1Bet

A sportfogadási oldalak piaca egy nagyon dinamikusan fejlődő terület, amelyből minden szereplő próbál minél nagyobb részesedést kicsikarni. Számos szolgáltató számtalan oldalt üzemeltet. Ezeknek a tengerén, hogy navigálni tudjunk, szükségünk lesz egy jó útmutatóra. Ezért is született meg a következő cikkünk, amelyet a 1Bet nevű bukméker bemutatásának szentelünk.

A 1Bet név ismerősen csenghet néhányatoknak, hiszen a cég már 2011 óta a piacon van. Ugyanakkor, akinek még teljesen újként hat az oldal, neki is igaza van, hiszen a magyar piacra az utóbbi időben törtek csak be.

1Bet A mi Értékelés 87/100
 • Felhasználóbarát felület asztali és mobil verzión egyaránt
 • Rengeteg bónusz új és meglévő ügyfeleknek is
 • Széleskörű esport és élő fogadási kínálat
40T HUF Üdvözlő bónusz
Kifizetés
Fogadási piacok
Igen Élő fogadás
1bet bonus
Üdvözlő bónusz
 • Üdvözlő bónusz az első befizetés után akár 40 000 HUF értékig

1Bet Ránézésre

Alapított
2011
Logo
Nyelvek
german
dutch
polish
english
french
spanish
portugese
italian
show more
Befizetések
Visa Logo
Mastercard Logo
Neteller Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
Klarna Logo
webmoney Logo
több
Szolgáltatás
E-Mail
Chat
FAQ
Mobil
HTML App Icon
Min. Letét
40T HUF

Tulajdonosok és engedélyek – További 1Bet részletek

Az oldal a Bellona N.V. égisze alatt működik, amely egy curacao-i cég, ahonnan az oldal licence is származik. Az engedély a Curacao eGaming Authority által kerül kibocsátásra, amely a világ egyik legnépszerűbb sportfogadási licence. Curacao egyébként Hollandia egy társult állama, így tehát nem kell aggódnunk, hogy megbízhatatlan körből származik a működési engedély.

A következő cikkünkben részletesen szeretnénk bemutatni a 1Bet sportfogadási oldalát. Ebben érinteni fogjuk a legfontosabb szempontokat, mint például a kínálatoat, az élő fogadási opciókat, a bónusz lehetőségeket illetve a mobilos felhasználást is. Tarts velünk ha szeretnél igazán képbe kerülni az oldallal kapcsolatban mielőtt regisztrálsz!

40T HUF Üdvözlő bónusz 100% az 1. betétnél
87/100 Értékelés

Előnyök és hátrányok — Avagy 1Bet érvek pro és kontra

 • Modern megjelenés, letisztult külső.Az első pozitív dolog már a fogadásaink megkezdése előtt szembeötlik, ami nem más mint az oldal megjelenése. Semmilyen felesleges effekt nincs az oldalon, ami hátráltat minket a játékban. A kezdőoldalon a legnépszerűbb eseményekből válogathatunk rögtön ahogy betölt az oldal.
 • Rengeteg bónusz új és meglévő ügyfeleknek is. A legtöbb oldal már kínál üdvözlő bónuszt, hogy új felhasználókat szerezzenek, ugyanakkor a 1Bet a régi játékosaira is gondol. Az első befizetést megduplázó üdvözlő bónusz mellett számos időszakos promóció várja az oldal ügyfeleit. Részünkről ez hatalmas pozítívum, hiszen szívesebben fogad az ember, ha bónuszokat is szerezhet ezáltal.
 • Hatalmas kínálat élő fogadási piacokon. Ha leginkább élőben szeretsz fogadni, akkor a 1Bet a te oldalad. A nap bármely időpontjában válogathatsz rengeteg esemény közül. Főleg fociban erős, de más sportokban sem fogsz csalódni.
 • Virtuális sportok. A 1Bet nem csak a jelenben él, hanem már a jövő felé is tekint, az pedig nem más, mint az eSportok világa. Ide mindenképp nézz be, a kínálat garantáltan le fog nyűgözni.
 • VIP Program hiánya. Az oldal jelenleg nem kínál VIP Programot a felhasználóknak. Manapság már rengeteg bukméker rendelkezik VIP Programmal, így ebben fel kell kötniük a gatyát a 1Bet-nél.
 • Kezdetleges magyar felület. Az oldal nagyon szép és igényes, ugyanakkor a magyar szövegek minőségén még van mit csiszolni. Túl szép és egyben bonyolult is anyanyelvünk, így elnézőek vagyunk egyelőre, de azért jót tenne a lelkünknek ha ezt javítanák. Ne aggódj, ez a fogadásban nem fog zavarni, az oldal működését sem befolyásolja semennyire sem – szerencsére.
1Bet in Test 87/100
 • Felhasználóbarát felület asztali és mobil verzión egyaránt
 • Rengeteg bónusz új és meglévő ügyfeleknek is
 • Széleskörű esport és élő fogadási kínálat
40T HUF Üdvözlő bónusz Látogatás 1Bet

A 1Bet sportfogadási kínálata

A 1Bet több mint 25 féle sportágban kínál fogadási ajánlatokat. Ez természetesen magában foglalja a legnépszerűbb csapatsportokat, mint például a labdarúgás, kézilabda, jégkorong, kosárlabda. A legnagyobb hányadát teszik ki a kínálatnak ezek a sportágak. Nem is meglepő azonban ez, hiszen ezek a leginkább kedvelt piacok a felhasználók körében. Értelemszerűen fociban a legerősebb az oldal, ahogy ez az európai oldalaknál megszokott. Fogadhatunk a hagyományos 1X2 piacra, van lehetőség ázsiai hendikepre, pontos végeredményre, vagy akár gólokra is. A legnépszerűbb sportoknál hosszútávú sportfogadási opciókat is szép számmal kínál a portál. Így fogadhatunk a Bajnokok Ligájának győztesére, vagy akár az NBA MVP-jére, azaz a legértékesebb játékosára is.

A csapatsportokon túl a golf vagy a tenisz szerelmesei is megtalálják a számukra kedvező eseményeket. Emellett szerepel a kínálatban többek között kerékpározás, különböző motorsportok és küzdősportok, vagy éppen a fogadások őse, a lóverseny is.

Érdemes megemlíteni a virtuális sport kínálatot is, amely minden kétséget kizáróan felülmúlta a várakozásainkat. Külön piros pont, hogy élőben is rengeteg eSport mérkőzést kínál az oldal. Olyan népszerű játékok találhatók meg, mint a League of Legends, a CS:GO vagy a Dota2.

Sporton túl is kínál lehetőségeket az oldal a Speciális fogadások menüpont alatt. Itt például különböző országok választásaira vagy díjátadó gáláira tippelhetünk. A kínálat nem túl nagy, de egy kis kitekintésnek mindenképp kellemes, ha már kezdünk ráunni a sport világára.


Élő piacok — A még jobb élményért fogadj élőben!

Az igazi online sportfogadási élmény az élő fogadásokban rejlik, tudja ezt jól a 1Bet csapata is. Élő fogadási piacok széles kínálatával várja látogatóit az oldal, ahol minden időpontban találtunk több tucat élő eseményt. Többnyire a labdarúgásban erős az oldal ezen része is, a kínálat nagy részét ez fedi le, ugyanakkor pozitívum, hogy nem csak a top ligákra fordítottak figyelmet az oldalnál.

Fogadhatunk például a chilei Senguda B meccseire is, vagy éppen az északír U20-as Premier League ütközeteire is. A korábban említett virtuális sport kínálatot sem győzzük hangsúlyozni. Mindenképp érdemes az eSportoknál is szétnézni, ha élőben fogadnánk. Egyedül talán a live streaming hiányát lehet negatívumként kiemelni. Ha azt sikerülne bevezetniük a fejlesztőknek, akkor semmi okunk nem lehetne a panaszra. Habár már így sem igazán érheti szó a ház elejét, főleg ha az élő fogadási felületet nézzük.

1bet live
1bet

Promóciók és bónuszok — Élj az eléd táruló lehetőségekkel!

 • Első befizetést duplázó üdvözlő bónusz. Az új játékosainak a 1Bet 100%-os üdvözlő bónuszt kínál. Ez az első befizetésed összegét megduplázza egészen 40,000 Forint értékig. A minimális összeg 4 000 Forint. Feltöltéskor meg kell adnod a bónuszkódot, és már jóvá is írják az összeget a számládon. Ezután az oldal által megadott feltételeknek eleget téve kell megforgatnod az összeget 21 nap alatt.
 • 50%-os újratöltési bónusz. A feltöltött összeg 50%-át, de legfeljebb 20,000 Forintot kaphatsz bónuszként, amennyiben ezt az összeget 5-ször megforgatod 15 napon belül. Leegyszerűsítve, ha 8000 forintot töltesz fel, összesen 5 x 4000 forint, vagyis 20,000 forint tétforgalmat kell lebonyolítanod a megadott feltételek mellett. A részvételhez továbbá meg kell felelned néhány bemeneti követelménynek (legutolsó befizetés óta 5 megjátszott fogadás, az egyenleg a számládon a feltöltés pillanatában nem érheti el az 1 eurónak megfelelő valutát, illetve csak azok az ügyfelek jogosultak a bónuszra, akik korábban nem teljesítették a korábbi bónuszok visszaforgatási követelményeit). Továbbá, meg kell adnod az RLD50 bónuszkódot a feltöltéskor. A minimális befizetés, amit követően igénybe veheted a bónuszt, az €20.
 • Akár 8750 forint ingyenes fogadás. A 25FREE bónuszkód megadásával ha egy mérkőzés előtti, legalább 3500 Forint értékű fogadásod vesztes kimenetelű lesz, akkor a fogadási téted 20%-át visszakapod. A maximálisan visszaigényelhető összeg 8750 forint. Ezt ingyenes fogadási kreditben kaphatod meg a sikeres visszaigénylést követően. A bónuszkóddal való igénylést követően 7 napon belül kell a sikeres teljesítéshez fogadást kötnöd, legalább 3500 forint értékben, egyes kötésben és minimum 1,80-as szorzón.
 • Őrült hétvégi visszafizetési bónusz. Péntek 14:00 és vasárnap 22:00 közötti vesztes fogadásaid 20%-át visszatérítik. Így maximálisan 200 000 HUF ütheti bónuszként am arkodat. A promócióban a mérkőzés előtti labdarúgásra leadott egyeseményes, 1X2 fogadások vesznek részt, 1,80 és 7,00 közötti szorzókkal. A részvételhez szükséges minimális tét 7500 forint. Az aktiváláshoz küldd el a fogadószelvényed azonosítóját emailben a [email protected] email címre.

Oddsok — Meg lehet fogni a meglepetéseket!

Akár a tutira szeretsz menni, akár pedig a meglepetéseket hajkurászod, az oddsokban nem fogsz csalódni a 1Bet-nél. Meg kell hagyni, hogy nem mondhatók a szorzók kirívóan magasnak, ugyanakkor egy erős középmezőnyt képviselnek. Egy inkább papírformának tűnő meccs előtt is az esélyesebb csapatra viszonylag élhető oddsot kínál a portál. Ugyanúgy azokat is megjutalmazza, akik elkapnak egy-egy meglepő eredményt.

Összehasonlítva más oldalakkal, ilyen tekintetben sem jársz semmiképp rosszul, ha a 1Bet oldalát választod. Egyedül az fájó számunkra, hogy többszörös kötésnél nem kínál fogadási bónuszt az oldal. Ezzel szerintünk még több ügyfelet tudja szerezni. Reméljük, minél előbb rájönnek erre az oldal üzelmetetői is.

1bet Oddsok
1bet Oddsok

Fogadj mobilon kényelmesen

Sokszor van veled is, hogy random helyeken villannak be random tippek, ahogy az esti tutikon jár az eszed? A mobiltelefon már mindannyiunk zsebében ott lapul a nap teljes egészében. Abban talán sokan egyetértünk, hogy bosszantó ha egy oldal nem optimalizálja a honlapját a mobilos kijelzőkre. Ilyenkor nagyon macerás folyton ráközelíteni az oldal adott részére amit nagyobban szeretnénk látni, illetve megnő a félreklikkelés esélyre is.

A 1Bet csapata szerencsére gondolt erre, így a lehető legkényelmesebben tudsz akár a buszon ülve is fogadni a kiszemelt eseményre. Applikációt nem kínál az oldal, de nincs is rá szükség egy ilyen reszponzív mobilos felület mellett. Sokkal egyszerűbb amúgy is beütni a webcímet, mint egy alkalmazás letöltésével bíbelődni.


Külső — Ami megfog

Az oldal kinézete igényes mégis egyszerű. Nem akar túl sok információt ránk zúdítani, viszont a legfontosabb felületeket egy kattintással elérjük. Betöltés után középen a promóciós box alatt rögtön válogathatunk az aktuálisan legnépszerűbb eseményekből. Bal oldalt a sportok vannak kategória szerint rendezve, jobb oldalt pedig felül a fogadószelvény gyors elérése van megoldva.

Lejjebb görgetve a legnépszerűbb sportok (labdarúgás, kosárlabda, tenisz) kiemelt meccseit kínálja szorzókkal az oldal. A középső felső menüben navigálhatunk a kaszinó felületre, illetve itt is elérjük az aktuális promóciókat. Bátran állíthatjuk tehát, hogy az oldal megjelenése abszolút felhasználóbarát. Az egyetlen negatívum néhol a magyar fordítás nyers mivolta, vagy éppen hiánya. Ez persze betudható annak is, hogy az oldal csak nemrégiben kezdett el nyitni a magyar piac felé. Idővel, reméljük, javítják!


VIP Program – A hűség jutalma, vagy épp annak hiánya

Szívesen írnánk jókat az oldal VIP Programjáról, azonban a 1Bet oldalát böngészve ilyen lehetőséget egyelőre nem találunk. Csapatunk szerint fontos lenne, hogy az oldal jutalmazza a hűséges felhasználóit, hogy érezzék jó helyen játszanak és itt valóban megbecsülik őket. Csak remélni merjük, hogy tervben van már a VIP Program kidolgozása a 1Bet fejlesztői körében, ugyanis manapság már egyre több oldal indít hasonló programokat. Tőlük sem várunk kevesebbet.

1Bet Bonus
 • Üdvözlő bónusz az első befizetés után akár 40 000 HUF értékig
1 Bejegyzés
Regisztrálj fiókot a 1BET-nél
2 Letét
Válaszd ki ezt a bónuszt és fizess be legalább 4,000 HUF értékben.
3 Biztonságos bónusz
Szerezd meg a bónuszod sportfogadásr!

Szerencsejáték licenc — Curacao eGaming Authority

Nem győzzük hangsúlyozni a Sportfogas.net csapatával, hogy csakis kizárólag megbízható oldalon fogadj. A megbízhatóság első és legfontosabb ismérve a szerencsejáték engedély. Ilyennel minden magára valamit is adó online sportfogadó oldalnak rendelkeznie kell. Ezzel nincs probléma a 1Bet-nél.

Az oldal licencét ugyanis a Curacao eGaming Authority, azaz a curacao-i Szerencsejáték Hatóság állította ki. Ez a világ egyik legnépszerűbb sportfogadási és internetes szerencsejáték licence. Ha a 1Bet-nél játszol nem kell aggódnod tehát a csalások miatt. Megfelelően szabályozott oldalról van szó, a jogaid pedig abszolút be vannak biztosítva.


Egyéb elérhető funkciók — Ha nem csak fogadni szeretnél

 • Temérdek kaszinó és élő kaszinó játék. Félkarú rabló, jackpot, nyerőgép, bármi legyen a kedvenced, biztos találsz számodra megfelelőt a 1Bet kínálatában. Az élő kaszinónál pedig a rulett és a blackjack mellett még számtalan felfedezendő lehetőség vár. Nagyon erős a kínálat, minket is meglepett az oldal választéka.
 • Változatos bónusz lehetőségek. A 1Bet nem csak az új felhasználóknak tartogat bónuszokat sok más oldallal ellentétben, hanem a meglévő ügyfeleinek is szolgáltat folyamatosan megújuló promóciókat. Lehet szó mind sportfogadásról, mind pedig a kaszinó felületen. Ebben mindenképp kiemelkedik a többi hasonló kategóriájú oldal közül.
 • Fogadás eSport eseményekre. Elképesztő mennyiségű eSport piac közül válogathatsz a 1Bet oldalán. Ha főleg videojátékos sportfogadásban utazol, akkor mindenképp a 1Bet lesz a te platformod. Ha még nem próbáltad a virtuális sportokra való fogadást, akkor pedig hol máshol lehetne élvezetesebb kipróbálni, mint a 1Bet-en?

Pénzügyek — A be- és kifizetések menete

Mielőtt regisztrálsz egy sportfogadási oldalra, minden esetben győződj meg a bankolási lehetőségekről. Mérd fel, hogy az oldal megfelel-e a szokásaidnak, valamint hogy az általad részesített be- és kifizetési módok rendelkezésre állnak-e.

Bankolás — Milyen be- és kifizetési opciókkal élhetünk a 1Bet oldalán?

A 1Bet oldalán rögtön a kezdőképernyő alján látható, hogy melyek az elfogadott fizetési módok.  Ez mindenképp szimpatikus húzás, hiszen sokszor ezek az apróbetűs részben vannak elrejtve. Itt pedig még logókkal is illusztrálták az egyes fizetési módokat.

Ezek közül a legnépszerűbbek az alábbiak: Skrill, Visa, Mastercard, Neteller, ecoPayz, Klarna, paysafecard, JCB, rapidtransfer.

A minimális befizetés összege €10, és a maximálisan felvehető összeg pedig €15,000. A befizetések azonnal megjelennek a számládon, míg a kifizetésnél a szokásos 1-2 napos feldolgozási idő várható. Mi azt javasoljuk, hogy ugyanolyan módszert válassz a be- és kifizetések lebonyolítására is. Az jelentősen leegyszerűsíti a folyamatot.

Visa Logo
Mastercard Logo
Neteller Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
Klarna Logo
webmoney Logo

Biztonság és adatvédelem

A 1Bet a tranzakcióid fizetési adatait nem kapja meg, csupán azok elfogadásáról vagy elutasításáról kap tájékoztatást. A titkosításért Secure Socket Layer, azaz az SSL titkosítási rendszer felel. Elmondható tehát, hogy minden biztonsági előírást megfelelően betart az oldal, és az adataidat is a legmodernebb jogszabályok szerint kezeli. Nincs miért aggódnod, nem fog illetéktelen kezekbe kerülni semmilyen szenzítív adatod sem.


Ügyfélszolgálat — Minden felületen segítség

Az oldal ügyfélszolgálatát elérheted telefonon, emailben vagy éppen az oldal alján lévő chaten. Célszerű angolul fogalmazni, a gyorsabb válasz érdekében, ugyanakkor a magyar nyelvű kérdésekre is igyekszik az ügyfélszolgálat kielégítően válaszolni. Ha szeretsz tájékozott lenni, és úgy kérdezni, akkor pedig javasoljuk a Gyakran Ismételt Kérdések tanulmányozását. Itt részletesen ki vannak fejtve a – mint ahogy a neve is mutatja – leggyakrabban előforduló kérdések.


Egyéb szolgáltatások — Miért más a 1Bet a vetélytársaknál

A virtuális sportokra kínált piac és a széleskörű élő fogadások mindenképpen kiemelik a 1Bet oldalát a sportfogadási oldalak amúgy is zsúfolt tömegéből. Ehhez jön még egy rendkívül felhasználóbarát dizájn, kompakt oldal és jó oddsok. Mi kell még? Szerintünk semmi, csak nyertes szelvények!

Tapasztalataink a 1Bet irodával kapcsolatban

Ez lenne tehát a mi véleményünk a 1Bet oldallal kapcsolatban. Kíváncsiak vagyunk mi is a tiedre, így ha teheted próbáld ki a 1Bet-et és ajánld az ismerősöknek is. Ha bejött az oldal neked is, akkor azért olvasd el a többi értékelésünket is, ha nem, akkor pedig azért, hogy megtaláld a számodra leginkább ideális oldalt. Az biztos hogy mi itt leszünk, és segítünk neked ebben!

 • Felhasználóbarát felület asztali és mobil verzión egyaránt
 • Rengeteg bónusz új és meglévő ügyfeleknek is
 • Széleskörű esport és élő fogadási kínálat
40T HUF Üdvözlő bónusz 100% az 1. betétnél
87/100 Értékelés