudták ezután eladni, így ez vált a falusiak egyik fő bevételi forrásává.

Ez egészen jól is ment nekik, és komoly kereseteket tudtak ebből kovácsolni. Aztán, ahogy lenni szokott, professzionalizálódni kezdett a szakma. 1827-ben megrendezték az első pesti lófuttatást, majd sorra jelentek meg a professzionális lótenyésztők, akik a drágán eladott verseny lovakban találták meg a piaci rést. Hamar kiszorították a falusiakat ebből a szakmából. Azóta több lóverseny is elérhető Magyarországon. Ezeket szeretnénk most bemutatni.

A legrangosabb verseny — Magyar Galopp Derby

Magyarországon minden lótenyésztő álma megnyerni a Magyar Galopp Derbit, avagy egyszerűen csak a derbit. Ez ugyanis mind közül a legnagyobb, a legősibb és a legmeghatározóbb lóverseny Magyarországon. Aki ezt megnyeri, az egészen biztosan bekerül a halhatatlanok történelemkönyvébe. Három – négy éves mének, és kancák indulhatnak rajta, hiszen ők vannak erejük teljében.

A verseny távja másfél mérföld,azaz 2400 méter. A versenynek a Kincsem Park ad otthont, ahogy szinte minden magyar lóversenynek is. 1921-ben rendezték az első Galopp Derbyt. A legutóbbi bajnok Faust volt 2020-ban, a rekordot pedig Sunny Sam futotta 2008-ban. A legjobb online sportfogadás oldalakon lófogadás oddsokat is találhatsz a Magyar Galopp Derbyre! Te fogadnál rá?lóverseny

Az első magyar verseny — Magyar Ügető Derby

Hiába a Galopp Derby a legrangosabb, a legelső lóverseny Magyarországon az a Magyar Ügető Derby. Akkoriban még nem  Derbyként, hanem mint “Nagy Tenyészverseny” hivatkoztak az eseményre. 1884-ben rendezték meg először, tehát évtizedekkel előzte meg a galopp derbit. Azóta már a 100. Ügető Derby is megrendezésre került, az évszázados hagyomány tehát nem mostanában fog megszakadni.

A Magyar Ügető Derby címvédő bajnoka Atomanti M. Az Ügető Derbynek is a Kincsem park ad otthont. Ez egy 2500 méter hosszú verseny, amelynek rekordere 1900 méteren Naná, 2500 méteren pedig Time To Say Goodbye. Hogyha lóverseny fogadásba szeretnél fogni, érdemes többet tanulni erről a tornáról. Csekkold a legjobb oddsokat partnereink kínálatából!


Melyek a legfontosabb bajnokságok lóverseny fogadás szempontjából?

A lóverseny fogadásnak, bár korán került nálunk is bevezetésre, akkora hagyománya közel sincs itthon, mint egyéb országokban. Európán belül Anglia és Franciaország rendelkezik hatalmas lovaglási hagyományokkal. Értelemszerűen náluk is a legnépszerűbb piacok közé tartozik a lóverseny fogadás.

Ausztrália, Új-Zéland, Dél-Afrika, illetve az észak amerikai országok (Kanada, Amerikai Egyesült Államok) mellett Kínában, és Hong Kongban is fontos szerepet tölt be a lóverseny fogadás a polgárok életében. Számos fontos, és népszerű versenyt rendeznek ezen országokban, amelyeken évről évre lehet fogadni, és pénzt csinálni. A következő néhány sorban a legrangosabb lóversenyeket szeretnénk bemutatni.Lóversenyfogadás

Lóverseny fogadás Angliában — Íme a Cheltenham Festival

A Cheltenham Festival az egyik leghíresebb lóverseny rendezvény-sorozat. Nem hiába. Óriási felhajtás övezi minden évben, ráadásul, ahogy a neve is mutatja, ez egy fesztivál. Mindez azt jelenti, hogy nem csak egyetlen verseny köré épül a menetrend, hanem folyamatosan mindenféle lóverseny eseményekkel kényeztetik a látogatókat, és az online lóverseny fogadással foglalkozókat egyaránt.

Minden évben márciusban kerül megrendezésre az esemény sorozat. A Cheltenham Festival összdíjazása a második legnagyobb minden lóverseny rendezvény közül – csak a hamarosan terítékre kerülő Grand National előzi meg számokban. A fesztivál négy napig tart. Legfőbb eseményei közé tartoznak a Queen Mother Champion Chase, a Champion Hurdle és a Cheltenham Gold Cup.

A legnagyobb összdíjazású lóverseny — Grand National

A Grand National-nak Liverpool ad otthont, azon belül is az Aintree versenypálya. Mint már említettük, itt osztoznak a résztvevők a legnagyobb pénzösszegeken. A hatalmas nyereményből csak versenyzőként, de lóverseny fogadásban jártas játékosként egészen hasonló összegekben részesülhetsz te is. Ehhez azonban csatlakoznod kell valamelyik partner oldalunkhoz!

Az első Grand National 1839-ben került megrendezésre, és azóta is fennmaradt a hagyomány. A Grand National jobbára a brit lótenyésztők elit versenye, ám néha előfordul más nemzet sikere is, mint például francia, amerikai, sőt osztrák siker is született már. A híresebb tulajdonosok közé tartozik a már visszavonult focimenedzser-legenda, Sir Alex Ferguson. Az ő What A Friend nevű lova 2011-ben és 2013-ban is indult a versenyen.

A világ leggazdagabb lóversenye — Dubai Világkupa Karnevál

Az Egyesült Arab Emírségek a Sharia törvénye szerint élnek. Ez azt jelenti, hogy a szerencsejáték minden formája tiltott – kivéve például a lóversenyfogadást. Két versenypálya is üzelem Dubaiban, az egyik a Dubai Racing Club, míg a másik az eseménynek is otthont adó Meydan pálya.

1996 óta rendezik meg Dubaiban a Dubai World Cup Carnival nevű eseményt, azaz a Dubai Világkupa Karnevált. A Dubai World Cup Carnival a világ leggazdagabbnak tartott lóversenye. 2019-ben a fődíj 12 millió dollárt fizetett. Te is nyerhetnél ennyit, de ahhoz nagyon jól kellene fogadni…


Lóverseny fogadás oddsok — Hogy találhatom meg a legjobb szorzókat?

Aki szereti a lóversenyt, az a lóversenyfogadást is élvezi. Aki még kezdő, annak pedig itt vagyunk mi! Hogyha lóversenyfogadáson töröd a fejed, akkor az első, és legfontosabb lépés a tökéletes online sportfogadás oldal kiválasztása kell, hogy legyen. Ebben pedig mi már elvégeztük helyetted a munka lényegi részét. Kiválogattuk a legmegbízhatóbb, és legjobb szolgáltatásokat nyújtó oldalakat. Neked már csak regisztrálnod kell, és játszanod!

Fontos, hogy vizsgáld meg alaposan az oldalakat, amelyeknél regisztrálni szeretnél. Menj biztosra! Olyan oldalnak add meg bankügyi, és személyes adataidat, ahol biztosan vannak olyan események, amelyekre fogadni szeretnél. Van még rengeteg szempont amiket figyelembe kell venned, ezek mindegyikét részletesen kifejetjük értékeléseinkben.

Annyit szeretnénk még hozzáfűzni, hogy nem vagy limitálva egy oldalra. Online lóversenyfogadást egyszerre akár több oldalon is űzhetsz – főleg hogyha arbitrázs fogadáson is gondolkozol. Azonban mindenképp hasonlítsd össze a lóverseny fogadás oddsokat, és arra az oldalra regisztrálj, ahol a legjobb szorzókat találod. Hosszú távon ez az egyik legfontosabb szempont, hiszen minél nagyobb oddsokon tudsz fogadni, annál több pénzt nyerhetsz!Lóverseny esélyek

Rövid távú lóverseny fogadások — Mi ez, és mikor érdemes így fogadni?

A rövid távú lóverseny fogadás azt jelenti, hogy még nem kezdődött el az esemény, amire fogadni szeretnénk, de már hamarosan bekövetkezik. Pár napon, esetleg 1-2 héten belül sor kerül a mérkőzésre / futamra, stb. Aztán amint véget ér az adott esemény amire fogadtunk, abban a pillanatban az is eldől, hogy nyertünk-e, avagy sem.

Rövid távú fogadást érvényesen az adott mérkőzés kezdő pillanatáig lehet tenni. Mihelyst elkezdődik a futam, már nem tudsz rá ilyen fogadást kötni – az már az élő fogadás lesz, aminek az előnyeit egy külön fejezetben fogjuk kitárgyalni. Rövid távú lóverseny fogadást egy-egy futamra érdemes tenni.

Hosszú távú lóversenyfogadás — Nyerj pénzt hónapok múlva

A Cheltenham fesztivál például csak jövőre lesz megrendezve, de te már most fogadhatsz rá. Nagyjából így lehet leírni a hosszú távú lóverseny fogadásokat. Heteket, hónapokat, bizonyos esetekben akár éveket is várnod kell, hogy kiderüljön: nyertél-e. A hosszú távú fogadás azért éri meg, mert sokkal magasabbak az oddsok, ám figyelembe kell venni, hogy ez azért egy több hónapos befektetés.

Aki azonnali sikerekre, és nyereményekre vágyik, annak a rövid távú fogadásokat ajánljuk. Hosszú távú fogadást csak akkor köss, ha nem akarsz most azonnal pénzt nyerni. Tipikus hosszú távú fogadás egyébként a torna győztesére fogadni még a verseny vagy a bajnokság vége előtt, vagy akár olyan különleges ajánlatokra is fogadhatsz, hogy például lesz-e új világrekord az adott torna során, avagy sem.

A legmagasabb és legalacsonyabb szorzók lóverseny fogadásban

A lóverseny fogadásban nagyon hasonlóan működnek az oddsok, akárcsak az online sportfogadásban, és a hagyományos sportoknál. Biztos eseményre nem fogadunk. A biztos esemény szorzója 1.00 lenne, de ilyen nem létezik, lévén hogy nem lenne értelme. Feltennéd a pénzed hogy visszakapd. Így a legkisebb odds amire fogadhatunk az 1.01, ami azt jelenti, hogy 1 000 forintból 1 010 forint a nyereményünk.

Természetesen 1.01-től akármeddig nőhetnek az oddsok. Felső határ nincs, bár azért természetesen a sportfogadás oldalak is limitálják a kínálataikat, hiszen egy esetleges csoda folytán nem akarnának tönkremenni. Azt azért muszáj megjegyeznünk, hogy nyert már versenyt 301.00-s és 201.00-s oddsokkal ló a történelem folyamán…

Lóverseny fogadási piacok — Az elérhető fogadási kínálat

 • Verseny szelvény. A verseny szelvény a legnépszerűbb lóverseny fogadás típus. Ez azt jelenti, hogy fel vannak írva a futamon versenyző lovak nevei, és az azokhoz tartozó oddsok. Te kiválasztod azt a lovat, amelyik szerinted nyerni fog. Ha tényleg a te lovad nyer, nyertél, ha nem a te lovad nyer, vesztettél.
 • GY / H Extra oddsok. Nem csak a győztesre tudsz fogadni, hanem egyéb helyezésekre is. Hogyha a 2. vagy a 3. helyezetteket jobban tudod megtippelni, mint az elsőket, akkor a GY / H Extra lóverseny fogadási piacot neked találták ki. Fogadj lejjebbi helyezésekre is!
 • Dupla esély. Hogyha egyszerre két tippet is szeretné leadni ugyanarra a lóra, azt is megteheted. Ezzel növeled a nyerési esélyeidet, de természetesen csökkented a nyeremény, illetve a profit összegét, hiszen az egyik fogadásod biztosan veszíteni fog. A másik viszont nyerhet, és akkor még profitálhatsz is!
 • Nem nyer fogadási piac. Nem csak a dobogó résztvevőire, vagy a nyertesre lehet fogadni. Vannak már olyan lóverseny fogadási piacok is, amikkel kizárhatsz egyes lovakat. Ha például biztosan tudod valamelyik lóról, hogy aznap esélye sincs, akkor ebből a tudásból is pénzt csinálhatsz. Fogadj arra hogy nem ér el helyezést, és élvezd ki az utolsó helyezését!
 • Helyezést ér el / Nem ér el fogadási piac. A nyer – nem nyer skáláról kimozdulva is van élet. Fogadhatsz arra is, hogy eléri e a top három hely egyikét az adott ló, avagy sem. Ezzel javíthatod az esélyeidet, hiszen ezen a piacon a top három bármelyik helye jó neked.

A legnépszerűbb piacok lóverseny fogadásnál — Tippek fogadáshoz

 • Futam győztes – tippeld meg, ki nyeri a futamot.
 • Nem nyer fogadási piac – Tippeld meg, ki NEM nyeri meg a futamot.
 • / 3. Helyezés fogadási piac – Tippeld meg a 2. És a 3. helyezetteket.
 • Helyezést ér el / helyezést nem ér el fogadási piac – Tippeld meg, ki lesz vagy nem lesz benne a top háromban.
 • Speciális fogadási piacok – Különleges ajánlatok fogadóirodáktól függően
 • Pontos helyezés fogadási piac – Tippeld meg, melyik ló pontosan hanyadik helyen fog befutni.
 • Outright fogadási piacok – Tippeld meg hosszú távon előre hogy melyik ló fogja megnyerni az általad kiválasztott versenyt.

Élő lóverseny fogadás — Pro és Kontra

2021-ben már élőben is fogadhatsz lóversenyekre. Ezzel csak még izgalmasabbá teheted magát a versenyt. Az élő fogadás a rövid távú fogadás egy alfajaként értelmezhető, ami akkor nyer értelmet, amikor elkezdődik a futam (míg előbbi pont akkor veszti érvényét). Az élő fogadásnak rengeteg előnye lehet, ezek közül szeretnénk most bemutatni párat.

Az élő fogadás során információ többletet szerezhetsz a fogadóirodával szemben, vagy legalábbis a múltbéli önmagaddal szemben. Kapsz egy esélyt, hogy korrigáld a korábban elkövetett hibáidat, ha esetleg ez történt volna. Ha a ló akire nyertesként fogadtál, az utolsó helyen vesztegel, akkor van esélyed javítani. Ráadásul a szorzók is lekövetik az eseményeket, szóval ki tudod használni ezt az ingadozást is.

Az élő lóverseny fogadás során is számos fogadási piac érhető el. Ezek közé tartozik a futam győztesére, pontos helyezésekre, Helyezést ér el / nem ér el, vagy a Nem nyer fogadási piacok. A legmodernebb online sportfogadás oldalakon már live streamen, azaz élő közvetítésben is nyomon követheted az eseményeket, ami tovább javítja a nyerési esélyeidet.Élő lóversenyfogadás


A legjobb oldal lóverseny fogadáshoz

A sikeres, és profitábilis lóverseny fogadáshoz elengedhetetlen, hogy a legjobb oldalakon fogadj a lovakra. A legjobb oldalt kiválasztani nem kis kutatómunka. Rengeteg szempontot kell figyelembe venni, mielőtt regisztrálnál egy – egy oldalra. Azt mindenképpen meg szeretnénk jegyezni, hogy nem csak egy sportfogadás oldalra regisztrálhatsz, sőt, hogyha szeretnéd folyamatosan a legjobb oddsokat használni, akkor érdemes minél több fiókot fenntartani minél több oldalon.

Így fogod tudni összehasonlítani az oddsokat, és így fogod tudni alkalmazni a legjobb stratégiákat. Minél nagyobb oddsokat találsz egy oldalon, annál jobb. Ezek mellett szintén fontos a kényelmes bankolás. Gyorsan, egyszerűen és persze olcsón, lehetőleg ingyen akard intézni a pénzügyeidet. Olyan oldalakat válassz, ahol könnyen elérhetőek azok a be- és kifizetési módszerek, amelyeket te szeretnél használni.

A remek pénzügyi megoldások mellett a másik hatalmas life hack a megfelelő ügyfélszolgálat. Hogyha olyan oldalt választasz játékhoz, ahol 0 – 24-es felügyelet működik és bármikor kérhetsz segítséget, az bőven meg tudja könnyíteni a dolgodat. E-mail cím, telefonszám, Skype, WhatsApp, Telegram, és Live Chat – az ügyfélszolgálat általában ezeken a platformokon érhető el. Kérj tőlük segítséget bátran, ha bármi problémád van!

Mindezek mellett szeretnénk még egyszer megkérni, hogy csak olyan oldalt vegyél komolyan, ami komolyan veszi önmagát. Ha nincs egy sportfogadás oldalnak érvényes licensze, akkor engedd el. Nem éri meg olyan helyen játszani, hiszen semmilyen biztosítékod nincs arra, hogy meg fogod kapni a nyereményedet. A Sportfogadas.net-re csak olyan sportfogadás oldalak kerülnek fel, akik érvényes szerencsejáték engedélyekkel rendelkeznek, partnereinktől tehát semmiképpen sem kell tartanod.


Gyakran Ismételt Kérdések a lóverseny fogadás témakörében

Megéri lóversenyre fogadni?

Természetesen meg, de nem szabad kispóroni a tanulási folyamatot. Ha így cselekszel, akkor nem fogsz tudni profitálni a lóverseny fogadásból. Fontos tehát, hogy olvass utána a témának annyit, amennyit csak lehetséges. Tanulmányozd a lovakat, a tenyésztőket, a versenyt, a korábbi eredményeket, mindent, ami csak eszedbe jut. Készíts statisztikákat. Növeld a tudásod. Ez a sikeres online sportfogadás – és így a sikeres online lóverseny fogadás – alapja is.

Nagy profitra lehet szert tenni lóverseny fogadással?

Persze, de ez rengeteg mindentől függ. Nyert már ember pénzt olyan lóverseny fogadással, hogy 301.00 volt az odds. De hogyha 1 eurót tett fel, akkor az is csak 300 euró. Hogyha ezer eurót tett rá, na az már szép összeg. Függ tehát a rendelkezésedre álló tőkétől, és a nyertes oddsaidtól is, hogy mennyit tudsz profitálni illetve mennyi pénzt tudsz nyerni lóverseny fogadással. Ezeket tehát mindenképp vedd figyelembe, és ez alapján alakítsd ki a stratégiádat.

Hogyan érdemes lóverseny fogadásba kezdeni?

Azzal, hogy erre az oldalra tévedtél, az első lépést már megtetted. Szívből reméljük, hogy végig is olvasod ezen cikkünket, ami egy általános tudást mindenképpen biztosítani fog a számodra. Ezt követően nem árt lecsekkolni a legjobb online sportfogadás oldalakat – mi már összegyűjtöttük ezeket, Neked csak ki kell választanod a kedvencedet. Regisztrálj, töltsd fel a számládat, és már kezdhetsz is játszani! Továbbá rengeteg útmutatónk van a sikeres sportfogadáshoz, olvasgasd az oldalunkat és alakítsd ki a sportfogadási stratégiádat.

A lóverseny fogadás egy biztonságos, és megbízható piac?

Igen, a lóverseny fogadás egy tisztességes és megbízható fogadási piac – hogyha tisztességes és megbízható oldalakon játszod. Ezt mi tudjuk garantálni, hiszen a Sportfogadas.net oldala komoly szűrőket állít a fogadóirodák elé. Aki ezeket a küszöböket képes átlépni, az és csak az az oldal kerülhet fel hozzánk, mi tehát csak megbízható oldalakat mutatunk neked. Válassz ezek közül, és biztosan nem fog csalódás, vagy kellemetlen meglepetés érni!