EB 2021 csoportok

Az EB 2021 csoportokat még nem mutattuk be itt a Sportfogadas.net-en. Ami késik azonban, az természetesen nem múlik nálunk sem. Úgyhogy elő a tollakat, ceruzákat, és velünk együtt írjátok fel tippjeiteket: melyik csoportban kik vannak, és milyen helyezésekre számítunk, ezt fogjuk most megvitatni. Értelemszerűen az A jelű csoporttal kezdünk.

A legjobb online sportfogadás oldalak EB fogadáshoz

Szakértői értékelés
Fénypontok
 
Üdvözlő bónusz
99/100 Ismertető
35T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás 22bet
 • Statisztikák, élő sportesemények, és szinte minden sportág
 • forintban és magyar nyelven is fogadhatsz
 • ázsiai hendikeppel
95 Payout Ratio
35T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás 22bet
 • Statisztikák, élő sportesemények, és szinte minden sportág
 • forintban és magyar nyelven is fogadhatsz
 • ázsiai hendikeppel
22bet Ismertető
98/100 Ismertető
35T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás 20bet
 • Különféle fogadási piacok
 • GYIK szekció elérhető
 • Népszerű kriptovaluták használata
93 Payout Ratio
35T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás 20bet
 • Különféle fogadási piacok
 • GYIK szekció elérhető
 • Népszerű kriptovaluták használata
20bet Ismertető
97/100 Ismertető
52T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás Ivibet
 • Remek labdarúgás kínálat, akár élőben is
 • Online stream az élő fogadási felületen
 • VIP program a leghűségesebb ügyfeleknek
95 Payout Ratio
52T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás Ivibet
 • Remek labdarúgás kínálat, akár élőben is
 • Online stream az élő fogadási felületen
 • VIP program a leghűségesebb ügyfeleknek
Ivibet Ismertető
96/100 Ismertető
1BTC
Üdvözlő Bónusz
Látogatás Vave
 • Üdvözlő bónusz BTC 1 értékben
 • A legjobb kripto fogadási felület
 • Havi pénzjutalmak VIP tagoknak
94 Payout Ratio
1BTC Üdvözlő Bónusz
Látogatás Vave
 • Üdvözlő bónusz BTC 1 értékben
 • A legjobb kripto fogadási felület
 • Havi pénzjutalmak VIP tagoknak
Vave Ismertető
95.6/100 Ismertető
35T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás Select.bet
 • Nagyon jó esélyek
 • Egyszerű használhatóság és felhasználóbarát design
 • Szép és elérhető élő fogadási opció
95 Payout Ratio
35T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás Select.bet
 • Nagyon jó esélyek
 • Egyszerű használhatóság és felhasználóbarát design
 • Szép és elérhető élő fogadási opció
Select.bet Ismertető

A csoport — Olaszország, Svájc, Törökország, Wales

Group AAz EB 2021 csoportok közül az A jelzésben a négy résztvevő csapat Olaszország, Törökország, Svájc és Wales lesznek. A nevek alapján természetesen az olasz válogatottat várhatnánk a legnagyobb esélyesnek. Nem hiába, tetszetős kis keretet rittyentett össze Roberto Mancini. A kapuban Donnarummát mindenki ismeri, előtte pedig ott lesz a két nagy öreg – Bonucci és Chiellini.

A középpályán a Serie A győztes Nicolo Barella, a BL győztes Jorginho, és a csapat talán legnagyobb sztárja, Marco Verratti készíti majd elő a támadásokat. És hogy kiknek? Ciro Immobilének és Lorenzo Insignének. Velük kell majd felvennie a versenyt Gareth Bale-éknek és a csoport többi sztárjának. Bizony, azért a többi csapatnak sem nagyon van szégyenkezni valója.

Verratti mellett egyértelműen Bale a másik nagy klasszis ebben a csoportban. A Real Madrid szélsője egymaga azonban aligha lesz képes nagyobb bravúrra, habár a 2016-os EB-n szenzációsan szerepelt Wales válogatottja. Akkor egészen az elődöntőig meneteltek. Idén is lesz esélyük eljutni egy darabig. Kérdés, hogy meddig?

Fogadási előrejelzéseink — Az A csoport oddsai

A fogadóirodák szerint is Olaszország a csoport egyértelmű esélyese. Az ő csoportgyőzelmükre 1.54 a szorzó. A “második helyezett” az Svájc. Az ő csoportelsőségük 5.75-szörös pénzt fizetne, míg Törökországé 6.40-szerest. Wales lehet a fekete ló, akiknek az első helye 13.00 oddson fut, míg a top 2 helyezésre 3.30-ért fogadhatsz rájuk. Az, hogy Olaszország legalább második lesz, mindössze 1.12.

B csoport — Belgium, Dánia, Finnország, Oroszország

Group BA két skandináv csapat mellé beverődött Finnország nem túl kedves szomszédja is, illetve a torna egyik nagy esélyese, Belgium. Ők lesznek az EB 2021 csoportok közül a B-ben. Nehéz megtippelni, ki lesz a végső győztes. Belgium azért az abszolút favorit, náluk játszanak a legnagyobb sztárok. Eden Hazard, Thibaut Courtois, Romelu Lukaku, és folytathatnánk még igen komoly nevekkel ezt a sort. Nem csoda hogy a végső győzelemre is őket tartják az egyik legnagyobb esélyesnek a fogadóirodák.

Szerintünk azonban hiba lenne ilyen hamar ítéletet hozni a többi csapat fölött. Oroszország a hazai VB-n is remekül kezdett. Nem biztos, hogy csak a hazai pálya fűtötte őket – lehet, hogy egyszerűen csak képesek a jó teljesítményre. Ráadásul Dánia is remek formában van. Az egyetlen, ami szinte biztosra vehető, az a Finnországnak járó negyedik hely. Aztán persze simán lehet, hogy ők is ránk fognak cáfolni, de ennek azért nem túl nagy az esélye jelen pillanatban.

Fogadási tippek — Ki nyeri a B csoportot?

Belgium csoport győzelme fizetné természetesen a legkisebb összeget: 1.72 rájuk a szorzó. Utóbbi időben elért remek teljesítményüknek köszönhetően pedig a második helyre kerültek a dánok – rájuk 3.60 az odds. Oroszország első helye 6.25-szörös pénzt jelentene, de az igazi esélytelenek tényleg csak szegény nyelvrokonaink. Finnország csoportelsősége ugyanis 31-szeres pénzt fizetne. Szerinted megéri erre fogadni?

C csoport — Ausztria, Hollandia, Észak-Macedónia, Ukrajna

Group CTörténelme első Európa-bajnoki szereplésére készül Észak-Macedónia válogatottja. A világsajtó persze nem tőlük lesz hangos, de azért aranyos az ilyen sztorikat megemlíteni. Sőt, a csapat tisztes helytállása szinte borítékolható. A motivációból biztosan nem lesz hiány, és amúgy is szeretik megnehezíteni a nagyok dolgát. Ráadásul nem is kerültek a legnehezebb EB 2021 csoportok egyikébe sem. Egyáltalán nem is olyan reménytelen a helyzetük?

Legnagyobb ellenfelük a David Alaba nevével fémjelzett sógoraink lehetnek. Ausztria 2016-ban is csoport utolsóként esett ki, és ha úgy lenézik Észak-Macedónia válogatottját, mint anno minket, arra megint ráfázhatnak. Hollandia minden bizonnyal megnyeri a csoportot, Ukrajnát pedig szinte mindenki a második helyre várja. Ez persze nem biztos esemény, de mi azért igen nagy tétet mernénk ezekre a helyezésekre rakni.

A C csoport szorzói — Fogadj velünk

A helyezések tényleg lefutottnak tűnnek, de azért a C csoportban is lehet érdekes fogadásokat kötni, szerencsére. Ilyenek például, hogy ki fogja a legtöbb gólt lőni a csoportban. Természetesen ennek is Hollandia a nagy esélyese a maga 1.40-es szorzójával. Ukrajna is elkaphatja azonban a fonalat. Csak három remek meccs kellene hozzá, és 6.00 az oddsuk. Az, hogy Ausztria idén is a csoportja negyedik helyén zárja az EB-t, szintén hatszoros pénzt fizetne. Észak-Macedónia top kettes szereplése pedig 7.50-szerest…

D csoport — Horvátország, Csehország, Anglia, Skócia

Group DAz EB 2021 csoportok közül a D lehet az egyik legérdekesebb. A már gyengélkedő horvát válogatott azért három éve még döntőt játszott a Világbajnokságon. Egy utolsó nagy esélyük lehet ez Modricéknak a bizonyításra. Ki tudja, talán megint bennük lesz egy komoly menetelés. Szomszédaink mellet pedig ott lesznek Visegrádi szövetségeseink is, akik legutóbb 2004-ben tudtak emlékezeteset alkotni. Milan Baros és Jan Koller azonban már rég nem aktívak, így a cseh esélyek sem túl rózsásak.

A csoport másik két tagja a Brexit miatt vághat majd össze. Nagy Britannia két szélsősége fog egymásnak feszülni. Az országot az EU-ból kivezető Angliának vághatna vissza az abszolút EU párti Skócia. Persze az esélyeik itt is hasonlóak, mint a Brexitnél voltak, Anglia dönt. Meglepetés lenne, ha Skócia pontot, pontokat tudna rabolni Angliától, de az biztos, hogy szívüket – lelküket ki fogják tenni a pályán.

Sportfogadási tanácsaink — A D csoport legjobb szorzói

Természetesen Anglia és Horvátország a két legnagyobb esélyese a csoportnak a fogadóirodák szerint is. Anglia csoportelsősége 1.41-szeres pénzt fizet, míg Horvátország győzelme 4.50-es szorzón megy. Ha Csehországot vagy Skóciát várod a top 2-be, az rendre 3.00-ás és 4.10-es szorzón érhető el. Hogyha inkább az utolsó helyezettre szeretnél fogadni, akkor Skócia és Csehország közül lehet érdemes válogatni. Előbbire 2.10, utóbbira 2.50 az odds.

E csoport — Lengyelország, Szlovákia, Spanyolország, Svédország

Group EAz EB 2021 csoportok E betűvel jelölt csoportjában Spanyolország, Svédország, Szlovákia és Lengyelország csap majd össze egymással. A nevek, és az elmúlt évek teljesítménye alapján természetesen Spanyolországnak nagyon könnyen be kellene húznia a csoportelsőséget. A keretüket elnézve azonban bőven benne lehet egy botrányos le-szereplés Luiz Enrique csapatában. A fogadóirodákkal tehát lehet érdemes szembemenni ebben a csoportban.

Főleg, hogy Svédország és Lengyelország is remekül teljesít újabban. Csapatként könnyen előfordulhat, hogy meg fogják a spanyol válogatottat. Előbbi csapatként funkcionál remekül, utóbbi pedig az egyéni villanásokban – azaz Robert Lewandowskiban – bízhat igazán. Svédország nem viszi ki Ibrahimovicot végül, így náluk tényleg nem számíthatunk túl sok egyénieskedésre, valamint Szlovákia nem valószínű hogy bele fog tudni szólni a nagyok dolgába.

Fogadási javaslatok — Mire érdemes fogadni?

A fentiekből már kiderült talán, hogy a Sportfogadas.net szerkesztősége nem teljesen ért egyet Spanyolország 1.35-ös csoport győzelmi szorzóival. Szlovákia várható az utolsó helyre a fogadóirodák szerint is, erre 1.55 a szorzó, ami elég jó kis ajándéknak tűnik, ha csak nem történik valami váratlan csoda. Lengyelország csoportgyőzelme viszont 8-szoros pénzt fizet, és az abszolút nem hangzik lehetetlennek, hogy Lewandowski előre repíti hazája válogatottját…

F csoport — Franciaország, Németország, Portugália, Magyarország

Group FAz EB 2021 csoportok közül egyértelműen ez a legjobban várt. A halálcsoport, ahol három, a végső győzelemre is abszolút esélyes csapat csap össze egymással. És még a portugálok is ott vannak! Na jó, természetesen a mieink a kakukktojás sajnos, mégis csak mi jutottunk be a vigaszágról – a három tradicionális futball nemzet egyenes ágon kvalifikálta magát a tornára, és hát különben is kinek kellene pont ezeket a csapatokat bemutatni?

A portugáloknál játszik minden idők egyik legjobb góllövője Cristiano Ronaldo szeméyében. Aki általában gólokkal szokta meghálálni ha lenézik, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke pedig sikeresen lenyilatkozta, hogy Ronaldo megöregedett és legyengült… Szóval semmi jóra ne számítsunk. Főleg, hogy a körülötte lévő játékosok is kiemelkedőek. Joao Félix, Bruno Fernandes, Rubén Dias… Nem lesz egyszerű ellenük helytállni.

És akkor ott van a Löw becsületét menteni igyekvő német válogatott, meg a Világbajnoki címvédő francia csapat. Utóbbiban játszik Karim Benzema, Kylian Mbappé, Antoine Griezmann, Paul Pogba, Raphael Varane, Ngolo Kanté, Lucas Hernandez… Hogyha van kedvenc csapatod, és európai szinten mérhető az a csapat, akkor a francia válogatottba biztosan ad játékost. Ez a mérce. Nem lesz egyszerű.

Fogadási tippek — A kiszámíthatatlan halálcsoport oddsai

Természetesen az objektivitás ezer százalékos megtartása mellett szeretném azzal kezdeni, hogy Magyarország csoportgyőzelme 41-szeres pénzt fizet. Franciaországra 2.48 az odds, Németországra 2.65, míg Portugáliára 4.00. Magyarország utolsó helyen zárása 1.35-szörös pénzt fizet, amire sajnos jó esély van. Amúgy is egészen más szinteken mozgunk, de még a legjobb játékosainkat is nélkülözni kell majd. Az, hogy a franciák, vagy a németek lesznek az utolsók, a téted 8.50-szeresét fizetné. Mi ennek drukkolunk!

Összefoglaló

Ezen cikkünkben alaposan bemutattuk az EB 2021 csoportok helyzetét, csapatait, mérkőzéseit, és a Sportfogadas.net hírnevéhez méltó módon természetesen a fogadási piacokat is. A csoportok győzteseire, utolsó helyezettjeire, továbbjutóira és legtöbb gólt szerző csapataira fogadhatsz partnereinknél. Számodra melyek a legszimpatikusabb szorzók?