Pribet vélemény és értékelés

Egy új bukméker oldal választása soha sem egyszerű feladat. Rengeteg szempontot kell megvizsgálni. A kínálattól kezdve az oddsokon át egészen az elérhető bónuszokig és a promóciókig. Persze nem árt felmérni az ügyfélszolgálat hatékonyságát sem, és számos egyéb funkciót.

Pribet A mi Értékelés 93/100
 • Rendkívül kedvező kosárlabda szorzók.
 • Remek mobilos felület és magyar nyelvű menü.
 • Kedves és segítőkész ügyfélszolgálat, amely nem mellesleg pillanatok alatt válaszol.
40T HUF Üdvözlő bónusz
93.5 Kifizetés
+25 Fogadási piacok
Igen Élő fogadás
pribet bonus side
Üdvözlő bónusz
 • Üdvözlő bónusz az első befizetés után akár 40.000HUF értékig
 • 50%-os újratöltési bónusszal akár 20000 HUF
 • ingyenes fogadást akár 10000 HUF
 • Szerezz havonta 20000 HUF értékű ingyenes fogadást

Pribet Ránézésre

Alapított
2022
Logo
Nyelvek
magyar
english
italian
german
french
show more
Befizetések
Visa Logo
Mastercard Logo
Neteller Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
Trustly Logo
ecoPayz Logo
Bitcoin Logo
Astropay Logo
több
Szolgáltatás
E-Mail
Chat
FAQ
Mobil
HTML
Min. Letét
4000 HUF

Bevezetés — A Pribet bukméker bemutatása

Az alábbi cikkünk azért íródott, hogy a fentebb bemutatott szempontokat ne Neked kelljen, és ne egyedül kelljen elvégezned. Sőt, mi elvégeztük mindezt helyetted. Innentől neked már csak el kell döntened, hogy megfelel-e az oldal a preferenciáidnak.

Következő bejegyzésünk a Pribet bukméker oldalról szól, annak részletes bemutatására fog sor kerülni. Ha kíváncsi vagy egy új szereplőre a sportfogadási palettán, akkor mindenképpen érdemes velünk tartanod tesztünk során. Lássuk hát!

A Pribet háttere – Tulajdonosok és licencek

A Pribet oldala 2022-ben kezdte meg a működését, így kijelenthető, hogy egy nagyon friss oldalról van szó. Az oldal üzemeltetője a NewEra B.V, amely egy ciprusi cég. Az oldal licence Curacao-ból származik, amely az internetes sportfogadás egyik fellegvárának tekinthető. Innen származnak a legjobb minőségű és a legmegbízhatóbb oldalak szerencsejáték engedélyei.

A Pribet mobilos felülete is hozza azt, amit egy modern bukmékertől elvárunk. Teljesen kompatibilis, mind iOS, mind Android rendszerekkel. Az oldal egyből azon a nyelven nyílik meg, amely országból használjuk, amennyiben elérhető az a kínálatban.


Pro vs kontra — A Pribet erősségei és gyengéi

 • Felhasználóbarát oldal asztali gépen és mobilon egyaránt. A Pribet használta minden platformon egyszerű, könnyen kezelhető és mindent könnyen megtalálhatunk. Az oldal megjelenése igényes, kialakítása pedig logikus. Nincsenek felesleges dolgok a felhasználók arcába nyomva, így a lehető leghatékonyabban adhatjuk le tippjeinket.
 • Magyar nyelvű menü. Hazánk elég kis szereplő az online sportfogadás színterén, ugyanakkor a Pribet csapata mégis érdemesnek találta elkészíteni az oldal magyar nyelvű felületét is. A fordítás szinte tökéletes, a minimális hibák valószínűleg még annak köszönhetők, hogy viszonylag új oldalról beszélünk. A felhasználói élményt eléggé feldobja, hogy anyanyelvünkön böngészhetünk az oldalon.
 • Remek kosárlabda oddsok. Kosárlabda piacokon kiemelkedő oddsokkal szolgál a Pribet, de persze a többi piacon sem marad el a konkurenciától.
 • Rengeteg fogadható sport. A Pribet kínálata szinte már felér a legnagyobb bukmékerekéhez, ha a fogadható sportok számáról van szó. Legyen az labdarúgás, kosárlabda, asztalitenisz, rögbi vagy éppen lóverseny, a Pribeten megtalálhatod klasszikus és élő formában is.
 • Remek ügyfélszolgálat. Az ügyfélszolgálat készségesen válaszolt az összes kérdésünkre, ráadásul szinte pillanatok alatt. Külön plusz pont, hogy magyarul is lehet velük kommunikálni az online chat felületen.
 • Nincs online streaming az élő felületen. Sajnos az élő fogadási felületen nem tudjuk élőképes formában követni az adott mérkőzéseket, azonban az interaktív grafikus ábrázolás sokat segít a helyzeten.
 • Havonta egy kifizetés ingyenes. Sajnos havonta csak egyszer kezdeményezhetünk ingyenes kifizetést, minden továbbira 3% extra díjat számol fel a Pribet.
 • Nincs VIP Program. Sajnos nincs VIP Program a legaktívabb játékosok számára. Ugyanakkor a bónuszok között a régi és új tagok is könnyen találnak számukra megfelelőt, így addig ez elegendő amíg bevezetésre nem kerül a VIP Program.
40T HUF Üdvözlő bónusz 100% az 1. betétnél
93/100 Értékelés

Fogadási kínálat a Pribeten

A Pribeten több mint 25 különböző sportág található. Ezek közül a legnépszerűbbek az alábbiak: labdarúgás, kosárlabda, tenisz, kézilabda, golf, motorsportok, Forma-1, asztalitenisz, baseball, amerikai futball, röplabda, vizilabda, lóverseny, ökölvívás.

Kétségtelen, hogy a legnagyobb kínálat labdarúgásból található meg. Számos bajnokságra lehet fogadni a Pribeten. Ezek közé tartoznak az olyan népszerű ligák, mint a Premier League vagy épp a La Liga, de fogadhatunk az ecuadori vagy a dominikai bajnokságig át szinten minden létező foci meccsre.

Hosszútávú fogadásokat is köthetünk a Pribeten, ebben kiváltképpen erős az oldal. A ligák kezdete előtt vagy akár közben is fogadhatunk az egyes csoportok győzteseire, vagy éppen a végső győztesre, csakúgy, mint a gólkirály személyére.

A Pribet másik erőssége a kosárlabda, különösen az Euroliga és NBA piacokon. Az oddsok itt erősebbek, mint a rivális oldalaknál és a kínálat sem marad el a várakozásoktól. Ezen kívül még speciális fogadásokat is találni az oldalo. Fogadhatunk például arra, hogy ki lesz az USA következő elnöke, vagy éppen kik nyernek majd Oscar díjakat.

Pribet in Test 93/100
 • Rendkívül kedvező kosárlabda szorzók.
 • Remek mobilos felület és magyar nyelvű menü.
 • Kedves és segítőkész ügyfélszolgálat, amely nem mellesleg pillanatok alatt válaszol.
40T HUF Üdvözlő bónusz Látogatás Pribet

Élő fogadás

Az élő fogadási részleg sem marad el a várakozásoktól. Szintén erős a kínálat labdarúgásban és kosárlabdában, ugyanakkor számtalan más elérhető sport is van a nap minden időszakában. Próbáltuk reggel, délben és este is, mindig több száz mérkőzés vagy verseny közül tudtunk válogatni az élő piacokon is.

pribet live
Pribet Élő fogadás

A mérkőzések követésére interaktív ábra szolgál részletes statisztikákkal, így könnyen monitorozhatjuk, hogy éppen milyen stádiumban áll az adott mérkőzés. Sajnos online stream lehetőség nem elérhető, ez még jelentősen emelné az oldal nívóját, ugyanakkor kezdésnek teljesen meg vagyunk elégedve azzal, amit nyújtani tud a Pribet sportfogadás oldal.


Pribet bónuszok és promóciók – Fedezd fel a kínálkozó lehetőségeket!

Ebben a fejezetben a Pribet bukméker oldalán található legnépszerűbb bónuszokat és promóciókat mutatjuk be számodra. Általánosságban beszélünk az egyes bónuszokról. A teljes feltételekért és részvételi követelményekért látogass el a Pribet oldalára.

 • Üdvözlő bónusz akár 40,000 forintig! A Pribet oldalán az első befizetésedhez 100% üdvözlő bónusz jár 40,000 forint értékig. Ehhez a PRIBET100 bónuszkódot kell, használni a regisztrációs folyamat során. A minimális befizetési összeg 4,000 forint, és a bónusz összegét 20 napon belül, 10 alkalommal kell megforgatni ahhoz, hogy kifizetésre kerülhessen az összeg.
 • Újratöltési bónusz. A bukméker 50%-os újratöltési bónuszt kínál, akár 20,000 forint értékig. Ehhez a PRILOAD50 kódot kell használni és legalább 8,000 forint értékű befizetési megbízást kell indítani az oldal felé. 8,000 forint befizetése esetén 4,000 forint bónusz üti a markod. Itt is érvényesek a megszokott korlátozások és a forgatási követelmények. Kérjük, ezeket mindig tartsd szem előtt, nehogy emiatt ugorjon az ajándék pénz.
 • Ingyenes fogadás 10,000 forint értékben. A 25FREE sportfogadási kupon kód aktiválásával minimum 4000 forint értékben történt vesztes fogadás után a téted 25%-át visszakapod és újra megjátszhatod teljesen ingyen. A maximálisan visszakapható összeg 10,000 forint, ehhez 40,000 forint tétben kell fogadást kötnöd. A fogadást a vesztes fogadást követően 7 napon belül kell megtenned a megadott feltételek (minimum 1.80as odds, kizárt piacok) mellett.
 • Szerezz havi 20,000 forint értékű fogadási tokent! Az adott hónap első 3 befizetésének alkalmával a megadott kuponkóddal igényelhetsz ingyenes fogadási tokent. Ezek 7 napig érvényesek, továbbá 1.80 és 3.00 közötti oddsokkal kell megjátszanod őket a Pribet oldalán. A kuponkódok a következők: FBMONTHLY01, FBMONTHLY02 és FBMONTHLY03. A promóció részletes leírását a Pribet oldalán találod a Promóciók menüpont alatt.

pribet bonus


Oddsok — Ilyen szorzókat kínál neked a Pribet!

Természetesen az egyik legfontosabb szempont, lévén, hogy bukméker oldalról beszélünk, hogy milyen oddsokat kínál a Pribet a felhasználói számára. Tesztünk során hasonló új illetve már régi motoros oldalakkal is összehasonlítottuk a Pribetet, hogy valódi, teljes képet kapjunk a szorzók minőségéről, ezzel is segítve az új játékosok döntését.

Talán nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy nem okozott csalódást számunkra az oldal. Az oddsok általánosságban se nem túl gyengék, se nem túl erősek, eltekintve egy piacról amelyről később szót ejtünk. A hasonló kaliberű oldalakkal felveszi a kesztyűt a Pribet, sőt néhol még a régi motorosokat is megizzasztja.

A legnépszerűbb sportok közül labdarúgásban és teniszben átlagosat nyújtja az oldal. A legnagyobb erőssége a kosárlabda piacon található, méghozzá az Euroliga és az NBA eseményekben erős. Aki szereti a kosarat vagy csak szeret rá fogadni, annak a Pribet gyorsan be fogja lopni magát a szívébe.

Teszteltük, hogy gyűjtőfogadások esetén, kínál-e boostot az oddsra az oldal, de sajnos nem találkoztunk ilyennel még 6-os kötés esetén sem. Aki tehát arra gyúrt, hogy majd rak egy bődületes mixet és a Pribet még megdobja pár extra százalékkal az sajnos nem találja meg a számításait, ugyanakkor időszakos promóció során előfordulhat ilyen kampány is.


Pribet mobil fogadás – Fogadj bárhol, bármikor!

A mobilon való online szerencsejáték napjainkban már alapvető dolognak számít. A sportfogadók nagy része már nem papír alapú tippmixet vagy az asztali gépnél történő fogadásokat preferálja, hanem a lehető legegyszerűbb megoldásra törekszik. Mivel a mobiltelefon már manapság mindenkinek ott lapul a zsebében, rajta az internet hozzáféréssel, így nem meglepő, ha a sportfogadás is egyre inkább áthelyeződik erre a platformra.

A haladó sportfogadó operátorok felismerték ezt a jelenséget, így elmondható, hogy minden valamire való bukméker rendelkezik már mobilra optimalizált felhasználói felülettel. Ennek két változata lehet: az applikáció és a mobilra optimalizált oldal. Az appok egyre inkább kerülnek ki a képből, a felhasználók nagy része nem szereti letölteni az applikációkat, ha azok elérhetőek a böngészőből is.

A Pribet mobilos felülete is hozza azt, amit egy modern bukmékertől elvárunk. Teljesen kompatibilis, mind iOS, mind Android rendszerekkel. Az oldal egyből azon a nyelven nyílik meg, amely országból használjuk, amennyiben elérhető az a kínálatban.

Szerencsére a magyar nyelv szerepel az elérhető nyelvek között, így mobilon azzal sem kell bajlódni, hogy kiválasszuk a számunkra preferált nyelvet, megteszi helyettünk egy algoritmus. Az oldal használata még az asztali verziónál is könnyebb, minden lényeges dolgot el lehet intézni kényelmesen mobilról is, legyen az fogadáskötés, vagy éppen a be- és a kifizetés.


A külső megfog – A Pribet dizájnja

Az első benyomásunk igencsak kedvező volt a Pribet dizájnjáról, hiszen az oldalra navigálva egy modern, letisztult külső fogad minket. Az oldal betöltése teljesen rendben és gyorsan zajlik, a menük között navigálva sem homokórázik sokat a böngésző. Az oldal alapértelmezett nyelve az angol, viszont nagy meglepetésünkre a magyar nyelv is a választható opciók között szerepel. Erre átváltva egy tökéletesen lefordított oldal fogad minket, így folytatjuk ezután a tesztünket.

A sportfogadás részre kattintva, a bal oldali menüben találjuk a sport kínálatot, amelyekre fogadási lehetőségeket kínál az oldal. Középen a legnépszerűbb eseményeket ajánlja fel az oldal a legnépszerűbb sportok szerint, mint például labdarúgás, kosárlabda, tenisz vagy éppen esportok. Itt tudunk kiválasztani eseményeket, majd azon belül az oddsokat amelyeket meg szeretnénk játszani.

pribet esports
Pribet Esports

A jobb oldali menüben található a fogadáskészítő, ahova bekerülnek a kiválasztott oddsok. Itt kiválaszthatjuk, hogy egyes, rendszer vagy kombinációs fogadást szeretnénk-e játszani, majd tétünket megtéve leadhatjuk a szelvényünket. Lejjebb lent mini bajnokságok és a support chat is megtalálható.

A Pribet főoldalának aljára görgetve olyan fontos információkat találunk, mint a kontakt vagy a Gyakran Ismételt Kérdések rovat. Az oldal licence is itt ellenőrizhető, illetve grafikus formában a legnépszerűbb bankolási módok is fel vannak tüntetve. Mindezek mellett a Pribet elkötelezett híve a felelősségteljes szerencsejátéknak, így erre vonatkozó kampányokat is megjelenít az oldalán.


Pribet VIP Program

Manapság már rengeteg bukméker próbálkozik VIP Programmal, hogy ezzel is magukhoz láncolják a leghűségesebb ügyfeleiket. A VIP Program lényege, hogy a sportfogadási portál azokat a felhasználókat jutalmazza, akik a legaktívabbak vagy éppen a leginkább kitartó ügyfeleik az oldalnak.

Ezzel is éreztetik a játékosokkal, hogy nem csak megszerezni akarták őket egy regisztráció erejéig, hanem komolyan számolnak velük a jövőben is. A VIP Program keretén belül speciális promóciókat kínálnak a játékosoknak az operátorok.

A Pribet oldalát böngészve nem találtunk VIP Program opciót, illetve sajnos arra utaló jelet sem, hogy a közeljövőben tervezik bevezetni ezt a rendkívül hasznos dolgot. Reméljük, valaki olvassa cikkünket a Pribettől. Amennyiben valóban így lenne, innen is üzenjük, hogy érdemes lenne átgondolni ezt a VIP Program dolgot, srácok!

Pribet Bonus
 • Üdvözlő bónusz az első befizetés után akár 40.000HUF értékig
 • 50%-os újratöltési bónusszal akár 20000 HUF
 • ingyenes fogadást akár 10000 HUF
 • Szerezz havonta 20000 HUF értékű ingyenes fogadást
1 REGISZTRÁLJ NÁLUNK!
Regisztrálj fiókot a Pribet-nél
2 SZEREZD MEG A BÓNUSZOD!
Válaszd ki ezt a bónuszt és fizess be legalább 40.000HUF értékben.
3 KEZDJ EL JÁTSZANI!
Szerezd meg a bónuszod sportfogadásr!

Szerencsejáték licenc – Curacao eGaming Authority

Új sportfogadási portál esetén minden alkalommal ellenőrizd a szerencsejáték engedélyének meglétét. Ezt legkönnyebben az adott oldalon tudod megtenni, jellemzően a főoldal aljára görgetve találod a licenc meglétét igazoló ikont, amelyre kattintva részletesen is megtekintheted az engedélyt.

Soha ne regisztrálj olyan oldalra, amely nem rendelkezik megfelelő engedélyekkel, hiszen így nem tudja az operátor garantálni a pénzed biztonságát. A Pribet esetében nem kell tartanod semmilyen kellemetlenségtől, hiszen minden szükséges engedéllyel rendelkezik az oldal.

A szerencsejáték licencét a Curacao-i Szerencsejáték Hatóság, azaz a Curacao eGaming Authority állította ki. Az itt kiállított licencek teljesen megfelelnek mindenfajta előírásnak, az egyik legnépszerűbb online szerencsejáték engedélyről beszélünk, amely garancia a megbízhatóságra.


Mit kínál a Pribet?

 • Izgalmas eSport kínálat. Manapság már lassan nagyobb népszerűségnek örvendenek az eSportok a fiatalok körében, mint a hagyományos sportok. Nem hiába hát, hogy egyre nagyobb igény mutatkozik ilyen jellegű fogadási eseményekre is. Aki otthonosan mozog az eSport világában, az megtalálja a Pribeten a számításait.
 • Hosszútávú fogadások széles választéka. A Pribet azoknak is kedvez, akik inkább hosszútávú fogadásokat szeretnek kötni. A bajnokságok kezdete előtt és közben is tippelhetnek a játékosok az adott torna vagy verseny végső győztesére, legjobb játékosára vagy éppen gólkirályára is.
 • Kényelmes játék magyar játékosok számára. A magyar nyelvű felület megléte jelentősen megkönnyíti azon játékosok életét, akik ragaszkodnak a magyar nyelvű oldalhoz. A legtöbb új bukméker nem fordít erre figyelmet, viszont a Pribet-nél gondoltak a magyarokra is!

A mocskos anyagiak — Avagy a pénzügyek a Pribeten

A pénzügyek kérdése általában kényes téma. A legtöbb embernek megvannak a preferenciái és nem szívesen változtat azokon, ha egy új oldalra regisztrál. Szerencsére a Pribet esetén nem kell attól tartanunk, hogy ki kell lépnünk a komfortzónánkból, hiszen az oldal rengeteg ki- és befizetési lehetőséget kínál a játékosok számára.

Befizetési lehetőségek a Pribeten

A befizetések intézésére számos módot kínál a Pribet. Ezek közül a legnépszerűbbek a következők: Maestro, MasterCard, VISA, Neteller, Skrill, Neosurf, Jeton, Rapid transfer, MiFinity, MuchBetter vagy akár kriptovaluták általi fizetés.

A befizetések azonnal teljesülnek, a minimális befizetési limit 4,000 forint.

Kifizetések – Hogy juthatsz a nyereményedhez?

Kifizetések terén is hasonló a helyzet, a következők a legnépszerűbb szolgáltatók a Pribet oldalán: Maestro, MasterCard, VISA, Skrill, Jeton, Neteller, Rapid Transfer vagy kriptovaluták (Bitcoin, Etherum).

A kifizetések teljesülése 1-3 munkanapon belül történik, tehát ennyi időnek kell eltelnie, hogy az összeg megjelenjen a bankszámládon. Egyes virtuális pénztárcák esetében az átfutási idő lerövidül mindössze néhány órára. Fontos szempont továbbá, hogy 30 naponta csupán egyetlen kifizetés ingyenes, a következőknél 3%-nyi extra díjat számol fel a bukméker. A maximálisan kifizethető összeg 4,000,000 forint hetente.

Visa Logo
Mastercard Logo
Neteller Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
Trustly Logo
ecoPayz Logo
Bitcoin Logo
Astropay Logo

Adatvédelem és biztonság

Az adatvédelem és biztonság kérdése kiemelt szerepet játszik napjainkban, hiszen az egyik legnagyobb érték az adat. Fontos, hogy csak és kizárólag olyan oldalon fogadjuk amely, a megfelelő adatvédelmi szabályzattal rendelkezik és titkosítási protokollal van felvértezve.

Szerencsére a Pribetnél egyikkel sem lesz gond, hiszen 128-bites SSL titkosítás felel az adataink biztonságáért, illetve minden adatvédelmi előírást gondosan betartanak az üzemeltetők. Utóbbira a megfelelő licensz megléte a garancia.


Pribet Ügyfélszolgálat – Kihez fordulhatsz, ha segítségre van szükséged?

Számos kérdés merülhet fel sportfogadás esetén egy játékosban, így kézenfekvő, hogy érdemes olyan oldalt választani a játékhoz, ahol a customer service működése kifogástalan. Jó hírünk van: nem kell neked letesztelni a Pribet ügyfélszolgálatát, hiszen mi már megettük ezt helyetted.

Az operátor számos lehetőséget kínál a játékosoknak, hogy felvegyék az ügyfélszolgálattal a kapcsolatot. El lehet érni őket emailben, telefonon vagy éppen online élő chaten is. Mindezek mellet létrehoztak az oldalon egy Gyakran Ismételt Kérdések menüt is, ahol a leggyakrabban felmerülő kérdéseket gyűjtötték össze.

Így könnyen lehet, hogy kérdés nélkül megkapod a választ arra amire kíváncsi vagy. Ha mégsem találod, akkor javasoljuk az előbbi három lehetőség egyikét, különös figyelmet fordítva az online chat lehetőségre. Itt azonnal tudsz kommunkálni rengeteg nyelven egy segítőkész kollégával. Nekünk minden kérdésünkre kielégítő választ adott, méghozzá pillanatokon belül.


Egyéb lehetőségek — Ez vár még a Pribeten

A sportfogadáson túl is van élet, ezt tudja jól a Pribet is. Az alábbi részben néhány olyan online szerencsejáték területet említünk, amelyet szintén megtalálsz a sportfogadás mellett a Pribet kínálatában.

 • Online casino felület. A sportfogadás mellett az online kaszinó a legnépszerűbb szerencsejáték. Az, hogy melyik a népszerűbb döntsétek el ti, mondjuk úgy, hogy mindkettőt kipróbáljátok a Pribeten. Rengeteg különböző kaszinós játék vár: rulett, blackjack, baccarat vagy éppen póker.
 • Élő kaszinó. Az élő kaszinó abban különbözik az online kaszinótól, hogy valódi időben láthatod az osztót élő streamen keresztül. Ez hozza legközelebb a valódi kaszinó feelinget, próbáld ki te is.
 • TV játékok. Ha klasszikus játékokat keresel, akkor a Pribet kínálatában kedvedre válogathatsz belőlük. Hogy magad is meggyőződj erről, látogass el a megfelelő menüpontra a Pribet oldalán.

Összegzés

Ez lenne tehát a Pribet bukmékert bemutató bejegyzésünk. Reméljük sikerült átfogó képet adnunk az oldal hátteréről, működéséről illetve a legfontosabb tudnivalóiról. Amennyiben tetszett a cikkünk nézz szét oldalunkon további hasonló tartalomért. Érdemes követni minket, hiszen hétről hétre jelentkezünk majd újabb bejegyzésekkel. Bátran ajánlj minket ismerősöknek és barátoknak is, hiszen együtt a legjobb megbeszélni a tuti tippeket.

 • Rendkívül kedvező kosárlabda szorzók.
 • Remek mobilos felület és magyar nyelvű menü.
 • Kedves és segítőkész ügyfélszolgálat, amely nem mellesleg pillanatok alatt válaszol.
40T HUF Üdvözlő bónusz 100% az 1. betétnél
93/100 Értékelés