Vave Fogadóiroda vélemény és értékelés

A Vave online sportfogadás oldal 2022 novemberében kezdte meg működését. Természetesen már az elejétől fogva fogadhatnak itt magyar játékosok is. Mindezt teljesen legális körülmények között lehet ráadásul megtenni. Már az oldal dizájnján is látszik, hogy új, modern fogadóirodáról van szó, és ez minden egyes funkcióján érezhető is a honlapnak. Mindent megtesznek, hogy az újkori sportfogadók igényeit kielégítsék.

Vave A mi Értékelés 96/100
 • Üdvözlő bónusz BTC 1 értékben
 • A legjobb kripto fogadási felület
 • Havi pénzjutalmak VIP tagoknak
1BTC az első befizetésnél
93 Kifizetés
25 Fogadási piacok
igen Élő fogadás
vave bonus side
Üdvözlő bónusz
 • Minimális befizetés 20 USD
 • 100% sportfogadási üdvözlő bónusz, maximum 1BTC-ig
 • Helyezzen el egy vagy több megfelelő fogadást, amelyek össztéteje tízszerese (10x) az eredeti megfelelő befizetésének összegyűjtő fogadásokban.
 • Minden összegyűjtő fogadásnak tartalmaznia kell legalább két kiválasztást, összesen 2 vagy magasabb szorzókkal.

Vave Ránézésre

Alapított
2020
Logo
Nyelvek
english
german
italian
polish
french
spanish
portugese
日本語
show more
Befizetések
Visa Logo
Mastercard Logo
Apple Pay Logo
Bitcoin Logo
Szolgáltatás
E-Mail
Chat
FAQ
Mobil
HTML
Min. Letét
20$

A Vave tulajdonosa a TechOptions Group. Nevükhöz számos egyéb szerencsejáték oldal működtetése is fűződik. A cég székhelyét Curacaon és Cipruson jegyezték be, irodáinak pontos címei a következők: Timoleontos, 3 Kaimakli. 1041. Nicosia, Ciprus; illetve Dr. H. Fergusonweg 1, Curacao. Az online sportfogadás oldal szerencsejáték engedélyét a Curacao eGaming Authority ellenőrzi.

Jelen értékelésünk során szó lesz az oldal legnagyobb előnyeiről, hátrányairól, bónuszairól, fizetési módjairól, mobil verziójáról, és számos egyéb fontos tudnivalóról is. A részletekért olvass tovább!

100% üdvözlő bónusz várja a Vave minden új játékosát. Ennek köszönhetően akár BTC 1 (~12,5 millió forint) értékű bónuszt szerezhetsz az első befizetésed után. A legjobb oddsokért és a legjobb ajánlatokért érdemes a Vave oldalán fogadni!

PRO és KONTRA – Vave érvek és ellenérvek

Értékelésünk későbbi szakaszaiban részletesen is ki fogunk térni a Vave online sportfogadás oldal minden pontjára. Az alábbi két fejezetben azonban engedjétek meg nekünk, hogy gyorsan összefoglaljuk az oldal legnagyobb erősségeit, és persze mellette az objektivitás jegyében rá fogunk mutatni a fellelhető hiányosságokra is. Íme, ezekért érdemes a Vave oldalán játszani, alatta pedig a legfontosabb ellenérveket fogjátok találni.

Érvek a Vave MELLETT

 • 100% üdvözlő cashback bónusz akár BTC 1 értékben
 • Kiemelkedő kripto sportfogadási lehetőségek
 • Piaci átlag feletti oddsok
 • 37 különböző sportágra lehet fogadni
 • 24/7 elérhető ügyfélszolgálat
 • Jövedelmező VIP program a leghűségesebb játékosoknak

Érvek a Vave ELLEN

 • Magyar nyelven nem érhető el az oldal és az ügyfélszolgálat
 • Nem lehet egy kattintással rendszer-fogadásokat feladni
 • Élő fogadáshoz nincs streaming szolgáltatás

1BTC az első befizetésnél Üdvözlő Bónusz
96/100 Értékelés

A Vave fogadási piacai

Összesen 37 különböző sportágra fogadhatnak a Vave buki magyar játékosai. Ezek között értelemszerűen megtalálhatóak a legnépszerűbb játékok, mint például a foci, kosárlabda, tenisz, F1, stb. Mellettük természetesen a kevésbé ismert és közkedvelt sportágakból is csinálhatunk pénzt, mint például a biciklizésből, bandyból, síelésből, stb.

vave sportfogadas

Továbbá remek eSport fogadási lehetőségek is várnak a Vave játékosaira. Különösen a Counter Strike, a Dota 2 és a League of Legends fogadás szerelmesei lesznek elkényeztetve e téren. Az összes elérhető Vave sportágat alább találhatod:

Labdarúgás, Tenisz, Kosárlabda, Asztalitenisz, Jégkorong, Röplabda, eSoccer, Krikett, MMA, Baseball, Kézilabda, Rögbi, Amerikai foci, Futsal, Boksz, Forma 1, Snooker, eSport (Counter Strike, Dota 2, League of Legends), Darts, Tollaslabda, Vízilabda, Bandy, Speciálisok, Labdajátékok, Biatlon, Fallabda, Síugrás, Biciklizés, Golf, Motorversenyzés, Alpine síelés, Gaelic football, Aussie rules, Gaelic Hurling.

A Speciális fogadások között szórakoztatási és politikai tartalmakra lehet fogadni. Utóbbiban főleg brit és amerikai választási oddsokat találhatunk, azokat viszont minden téren: elnökválasztás, önkormányzati választások, pártvezetők, miniszterelnökök, nyertes pártok, stb. A szórakoztatásra szakosodott fogadási lehetőségek közé tartozik az Oscar fogadás, az Emmy oddsok, de egyéb műsorokra is fogadhatunk, mint például a Strictly Come Dancing.

Sajnos beépített fogadási stratégiák nincsenek, így egy kattintással nem tudunk feladni Goliath vagy Lucky 15 szelvényeket. Ezeket egyesével kell beállítani. Csak egyszeres vagy többszörös kötésre van lehetőség, így a rendszerben fogadóknak nem ez lesz a kedvenc oldala.

Vave in Test 96/100
 • Üdvözlő bónusz BTC 1 értékben
 • A legjobb kripto fogadási felület
 • Havi pénzjutalmak VIP tagoknak
1BTC az első befizetésnél Látogatás Vave

Vave élő fogadás

Az oldal tetején találhatod a Live Betting fület, erre kattintva érheted el az oldalon az élő fogadási felületet. Itt rögtön láthatóvá válik az adott pillanatban elérhető összes élő fogadási lehetőség. A bal oldalon láthatod majd szépen sorba szedve az összes elérhető sportágat kategorizálva, kattints ott, ha egy kifejezett sportra szeretnél fogadni. Tőle eggyel jobbra az éppen elérhető bajnokságok, ligák nevét fogod találni.

vave elo

A Vave oldalánn elérhető élő sportfogadási lehetőségek: Labdarúgás, Tenisz, Kosárlabda, Asztalitenisz, Röplabda, eSoccer, Krikett, Futsal, eSports (Counter Strike, Dota 2), Golf.

Vave élő fogadásaidat élő statisztikákkal is megsegítheted, így jobb képet kaphatsz arról hogy mi is zajlik pontosan a pályán. Az oszlopdiagram piktogramra kattintva hozhatod be egy új ablakon a statisztikát, itt találhatod a legfontosabb részleteket az adott meccsel kapcsolatban. A csapatok formájáról, előző mérkőzéseiről, eredményeiről, illetve pillanatnyi teljesítményéről is jobb képet kaphatsz így.

Fontos hátrány viszont, hogy élő közvetítés, azaz ingyenes live streaming szolgáltatás nem érhető el a Vave játékosainak. Ez komoly verseny hátrány, más sportfogadási oldalak ugyanis kínálnak ma már hasonló szolgáltatásokat.


Vave sportfogadási bónuszok és promóciós ajánlatok

A Vave játékosai két fő bónuszban részesedhetnek. Az új játékosoknak járó üdvözlő bónuszt követően minden héten részt vehetsz majd a Bettors Tournament versenyében. Itt hetente 30 játékos nyer különböző jutalmakat. Ezeken felül további Vave sportfogadási és kaszinó promóciók érhetőek el időszakosan különböző tárgy- és pénznyereményekért.

 • Üdvözlő bónusz. A Vave Sportfogadás új játékosai akár BTC 1 értékű üdvözlő bónuszban részesedhetnek. Ez egy 100%-os cashback bónusz, melyhez a minimum befizetés $20. A bónusz hét napig érvényes, a forgatási követelmény pedig ötszörös. Minimum kétszeres kötésben forgathatod meg, legalább kétszeres szorzón. További követelmények érvényesek.
 • Bettors Tournament. A “fogadók bajnoksága” minden héten ismétlődik. Hétfőtől vasárnapig gyűjtheted a pontokat a foadásaiddal. A bajnokságnak vannak Bronz, Ezüst és Arany fokozatai. Mindegyikben a tíz legjobb fogadó kap jutalmakat. Csak a nyertes fogadások járulnak hozzá a pontszámodhoz.

Vave VIP program

A Vave online sportfogadás oldal VIP programjával akár havi 10,000 dollárnyi összeget zsebelhetsz be. A leghűségesebb játékosokat jutalmazza az oldal a 7-szintes hűségprogramjában. A jutalmakat ingyenes fogadás formájában kapod a számládra, így azt tovább forgatva csinálhatsz belőle extra pénzt, ha szerencsés vagy és jó eseményeket válogatsz össze. Minden, az oldalon elköltött 10 dollár után kapsz 1 VIP pontot. Minél több pontod van, annál magasabb szintre jutsz a ranglétrán, és annál jobb jutalmakat tehetsz el.

VIP szintSzükséges VIP pontok (VP)Jutalmak
100
2200100 VP
32,0001,000 VP
410,0005,000 VP
550,00025,000 VP
6200,000100,000 VP
7500,000250,000 VP

Ranglépéseket követően további VIP pontokban részesülsz. Ezeket aztán beválthatod ingyenes foadásokra, így akár havonta 10,000 dollár extra pénzre is szert tehetsz a Vave hű játékosaként.

Vave Bonus
 • Minimális befizetés 20 USD
 • 100% sportfogadási üdvözlő bónusz, maximum 1BTC-ig
 • Helyezzen el egy vagy több megfelelő fogadást, amelyek össztéteje tízszerese (10x) az eredeti megfelelő befizetésének összegyűjtő fogadásokban.
 • Minden összegyűjtő fogadásnak tartalmaznia kell legalább két kiválasztást, összesen 2 vagy magasabb szorzókkal.
1 Bejegyzés
Regisztrálj fiókot a Vave-nél
2 Letét
Válaszd ki ezt a bónuszt és fizess be legalább 20$ értékben.
3 Biztonságos bónusz
Szerezd meg a bónuszod sportfogadásr!

Oddsok a Vave fogadóirodánál

A Vave sportfogadás szorzói általában követik a piaci átlagot, és gyakorta felül is múlják azokat. Ilyenkor már csak azért is megéri őket választani, mert azonos tét mellett magasabb nyeremény vár rád. Számos sportág és bajnokság terén igaz ez, így megéri több sportfogadás esetében is a Vave oddsait választani. Az oldal kiváló, az ajánlataik még jobbak, a nyerési esélyeid pedig ugyanolyanok, mint máshol – csak itt ugye többet tudsz nyerni a piaci átlag fölötti oddsoknak köszönhetően.


Vave mobil sportfogadás

A Vave mobil verzió kifogástalanul működik azonnal. Csak nyisd meg a mobilod böngészőjét, pötyögd be a Vave hivatalos honlapját, navigálj az oldalra, és jelentkezz be a mobilodon. Már mehet is a mobil sportfogadás. Az oldal gyorsan töltődik, a dizájn pedig tökéletesen illeszkedik a kijelzőhöz, használj bármilyen készüléket is.

Windows, Android, iOS, bármilyen operációs rendszert használsz, a Vave mobil sportfogadás biztosan gond nélkül elérhető lesz számodra. Üröm az örömben, hogy külön Vave sportfogadás app sajnos nem létezik, így sem Androidra, sem iPhonera, sem tabletekre nem tudjuk egy érintéssel elérhetővé tenni a mobil bukmékert.


Vave dizájn

A Vave dizájnjából első szempillantásra süt a modernitás. A logo eleve egy kriptovaluta jelére hasonlít, ami természetesen nem a véletlen műve: a Vave ma a világ egyik legfejlettebb online kripto fogadóirodája. A főoldalt betöltve fölül rögtön megtalálhatjuk, mi mindent kínál is nekünk az oldal. Az alábbi opciók láthatóak a felső menüsorban:

 • Vave,
 • Sports Betting
 • Live Betting,
 • Slots,
 • Live Casino,
 • Promotions,
 • Leaderboards,
 • Results,
 • Hall of Fame.

A jobb felső sarokban a nyelvet tudjuk átállítani – a magyar opciót azonban ne keressük, az ugyanis hiánycikk az oldalon. Ettől jobbra pedig a Log in gombbal tudunk bejelentkezni, a Sign Up gombbal pedig új fiókot regisztrálhatunk. További menügombok a bal oldali sávban találhatóak, ezek attól függően változnak, hogy melyik szekcióban kutakodunk éppenséggel.

A fő menüsor alatt egy másik regisztráció gombbal, illetve a legjobb promóciós ajánlatokkal találkozhatunk. Az oldal bemutatja a legutóbbi nyerteseket is, illetve a fő szekciókat (Slots, Live Casino, Live Betting, Sport) képekkel illusztrálva. Ez alatt pedig a legnépszerűbb sportfogadási tornák logói láthatóak, amelyekre kattintva azonnal behozhatod az elérhető oddsokat.


A Vave szerencsejáték engedélye

A Vave sportfogadás szerencsejáték engedélyét a Curacao eGaming Authority jegyezte be. Az oldalt működtető TechOptions Group székhelye is ide van bejegyezve. A licenszről szóló pontos információknak a 8048/JAZ2017-067 engedély alatt nézhetsz utána, erre a számra van bejegyezve a vállalat minden sportfogadási és kaszinó felülete. A Curacao eGaming Authority az egyik legnépszerűbb szerencsejáték engedélyeztető hatóság; számos online szerencsejáték oldal bízik meg az ő szolgáltatásaikban. Játékosok millióinak látja el az jogi képviseletét nap mint nap.


A Vave különleges és egyedi szolgáltatásai

A fent felsoroltak között is található pár kiemelkedő és egyészen egyedi megoldás, ami csak és kizárólag a Vave online sportfogadás oldalra jellemző. Ezeken felül is szeretnénk még azonban megjegyezni pár különleges dolgot, amit más internetes bukméker oldalon nem fogsz tudni fellelni. A teljesség igénye nélkül ilyenek például:

 • Fizetési módok a legkülönfélébb kriptovalután keresztül (pl Tether, Shiba Inu, Cardano, stb)
 • Blokklánc be- és kifizetések
 • Blogok, statisztikák és egyéb fogadási segédletek

Fizetés a Vave oldalán

Fizetéseidet számos kriptovalutával intézheted, legyen szó be- és kifizetésekről egyaránt. Hogy mindez hogyan működik, az kezdetben nehézkes lehet, főleg a magyar nyelvi hiánya miatt. Hogy játékosaink ne ütközzenek nehézségekbe, ezért lépésről lépésre elmagyarázzuk előbb a befizetés, azt követően pedig majd a kifizetés pontos menetét is.

Befizetés

A befizetést számos módon intézheted. Ahhoz azonban, hogy megkezdhesd a folyamatot, elengedhetetlen, hogy létrehozd új Vave felahsználói profilodat. Ehhez kattints a jobb felső sarokban található Sign up gombra, add meg az adataidat, és kövesd az utasításokat. A Vave regisztráció egy nagyjából 1 perces folyamat, szóval sok időt nem vesz igénybe. Regisztrációt követően lépj be az új fiókodba, válaszd ki a használni kívánt pénznemet (például Bitcoin), majd kattints a zöld Deposit gombra. Ezt követően tudod kiválasztani a befizetési módot. Az alábiak közül válogathatsz:

Vave befizetési módok: BCH, BTC, DOGE, ETH, LTC, TRX, XRP, USDT, VISA, Mastercard, GooglePay, ApplePay, Giro pay, Changelly, Onramper, bank transfer.

A fizetési mód megjelölését követően felugrik egy új ablak. Ezen ismét megjelenik a Deposit felirat. Kattints erre, így megkapod a Vave felületén a crypto tárcádat. Ekkor be tudod szkennelni a telefonoddal a QR kódot, vagy be tudod írni a befizetési kódot. Erősítsd meg a tranzakciót, a pénz pedig már meg is jelenik a számládon. Amennyiben erre mégsem kerülne sor, mindenképp értesítsd az ügyfélszolgálatot!

vave signup

Kifizetés

A legtöbb esetben a Vave kifizetés azonnali, vagyis tíz percet sem kell várni. Bizonyos fizetési módok esetében előfordulhat azonban, hog akár 3 munkanapot is várnod kell amíg feldolgozza az oldal a kifizetési kérelmedet. Kifizetési limiteket nem szab az oldal, így maximum a pénzügyi intézeted mondhatja meg, hogy mennyi a Vave kifizetés minimális és maximális korlátja. További fontos infó, hogy a kifizetés ingyenes, azaz nem kerül pénzbe, hogy kiszedd a nyereményeidet.

Kifizetési módok: BTC, BCH, DOGE, ETH, LTC, TRX, XRP, USDT.

Ha már megtetted az első befizetésedet és nyertél is egy kis extra pénzt, akkor mehetsz kifizetést indítani. A sikeres kérelemhez szükséges azonosítanod magad. A kifizetéshez kattints a jobb felső sarokban az egyenlegedre, itt láthatod a “Withdrawable” fül mellett, hogy mennyi pénz áll rendekezésedre. Előbb az avatarodra, azt követően pedig majd a Withdrawal gombra kattintva kérhetsz kifizetést. Válaszd ki a módot, olvasd be a QR kódot és erősítsd meg a tranzakciót.

Visa Logo
Mastercard Logo
Apple Pay Logo
Bitcoin Logo


Adatvédelem és biztonság – Megbízható netes buki a Vave?

A Vave sportfogadás megbízható oldal; a játékosok jogait a Curacao eGaming Authority biztosítja. Személyes és pénzügyi adataid miatt sincs félnivalód; az oldal a legfejlettebb technológiát alkalmazza e téren is. Ezen adataid biztonságáért a 128-bites Secure Socket Layer (SSL) Version 3 titkosítási rendszer felel, amely a legfejlettebbek közé tartozik az iparágon belül. Adataid titkosításáért a TechOptions Group Ltd felel, harmadik félnek – az engedélyed nélkü – nem adják ki azokat.

96/100 Ismertető
1BTC
Üdvözlő Bónusz
Látogatás Vave
 • Üdvözlő bónusz BTC 1 értékben
 • A legjobb kripto fogadási felület
 • Havi pénzjutalmak VIP tagoknak
94 Payout Ratio
1BTC Üdvözlő Bónusz
Látogatás Vave
 • Üdvözlő bónusz BTC 1 értékben
 • A legjobb kripto fogadási felület
 • Havi pénzjutalmak VIP tagoknak
Vave Ismertető

A Vave ügyfélszolgálata

A Vave ügyfélszolgálatával kapcsolatban sajnos azonnal szembeötlik egy súlyos hiba: ahogy az egész oldal, így a segítség kérő felület sem érhető el magyar nyelven. Az oldal számos nyelvet támogat, ezek mindegyikén értesíthetjük az ügyfélszolgálatot is, de a magyar sajnos nincs köztük jelen állás szerint. Csak bízni tudunk benne, hogy a jövőben ezen változtatni fognak, hiszen az oldalnak is érdeke, hogy a magyar játékosai igényeit is kielégítse.

Ezt leszámítva egyébként remekül működő ügyfélszolgálattal bír a Vave. Részletes GYIK szekciót találhatsz az oldalon, melyben minden felmerülő kérdést gyorsan és egyszerűen válaszolnak meg előre. Ezen felül írhatsz emailt is az asszisztenseknek. Általános üzenetet a [email protected], panaszaidat pedig a [email protected] címre érdemes küldeni.

Ha pedig sem az email, sem a Gyakran Ismételt Kérdések szekciók nem győztek meg, akkor tedd fel kérdéseidet élő chaten keresztül. Ennek ikonját a képernyő jobb alsó sarkában mindig láthatod. Ide kattintva már kezdheted is a beszélgetést a Vave egyik szakavatott munkatársával. 24/7 elérhetőek, és tényleg pillanatokon belül válaszolnak.

Értékítélet – Regisztráljunk-e a Vavére?

Szakértőink alaposan megvizsgálták a Vave online sportfogadási kínálatát, és a mély elemzésünk alapján arra az egyöntetű álláspontra jutottunk, hogy magyar játékosoknak mindenképp megéri regisztrálni ide. Főleg hogyha érdekel a kripto fogadás rendszere, e téren ugyanis úttörő a Vave. Bitcoin sportfogadáshoz ők a top választás, a legjobb oldal Magyarország szerencsejáték piacán. Hogyha a crypto nem kenyered és inkább a hagyományos online sportfogadást preferálod, akkor viszont érdemes egyéb online bukmékerek után nézelődni.

Szintén említésre érdemes a BTC 1 értékű üdvözlő bónusz, ami 100%-os cashback formájában nyilvánul meg. Ekkora mértékű üdvözlő bónuszt ritkán kapsz egyéb internetes sportfogadás oldalakon, úgyhogy már csak az üdvözlő bónusz miatt is megéri Vave játékosnak lenni. Ha viszont zavar a magyar nyelv hiánya, akkor itt nem fogod – egyelőre legalábbis – jól érezni magadat. Segédletünkkel azonban megtanulhatod, hogyan kell itt befizetni, kifizetni, és fogadni is. Szerintünk érdemes kipróbálni.

 • Üdvözlő bónusz BTC 1 értékben
 • A legjobb kripto fogadási felület
 • Havi pénzjutalmak VIP tagoknak
1BTC az első befizetésnél Üdvözlő Bónusz
96/100 Értékelés