Élő fogadás 2024

Az élő fogadás a 21. század talán legnagyobb újítása eddig az online sportfogadásban. Ennek köszönhetően nem csak a mérkőzések kezdetének pillanatáig, hanem a találkozók ideje alatt is folyamatosan fogadhatunk. Hogy hogyan, és pontosan miért is jó ez, arra alábbi cikkünk ad részletes választ. Olvasd el útmutatónkat, és alakítsd ki nyertes élő fogadási stratégiádat!

Kereslet és kínálat — Íme a legjobb élő fogadás oldalak

Hogyha élő fogadáson töröd a fejed, akkor mindenképpen nézd meg az online sportfogadás listánkat. Rengeteg mérkőzés és fogadási piac mellett élő közvetítéseket is találhatsz.
Így egyszerre tudod nézni a meccset – szinte bármilyen meccset – és közben pénzt csinálni rajta a fogadásaiddal. Ráadásul nagyobb meccsekre akár több száz élő fogadási piacból is előnyt kovácsolhatsz.

A legjobb online fogadóirodák élő fogadással:

Szakértői értékelés
Fénypontok
 
Üdvözlő bónusz
99/100 Ismertető
35T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás 22bet
 • Statisztikák, élő sportesemények, és szinte minden sportág
 • forintban és magyar nyelven is fogadhatsz
 • ázsiai hendikeppel
95 Payout Ratio
35T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás 22bet
 • Statisztikák, élő sportesemények, és szinte minden sportág
 • forintban és magyar nyelven is fogadhatsz
 • ázsiai hendikeppel
22bet Ismertető
98/100 Ismertető
35T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás 20bet
 • Különféle fogadási piacok
 • GYIK szekció elérhető
 • Népszerű kriptovaluták használata
93 Payout Ratio
35T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás 20bet
 • Különféle fogadási piacok
 • GYIK szekció elérhető
 • Népszerű kriptovaluták használata
20bet Ismertető
97/100 Ismertető
52T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás Ivibet
 • Remek labdarúgás kínálat, akár élőben is
 • Online stream az élő fogadási felületen
 • VIP program a leghűségesebb ügyfeleknek
95 Payout Ratio
52T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás Ivibet
 • Remek labdarúgás kínálat, akár élőben is
 • Online stream az élő fogadási felületen
 • VIP program a leghűségesebb ügyfeleknek
Ivibet Ismertető
96/100 Ismertető
1BTC
Üdvözlő Bónusz
Látogatás Vave
 • Üdvözlő bónusz BTC 1 értékben
 • A legjobb kripto fogadási felület
 • Havi pénzjutalmak VIP tagoknak
94 Payout Ratio
1BTC Üdvözlő Bónusz
Látogatás Vave
 • Üdvözlő bónusz BTC 1 értékben
 • A legjobb kripto fogadási felület
 • Havi pénzjutalmak VIP tagoknak
Vave Ismertető
95.6/100 Ismertető
35T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás Select.bet
 • Nagyon jó esélyek
 • Egyszerű használhatóság és felhasználóbarát design
 • Szép és elérhető élő fogadási opció
95 Payout Ratio
35T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás Select.bet
 • Nagyon jó esélyek
 • Egyszerű használhatóság és felhasználóbarát design
 • Szép és elérhető élő fogadási opció
Select.bet Ismertető

Az alapok alapjai — Mi is az az élő fogadás?

Az élő fogadás az, amikor olyan mérkőzésekre fogadsz, amelyek már elkezdődtek. Mérkőzés előtti fogadások határideje a kezdő sípszóval azonnal le is jár, és akkor már ilyen fogadást nem tudsz kötni. Ekkor jön képbe az élő sportfogadás, amivel ezt követően is fogadhatsz a meccsre – akár aközben is, hogy épp azt nézed! Ez egy új univerzuma az online sportfogadásnak, aminek köszönhetően még többet nyerhetsz, még izgalmasabb módokon.

A legtöbb mérkőzés előtti fogadási piac élő fogadás során is előfordul. Ezek közül a legnépszerűbb természetesen a mérkőzés győztese. Ki nyeri végül a mérkőzést? A hazai csapat? A vendégek? Netán döntetlen lesz? A mérkőzés egésze alatt fogadhatsz ezekre, az eredmény alakulásától függően. Hogyha például vezetést szereznek a vendégek, de te továbbra is biztos vagy a hazai sikerben, akkor remek szorzóval tudsz arra fogadni.

Szintén népszerű élő fogadási piac a következő gól szerzője. Ezt is ki lehet következtetni a meccs képe alapján – minél többet támad az egyik csapat, minél veszélyesebben, annál esélyesebbek a gólszerzésre. Szintén népszerű még az Over / Under, azaz az Alatt / Felett típusú fogadások is. Ezzel megtippelheted, hogy hány szöglet, sárga lap, gól stb lesz a mérkőzésen. A ritmusból következtethetsz erre, érdemes lehet ezeket a piacokat is kihasználni!

20bet elo
20bet Élő fogadás

PRO érvek — Az élő fogadás legnagyobb előnyei

Az élő fogadás legnagyobb előnye természetesen az, hogy valós időben zajlanak az események. Nézed a mérkőzést, és levonod a tanulságokat. Melyik csapat mire képes aznap este, ki mit tud, mire lehet számítani? Ezeket latba vetve hozhatsz döntést, és teheted meg a tétjeidet. Ezzel olyan előnybe kerülsz a fogadóirodával szemben, amit annak információtöbblete nem tud maga alá gyűrni.

Szintén előnyödre válhat még az oddsok ingatag mozgása. Ahogy alakul a mérkőzés, az eredmény, azzal együtt folyamatosan változnak az események szorzói is. Ezt okos ütemérzékkel taktikusan ki lehet használni. Próbáld meg akkor megtenni az adott eseményt, amikor már a lehető legmagasabb rá a szorzó, de még nem következett be. Így lehet a leggyorsabban, és legbiztosabban pénzt keresni, ám persze nem egyszerű a tökéletes tippet megtenni.

Éppen ezért jó kihasználni az idő előtti kifizetést, ami az élő sportfogadás egyik legzseniálisabb találmánya. Ez azt jelenti, hogyha mondjuk a hazai csapat győzelmére fogadtál a 20. percben 2.00-s szorzón, a 75. percben pedig még tartják ugyan az 1-0-t, de nagyon közel állnak a vendégek az egyenlítéshez, akkor el tudod könyvelni a fogadást nyertes fogadásnak. A nyereményed kisebb lesz, viszont innentől nyugodtan egyenlíthetnek a vendégek – te már akkor is nyertél. Sőt, mire belövik az egyenlítő gólt, a nyereményed már a számládon van!

22bet mobil
22bet: Fedezze fel a legjobb a fogadások elhelyezésének legjobb módját, és szerezzen azonnali hozzáférést az élő közvetítésekhez, valamint az élő mérkőzések részletes statisztikáihoz saját mobileszközén.

 

Válaszokat akarunk — Miért érdemes élőben fogadni?

Az élő fogadás azoknak szól, akik nem elégszenek meg a mérkőzés előtti fogadásokkal. Miért ne csinálhatnánk pénzt miközben meccset nézünk? Főleg, hogy ilyenkor még nagyobb tudással rendelkezünk az adott mérkőzésről, mint az előzetes várakozások alapján, hiszen ekkor már látjuk mi történik a pályán. El tudjuk dönteni, hogy ki milyen formában játszik, és ez alapján hozhatunk döntést. Ez az élő fogadás esszenciája, ebben rejlik annak titka.

Használd ki hogy a szemed láttára alakul a mérkőzés

Ez az élő fogadás egyik legnagyobb előnye. Nézd a mérkőzést, és vond le a tanulságokat. Elemezd, hogy melyik csapat melyik játékosa hogy játszik aznap este. Próbáld meg felfedezni, milyen mentalitásban küldték ki az edzők a csapataikat. Vond le a szükséges konzekvenciákat, és fordítsd ezeket a magad előnyére. Használd ki hogy láthatod a mérkőzést valós időben, és csinálj pénzt ezzel a metódussal!

Jogodban áll megváltoztatni a mérkőzés előtti várakozásaidat — és profitálni belőle!

Fogadtál már úgy, hogy már napokkal a meccs előtt megtetted a hazaiakat, mert tuti volt a győzelmük, de még az odds is jó volt rájuk, aztán elkezdődött a meccs, a csapatod meg mintha az öltözőben maradt volna? Ne aggódj, mindnyájunkkal megesett már. Meccs előtti fogadásnál ezt szimplán bukásnak hívjuk, intsünk búcsút a szelvénynek. Élő fogadással azonban azonnal tudunk korrigálni, és tehetünk ellentétes téteket, amikkel még pluszban is jövünk ki a meccs végére!

Van időd kivárni, hogy emelkedjenek az oddsok

Ne légy türelmetlen, ez a kulcs a sikeres online sportfogadáshoz. Hatványozottan igaz ez az élő fogadás esetében! Ne feledd, minél nagyobb szorzóval fogadsz az adott eseményre, annál nagyobb a lehetséges nyereményed. Élő sportfogadás esetében pedig az oddsok folyamatosan változnak. Várd ki azt a pillanatot, amikor a lehető legmagasabb a szorzó az eseményre, és akkor fogadj rá. Maximalizáld a nyereményedet türelemmel és higgadtsággal. Várj ki, és nyerj pénzt!

Használd ki, ha rossz napot fogott ki az esélyesebb csapat!

A meccsek előtt általában egyértelműen megvan, hogy melyik csapat az egyértelmű esélyes, és melyik a fekete ló. Előfordulhat azonban, hogy már az első pillanattól érződik, hogy valami nem stimmel. Ahogy megy tovább a meccs, akkor pedig idővel egyértelművé válik, hogy itt ma semmi sem jön nekik össze. Ám mégis csak ők a nagyobb csapat, sztárokkal teletűzdelve, ergo, sokkal kisebb a szorzó rájuk, és magasabb a vendégekre. De a forma mégis a nagyobb szorzó mellett szól. Használd hát ki!


Maximalizáld az előnyöket — Az élő fogadás titka

A sikeres élő fogadás titka abban rejlik, hogy láthatod pontosan, hogy mi is történik a pályán. Nem kell előzetes predikciókra hagyatkozni, hanem a látottak alapján tudsz döntést hozni. Ebben két csodafegyver is a rendelkezésedre áll. Egyrészt élő közvetítéseken keresztül követheted a mérkőzést, és fogadhatsz a látottakra. Másrészt pedig az élő statisztikákat is érdemes követni, amik szintén remek segítséget nyújtanak. Fogadjunk ésszel, használjuk ki a lehetőségeket!

PRO — Érvek az élő fogadás mellett

 • Szemmel követheted az események alakulását, és a tétjeiddel reagálhatsz rájuk
 • Folyamatosan változnak az oddsok, ezt kihasználva pedig nagyobb nyereményekre tehetsz szert
 • Rengeteg online sportfogadási bónusz, és promóciós ajánlat érhető el, kifejezetten élő fogadásra

KONTRA — Érvek az élő fogadás ellen

 • Nagyon gyors reakcióidőt kíván az élő fogadás, hiszen akár másodpercenként is változhatnak az események
 • Éppen a fenti ellenérvünkből adódik, hogy a stratégiát sutba lehet dobni, hiszen nincs idő azt még kifejleszteni sem, nemhogy még alkalmazni is.
 • Az érzelmeink közbeszólhatnak. Miközben nézzük a meccseket, akarva – akaratlanul is szurkolni kezdünk az egyik csapatnak vagy versenyzőnek. Ez pedig beárnyékolja a józan ítélőképességünket.

Unibet Unibet Ismertető 86/100
 • Unibet TV élő sport közvetítések
 • Különféle fogadási piacok
 • Lóversenyfogadás magas odds-on


Szorzók — Hogyan alakulnak az oddsok élő fogadáskor?

Az oddsok, ahogy a fogadók is, folyamatosan reagálnak a mérkőzés alakulására. Egyszerűbben fogalmazva folyamatosan változnak. Hogyha például a mérkőzés előtt a Barcelona volt a mérkőzés egyértelmű esélyese az Osasuna elleni bajnokin, akkor arra, hogy a Barca lövi a mérkőzés első gólját, a szorzó 1.30 körül mozog.

Ahogy azonban elkezdődik a mérkőzés, úgy válik egyre világosabbá, hogy itt ma a Barca nem fog gólt lőni, az Osasuna viszont tökéletes taktikával játszik. Ekkor a Barca oddsa felfelé mozog, az Osasunáé pedig lefelé, hiszen a látottak, és a meccs helyzetei alapján az ő góljuk a valószínűbb. Ez azonban újfent változhat, hogyha a Barca visszaszerzi a mérkőzés irányítását. A két csapat erejéből adódóan erre is lehet számítani.

Stratégia élő sportfogadáshoz — Nehéz, de nem lehetetlen

Ezt az előnyünkre is tudjuk fordítani. Hogyha például azt látjuk, hogy a Barca játszik alárendelt szerepet a mérkőzés adott játék perceiben, ám tisztában vagyunk abban, hogy az ő csapatuk jóval erősebb, joggal számíthatunk arra, hogy a játék képe ellenére is ők fogják lőni a következő gólt. Ilyenkor játszhatunk kivárásra – minél tovább folyik így a mérkőzés, annál feljebb fog kúszni a Barca oddsa, és minél magasabb oddson fogadunk rájuk, annál nagyobb a lehetséges nyereményünk.

Ebben persze sokszorosan fennáll a veszély. Hogyha túl sokáig várunk, akkor lehet, hogy a Barcelona gyorsan elfut egy kontrából, és megszerzi azt a gólt, amit vártunk. Ekkor hibás döntést hoztunk. Persze az is előfordulhat, hogy a várakozásokkal ellentétben az Osasuna mégis betalál. Ebben az esetben pedig jó, hogy nem fogadtunk, hiszen akkor elvesztettük volna a tétet.

A tőzsde logikája az online sportfogadás esetében

Erre érdemes tehát odafigyelni élő fogadás esetében. Az oddsok folyamatos változását kell követni, a mérkőzés alakulásával egyetemben. Amikor pedig úgy érezzük, hogy már olyan a szorzó, hogy megéri kockázatot vállalni, akkor kell fogadni. A tőzsdei logika alapján működik tehát az élő fogadás, tehát piaci aggyal kell játszani is!

megapari elo
Megapari Élő fogadás

A legjobb promóciók, bónuszok és ajánlatok élő fogadáshoz

Az élő sportfogadáshoz általában, jobb helyeken bónuszokat is kapsz. Ezek leggyakrabban ingyenes fogadások. Például fogadj élőben X meccsre Y értékben, cserébe kapsz ingyenes fogadást, amit pár napon belül bármire felhasználhatsz. Szintén népszerűek még a pénzvisszafizetési garanciák: fogadj élőben az adott meccsre, és ha veszít a téted, azt, vagy annak egy részét visszatérítik a számládra. Ezek a legnépszerűbb élő fogadási ajánlatok, de természetesen számtalan egyéb opció közül lehet még választani.

librabet elo bonusz news
Librabet promóciók

Mi tesz egy élő sportfogadás oldalt kiemelkedően jóvá?

A megfelelő élő sportfogadás oldal kiválasztásához egyrészt idő, másrészt komoly kutatómunka szükségeltetik. Ezt a kutatómunkát szeretnénk mi, a Sportfogadas.net szerkesztői elvégezni helyetted is, hogy neked már csak a legjobb oldalak közül kelljen választani. Az alábbi sorokban a legfontosabb szempontokat fogjuk bemutatni, ami alapján bárki választhat magának élő sportfogadás oldalt. Előre hát, lássuk a szempontokat!

A választék — Legyen elég élő fogadási piac

Természetesen ez az első számú tanácsunk. Olyan élő sportfogadás oldalt válassz, ahol van elég fogadási piac. Mi értelme olyan oldalon játszani, ahol a következő gólszerzőre akarsz fogadni, de az oldalon nincs ilyen elérhető opció? Na ugye. Nézz tehát körbe alaposan, választék bőven van. Tanuld ki a lehető legalaposabban az oldalak funkcióit – vagy olvasd el a mi értékeléseinket, és válassz az alapján!

Az élő fogadás egy gazdag piac. Elemezd ki alaposan a lehetőségeidet, és válassz tudatosan. Minél több élő fogadás opció lehetséges, annál jobban jársz – főleg hosszú távon. Márpedig a hosszú távú befektetések az igazán jók. Nézzük tehát meg, hogy ne csak 2-3 elérhető élő fogadási opció legyen, hanem minél több!

A jutalmak — Élő fogadási ajánlatok és bónuszok

Ha már játszol, a pénzeddel és az időddel jutalmazod az adott online sportfogadás oldalt, cserébe pedig nem csak a nyeremény az, amit elvárhatsz – hiszen az mégis csak jár neked! Nézd meg a bónusz és promóciós ajánlatok listáját is. Hogyha elégségesnek találod, akkor érdemes az oldal regisztrációra.

Ha azonban egy oldal nem jutalmazza, csak kihasználja felhasználóit, az sokat elmond a hozzáállásról. Olyan oldalt keress, ahol folyamatos jutalmakban részesülhetsz, így számodra is élvezhetőbb lesz a játék – ráadásul kifizetődőbb is lesz!

A kifizetés — Az idő előtti kifizetés előnye

Fontos kritérium, és nagy előny, hogyha elérhető ez a funkció. Nézz hát utána alaposan az oldalanak. Az idő előtti kifizetés azt jelenti, hogy már akkor is kérheted a fogadás befejezését, és így a nyereményed kivételét, hogyha az esemény, vagy a fogadás tétje biztosan lezárult volna. A nyereményed kisebb lesz, mintha végül tényleg nyertél volna, ám abszolút biztonsággal tudhatod, hogy nyertél, nincs miért izgulni a későbbiekben. Olyan oldalt válassz, ahol lehet ilyet csinálni.

Élő közvetítések — Nézz meccset miközben fogadsz, és pénzt nyerhetsz!

A legjobb online sportfogadás oldalakon élő közvetítéseket is nézhetsz. Ez azt jelenti, hogy legálisan nézheted a mérkőzéseket online, és közben élő fogadást is köthetsz rájuk. Ha már regisztráltál ilyen oldalon, és töltöttél pénzt a számládra, akkor az oldal minden live streaming szolgáltatása automatikusan elérhetővé válik számodra. Gyakorlatilag kábeltévére sincs szükséged, ha van fiókod, használd hát ki bátran!

Dizájn — Könnyű, élvezhető használhatóság

Hogyha még csak most regisztráltál az oldalra, akkor lehetnek problémáid. Nem biztos, hogy könnyedén megtalálsz mindent, az egész átláthatatlannak tűnhet. Ha viszont már hetek óta játszol, és még mindig egy labirintusban érzed magad, akkor hidd el, ez nem a te hibád. Egyszerűen azt az oldalt nem rád szabták, nem neked tervezték, nem neked való. Keress olyat, ahol könnyen, és egyszerűen kiigazodsz. Minél egyszerűbb a játékod, annál jobb a játékélmény. Ne foszd meg magad az örömtől!

Elvárások — Azt kapd, amire vágysz

A fentiek alapján te is el tudod dönteni, hogy melyik szempont mennyire fontos neked. Azok alapján pedig kapsz egy képet, hogy mi az, amire te vágysz. Más szavakkal, mi az amit elvársz az online sportfogadás oldaltól. Mindezt összegezd, és azt az oldalt válaszd ki, amely legtöbb esetben teljesíti a kívánságaidat. Így biztosan nem fogsz csalódni a későbbiek folyamán sem, hiszen pontosan tudod, hogy mire számíthatsz, és ez alapján választasz, méghozzá tudatosan, és magabiztosan!


Gyakran Ismételt Kérdések — Mindent az élő fogadásról

Hogyan tudok élőben fogadni mérkőzésekre, eseményekre?

Nézd meg az online sportfogadás oldalak listáját, és válaszd ki a kedvencedet. Nézd meg, hogy van-e élő fogadás náluk. Szerencsére ez azért az online fogadóirodáknál ma már egy igen elterjedt funkció, így valószínűleg ez nem lesz probléma. Aztán csak várd meg, míg kezdődik a meccsed. Kezdd el nézni, és az így nyert információ alapján tedd meg tétjeidet. A legjobb online sportfogadás oldalakon rengeteg élő fogadási piaccal találkozhatsz – használd ki bátran!

Lehetséges többszörös, vagy kombinált fogadásokat kötni

Természetesen igen, lehetséges! Többszörös, és kombinált téteket ugyanúgy játszhatsz élő fogadással is. A kifizetés viszont többszörös fogadás esetén csak akkor történik meg, ha minden esemény lejátszásra került, és mind nyert, ezt azért nem árt észben tartani. Élő fogadáskor érdemes viszont inkább az élőben zajló mérkőzésre koncentrálni. Pont a lényege veszne el az élő fogadásnak, ha közben minden másra is odafigyelnél.

Kérhetek kifizetést egy még le nem futott fogadásra?

Igen! Persze ez az online sportfogadás oldaltól is függ. Az biztos, hogy ez egy igencsak modern újítása a netes fogadóirodáknak. A bet365 oldalán például hogyha mérkőzés előtt fogadsz a hazai csapatra, és ők kétgólos előnybe kerülnek a mérkőzés bármely pillanatában, abban a momentumban jóváírják számodra a nyereményt – még akkor is, ha végül kikapnak. Élő fogadás esetében is van erre lehetőség. Ha például fogadtál a hazai csapatra, és vezet is a hazai csapat, kérheted a kifizetést már a mérkőzés vége előtt, bármelyik pillanatban. A nyereményed kisebb lesz, de biztosabb. Egy gólos előnyben, mikor az ellenfél nagyon nyom, aranyat érhet ez a funkció.

Tudok a mobilomon keresztül is élőben fogadni?

Természetesen igen! Ehhez azonban szükséged lesz arra is, hogy olyan oldalra regisztrálj, ahol tudsz mobilon játszani. Ilyen például az Unibet is, de partnereink közül számos egyéb online sportfogadás oldalt találhatsz még, amelyek vagy reszponzívra lettek kódolva, vagy saját mobil sportfogadási applikációval is rendelkeznek. Hogyha mobilról is szeretnél fogadni, akkor érdemes ilyen oldalakra regisztrálni. Aztán pedig meccs közben bárhonnan tudsz fogadni. Mobilról is ugyanúgy elérhető az összes élő fogadási piac.

Jobb élőben fogadni, mint mérkőzés előtt?

Ez egy igen szubjektív kérdés, amire objektív választ adni egyszerűen lehetetlen. Sok mindentől függ ez, így a jobb helyett inkább azt mondanánk, hogy más. Másfajta felkészültséget, másfajta ismereteket igényel az élő fogadás, mint a meccs előtti. Van, akinek az élő fogadás megy jobban, van aki pedig csapnivalóan játszik meccs közben. Tapasztald ki, melyek a te saját, személyes erősségeid, és játssz aszerint!

Arra kellene számítanom, hogy minden fogadással nyerni fogok?

Természetesen nem. Sajnos nincs olyan az online sportfogadásban, így az élő sportfogadásban sem, hogy biztos nyeremény. A kisebb szorzó nagyobb esélyt jelent, de nincs garancia a győzelemre. Ezzel egyhangban pedig természetesen nem árt azzal számolni, hogy esetleg veszíteni fogsz egy-egy alkalommal. Ne dőlj be olyan élő fogadás trükköknek, amik biztos sikereket kínálnak: ilyen egyszerűen nem létezik.


Felelősségteljes szerencsejáték — Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér

Élő fogadásnál is tartsd mindig észben a felelősségteljes szerencsejáték fontosságát, és szabályait. Ne költs többet a napi / heti / havi keretednél. Ne költs többet annál, amit megengedhetsz. Csak olyan pénzzel játssz, ami nem fog hiányozni, ha elveszítenéd. Tartsd észben, hogy a veszteség egy igenis reális opció, mindig, még a legbiztosabbnak tűnő fogadás esetében is!

Az internet tele van élő fogadás trükkökkel, amik azt ígérik, hogy ezeket a tanácsokat alkalmazva biztosan nyerni fogsz, minden alkalommal. Ne dőlj be nekik, hiszen ezek általában olcsó hazugságok. Biztos nyerés nincs, hiszen ettől szerencsejáték – bármikor bármi közbejöhet. Játssz tehát felelősségteljesen, ha pedig vesztes szériába kerültél, inkább lépj ki, és majd gyere vissza később. Minimalizáld a veszteséget, törekedj mindig erre. Játssz felelősséggel, játssz úgy, mint a profik!


Élő fogadás — Összefoglaló

Ezen cikkünkben bemutattuk tehát az élő fogadás legnagyobb előnyeit és egyben legnagyobb hátrányait. Megmutattuk neked mi alapján érdemes online sportfogadás oldalt választani, illetve az élő fogadás legfontosabb aspektusait is bemutattuk. Cikkünket elolvasva most már te is tudhatod, hogy mire érdemes odafigyelni egy-egy szelvény feladása előtt. Kis gyakorlással könnyen az élő fogadás mesterévé válhatsz. Kezdj neki játszani már most!

Vélemény, hozzászólás?