Magyarország 2021 EB menetrend — Dátumok, meccsek, ellenfelek

2021 EB menetrend. Volt idő, amikor még csak vakmerő álomnak hatott, hogy hazánk is szerepeljen a foci EB 2021-es menetrendjében. Ez az álom azonban az Izland elleni mérkőzéssel abszolút valósággá vált. Így pedig 2016 után 2021-ben is ott leszünk az Európa-bajnokságon - amit ráadásul részben Budapesten rendeznek meg. A további EB helyszíneket is bemutattuk korábban, ezen cikkünkben pedig a magyar válogatott programját szeretnénk részletekbe menően bemutatni.

A legjobb fogadóiroda hogy foci EB meccsekre fogadj 2021-ben

Ahhoz, hogy fogadjunk az EB meccsekre 2021-ben, az első lépés az, hogy megtaláljuk a tökéletes fogadóirodát. Mi ebben is szeretnénk segíteni a Sportfogadas.net olvasóinak. Nem csak a legjobb fogadási piacokat és minden foci fogadással kapcsolatos hasznos infót gyűjtöttünk hát össze, hanem a legmegbízhatóbb és leghitelesebb online sportfogadás oldalakat is. Csekkold le ezt a táblázatot alul, ezek a legjobb fogadóirodák, garantáljuk!

Szakértői értékelés
Fénypontok
 
Üdvözlő bónusz
99/100 Ismertető
35T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás 22bet
  • Statisztikák, élő sportesemények, és szinte minden sportág
  • forintban és magyar nyelven is fogadhatsz
  • ázsiai hendikeppel
95 Payout Ratio
35T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás 22bet
  • Statisztikák, élő sportesemények, és szinte minden sportág
  • forintban és magyar nyelven is fogadhatsz
  • ázsiai hendikeppel
22bet Ismertető
98/100 Ismertető
35T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás 20bet
  • Különféle fogadási piacok
  • GYIK szekció elérhető
  • Népszerű kriptovaluták használata
93 Payout Ratio
35T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás 20bet
  • Különféle fogadási piacok
  • GYIK szekció elérhető
  • Népszerű kriptovaluták használata
20bet Ismertető
97/100 Ismertető
52T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás Ivibet
  • Remek labdarúgás kínálat, akár élőben is
  • Online stream az élő fogadási felületen
  • VIP program a leghűségesebb ügyfeleknek
95 Payout Ratio
52T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás Ivibet
  • Remek labdarúgás kínálat, akár élőben is
  • Online stream az élő fogadási felületen
  • VIP program a leghűségesebb ügyfeleknek
Ivibet Ismertető
96/100 Ismertető
1BTC
Üdvözlő Bónusz
Látogatás Vave
  • Üdvözlő bónusz BTC 1 értékben
  • A legjobb kripto fogadási felület
  • Havi pénzjutalmak VIP tagoknak
94 Payout Ratio
1BTC Üdvözlő Bónusz
Látogatás Vave
  • Üdvözlő bónusz BTC 1 értékben
  • A legjobb kripto fogadási felület
  • Havi pénzjutalmak VIP tagoknak
Vave Ismertető
95.6/100 Ismertető
35T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás Select.bet
  • Nagyon jó esélyek
  • Egyszerű használhatóság és felhasználóbarát design
  • Szép és elérhető élő fogadási opció
95 Payout Ratio
35T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás Select.bet
  • Nagyon jó esélyek
  • Egyszerű használhatóság és felhasználóbarát design
  • Szép és elérhető élő fogadási opció
Select.bet Ismertető

2021 EB menetrend — Magyarország mérkőzései

Ha már 2020-ban nem voltak, legalább biztosan lesznek EB meccsek 2021-ben. Ennél még eggyel jobb hír, hogy hazánk nemzeti válogatottja is kijutott az eseményre. Ennek köszönhetően pedig nemcsak hogy hazai pályán láthatunk végre Európa-bajnoki mérkőzéseket, de ráadásul még a saját nemzeti együttesünkért is szoríthatunk hazai pályán. Óriási élmények előtt áll a magyar labdarúgás. A következő pár sorban az eljövendő futball ünnepről fogunk beszélni. Lássuk, mi is a foci EB 2021-es menetrendje magyar szempontból!

Euro 2020 Magyarország zászló
Euro 2020 Magyarország zászló | fifg / Stockfoto : 1953906409

A felkészülés — Ciprus és Írország ellen készülünk az EB meccsekre 2021-ben

A 2021 EB menetrend már rég ismert. Pár hete azonban az is nyilvánosságra került, hogy hogyan terveznek felkészülni a tornára Marco Rossi fiai, amire két barátságos mérkőzés fog lehetőséget nyújtani. Az első a Ciprus elleni barátságos mérkőzés, amire június 4-én, pénteken kerül sor. A kezdés időpontja 20:00, a helyszín pedig a Szusza Ferenc Stadion.

A második felkészülési meccsünket szintén hazai pályán vívjuk, négy nappal később, június 8-án, kedden, amikor Írország csapata utazik Budapestre. Az a mérkőzés is este nyolckor kezdődik, és annak az összecsapásnak is az újpesti Szusza Ferenc Stadion ad otthont.

EllenfélDátumHelyszín
MagyarországCiprus2021. 06. 04. 20:00Szusza Ferenc Stadion
MagyarországÍrország2021. 06. 08. 20:00Szusza Ferenc Stadion
MagyarországPortugália2021. 06. 15. 18:00Puskás Aréna
MagyarországFranciaország2021. 06. 19. 15:00Puskás Aréna
MagyarországNémetország2021. 06. 23. 21:00Allianz Arena (München)

Az első meccsünk — Cristiano Ronaldo idén is Budapesten jár

Szinte már évente visszatérő vendégünk lesz a portugál klasszis. 2016-ban is találkozott a mieinkkel, igaz, akkor még Franciaországban. Annyira megkedvelte a csapatunkat, hogy tavaly a Fradi miatt jött Budapestre, idén pedig az foci EB 2021 menetrendjét alakította direkt úgy, hogy hozzánk látogathasson. A Magyarország – Portugália mérkőzésnek tehát a vadi új Puskás Aréna fog otthont adni. A találkozót június 15-én, keddi napon rendezik, 18 órától.

A fogadóirodák nem minket tartanak esélyesnek, úgyhogy meglepetést kellene okozni. Az oddsokban persze semmi meglepő nincsen. Mi a legjobb mezőnyjátékosunkat is kénytelenek vagyunk nélkülözni a tornáról, hiszen Szoboszlai Dominik sérülés miatt kihagyja a tornát. A portugáloknál pedig Cristiano Ronaldo mellett olyan nevek játszanak, mint Bruno Fernandes, Rubén Días vagy épp Joao Félix… Mondhatni, nem kiegyenlítettek az esélyek. A futball viszont pont ettől tud szép lenni. Reménykedjünk Dávid sikerében Góliát felett!

A csoportkör második köre — Ide nekünk a Világbajnokot is!

Bizony. Sajnos, vagy nem sajnos, de a második meccsünk sem ígérkezik sokkal könnyebbnek az elsőnél. Nem is nagyon lehet ennél jobban kezdeni az az igazság. Az első fordulóban az Európa-bajnokság címvédője, a második fordulóban pedig a Világbajnokság címvédője lesz a Puskás Arénában nemzeti együttesünk ellenfele. A franciák elleni mérkőzést június 19-én, szombati napon rendezik, a kezdés időpontja pedig 15:00.

Igazi sztár parádé lesz Budapesten. A legjobb magyar focisták igazi világklasszisokkal mérhetik össze erejüket. Előreláthatólag egyszerre lesz a pályán Varane, Hernandez, Pogba, Kanté, Griezmann, Mbappé, Benzema, és még ki tudja ki mási. Raymond Domenech valószínűleg tudja persze. Mi pedig várjuk a meccset, még ha az oddsok nem is épp velünk vannak. Ettől függetlenül is azonban, mint mindig: Hajrá, magyarok!

Magyarország Euro 2020 mérkőzés
Magyarország Euro 2020 mérkőzés

A záró kör — Az utolsó fordulóban Németországban vendégeskedünk

2018 Világbajnoka után 2014 Világbajnoka ellen játszunk. Ez Németország válogatottja Joachim Löw vezetésével. A legutóbbi tornán csúfosan leszerepelt a német csapat. Hiba lenne ez alapján azonban abban reménykedni, hogy ezt a blamát idén is ismételni terveznék. Sajnos a bosszúvágy a valószínűsíthetőbb céljuk, de persze cáfoljanak csak rá az előzetes várakozásokra.

Németország ellen még a hazai pálya előnye sem lesz mellettünk – hiszen a mérkőzéshez Münchenbe kell utazniuk fiainknak. Az Allianz Arénában fognak vendégeskedni június 23-án, szerdán, este 21 órától. Az online sportfogadás oldalak előrejelzései alapján természetesen ezúttal is az esélytelenek nyugalmával léphetünk pályára. Ki tudja? Lehet épp ez lesz majd a sikerünk kulcsa!

Csodák márpedig igenis léteznek — Íme a 2021 EB menetrendje a nyolcaddöntőkre

Csodával lenne határos, ha sikerülne a továbbjutás a következő körben. Nem is csak azért, mert közel sem a magyar keret a legerősebb a tornán. Az csak egy dolog, azt még bőven ki lehetne egyensúlyozni remek csapatjátékkal. Viszont a torna legnagyobb esélyeseivel kerültünk ugyanabba a csoportba, mintha azt üzenné az univerzum, hogy nincs itt keresnivalónk. Az ilyen üzeneteket persze ki kell nevetni.

Miért ne juthatnánk tovább? Bármi megtörténhet. Rossi remek egységet alkotott az öltözőben, ami aranyat érhet. A játékosainknak pedig mi lehetne annál nagyobb motiváció, hogy egy esetleges továbbjutást követően hazai pályán játszhatnának a 8 közé jutásért? A Puskás Aréna ugyanis nem csak csoportmeccseket, hanem egy nyolcaddöntőt is rendez, és Magyarországnak is van némi esélye ide kerülni.

Hogyha a csoport harmadik helyén zár Magyarország, és benne van a négy legjobb harmadik helyezettben, akkor továbbjutunk a nyolcaddöntőbe. A csoportunk harmadik helyezettje pedig – továbbjutás esetén – Budapesten fog játszani a kieséses körben. Arra a mérkőzésre június 27-én, vasárnap 18 órakor fog sor kerülni. Az ellenfél a C csoport nyertese lehet, aki előreláthatóan Hollandia lesz.

Hogyha valami csoda folytán úgy jutnánk tovább, hogy még jobb helyen zárunk, az egyrészt csodálatos lenne, másrészt viszont akkor jó eséllyel elkerülne a meccsünk Budapestről. Az F csoport 2. helyezettje ugyanis Londonban fog pályára lépni a nyolcaddöntőben a D csoport győztese ellen, aki jó eséllyel Anglia lesz. Az F csoport győztese pedig Bukarestben játszik a 16 között az A, a B vagy a C csoportok harmadik helyezettjei ellen.

Magyarország szurkolója zászlóval a kezében
Magyarország szurkolója zászlóval a kezében

Teljesítményünk a 2016-os Európa-bajnokságon

A 2016-os Európa-bajnokságon minden várakozást felülmúltak a magyar srácok. Már az első meccsen óriási meglepetést okoztunk, az ellenfelünk ugyanis az osztrák válogatott volt. Sokan a végső győzelemre is esélyesnek tartották sógorainkat, hiszen remek kerettel érkeztek a tornára. Szalai Ádám góljával azonban mi szereztük meg a vezetést, a végeredményt pedig Stieber Zoltán állította be: 2-0-ra győztünk.

A csoportkör második fordulójában Izland ellen játszottunk. Sigurdsson már az első félidőben vezetéshez juttatta az északiakat, amire sokáig nem tudtunk válaszolni. Aztán a 88. percben egy öngóllal pontot mentettünk, hogy aztán a torna későbbi győztesével, Portugáliával játsszunk örömfocit. Háromszor is vezetést szereztünk a portugálok ellen egy szenzációs meccsen.

Csak Cristiano Ronaldo zsenijének köszönhették a luzitánok, hogy egyáltalán pontot tudtak menteni – és a harmadik helyen továbbvergődni a következő körbe. Mi pedig megnyertük a csoportunkat! Ám a nyolcaddöntőben Belgium válogatottjával kerültünk szembe, ahol az éjjel csúnya véget ért. Simán 4-0-ra verték mieinket Hazardék.

Merjünk nagyot álmodni — Magyarország esélyei az EB győzelemre

Azt nyilván mindenki tudja, hogy nem mi vagyunk a torna esélyesei. A játékosaink nem játszanak európai top csapatokban, és nem állunk a világranglista élén sem. Azonban hogyha a csoportból sikerülne továbbjutni, az óriási löketet adhatna a csapatnak. Nem csak a továbbjutás maga, sokkal inkább az, hogy kik ellen sikerülne elérni. Hogyha Franciaországot, Portugáliát és Németországot sorra egymás után meg tudjuk verni, akkor onnantól gyakorlatilag bárki jöhetne.

A valószínűség persze nem emellett szól, de azért mi merjünk csak nagyot álmodni. Főleg, hogy a pénztárcánk is velünk együtt örülne, hogyha jó sokáig jutna a magyar válogatott, hiszen szinte minden EB meccsünkön az esélytelenek nyugalmával léphetünk pályára. A csoportkör viszont ha meglenne, onnan szinte már csak könnyebb lehetne.

Hogyha esetleg mi nyernénk meg az F csoportot, mint ahogy 2016-ban is csoportgyőztesként jutottunk tovább, idén 41.00 a szorzó. A Top 2 helyezésünkre is 10.00 a szorzó, szóval jócskán lehetne gazdagodni a magyar csapat sikerein. Vannak egyéb különleges Magyarország fogadások is az EB-n. Ezek közé tartozik a negyeddöntőbe jutás 14.00-ért, illetve az elődöntőbe jutás 41.00-s szorzón.

Az, hogy döntőbe jutunk, de ott kikapunk, 301-szeres pénzt fizet, míg a teljes tornagyőzelem a téted 501-szeresét jelentené. Na, meg egy hatalmas örömünnepet az ország minden szegletében! Bizonyos fogadási piacokra azért tényleg érdemes lehet figyelmet szentelni – például 4.00 a szorzó arra, hogy Szalai lesz a magyar házi gólkirály.