BetWinner

Már Magyarországon is elérhető a Betwinner nevű sportfogadó oldal, amely nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint hogy egy oldalon kielégítse az összes sportfogadói igényt. Szinte mindent megtalálnak a játékosok az oldalon, ami csak szemnek és szájnak ingere. A Betwinner fogadási kínálata elképesztően széles és a tradicionális sportoktól kezdve a politikán át az esportokig terjed. Természetesen esport fogadás és élő fogadás is megtalálható a terítéken, de a kaszinó játékok kedvelői sem fognak unatkozni. A hagyományos kaszinó játékok mellett élő kaszinó, virtuális sportok és erős promóciós felhozatal várja a regisztrálni vágyókat.

Betwinner A mi Értékelés 85/100
 • A kaszinójátékok lenyűgöző választéka
 • Kínált dedikált kaszinó mobilalkalmazások
 • Fizetési módok széles választéka
35T HUF Üdvözlő bónusz
97 Kifizetés
55+ Fogadási piacok
igen Élő fogadás
5
Üdvözlő bónusz
 • 100%-os első befizetési bónusz akár 3500 HUF értékben!
 • 25% BEFIZETÉSI BÓNUSZ
 • Rendszeresen új ajánlatok

Betwinner Ránézésre

Alapított
2007
Logo
Nyelvek
english
german
french
portugese
italian
show more
Befizetések
Visa Logo
Mastercard Logo
Paypal Logo
Bank Transfer Logo
Neteller Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
Sofort Logo
ecoPayz Logo
Bitcoin Logo
Giropay Logo
több
Szolgáltatás
E-Mail
Chat
FAQ
Mobil
HTML App Icon
Min. Letét
3500 HUF
35T HUF Üdvözlő bónusz 100% az 1. betétnél
85/100 Értékelés

A Betwinner 2019 óta van a piacon és curacaói licensszel rendelkezik az operátor anya cége, a Prevailer B.V. A cég curacaói címre van bejegyezve a Heelsumstraat 51 alá. Az oldal fizetési ügyeit a Harbesina Ltd. kezeli. Tesztünk készítésekor az oldal átment a Antillephone licensz-ellenőrző tesztjén.

1

Előnyök és hátrányok:

Előnyök:

 • Hatalmas kínálat (50+ sportág több tízezer piaca)
 • Innovatív Multi-LIVE lehetőség, amely megkönnyíti a több mérkőzésre való élőben fogadást
 • Beépített live stream esport mérkőzésekhez
 • Kriptovaluta be és kifizetések
 • Erős ügyfélszolgálat

Hátrányok:

 • Kevés játékos-specifikus piac
 • Élő piacok alacsony száma
 • Nincs live stream szolgáltatás a nem esport eseményekre
 • Átlagos oddsok
Betwinner in Test 85/100
 • A kaszinójátékok lenyűgöző választéka
 • Kínált dedikált kaszinó mobilalkalmazások
 • Fizetési módok széles választéka
35T HUF Üdvözlő bónusz Látogatás Betwinner

Elérhető piacok

A Betwinner sportfogadási kínálata minden igényt kielégít. A tesztünk írásakor több, mint 50 különböző sportágra fogadhattunk, melyek között a legnagyobb sportok mellett számos olyan sport is megtalálható volt, melyre a legtöbb sportfogadó oldal nem biztosít fogadási lehetőséget.

A Betwinner kínálatában kiemelt szerepet kapnak a legpopulárisabb sportok, mint a labdarúgás, a tenisz, a kosárlabda, a jégkorong a röplabda és az asztalitenisz.

Cikkünk írásakor több, mint 1500 labdarúgó piacot kínál a Betwinner fogadásra. A Bajnokok Ligája, az Európa Liga és a Premier Liga mellett több kisebb labdarúgó piacot is megtalálunk, mint például az albán liga vagy a hong kongi női liga. Szinte biztosak lehetünk benne, hogy meg fogjuk találni azt a piacot, amit keresünk.

Milyen további piacok találhatók meg a Betwinneren?

A Betwinneren a már említett legnagyobb sportok és ligák mellett megtalálhatunk olyan sportágakat is, mint a krikett, a tollaslabda, a billiárd, a sakk vagy az úszás.

2

A Betwinner által kínált piacok bemutatása

Az oldalon elérhető piacok közül kedvenceink a különböző dupla esély piacok és az alternatív ázsiai piacok. Utóbbiak esetében a legtöbb labdarúgó mérkőzésen akár 1.75 gól alá, de 5.25 gól fölé is fogadhatunk, a lehetőségek tárháza tehát tényleg elképesztően széles. A Betwinneren megtalálhatjuk továbbá az olyan közkedvelt piacokat, mint a pontos végeredmény, páros/páratlan gólszám, valamint a gólszerzők személyére való fogadás. Fogadhatunk továbbá különböző időszakaszokban történő gólszerzésre is és arra is, hogy az egyik csapat képes lesz-e hátrányból fordítani. A kínálatból hiányoljuk a játékosokra vonatkozó piacokat, hiszen a bármikori gólszerző piacon kívül semmi más lehetőségünk nincs különböző játékosok teljesítményére fogadni. Szívesen láttunk volna gólpasszra vonatkozó piacokat, vagy olyan piacokat, amelyek az első gól szerzőjének helyes megtippelését magas oddsal jutalmazzák.

A már említett piacokon túl a Betwinner oldalon megtalálhatók a szokásos hendikep piacok is, fogadhatunk a különböző csapatok által szerzett összes gólra, valamint arra is, hogy az egyik csapat kapott gól nélkül nyeri a találkozót. A labdarúgó mérkőzéseken közkedvelt szöglet fogadásokra is van lehetőség a Betwinner oldalán, valamint arra is fogadhatunk, hogy a végeredmény hányadik percben fog beállni.

A hagyományos egyes kötéseken kívül a Betinneren is fogadhatunk többes kötésben, illetve kombinációban is. Hagyományos többes kötésben maximum 15 különböző mérkőzés végeredményére tudunk tippelni, és a kombinációk közül is a 14/15 a maximum elérhető kombináció. Az oldal támogatja az olyan populáris system fogadásokat, mint a Yankee, vagy a Heinz.

3

Különleges piacok a legpopulárisabb mérkőzéseken

Mint azt korábban már jeleztük, piacokban nincs hiány a Betwinner oldalon. Egy véletlenszerűen kíválasztott Premier Liga mérkőzésen csaknem 1500 különböző piacra fogadhatunk, amelyek között két és három irányú fogadások is léteznek. A különleges fogadások között találhatunk piros lap fogadásokat, de akár arra is köthetünk egy magas oddsos fogadást, hogy mindkét csapat kap-e büntetőt. A legkülönlegesebb piacok kedvelői akár arra is fogadhatnak, hogy egy a meccs alatt becserélt játékos fog később gólt szerezni, vagy hogy lesz-e a mérkőzésen öngól. A számos ázsiai piacnak köszönhetően mindezek a fogadások kombinálhatók extrém mértékben akár 1-1 mérkőzésen belül is.


Élő fogadási opciók

A Betwinner oldalán élő sportfogadási opciókból nincs hiány. A cikkünk írásakor napközben általában 200 – 300 eseményt kínált élő fogadásra az oldal. Minden Betwinner játékos számára látható, hogy mik azok az események, amelyek a következő néhány napban élőben lesznek fogadhatók, az élő kalendárium a teljes következő 7 napra elérhető a fogadók számára.

A hagyományos sportok mellett külön esport élő fogadási felület is létezik az oldalon, ahol live streamen közvetít a Betwinner jónéhány mérkőzést. Sajnos a hagyományos sportoknál nem találtunk élő videós közvetítéseket, viszont az esport fogadók számára örömteli, hogy videón keresztül is követhetik az eseményeket. A hagyományos sportok kedvelői számára élő statisztikák és különböző a fogadást segítő adatok kárpótolják a közvetítésé hiányát.

Meg kell említenünk a Betwinner egyedi Multi-LIVE nevű szolgáltatását, amely egy saját virtuális játszóteret biztosít a sportfogadóknak. A Multi-LIVE egy üres lap, amelyre játékosok behúzhatják kedvenc élő mérkőzéseiket, amelyekre így gyorsabban és egymással kombinálva is tudnak élőben fogadni. Az élő fogadás szerelmesei számára ez egy rendkívül pozitív lehetőség

4


Bónuszok és promóciók

A Betwinner oldalon számos érdekes és hívogató promóció várja az új játékosokat. Ezeket alább részletesen bemutatjuk.

 • Első befizetési bónusz. Regisztrácó után a Betwinner oldal minden játékosának 100%-os első befizetési bónuszt kínál. A bónusz mértéke függ attól, hogy sportfogadni vagy kaszinózni szeretnénk a bónusszal. A maximális bónusz összege sportfogadásra 3500 HUF, míg kaszinóra 300 EUR.
 • 25% befizetési bónusz (nem minden befizetési eszközre). A Betwinner 25%-os befizetési bónuszt kínál különböző befizetési eszközökre. Ezt a 25%-ot akkor is igénybe vehetjük, ha korábban már igénybe vettük a 100%-os első befizetési bónuszt. A 25%-os bónuszban résztvevő befizetési módok az alábbiak: AstroPay, Paykasa, Jeton, Papara.
 • Big match kockázat nélküli fogadás. A Big Match promóció folyamatos kockáztat nélküli fogadást biztosít a legnagyobb labdarúgó mérkőzésekre. Tesztünk alatt minden nap egy kiemelt mérkőzésre ajánlott kockázat nélküli fogadást az oldal. A kockázat nélküli fogadás esetén 10 EUR visszatérítést kapunk tétünkből, amennyiben azt 17:00 után tesszük meg a mérkőzésre a mérkőzés napján.
 • A nap kötése (accumulator of the day). Minden nap több, a Betwinner által ajánlott kötésből választhatjuk ki a számunkra szimpatikusat. Amennyiben a fogadásunk győztes lesz, úgy az oldal nyereményünket 10%-al megnöveli.
 • Lucky 9 bónusz. Minden tízes kötésre érvényes bónusz, amely abban az esetben lép érvénybe, ha kötésünkben tízből kilenc kimenetel nyertes. Ebben az esetben amolyan vigaszdíjként a kilenc nyertes kimenetel várható nyereményének 9%-át megkapjuk bónuszként a Betwinnertől.
 • Születésnapi bónusz. Ma van a születésnapod? Szuper! A Betwinner minden aktív születésnapos játékosának SMS-ben küld egy egyedi promóciós kódot, amellyel egy kockázat nélküli fogadást tudnak a játékosok aktiválni.

5


Oddsok és szorzók

A Betwinneren oddsok szempontjából semmilyen kiemelkedő előnyről vagy hátrányról nem beszélhetünk. A legnagyobb piacok az iparágban szokásos szorzókkal dolgoznak (1.91x mindkét irányban). Szerencsénkre, a kisebb piacokon elérhető szorzók is csak némileg alacsonyabbak ennél a mértéknél. Kiemelkedően magas vagy alacsony oddsot nem találtunk a tesztünk alatt, viszont az oldalon elérhető magas számú piac miatt biztosak vagyunk benne, hogy szemfüles sportfogadók találnak a szokássonál magasabb oddsokat a Betwinneren.

A magas oddsokra vadászóknak az oldalon elérhető promóciókat ajánljuk, különösen a nap kötését és a Big Match kockázat nélküli fogadást. Direkt odds booster ugyan nem elérhető az oldalon, de számos módon tudjuk várható nyereményünk értékét maximalizálni.


Mobil felület

A Betwinner legtöbb versenytársához hasonlóan rendelkezik mobilos felülettel. Tesztünk alatt meg voltunk elégedve az oldal mobilos sebességével. A piacokat könnyedén megtaláltuk és a navigáció a mérkőzések között rendkívül gyorsan ment. Az élőzés szintén villám sebességű volt a mobilos felületen.

A Betwinner a mobilos felületen túl rendelkezik dedikált applikációval is, mind Android mind Apple iOS rendszerekre. Magyarországon a piaci korlátozások miatt csak az Androidos verzió elérhető, ám ez minden sportfogadó számára letölthető a Betwinnerapp.com címről .apk formátumban.

6


Dizájn és használhatóság

A Betwinner mind mobilon, mind asztali készülékeken magas felhasználói élményt kínál. A ligák logikusan rendezettek mind a főoldalon mind a legördülő menüben és a navigáció egyszerű a különböző sportágak és ligák között is. Az univerzális kereső elérhető az applikációban, illetve a már említett mobilos és asztali felületeken is. A saját tapasztalatink alapján a leggyorsabban ennek a használatával találhatjuk meg az általunk keresett mérkőzéseket.

A navigációt a keresőn kívül megkönnyíti a ‘kedvencek’ nézet is. A csillag gomb használatával bármelyik ligát vagy mérkőzést kedvenceik közé helyezhetünk, így elérésük rendkívül gyors lesz a jövőben. Szintén fontos megemlíteni a gombostű gombbal elérhető rögzítést, amellyel bizonyos mérkőzéseket rögzíthetünk az oldal tetejére, így bárhova is navigálunk, ezek a mérkőzések mindig láthatók lesznek az aktuális oddsokkal és eredményekkel.


VIP program

A tesztünk alatt a Betwinner oldalon nem találtunk működő VIP programot, ám ez nem azt jelenti, hogy nem létezik. Számos sportfogadó oldal privát úton keresi meg VIP játékosaikat, akik számára felajánlja a VIP programot.

Betwinner Bonus
 • 100%-os első befizetési bónusz akár 3500 HUF értékben!
 • 25% BEFIZETÉSI BÓNUSZ
 • Rendszeresen új ajánlatok
1 Bejegyzés
Regisztrálj fiókot a Betwinner-nél
2 Letét
Válaszd ki ezt a bónuszt és fizess be legalább 3,500 HUF értékben.
3 Biztonságos bónusz
Szerezd meg a bónuszod sportfogadásr!

Licensz

Mint azt előzetesünkben említettünk a Betwinner aktív curacaói licensszel rendelkezik (licensz szám: 8048/JAZ). Bár jellemzően az iparágban a curacaói licenszre könnyen megszerezhetőként tekintenek, tapasztalataink alapján ezek az oldalok mind megbízhatóak, így a Prevailer B.V. által üzemeltetett Betwinnert is nyugodt szívvel ajánljuk a fogadóknak.


Kedvenc tulajdonságaink

Számos dolgot szerettünk a Betwinner oldalon, ám ha csak néhány dolgot kellene megemlítenünk, akkor szerintünk az alábbiakra lehet büszke az operátor:

 • Dedikált mobil applikáció
 • Szerteágazó promóciók
 • Multi-LIVE oldal élő fogadóknak
 • 100%-os befizetési bónusz

7

Fizetési opciók & pénzügyek

Befizetés

Befizetési opciók terén a Betwinner egyedülálló kínálattal rendelkezik. A szokásos bankkártyás fizetések mellett számos populáris webpénztárca és kriptovaluta is felhasználható sportfogadók számára. A teljes lista a befizetési opciókról:

 • Skrill
 • Astropay
 • Sticpay
 • Perfect Money
 • AirTM
 • Neteller
 • EcoPayz
 • 30+ fajta kriptovaluta (Bitcoin, Ethereum,Litecoin, Dash, Dogecoin, stb.)

A befizetések minden alkalommal ingyenesek és azonnaliak. Kriptovaluták esetén a hálózat általi konfirmációt meg kell várnunk (ez 30-60 perc átlagosan, de maximum néhány óra) mielőtt haszálhatjuk fogadásra pénzünket.

8

Kifizetések

Néhány kivitellel az összes befizetési opció használható a Betwinner oldalon kifizetésre is. A teljes lista az elérhető kifizetési opciókról:

 • Skrill
 • Astropay
 • Stricpay
 • Perfect Money
 • Jeton Wallet
 • EcoPayz
 • Neteller
 • Payeer
 • 30+ fajta kriptovaluta (Bitcoin, Ethereum,Litecoin, Dash, Dogecoin, stb.)

Kifizetés kezdeményezése után a Betwinner kapcsolatba fog lépni velünk, hogy elvégezzék a KYC azonosítást. A legtöbb esetben egy személyi igazolvány, egy bankszámla kivonat és egy bármilyen friss számla szkenje vagy fotója lesz szükséges, hogy megkaphassuk kifizetésünket.

Visa Logo
Mastercard Logo
Paypal Logo
Bank Transfer Logo
Neteller Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
Sofort Logo
ecoPayz Logo
Bitcoin Logo
Giropay Logo

Biztonság

A Betwinner oldalán a ciprusi Harbesina Ltd. gondoskodik a biztonsági előírások betartásáról. A tesztünk során mind a Habersina Ltd., mind az oldalt működtető Prevailer B.V. licenszeit rendben találtuk. Az oldal rendelkezik SSL igazolvánnyal, amely biztosítja, hogy adataink biztonságban vannak.


Ügyfélszolgálat

 • Az ügyfélszolgálat minden sportfogadó oldal kulcsfontosságú eleme, hiszen rajtuk keresztül tudunk kommunikálni az oldal üzemeltetőivel. A Betwinner ügyfélszolgálat terén csillagos ötösre vizsgázik. Online egy külön erre létrehozott oldalon tudjunk kapcsolatba lépni a Betwinnerrel.  A szolgáltató 24 órán belüli választ ígér minden sportfogadónak.
 • Kiemelendő, hogy a Betwinner egyes részlegeinek email címe is elérhető az oldalon, így direkt módon meg tudjuk keresni akár a pénzügyi részleget, akár a marketinget, ha egy promócióval kapcsolatban érdeklődnénk.
 • 24/7 elérhető telefonszám is a rendelkezésünkre áll, ha telefonon szeretnénk kapcsolatba lépni a fogadó oldallal
 • Kérhetünk visszahívást is egy általunk megadott telefonszámon. Ezt rendkívül kevés fogadó oldal ajánlja fel és különösen örültünk neki, hogy a Betwinner ezek közé az oldalak közé tartozik.

9


Egyéb szolgáltatások

A már említett kaszinó, élő kaszinó mellett a Betwinner kínálatában megtalálhatók a virtuális sportok, különböző lottó játékok, élő TV-játékok és a póker is. A Bingo rajongói is díjazni fogják, hogy kedvenc játékuk elérhető a weboldalon.

10

Élményünk a Betwinner oldalon

Összességében a Betwinnerrel rendkívül elégedettek lehetünk.

 • Az oldal által kínált oddsok A Betwinneren nem kell tartanunk attól, hogy alacsony ododsokba futunk sportfogadási tevékenységünk alatt.
 • A kínálat rendkívül széles. Mindenki megtalálja a kedvére való piacot, különösen igaz ez akkor, ha labdarúgásra fogadnánk. Fociban a Betwinner verhetetlen.
 • A ki- és befizetési lehetőségek tárháza csillagos ötöst érdemel. Nem sok sportfogadó oldalt tudunk mondani, ahol a Betwinnerhez hasonlóan 30+ kriptovalutával fizethetünk ki és be.
 • Az ügyfélszolgálat elérhetőségi opciói is rendben vannak. Külön örültünk a visszahívási lehetőségnek, illetve annak, hogy emailben elérhetjük a Betwinner különböző szekcióit.
 • Elérhető mobil applikáció Android platformra. Bár örültünk volna, ha iOS-re is elérhető lenne az applikáció, ám ez az oldal hibáján kívül nem megvalósítható.
 • Mindenki megtalálja a kedvére való bónuszt. A különböző napi bónuszok és promóciók minden játékost visszacsábítanak az oldalra.
 • Nagy agy örömünkre az oldal készítő aktívak különböző social media felületeken is. Sokkal könnyebb úgy bízni egy sportfogadó oldalban, ha az napi szinten közvetíti felénk újdonságait kreatív kommunikációval.

A Betwinner mindenképpen egy ajánlott sportfogadó oldal.

35T HUF Üdvözlő bónusz 100% az 1. betétnél
85/100 Értékelés