eSport fogadás — Profiknak és kezdőknek egyaránt

Bevezetés az eSport fogadás alapjaiba

Az eSport fogadás az online sportfogadás egy modernizált változata. Talán ma már nem túlzás a legnagyobb kihívójának nevezni sem. Ahogy a legnagyobb focimeccseket, úgy a legfontosabb eSport tornákat is világszerte közvetítik, és több millióan nézik meg. Az összdíjazás sok tíz millió dolláros, amelyből a legjobb csapatok profitálnak.
Ezen cikkünkben az eSport fogadás szerinti legnépszerűbb játékokat fogjuk bemutatni. Így mesélünk rendre a CounterStrike, a DotA 2, a League of Legends, a FIFA, a Fortnite és a StarCraft II játékokról, illetve arról, hogy hogy is lehet eSport fogadásból pénzt csinálni ezeken a játékon. Először azonban nézzük meg pontosabban, hogy honnan indult, és hova is jutott az eSport fogadás, mint olyan!

A legjobb online bukmékerek Gyorstalpaló eSport fogadáshoz:

Szakértői értékelés
Fénypontok
 
Üdvözlő bónusz
99/100 Ismertető
35T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás 22bet
 • Statisztikák, élő sportesemények, és szinte minden sportág
 • forintban és magyar nyelven is fogadhatsz
 • ázsiai hendikeppel
95 Payout Ratio
35T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás 22bet
 • Statisztikák, élő sportesemények, és szinte minden sportág
 • forintban és magyar nyelven is fogadhatsz
 • ázsiai hendikeppel
22bet Ismertető
98/100 Ismertető
35T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás 20bet
 • Különféle fogadási piacok
 • GYIK szekció elérhető
 • Népszerű kriptovaluták használata
93 Payout Ratio
35T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás 20bet
 • Különféle fogadási piacok
 • GYIK szekció elérhető
 • Népszerű kriptovaluták használata
20bet Ismertető
97/100 Ismertető
52T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás Ivibet
 • Remek labdarúgás kínálat, akár élőben is
 • Online stream az élő fogadási felületen
 • VIP program a leghűségesebb ügyfeleknek
95 Payout Ratio
52T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás Ivibet
 • Remek labdarúgás kínálat, akár élőben is
 • Online stream az élő fogadási felületen
 • VIP program a leghűségesebb ügyfeleknek
Ivibet Ismertető
96/100 Ismertető
1BTC
Üdvözlő Bónusz
Látogatás Vave
 • Üdvözlő bónusz BTC 1 értékben
 • A legjobb kripto fogadási felület
 • Havi pénzjutalmak VIP tagoknak
94 Payout Ratio
1BTC Üdvözlő Bónusz
Látogatás Vave
 • Üdvözlő bónusz BTC 1 értékben
 • A legjobb kripto fogadási felület
 • Havi pénzjutalmak VIP tagoknak
Vave Ismertető
95.6/100 Ismertető
35T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás Select.bet
 • Nagyon jó esélyek
 • Egyszerű használhatóság és felhasználóbarát design
 • Szép és elérhető élő fogadási opció
95 Payout Ratio
35T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás Select.bet
 • Nagyon jó esélyek
 • Egyszerű használhatóság és felhasználóbarát design
 • Szép és elérhető élő fogadási opció
Select.bet Ismertető

Az eSport fogadás evolúciója — Honnan hova jutott?

Kevesen tudják, de az első eSport bajnokságot már 1972-ben megrendezték. Az persze picit más volt, mint amit ma eSport fogadásnak hívunk. A Stanford egyetem diákjai a Spacewar nevű játékon mérték össze tudásukat, és a Rolling Stones magazinra nyert egy éves előfizetést a bajnok. Hasonló tornák voltak a 80-as években, de azért ekkor még senki nem látta azt, ami mára lett az eSport fogadásból.

A 90-es években kezdődött az internet térhódítása, ami az eSport fogadás jövőjét is alapjaiban határozta meg. 1997-ben már 2000 résztvevővel rendezték meg a Red Annihilation névre hallgató Quake bajnokságot,majd a következő évre megrendezte a CPL a következő bajnokságot, amelynek fődíja már $15,000 volt.

A kétezres évek elejére már tele volt a világ jobbnál jobb videojátékokkal. Ennek mintájára számos tornát is létrehoztak. StarCraft, Warcraft, League of Legends, FIFA… csak idő kérdése volt hogy mikor robban be úgy istenigazán az eSport fogadás a köztudatba. 2017 volt az igazi áttörés ebben a tekintetben.

2017-ben ugyanis már összesen több mint 3700 online eSport versenyt rendeztek meg. Ezek java része elérhető volt különböző eSport fogadásokkal foglalkozó oldalakon is. Az összdíjazás ezen tornákon meghaladta a 100 millió amerikai dollárt. A The International 2017 bajnokságon egyedül szétosztottak több mint 24 és fél millió dollárt.

Mára már a százmilliós nagyságrendeket elfelejthetjük. Hamar hatalmasra nőtt az eSport fogadás lufija. 2021-ben már inkább illik milliárdos nagyságrendben beszélni erről a témáról, és hát továbbra sem forintban, hanem dollárban. Hogy tud-e akkorára fújódni az eSport lufi, mint a foci tette, és itt is beszélhetünk majd sok millió eurós átigazolási díjakról, az még a jövő zenéje. Ahogy maga az eSport fogadás is a jövő.

eSport fogadási tippek

A Sportfogadas.net-nél alapvetés, hogy ügyfeleinknek, és olvasóinknak mindig a legjobb ajánlatokkal kedveskedjünk. Igyekszünk meghallani az idők szavát is, ezért nem szeretnénk elmenni az eSport fogadás témaköre mellett. Célunk és missziónk, hogy megmutassuk nektek a létező legjobb online sportfogadás oldalakat, ahol különböző kompetitív videójátékokra lehet fogadni.

Természetesen csak megbízható, korrekt oldalakat mutatunk be, és hasznos tanácsokkal látunk el titeket. Ha terveztek eSport játékokra és versenyekre fogadni, ezen cikkünket mindenképp olvassátok el gyorstalpaló gyanánt!

A legjobb oldal online eSport fogadáshoz

Manapság már nem nehéz olyan online sportfogadás oldalt találni, ahol különféle eSport játékokra is fogadhatsz a hagyományos sportesemények mellett. Nehéz azonban olyan oldalt találni, ahol az eSport fogadás profi szinten kerül levezénylésre. Az eSport fogadásra szakosodott oldalakkal sokkal jobban jársz. Nem csak több fogadási piacot találhatsz az ilyen oldalakon, de az oddsok is sokkal jobbak lesznek, ami pedig, mint tudjuk, a profit maximalizálás alapja.

A Sportfogadas.net szerkesztősége alaposan megvizsgálta a Magyarországról elérhető online sportfogadás oldalakat. Nálunk csak megbízható, alapos és korrekt oldalakat találhatsz. A mi partnereink valóban eSport fogadásra szakodsodtak, így ha rajtunk keresztül regisztrálsz ezen oldalakra, biztos lehetsz benne, hogy jól fogsz járni. Ne maradj le a legjobb eSport oddsokról – regisztrálj még ma!

CounterStrike: Global Offensive

Bevezetés a CSGO alapjaiba — Hogyan játszunk CounterStrike-ot?

CSGO logo removebg previeweSport fogadás tekintetében a CounterStrike: Global Offensive vált az egyik legnépszerűbb játékká. A Valve által tulajdonolt játék már évek, évtizedek óta óriási népszerűségnek örvend. A CounterStrike franchisenak rengeteg változata jelent meg. A kompetitív versenyekhez legtökéletesebben passzoló kiadása a játéknak az a Global Offensive. Ezt 2012 augusztusában adták ki.

A CS:GO egy multiplayer FPS (first-person shooter). Konyhanyelven online lövöldözős játék, valójában olyan belső nézetű lövöldözős játék, amit egyszerre többen is tudnak játszani.. Az FPS játékok sajátossága, hogy úgy láthatjuk a történteket, mintha mi magunk lennénk a fő karakter. Így élethűbbé válik a játék. Kicsit olyan, mintha mi élnénk át mindazt, ami valójában csak a játékban történik.

A CounterStrike Global Offensive játékmenete nincs túlbonylolítva. Két csapat van, terroristák és a terrorelhárítás. A játék elején csapatot választanak a játékosok. Mindkét csapatba 5-5 főre van szükség. A játék eleje fegyvervásárlással kezdődik. Rövid körökre van osztva a játék, minél jobban teljesítesz egy-egy körön belül, annál több pénzt gyűjtesz. Értelemszerűen minél több pénzed van, annál jobb felszereléseket tudsz venni, legyen az füstgránát, fénybomba, gépfegyver vagy golyóálló mellény.

A játékban több pálya is van, mindegyiknek megvan a maga sajátossága. A játéknak több célja van, így nyerni is többféleképpen lehetséges. A terroristáknak le kell tenniük egy bombát. Ha ez sikerül nekik, akkor a terrorelhárítás feladata annak hatástalanítása. Amennyiben ez nem sikerül, úgy győztek a terroristák. Hogyha a bomba letétele előtt a terrorelhárítás csapata minden egyes terroristát megöl, akkor győztek.

Ha viszont a bomba letétele után ölik meg az összes terroristát, akkor még nincs vége a játéknak, és ha nem sikerül időben hatástalanítani a bombát, ismét csak a terroristák nyertek. Értelemszerűen hogyha a terroristák sikeresen megölik a terrorelhárítás teljes csapatát, megint csak nyertek.

Ez az úgynevezett bomba lerakós játékmód röviden elmagyarázva. Természetesen több játékmódja is van a CS:GO-nak. Van túszos játékmód is, ilyenek például a Repülő Felderítő, a Szárnysegéd, a Veszélyzóna és a Fegyververseny. Illetve 5v5 mellett 10v10-ben is játszhatóak ezek. A Szárnysegédben 2v2-ben versenyeznek egymással a csapatok.

Ebben rejlik a kompetitív eSport fogadás kulcsa. Az egyik csapat biztosan győzni fog, te pedig fogadhatsz arra, hogy ez melyik lesz a kettő közül. Természetesen sok egyéb fogadási piac is létezik CSGO eseményekre.

A CSGO fogadás történelme — Hogyan alakult ki, és át?

A CS:GO-t 2010-ben kezdték fejleszteni, és 2012 augusztusára készültek el a munkálatokkal a Valve fejlesztői. Eleinte különböző kiegészítőket, úgynevezett “skin”-eket lehetett nyerni vagy venni játék közben. Ennek módja különböző csomagok nyitogatása volt, melyen keresztül különböző ajándékokat szerezhettek a játékosok,sőt vásárolni is lehetett ilyen meglepetés pakkokat.

Ez nyújtotta a CS:GO fogadás alapjait, ilyen kiegészítő termékeket ugyanis lehetett gyártani, és lehetett vele kereskedni is. Steamen keresztül feltölthetted a sajátkészítésű skinjeidet ,amit ha megvett valaki, akkor pénzt kaptál érte. Így gyakorlatilag a CS:GO egy saját virtuális közgazdaságot teremtett, ami lehetőséget teremtett a CSGO szerencsejáték megalkotására.

Igen ám, csakhogy mindez teljes illegalitásban és ellenőrizetlen medrekben történt. A játékosok jogait az égvilágon semmi sem biztosította. Ez ahhoz vezetett, hogy a skin-gyártás gyakorlatilag önálló virtuális valutává vált. Harmadik felek kezdtek kereskedni, több helyen fizetőeszközzé vált, amit a Valve (a játék készítője) természetesen nem nézett jó szemmel.

Természetes, hogy negatívan reagáltak rá, hiszen a cég hírneve került megkérdőjelezésre. Számos botrány tarkította a CS:GO kezdeti történetét. Etikai és jogi problémákba is ütközött ugyanis a mesterségesen teremtett virtuális skin valuta. Illegális szerencsejáték, kiskorúak szerencsejátéka, bundázás, ezek a vádak mindegyike előkerült. Lépéskényszerbe került hát a Valve, és nem is ódzkodtak megtenni a szükséges lépéseket.

A 2016-os év folyamán több bírósági eljárásban is részt kellett vennie a játék készítőinek, hiszen őket is vádolták. A Valve elutasította a vádakat és módosította a játék általános szerződési feltételeit. Elérték, hogy az illegális fogadásnak teret nyújtó oldalakat letiltsa a Steam. Ezzel egy nagyjából 5 milliárd dolláros üzletnek vetettek véget – ideiglenesen.

Azóta ugyanis lehet fogadni CS:GO eseményekre, mérkőzésekre, versenyekre. Ezúttal azonban már legális, és jogilag biztosított terepeken mozog ez a pálya. A Sportfogadas.net oldalán is találhatsz számos eSport fogadásra szakosodott oldalt, ahol tudsz CounterStrike tornákra fogadni. Ezeknek az a nagy előnye, hogy egyrészt semmilyen törvénysértést nem követsz el, ha itt játszol, másrészt pedig a jogaid is biztosítva vannak.

Márpedig az online sportfogadásnál alap, hogy csak olyan oldalra regisztrálj, csak olyan oldalra tölts fel pénzt, ami megbízható és biztonságos. Legyen licensz, legyenek különböző biztosítékok, legyen adatvédelmi procedúra. Legyen komoly az oldal, röviden fogalmazva. A mi partnereink mindegyikét alaposan megvizsgáltuk, és bizton állíthatjuk: átmentek a próbán és megfeleltek az elvárásoknak.

Ez a CS:GO fogadás népszerűségéből adódóan is fontos adat. Mára ugyanis a világ egyik legnépszerűbb fogadási piacává válik az eSport fogadás, és azon belül is a CS:GO online oddsok. Manapság népszerűségben a hagyományos sportfogadás számaival vetekszik az eSport fogadás. Hasonló pénz fordult meg CS:GO téteken, akárcsak egyéb sportokon. A játékok népszerűsége pedig egyre csak növekvő tendenciát mutat.CSGO Betting

A CS:GO fogadás történelme és evolúciója

A CS:GO játék 2013-ban vezette be a skineket jutalom gyanánt. Ez indította el a lavinát, és ekkor jelentek meg az első legális online sportfogadás oldalak a CS:GO-val kapcsolatban. Ezt a 2016-os bírósági eljárások, és a Valve szerződés-módosításai oldották meg. 2016 óta abszolút legális és biztonságos keretek között lehet fogadni a CS:GO-ra. Érdemes is, hiszen jók a győzelmi esélyeid, sok piacra lehet fogadni, és valljuk be: a játékot nézni is kifejezetten izgalmas!

CSGO fogadási oldalak — Hol érdemes CS:GO versenyekre fogadni?

A Sportfogadas.net oldalán számos online sportfogadás oldalt találhatsz. Szakértőink több fogadóirodát elemzetek ki alaposan, és különböző szempontok alapján mérlegeltünk. Figyelembe vettük az adott sportfogadást nyújtó szolgáltatók megbízhatóságát, hitelességét, hírnevét. Nem reklámozunk olyan oldalt, amelynek sok elégedetlen ügyfele van. Ha már az ügyfeleket említettük: az általunk bemutatott oldalak ügyfélszolgálata kiemelkedő.

Természetesen csak érvényes szerencsejáték engedéllyel rendelkező oldalakat találhatsz a Sportfogadas.net partnerei között. Így tehát ha rajtunk keresztül regisztrálsz, biztos lehetsz benne hogy egy megbízható fogadóirodánál játszol. eSport fogadáshoz erre szakosodott oldalakat tudunk ajánlani, hogy minél jobb oddsokon fogadhass minél több piacon. Csekkold le a legjobb online sportfogadás oldalakat nálunk, és kezdj játszani még ma!

DOTA 2

Bevezetés — A DotA 2 alapjai

dota 2 removebg previewA CounterStrikehoz hasonlóan a DOTA 2 tulajdonjogát is a Valve Corporation birtokolja. Mindez természetes, hiszen mégiscsak ők fejlesztették ki a játékot. 2013 júliusában adták ki a játékot. Mindössze három operációs rendszeren érhető el a játék: Windowson, Linuxon és OS X-en. Így tehát akik konzolon szeretnek játszani, azok számára a DOTA 2 nem opció.

A DotA eredete a Warcraft III kultikus játékig nyúl vissza. Maga a név, ‘DotA’ egy rövidítés. A teljes név Defense of the Ancients, ami nagyjából így fordítható: “Az Ősök Védelme”. Eredetileg a Warcraft III: Reign of Chaos játékhoz készült mód volt maga a DotA, ez fejlődött az idők során önálló játékká. Mára már ez az egyik legnépszerűbb kompetitív videojáték, ami az eSport fogadásban is egyre komolyabb teret hódít.

A DotA II-ben két csapat tagjai küzdenek meg egymással. A két csapat a Dire és a Radiant. A játék addig megy, amíg az egyik csapat le nem rombolja az ellenfél tornyait, és el nem pusztítja az Ősöket. Ehhez hősök, creepek és semleges, természetlakó élőlények segítségét hívhatják a játékosok.

Az első körben minden játékos egyenlő esélyekkel, 1-es szintről indul. Ahogy telik az idő, úgy gyűjthetnek egyre több tapasztalati pontot és aranyat. Ezek segítségével a 25-ös szintig lehet eljutni, és egyre komolyabb felszerelésekkel lehet felruházni a játék során használatos hősöket, akiknek különleges, és egyedi képességeik is vannak.

A DotA 2 alapból egy MOBA játék, ami az angol Multiplayer Online Battle Arena rövidített alakja. Magyarul online többjátékos csatamezőre fordítható ez a játéktípus. Mint online többjátékos valós-idejű játék, természetesen a legtöbb játékmód csakis online formában érhető el, van azonban lehetőség offline DotA-zásra is. Ezek a Mid-Only és a Reverse Draft.

DOTA 2 fogadás — Hogyan működik és hol található?

Aki szeretne fogadni DotA 2 meccsekre, annak először érdemes elkezdeni játszani kicsit. Úgy fogja igazán megérteni, miről is szól ez a játék, hogyha maga is tisztában van azzal, ki mikor mit miért csinál, és amikor már megértetted a játék menetét és logikáját, akkor érdemes megnézni a listánkat. Mi ugyanis összegyűjtöttük nektek a legjobb online eSport fogadási piacokat kínáló oldalakat.

Linkjeinkre kattintva pár pillanat alatt könnyen regisztrálhatsz ezen oldalak bármelyikén. Ezt követően pedig csak menj a sportfogadáson belül az eSport fogadásra. Válaszd ki a DotA 2-t. A legtöbb oldalon, ahol fogadhatsz eSportra, a DotA 2 elérhető, hiszen ez az egyik legnépszerűbb játék az eSport fogadás terén.

Aki szeret a DotA-val játszani, az szeretni fog a DotA 2-Vel nyerni is – igazi pénzt, és ezt nem csak különböző skinekre és fegyverekre költheted majd, hanem akármire, hiszen valós készpénzt kaphatsz az online sportfogadás oldalakon! Használd hát ki a lehetőséget, és fogadj DotA mérkőzésekre. Nem fogod megbánni!

DOTA 2 oddsok és fogadási piacok

Amikor DotA 2 fogadásról beszélünk, természetesen nem csak egy fogadási piacra kell gondolni. Szerencsére DotA 2 fogadás terén is bőségesen van választék, akárcsak minden egyéb eSport fogadás esetében. A legnépszerűbb piac persze itt is a Mérkőzés győztese fogadás. Ez a focival, és a legtöbb hagyományos sporttal ellentétben nem három, csak kétesélyes fogadás, hiszen döntetlen nincs – az egyik csapat biztosan győzni fog.

A DotA 2 fogadás másik nagy népszerű piaca a Térkép fogadás. Lehet fogadni arra is, hogy melyik csapat nyeri az 1. térképet. Ez azonban csak egyike a rengeteg választási opciónak. Ehhez kapcsolódik a Térkép hendikep fogadás, amiben gyakorlatilag azt tudod megtippeni, hogy milyen simán fog egyik, vagy épp másik csapat győzni az adott térképen.

Természetesen fogadhatsz még a Pontos végeredményre is. Ezt a legnehezebb megmondani, így erre a legmagasabbak az oddsok is. Killekre is lehet fogadni, ezen belül rengeteg különböző opció van. Melyik csapatban lesz az első vér? Összesen hány főhőst fognak megölni? Melyik csapatban éri el az első játékos a 10 főhős killt?

Ezen eSport és DotA 2 fogadási piacok képviselik jobbára a mérkőzés előtti, illetve az élő fogadásokat. Ezek mellett természetesen fogadhatsz végső győztesekre is, azaz hosszú távú DotA 2 fogadásokat is köthetsz. Ezek vonatkozhatnak a torna győzteseire, a legjobb játékosokra, stb. Fogadási piac van bőségesen, érdemes kihasználni azokat!Dota 2 gaming

DOTA 2 mint szerencsejáték

Maga a DotA 2 2013 óta létezik. Ekkoriban már javában zajlott az online szerencsejáték forradalma, de az eSport fogadás még csak pár évvel később robbant be igazán a köztudatba. Mára már szinte minden online sportfogadás oldalon lehet DotA 2 meccsekre fogadni, de ez hosszú évek küzdelme és persze a játék – és az eSport – népszerűségi növekedésének is köszönhető.

DotA 2 meccsekre, és bajnokságokra fogadni valódi kihívás a legjobb játékosoknak. A még jobb játékosokat nézheted, tanulhatsz tőlük, és közben pénzt is nyerhetsz a hibáiknak vagy a zseniális megoldásaiknak hála. Egyszerre tanulhatsz és gazdagodhatsz. A pénztárcádat hízlalva értheted meg jobban a játék lényegét.Ki tudja, egyszer talán még rád is fogadhatunk majd!

DOTA 2 sportfogadás oldalak

Hogyha a fentieket olvasva megjött a kedved egy kis eSport fogadáshoz, akkor nincs más hátra, mint előre. Csekkold a listánkat. A legjobb oldalakat választottuk ki, ahol fogadhatsz DotA 2-re. Partnereinknél találhatod a legjobb oddsokat és fogadási piacokat. Esetenként még eSport fogadási ajánlatokat is kaphatsz.

Természetesen csak megbízható oldalakkal vagyunk hajlandóak partneri kapcsolatba kerülni. Így bizalommal tölthetsz fel pénzt a számládra, nem kell aggódnod, hogy bárki a maga előnyére kovácsolja azt. Számos szűrőt állítottunk fel, és csak azokat az oldalakat tettük ki a Sportfogadas.net-re, akik minden elvárásunkat maradéktalanul teljesítették. Te készen állsz arra, hogy a DotA-ra fogadj?

League of Legends

Bevezetés — A LoL alapjai és játékmenete

league of legendsA League of Legends a DotA 2 nagy riválisának is tekinthető. Ennek több oka is van. A játékot a Valve egyik nagy konkurenciája, a Riot Games fejlesztette. A LoL-t már évekkel a DotA 2 előtt kiadták, 2009-ben, de teljesen egyértelmű hogy a League of Legends is rengeteget inspirálódott a Warcraft III: Defense of the Ancients módjából.

A LoL egy valós idejű stratégiai játék, talán ezekkel a szavakkal fogható meg leginkább és legegyszerűbben a játék lényegi része. Ugyanakkor fontos megemlíteni, hogy ahogy a DotA 2, úgy a League of Legends is egy MOBA – azaz egy online többjátékos csatamező. LoL-t sem lehet konzolon játszani: csak Windows és OS X rendszereken érhető el a játék.

A League of Legends egy ingyenes játék, de vásárolhatsz egyedi fejlesztéseket karaktereid részére. A játék két csapatból áll, akiket egy térképen két ellentétes pontján helyeznek el. A csapatok 3-3 vagy 5-5 fősek lehetnek. Tagjaik a játékosok által irányított hősök – ezek lehetnek szabadon választottak, vagy véletlenszerűen sorsoltak.

A Nexus mellett kezdődik a játék, ezt a Nexust kell megőrizni, illetve az ellenfél Nexusát kell elpusztítani. Akkor ér véget a játék, hogyha az egyik csapat sikeresen epusztítja a másik csapat Nexusát – értelemszerűen az veszít, akinek elpusztul a Nexusa. A játékot persze fel is lehet adni, hogyha nagyon kilátástalannak tűnik már a helyzet.

A játékot nagyban meghatározzák a választott hősök, illetve azoknak egyedi képességei. Jelen állás szerint 154 LoL hős létezik. Ezeket különböző kasztokba lehet sorolni. Vannak Tankok, Off-Tankok, Carryk, Támogatók, Orgyilkosok, Mágusok és Lövészek. Ezekből kell kialakítani egy nyertes League of Legends stratégiát, és csapatként együttműködve elpusztítani az ellenfél Nexusát.

League of Legends fogadás

A League of Legends mára abszolút az egyik legnagyobb téma az eSport fogadás világában. A LoL évente rendezendő Világbajnokságán dollármilliók sorsáról döntenek, és a nézettségi adatok is évről évre egyre csak növekednek. Természetes, hogy az online sportfogadás univerzuma is alkalmazkodik a trendekhez. Mára már a LoL-ra is pont ugyanolyan könnyű fogadni, mint mondjuk a focira, vagy a lóversenyre.

Regisztrálj egy online sportfogadás oldalra. A sportok között válaszd ki az eSportokat, azt követően pedig a League of Legendset. Bizonyos oldalakon már a felső menüsorban megtalálhatod az eSportot, mint az oldal egyik legfontosabb funkcióját. Ott pedig kiválaszthatod a LoL-t, és megnézheted a soron következő meccseket, és tornákat.

Hogyha érted a játékot, érdemes fogadást kötni a meccsekre. Főleg ha ismered a világ legjobb League of Legends játékosait is. Hogy miért? Hiszen aki érti a játékot, az jobban meg tudja különböztetni hogy kinek milyen esélyei vannak. Átlátja hogy mi történik, és többletinformáció alapján tud döntést hozni. Ezért érdemes LoL fogadást kötni. Ha van tuti tipped, szeretettel várjuk!lol 2

LOL oddsok és fogadási piacok — Mire érdemes fogadni?

A League of Legends fogadás ma már nem sokban tér el az online sportfogadástól. Mint minden fogadási piacon, így LoL fogadás esetén is az 1X2 fogadási piac a legnépszerűbb. Ez nemes egyszerűséggel a mérkőzés győztesére leadott fogadás, ami League of Legends oddsok esetében természetesen 12 fogadássá módosul, hiszen LoL-ban nincsen döntetlen.

A győztes azonban csak egy dolog, ezer más fogadási piac is elérhető. Ezek közé tartoznak a különböző hendikep fogadások, amikkel a hatalmas esélykülönbségekből eltérő oddsokat tudod korrigálni. Fogadhatsz killekre, illetve arra is, hogy melyik csapat játékosa ér el előbb 10 champion killt. League of Legends oddsok ráadásul a játékpercekre vonatkozóan is vannak az Alatt / Fölött piacon.

Az Alatt / Fölött piacon fogadhatsz az összes bajnok killek számára is. Az első vérre is lehet fogadást kötni. Ezek mind a rövid távú fogadások. Hosszú távon pedig a tornák győzteseire, azaz a legjobb LoL csapatokra tudsz fogadni.

LOL sportfogadás oldalak — Hogy találjuk meg a legjobbakat?

Hogyha a legjobb sportfogadás oldalt keresed League of Legends fogadáshoz, rengeteg szempontot kell figyelembe venned. Az első, és legfontosabb, hogy olyan, és csak olyan oldalra legyél hajlandó regisztrálni, ami abszolút mértékben megbízható. Ennek feltétele egy érvényes online szerencsejáték engedély. Mi már elvégeztük a kutatómunka nagy részét, hogy neked ezzel ne kelljen bajlódni – nálunk csak megbízható online sportfogadás oldalakat találsz.

A megbízhatóság azért is fontos, hiszen a pénzedet fogod tárolni ezen az oldalon. Apropó, pénzügyek: az is fontos szempont kell legyen, hogy milyen módokon tudod intézni be- és kifizetéseidet. Kényelmes, gyors, olcsó és egyszerű megoldást válassz, olyat, amivel abszolút kényelmesen érzed magad. Hosszú távon ez fontos előnye lesz az online sportfogadás oldaladnak.

LOL mint szerencsejáték

A League of Legends berobbanása az eSport fogadás népszerűvé válásának is köszönhető. Mindez a 2010-es évek elejére datálható. A League of Legends franchise hamar óriási, és fanatikus rajongó táborra tett szert. Hamar megszervezték a játék Világbajnokságát, ami évről évre egyre több nézőt vonz, és egyre több pénzt generál. Érdemes megnézni a győztes csapatok nyereményeit, hogy mennyiről indult, és hol tart ma.

A League of Legends játék egy rendkívül izgalmas videojáték, amire történetesen fogadni is lehet. A játék pörög, nincs leállás egy pillanatra sem, így folyamatosan izgulhatunk. Nem csak a végeredmény, de amiatt is, hogy nyerni fognak-e a szelvényeink, avagy sem. Mára a League of Legends a világ egyik, ha nem a legnagyobb eSport játékává vált. Így erre fogadni is külön élmény.

FIFA

Bevezetés a FIFA alapjaiba — Hogyan játsszunk?

A FIFA egy virtuális foci szimulátor. Egy olyan videójáték, amiben a világ legjobb és leghíresebb focicsapatait és játékosait irányítva játszhatod le a jobbnál jobb meccseket. Több fajta játékmód közül lehet választani ma már. A legnépszerűbb az az, amikor a kiválasztott csapatod minden egyes játékosát te irányítod.

Te mondod meg, hogy ki hova passzoljon, a te útmutatásod alapján fognak kapura lőni a játékosaid, te szabod meg hogy hosszú vagy rövid legyen az átadás, becsússzon a védő vagy talpon maradva próbáljon szerelni, hosszan tolva sprinteljen előre vagy rövid tologatásokkal haladnál inkább…

A taktikát teljesen egyénre tudod szabni. Ennek a funkciónak a segítségével azt is be tudod állítani, hogy a játékosaid mikor hogy fussanak az üres területbe, vagy épp hogyan mozogjanak csapatként. A védekezés taktikai részét is érdemes beállítani, hiszen ez segít majd levédekezni az ellenfelek támadóit.

A játék az EA Sports legnépszerűbb terméke. 1993 óta minden évben megjelenik a FIFA. Az évtizedek alatt persze óriási változáson, és folyamatos, máig tartó fejlődésen megy keresztül a játék. Mára már a grafika vetekszik azzal, mintha egy valós idejű futballmérkőzést néznél – az idősebb generáció tagjai könnyen összekeverhetik a valósággal.

A legegyszerűbb az offline FIFA, amikor egy mesterséges intelligencia – tehát a számítógép – ellen játszol. Ekkor beállíthatod a játék nehézségét kezdőtől a legendásig. Játszhatsz persze online is, egész játékosok ellen, hogy összemérd a tudásod másokkal is. Ehhez különböző előfizetésekre (PS Plus, Xbox Live) lehet szükséged.

A FIFA újításai közé tartoznak a különböző játékmódok. Ilyen például az, amikor egy játékost kiválaszthatsz, és csak az ő játékát és mozgását tudod befolyásolni, míg a csapatod többi tagját a számítógépre bízod. Ugyanezt megteheted csak a kapusoddal is például. A FIFA teremfoci játéka a VOLTA. A legnépszerűbb tornákat is lejátszhatod, hiszen az EA Sports minden szükséges licenszet megvett.

A legrangosabb tornákra, mint például az Európa-bajnokság, és a Világbajnokság, régebben külön játékokat dobtak a piacra. A 2018-as VB-re viszont egy FIFA 18 frissítéssel készültek, tehát a meglévő játékhoz adták extraként.

A FIFA legnépszerűbb újítása viszont mindenképpen az Ultimate Team. A FIFA UT gyakorlatilag az online játékosok külön bajnoksága. Összemérheted a tudásodat az összes többi online fifással. A legjobban teljesítő játékosok pedig több pénzt kapnak, és jobb ajándékokat, így jobb játékosokat tudnak betenni a csapatukba, és tovább fejlődhetnek.

A FIFA fogadás története és alapjai

A FIFA mára elment a szerencsejáték irányába. Egyrészt az online FIFA – Az Ultimate Team – eleve a szerencsejátékok logikájára épül. Különböző – ingyenes – csomagokat kell nyitogatni, amibe abszolút véletlenszerű algoritmus alapján kapsz jobb, vagy rosszabb játékosokat. Őket eladhatod FIFA Coinokért a FIFA átigazolási piacán. FIFA Coint, illetve csomagokat viszont igazi pénzért is tudsz vásárolni.

A FIFA fogadás azonban nem csak ilyen közvetett módon létezik ma már, hanem teljes mértékben elérhető, létező fogadási piacok vannak a labdarúgó szimulátorra. A legjobb online sportfogadás oldalakon rengeteg mérkőzést, és FIFA bajnokságot találhatsz, amikre tudsz fogadni is. Mindezt megbízható, legális és biztonságos környezetben teheted meg. 2021-ben semmi sem lehetetlen!

fifa 22
Fifa | fifg / Stockfoto : 1084518398

FIFA oddsok és fogadási piacok — Mire tudunk fogadni egy FIFA meccsen?

Hogyha úgy érzed, könnyen megmondod, melyik játékos keni-vágja oda-vissza ezt a játékot, és szeretnél pénzt nyerni FIFA meccseken, akkor egy remek javaslatunk lenne. Egyrészt olvasd el értékeléseinket a legjobb online sportfogadás oldalakról. Másrészt pedig kattints ide és regisztrálj a 20BET fogadóiroda oldalán. Nálunk találod a legtöbb FIFA, és eSport fogadási piacot. Szinte minden fontos FIFA torna elérhető náluk, ne maradj le!

A FIFA fogadás nagyban hasonlít a foci fogadáshoz, hiszen mégis csak egy foci szimulátor játékról beszélünk. Így tehát fogadhatsz különböző FIFA bajnokságok végső győztesére, szintén elérhető az 1X2 eSport fogadási piac is. Ez azt jelenti, hogy az adott mérkőzés nyertesére (vagy döntetlenre) tippelsz.

Fogadhatsz a gólok számára is. Ez az Alatt / Fölött eSport fogadási piacon válik elérhetővé. Hogyha az egyik csapattól nagyon fölényes győzelmet vársz, mert sokkal jobb játékosai vannak, és eleve sokkal jobban játszik, mint az ellenfele, akkor ajánljuk a hendikep fogadást. Ez azt jelenti, hogy az egyik csapat hátrányból indítja a mérkőzést a fogadás szempontjából, tehát nagyobb gólarányú győzelemre számítasz, természetesen nagyobb oddsokért cserébe.

Az utolsó általunk ajánlott eSport fogadási piac az a dupla esély. Ez a hendikep ellentettjeként is értelmezhető, hiszen míg a hendikep akkor válik hasznossá, amikor az egyik csapat jóval esélyesebb a másiknál, a dupla esély fogadást akkor érdemes alkalmazni, mikor a két csapat kiegyenlített erőviszonyok között küzd meg egymással.

FIFA, mint szerencsejáték

Az utóbbi években egyre népszerűbbé válik az eSport fogadás, ezek közül pedig az egyik legnagyobb húzóerő az egyik legnépszerűbb játék mind közül: a FIFA franchise. Már csak ezért is érdemes FIFA meccsekre fogadni, hiszen mindenhol láthatunk egy-egy FIFA meccset. Már Magyarországon is adnak tévében ilyen mérkőzéseket. Láthatjuk, hogy melyik játékos kiemelkedő, és melyik került be szerencsével.

A Sporfogadas.net oldala éppen ezért mutatja meg neked azokat a FIFA fogadási oldalakat, ahol fogadhatsz FIFA mérkőzésekre. Nagyon fontos tudni, hogy az összes Magyarországon elérhető oldal közül válogattunk. Nektek már csak a legjobbakat mutatjuk meg, hogy ne kelljen annyi felesleges információn átmenni. Kényelmes pénzügyek, biztonságos oldalak, remek ügyfélszolgálat, egyszerű de nagyszerű dizájn. Ilyen oldalakat mutatunk nektek, csekkold le őket!

Fortnite

Bevezetés a Fortnite alapjaiba — Játékmenet, egyszerűen

A Fortnite az utóbbi években vált az egyik legnépszerűbb játékká. 2017 júliusában adta ki az Epic Games fejlesztő cég. A játék minden fontosabb platformon elérhető: PlayStation 4 és 5 mellett Nintendo Switch-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re is megjelent. Emellett elérhető a PC-s verzió Windowson és macOS-en, ahogy emellett telefonon Androidon és iOS-en is.

Műfaját tekintve elsősorban egy túlélő játék, battle royale játék, sandbox, és hát nem utolsó sorban egy online többjátékos videojáték. Ezek alapján a játékmenetre is lehet következtetéseket levonni. A sandbox játékok például a játékos kreativitását használják ki. Ez egy metafora, a sandbox homokozót jelent. Ahogy a gyerekek a homokozóban, úgy a játékosok is bármit kreálhatnak a játék során, ami egyébként egy apró kis “tálcába” van zárva.

A Battle Royale, és a túlélőjátékok sajátossága az, hogy egyrészt támadni kell a többi játékosra, másrészt pedig ki kell védekezni a többi játékos támadását. Online játékmenetéből adódóan nem gépi ellenfelek, hanem más játékosok ellen kell felvenni a harcot, valós időben. Ez adja a játék igazi izgalmát: valós időben csaphatunk össze több igazi játékossal, és velük mérhetjük össze erőnket, és tudásunkat.

A Fortnite egy ingyenes játék, amit bárki bármikor letölthet, és kezdhet is játszani. A játékmenet végtelenül egyszerű. Úgy kezdődik, hogy a karakteredet kidobják egy helikopterből egy szigetre. Összesen maximum 100 játékos tartózkodhat a szigeten a játék kezdetekor. A cél gyakorlatilag egy Éhezők Viadala: meg kell ölni a többieket, vagy ők ölnek meg téged.

A játékot értelemszerűen az nyeri meg, aki legutoljára marad talpon, egyedüli versenyzőként. Rengeteg taktikával lehet játszani, de arra érdemes figyelni hogy a játékmenet folyamatos mozgásra ösztökél: minél kevesebb játékos marad, annál jobban szűkül a tér, így ha a sziget szélén kempelve próbálsz túlélésre játszani, akkor biztosan hamarosan meghalsz.

Habár a Fortnite Battle Royal játék ingyenesen játszható, mikrotranzakciókkal feldobhatod a játékodat. A játék kiadása utáni hetekben már tíz milliós nagyságrendben játszottak rajta különböző platformokon. Karaktereidnek egyedi ruházatokat, és skineket vehetsz, ezzel feldobva az egészet.Fortnite

Fortnite mint szerencsejáték

Az eddigi eSport fogadásban népszerű játékokkal ellentétben a Fortnite Battle Royal nincs hosszú évek, évtizedek óta terítéken. Mint mondtuk, maga a játék mindösszesen 2017 óta létezik. Ez idő alatt sikerült akkora rajongótábora szert tenniük a játék készítőinek, hogy mára már online sportfogadás oldalak is lehetővé teszik a Fortnite fogadást.

Ez persze még nincs annyira elterjedve, mint mondjuk a CounterStrike, vagy a League of Legends fogadási piacai. Fortnite oddsokat sokkal nehezebb találni, de természetesen ez sem lehetetlen. Csekkold le az általunk kínált legjobb online sportfogadás oldalakat. Listánkon biztosan fogsz találni olyan oldalakat, ahol tudsz Fortnite játékokra fogadni!

Fortnite fogadási piacok és oddsok

Regisztrálj valamelyik online sportfogadás oldalon ahol épp találsz Fortnite oddsokat. Hogyha ismered a játék menetét, akkor még izgalmasabb lesz. Tedd meg tétjeidet a legjobb Fortnite játékosokra, és csinálj pénzt a játékból minél gyorsabban. Ráadásul javítani is lesz lehetőséged, hiszen hamar véget ér egy-egy játékmenet. Amint véget ér az egyik, következhet is utána a másik…

Fortnite fogadási oldalak

A Sportfogadas.net szakértői összegyűjtötték neked a legjobb online sportfogadás oldalakat. Ezek segítségével használhatod majd ki a legjobb Fortnite oddsokat sportfogadói karriered során. Fontos megjegyezni, hogy mi már elvégeztük helyetted a kutatómunkát. Kiválogattuk a legjobb oldalakat, hogy neked ne kelljen feleslegesen időt pazarolni az ócskább oldalakra.

Nálunk csak megbízható, hiteles és korrekt online fogadóirodákat fogsz találni. Számos szűrési feltételek mindegyikén átmentek az általunk hirdetett honlapok. Érvényes szerencsejáték engedélyekkel rendelkeznek, megbízható és segítőkész ügyfélszolgálatuk van, és mindemellett számos módon intézheted náluk pénzügyeidet is. Neked már tényleg csak a hozzád legjobban illőt kell kiválasztani!

Starcraft II

Bevezetés a Starcraft II alapjaiba — Rövid ismertető a játékról

starcraft 2A StarCraft széria második részét (is) a világhírű Blizzard Entertainment készítette. A játékot 2010 június végén adták ki, azóta tört világuralomra kis túlzással. A StarCaft konzolon (és mobilon) nem, csak számítógépen érhető el, így csak Windows és macOS rendszereken lehet futtatni az 1998-as StarCraft játék folytatását.

Műfaját tekintve valós idejű stratégiai játék. Online és offline egyaránt játszható – de hogyha a StarCraft II fogadás érdekel az eSport fogadás világából, akkor természetesen az online verzióval fogsz találkozni. Ez egy olyan sci-fi játék, ami 2017 óta teljesen ingyenessé is vált, így bárki kénye – kedve szerint kipróbálhatja bármiféle fizetés nélkül.

A StarCraft II: Wings of Liberty a 26. Században játszódik, méghozzá a Tejút galaxisban. Három faj száll szembe egymással a végső győzelem érdekében. A gondolatolvasás képességével rendelkező Protossok, illetve a Földről száműzött csoportok, akik kettészakadtak Terran és Zerg fajokra.

A többjátékos módban  a játék lényege, hogy elpusztítsd az ellenfeleid minden egyes épületét, és átvedd fölöttük a totális hatalmat. Ez a játék legnépszerűbb játékmódjában érhető el, ami a 1 vs. 1 duel in Melee mód. Itt tehát egy játékos néz szembe egy az egyben egy másik játékos ellen, és így dől el, melyikük a jobb. Természetesen számos más játékmód is elérhető. Ezek mindegyikét kitapasztalhatja, aki játszani kezd – mindenkinek más a preferenciája, így nem mindenki csak 1 v 1-ezni akar majd folyton.

Starcraft II fogadás evolúciója — Hol, és hogyan lehet rá fogadni?

A StarCraft II a világ egyik legnépszerűbb eSportja, így könnyű oldalakat találni, ahol fogadhatsz a nagyobb eseményekre. Megéri StarCraftra fogadni, főleg hogyha érted a játékot, vagy esetleg magad is játszod. Ez egy gyors, pörgős játék, amiben folyamatosan változnak az események. Hogyha jól átlátod, mi történik, könnyen előnyödre kovácsolhatod az oddsok változását.

Starcraft 2 oddsok és fogadási piacok — Mire tegyük a tétjeinket?

 • Mérkőzés győztese. Értelemszerűen fogadhatsz egy-egy meccsre, illetve ezen a piacon konkrétan arra, hogy a játék végén melyik csapat fog győzedelmeskedni. Jó eSport lévén itt sincs döntetlen, a játék addig megy, amíg az egyik csapat fölényeskedni nem tud a másik felett.
 • Pontos eredmény. Ha szimplán a győztesre tippelni túl unalmas számodra, akkor fogadhatsz a játék pontos végeredményére is, még magasabb szorzókért cserébe.
 • Hendikep fogadás. Térképekre és csapatokra tudsz hendikep fogadást kötni a StarCraft II-ben.
 • Térképek száma. Ez egy kétesélyes fogadás. Azt tudod megtippelni, hogy páros vagy páratlan lesz a térképek száma a játék folyamán.
 • Alatt / Fölött piac. Szintén a térképek számára vonatkozik. Pl: 2,5 térkép alatt ér véget a játék.

Starcraft 2 sportfogadás oldalak — Hogyan válasszuk ki a megfelelőt?

Számos feltételnek kell megfelelnie egy olyan oldalnak amire az idődet, a pénzedet és a személyes adataidat szánod. Mi összeválogattuk neked a legmegbízhatóbb oldalakat, így listáink közül csak ki kell választanod azokat, amelyek a legszimpatikusabbak. Nézd meg, mik az elérhető sportágak, és játékok, amikre fogadhatsz. Milyen oddsokat kínálnak? Nézd meg a pénzügyi módszereket is. Válaszd ki a legjobbat és kezdj játszani!

Starcraft II mint szerencsejáték

A játék megjelenésével gyakorlatilag egyidős a játék eSport változata is. Mint olyan, a StarCraft II fogadás is pontosan azóta létezik, amióta a játék maga. A legtöbb online sportfogadás oldal mára már szívesen kínál oddsokat különböző StarCraft tornákra, hiszen ezek igen népszerű piacok. Több millió eSport rajongó követi figyelemmel a legrangosabb bajnokságokat. Sokan pénzt is csinálnak belőle – te is könnyen közéjük kerülhetnél!