Selectbet

A Select Bet online sportfogadási portál 2019 óta működik. Elmondható tehát, hogy viszonylag új oldalról van szó, ami elsőre talán kételyeket ébreszthet a leendő felhasználókban. Aggodalomra viszont semmi ok, a tulajdonosok és üzemeltetők nem ma kezdték a szakmát. Mindannyian felkészült és tapasztalt szakemberek.

Select.bet A mi Értékelés 97/100
 • Nagyon jó esélyek
 • Egyszerű használhatóság és felhasználóbarát design
 • Szép és elérhető élő fogadási opció
35T HUF Üdvözlő bónusz
94 Kifizetés
25 Fogadási piacok
Igen Élő fogadás
selectbet bonusz
Üdvözlő bónusz
 • Üdvözlő bónusz az első befizetés után akár 35 000 HUF értékig

Select.bet Ránézésre

Alapított
2010
Logo
Nyelvek
german
dutch
polish
english
french
spanish
portugese
italian
show more
Befizetések
Visa Logo
Mastercard Logo
Bank Transfer Logo
Neteller Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
ecoPayz Logo
Klarna Logo
több
Szolgáltatás
E-Mail
Chat
FAQ
Mobil
HTML
Min. Letét
3.500 HUF

Selectbet felülvizsgálat

A Select Bet oldalát a Bellona N.V. nevű cég tulajdonolja és üzemelteti is egyben. A Curacao-i cég székhelye Willemstadban található. A működéshez szükséges lincenszet a szintén helyi, Curacao eGaming Authority szolgáltatja és biztosítja, amely az egyik legnépszerűbb lincensz biztosító az online fogadóirodák körében. Ez jelenti tehát a garanciát az oldal megbízható működésére.

A következőkben a Select Bet oldalát szeretnénk részletesen bemutatni. Szó esik majd a legfontosabb szempontokról a bónuszoktól kezdve a mobil elérhetőségen át a pénzügyi megoldásokig. Az Select Bet előnyei mellett természetesen szót ejtünk majd a portál hátrányairól is, ezzel is törekedve az oldalnak a lehető legrészletesebb és leghitelesebb bemutatására. Mindenkinek ajánljuk a cikket, akit érdekel a sportfogadás világa és új oldalt keres a játékban való részvételhez.

35T HUF Üdvözlő bónusz 100% az 1. betétnél
97/100 Értékelés

PRO és KONTRA — A Select Bet előnyei és hátrányai

 • Letisztult, modern design. Már ahogy a Select Bet kezdőoldalára érünk, rögtön találkozhatunk az első előnnyel, az oldal dizájnjával. A színek remek összhangban vannak, az oldalt böngészve pedig egyszerűen megtalálunk mindent. Az oldalsó menüben a kínálat sportok szerint rendszerezve van, kiemelve a legnépszerűbb ligákat, tornákat, így nem kell percekig keresgélni az eseményt amire a fogadásunk szeretnénk kötni. Bár ahogy mondani szokás a külső nem minden, ugyanakkor ebben nagyon erős a Select Bet, ami mindenképp igényességet sugároz a látogatóknak.
 • Élő fogadási felület Az élő fogadás menüpont alatt élő események széles skálája tárul elénk, ami meglehetősen fontos szempontja napjaink sportfogadásának. Sportok szerint rendszerezve van a felület, ahol a legnépszerűbb ligák mellett olyan bajnokságok eseményeire is találunk kínálatot, amelyekről ritkán hallanak még a legtájékozottabb játékosok is. Azok számára is kecsegtető lehet tehát a Select Bet, akik inkább élő fogadásokat szeretnek kötni. A felület itt is remek, interaktív kijelzőn láthatjuk a játék menetet illusztrálva, illetve részletes élő statisztikákat is böngészhetünk.
 • Virtuális sport piacok. A hagyományos sportok mellett lehetőség nyílik a Select Bet oldalán a virtuális sportokra való fogadásra. Manapság ez már egyre inkább követelmény a sportfogadó oldalak felé, ugyanakkor még mindig nem elérhető minden platform kínálatában. A Select Bet viszont igyekszik azoknak is a kedvére tenni, akik inkább az esportok világában mozognak otthonosan. Részünkről ez egy hatalmas plusz pont.
 • Kedvező belépési bónusz Talán ezzel lehet a leginkább megfogni az új játékosokat. A Select Bet megadott értékhatárokon belül 100%-os üdvözlő bónuszt biztosít új ügyfeleinek az első befizetés után. Mindenképpen érdemes kihasználni ezt a lehetőséget, amíg elérhető!
 • Speciális fogadási piacokAz oldalt böngészve a sporttól eltérő eseményekre is fogadhatunk, például politikai választásokra vagy az Oscar gála díjazottjaira. Ez szintén képes megszólítani és játékra ösztönözni olyan ügyfeleket is akik nem feltétlen a hagyományos sportokban mozognak igazán otthonosan. Tehát aki közéleti dolgokra is szívesen fogad, az a Select Bet oldalán jó helyen jár.
 • Bővítendő kínálatAhogy említettük, egyes sportokon belül rengeteg torna és liga szerepel, és a kínálat így is megfelelő, ugyanakkor meg kell jegyeznünk, hogy a sportok választéka mindig lehetne szélesebb spektrumú. Ez inkább csak szőrszálhasogatás, mint valós hiány, de ha a legnagyobb portálokkal szeretne versenyezni a Select Bet, akkor ebben erősítenie kell.
 • A bónuszok és promóciók skálája lehetne nagyobb.Az üdvözlő bónusz, amit korábban említettünk már, igazán kecsegtető. Legalábbis mi semmi esetre sem hagynánk ki. Főleg, ha az oldalra regisztrálnánk. Ugyanakkor a régi motorosaknak szóló állandó kedvezményeket kicsit hiányoltuk. Emellett a többszörös kötéseknél is kínálhatnának bónuszokat. Egy szó mint száz, a promóciókban még van hova fejlődnie a Select Bet-nek a riválisokhoz képest.
Select.bet in Test 97/100
 • Nagyon jó esélyek
 • Egyszerű használhatóság és felhasználóbarát design
 • Szép és elérhető élő fogadási opció
35T HUF Üdvözlő bónusz Látogatás Select.bet

Milyen fogadási piacok érhetők el a Select Bet sportfogadási oldalán?

A Select Bet habár egy viszonylag új sportfogadási portál, ugyanakkor a kínálat nem mondható szegényesnek. A készítők igyekeznek minden látogató igényeit kielégíteni, aki az oldalra téved és erre a legtöbb esetben valóban sor is kerül. Természetesen az igazi nagyoktól még elmaradnak kínálatban. Ahogy az előző blokkban is írtuk, itt még van hova fejlődni. Mindezek ellenére sincs szégyenkezni valója az oldalnak e téren, hiszen több mint 20 sport szerepel a kínálatukban.

Jelenleg a következő sportokra lehet fogadni a Select Bet oldalán:

Labdarúgás, Tenisz, Kosárlabda, Jégkorong, E-sport, Asztalitenisz, Lóverseny, Agárverseny, Baseball, Röplabda, Darts, Rögbi, Snooker, Ökölvívás, MMA, Amerikai futball, Krikett, Kézilabda, Motorsportok, Golf, Kerékpározás, Speciális piacok, Téli sportok, Speedway.

A legnagyobb szeletet a tortából természetesen a labdarúgás teszi ki. Itt a legismertebb ligáktól kezdve, egészen kis országok másod- illetve harmadosztályú mérkőzéseire is találhatunk szorzókat. A különböző mérkőzések kimenetelei mellett fogadhatunk egyes bajnokságok eseményeire is, például a Bajnokok Ligája gólkirályára és végső győztesére, illetve még az egyes csoportok győzteseire is. Ezek a piacok a bajnokságok előtt vannak többnyire nyitva. Sok esetben előfordul azonban, hogy a bajnokság közben is kínálnak opciót, például, hogy egy addig veretlen csapat vajon végig veretlen tud e maradni és úgy nyeri meg a bajnokságot.

A labdarúgáson kívül is vannak széles kínálattal rendelkező piacok. Például az Amerikai futball alatt nem csak az NFL-re fogadhatunk, ami mindenképp pozitívum. Viszont a motorsportokon belül jelenleg csak a Forma 1 megtalálható, ugyanakkor előfordulhat, hogy valaki a DTM-re, a MotoGP-re, vagy a Formula E versenyeire szeretne fogadást kötni.

Hosszútávú fogadások terén is erős a portál. A korábban tárgyalt labdarúgás mellett a legnépszerűbb sportok mindegyikénél találhatók lehetőségek a végső győztes kilétének megtippelésére is.


Élő fogadás – A Select Beten biztosan megtalálod amit keresel!

Korábban említettük az élő fogadási felületet, amely talán az összes hátrányát kompenzálja az oldalnak. Szinte az összes piac kínál élő fogadási eseményeket, a brazil kosárlabda bajnokságtól kezdve az izlandi röplabda meccseken át, a magyar U20-as jégkorongig.

A legjelentősebb természetesen itt is a labdarúgás, ebből legalább kétszer annyi esemény van átlagosan, mint az összes többi sportból együttvéve. A kínálatban minden szerepel, amit az ember csak el tud képzelni a Tádzsikisztáni Premier League-től kezdve a Magyar NB3-ig. Szinte bármilyen időpontban akarjunk is fogadást kötni, a Select Bet oldalán biztosan találunk élő fogadási piacot, mivel számos ország ligája szerepel a kínálatban.

Ha még live streaminggel, azaz élőképes közvetítéssel is kibővítenék az élő fogadási felületet, akkor csettinthetnénk igazán elismerően, de ez így is jár egy hatalmas ötös az üzemeltetőknek.

Élő fogadás –SelectBet
Élő fogadás – SelectBet

Bónuszok és promóciós ajánlatok — Megéri a Select Bet-en játszani!

A Select Bet a sportfogadási és a kaszinó felületre is kínál promóciókat az új- és meglévő ügyfelei számára, ezekből szemezgetünk most.

100%-os sportfogadási üdvözlő bónusz akár 40 000 HUF értékig!

A 2020.04.01 és 2021.12.31 között csatlakozott új ügyfelek élhetnek a 100%-os üdvözlő bónuszukkal az alábbi feltételek mellett:

 • Első befizetéskor a SELECT100 promóciós kódot kell megadni
 • A minimális befizetési érték 4 000 forint, a bónusz maximálisan elérhető összege pedig 40 000 Forint.
 • A maximális bónuszátváltás a kapott bónusz 10-szerese
 • A felhalmozott nyeremény és a bónusz kifizetéséhez a játékosnak 16-szor vissza kell forgatniuk a bónuszösszeget. Ezt 21 napon belül kell végrehajtania. Példaként: 5000 Forint befizetésnél automatikusan 45000 forint bónuszra jogosult a befizető. A kifizetéshez ezt a bónuszt 16-szor kell megforgatnia, tehát összesen 16 x 5000 = 80000 HUF tétet kell megjátszani.
 • A visszaforgatásba beleszámító maximális tétösszeg a megítélt bónusz 50%-a.
 • A promócióban nem vesznek részt az 1,80 oddsnál kisebb szorzós események.

Időszakos promóciók

Időszakos bónuszokat is kínál az oldal, például a Bajnokok ligája döntőjére vagy a nyári nagy tornákra szoktak promóciókat hozni. Jelenleg csak az üdvözlő bónusz elérhető a sportfogadási felületre, amely egy kicsi elégedetlenséggel töltheti el a látogatókat. Ebben mindenképp fejlődnie kell az oldalnak.

A kaszinó felület bónuszai

Az online kaszinó felület is kínál üdvözlő bónuszt, itt összesen 80 000 HUF értékig. Természetesen itt is meg kell felelni a portál által megkövetelt feltételeknek a kifizetéshez. Itt megtalálható még egy hasonló bónusz is a második befizetésre vonatkozóan, illetve szinte állandók az időszakos bónuszok. Ebben erősebbek a kaszinó felületen, mint a sportfogadásnál, jó lenne legalább X-re kihozni ezt a meccset!

Selectbet bonus
Bónuszok és promóciós ajánlatok — SelectBet

Oddsok

A sportfogadási oldalaknál jellemzően döntő szempont az oddsok minősége. Például, hogy kínálnak-e magasabb oddsot egy kedvezőtlenebb kimenetelre, vagy óvatosabban bánnak-e ezekkel a helyezetekkel. Ha egy Dávid – Góliát párharcra az esélytelenebbet szemeljük ki, akkor már fizessék meg a fogásunkért, nem igaz?! Jó hírem van azok számára, akik így gondolkodnak, hiszen a Select Bet-en egész jó oddsokat is ki lehet fogni a legtöbb konkurenciához képest. Hiányoltuk azonban a többszörös kötésekhez tartozó bónuszokat, ezzel is ösztökélhetnék a játékosokat a kötésben való fogadásra.


Fogadj mobilon kényelmesen és egyszerűen

Jó hírünk van azok számára, akik szeretnek a mobiljukon is fogadni. A Select Bet oldalát ugyanis mobilról is könnyen elérhetjük. Az oldal ráadásul tökéletesen optimalizálva van a mobilon való használatra. Viszont ezen meg sem lepődünk már hiszen az igényes dizájn láttán sejthettük, hogy mobilbarát verzió is van. A Select Bet csapata ebben sem okozott csalódást. A mobilra optimalizált weboldal mellett a Select Bet mobil applikációt is kínál Android és iOS platfo rmra is.


Dizájn — Egyszerűen nagyszerű

Nekünk hatalmas pozitívum az oldal felülete és kezelése. A dizájn egyszerű, de nagyszerű, nincsen semmi feleslegesen túlbonyolított része. A színek passzolnak, a mobil felület is tetszetős, teljesen megfelel a mai kor igényeinek. Az oldal működése gyors, könnyen köthetünk fogadásokat, semmi sincs túlbonyolítva. Külön pozitívum az élő fogadás felületen, hogy követhetjük melyik csapat támad és hol tart a labda a játéktéren, mindezt részletes statisztikákkal kiegészítve. Tenisznél egy teniszpálya van illusztrálva, röplabdánál egy röplabdapálya, tehát figyeltek a részletekre és nem csak egy alap mintát használnak mindenhova. Ezek az apró figyelmességek sok ember számára fontosak lehetnek.


VIP Program

Sajnos VIP Programmal jelenleg nem rendelkezik a Select Bet, ez mindenképpen fejlesztendő terület, hiszen fontos az állandó felhasználók megbecsülése és honorálása. Bízzunk benne, hogy ebben is felzárkózik a többi portál közé a Select Bet, hiszen amivel rendelkeznek, azok mind kivétel nélkül profin kivitelezett szolgáltatások.

Select.bet Bonus
 • Üdvözlő bónusz az első befizetés után akár 35 000 HUF értékig
1 Bejegyzés
Regisztrálj fiókot a Selectbet-nél
2 Letét
Válaszd ki ezt a bónuszt és fizess be legalább 3,500 HUF értékben.
3 Biztonságos bónusz
Szerezd meg a bónuszod sportfogadásr!

Szerencsejáték engedély — Curacao eGaming Authority

Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy csak olyan oldalra regisztrálj, ami rendelkezik online szerencsejáték engedéllyel. Ez elengedhetetlen a biztonságos játékhoz, ugyanis nem mindegy, hogy kire bízzuk a pénzünket. Általánosan elfogadott állítás, hogy csak olyanra, akinek van biztosítéka, ennek hiányában ugyanis senki és semmi nem garantálja, hogy ki is fizetik neked azt a pénzt, amit megnyersz. Márpedig ez a te pénzed, ez téged illet. A Select Bet-tel viszont nem járhatsz pórul – ahogy a Sportfogadas.net oldalán hirdetett egyetlen oldallal sem, hiszen minden partnerünk rendelkezik szerencsejáték engedéllyel. A Select Bet engedélyét a curacao-i Szerencsejáték Hatóság állította ki.


Elérhető funkciók — Miben erős a Select Bet a sportfogadáson kívül?

 • Minden igényt kielégítő kaszinó és élő kaszinó kínálat. Nem csak sportfogadásban erős a Select Bet, hanem az online kaszinó felülete is rengeteg lehetőséget kínál. Legyen az rulett, blackjack vagy bármilyen más népszerű kaszinós játék, azt biztosan megtalálod a Select Bet oldalán. Ha szereted az ilyen játékokat, mindenképp nézz szét, nem fogsz csalódni a kínálatban. Ember legyen a talpán, aki végig pörgeti az oldalt egy szusszal, annyi lehetőség van.
 • Üdvözlő bónusz. Az üdvözlő bónusz aktiválása és megjátszása adhat egy jelentős kezdő löketet az újonnan regisztrált játékosoknak. Elérhető a sportfogadási és a kaszinó felületen is, érdemes mindkettőt megnézni. Főleg, hogy a kaszinós felületen a második befizetésed is bónusszal jutalmazzák!
 • eSport piacok. A virtuális sportok még gyerekcipőben járnak, azonban egyre inkább elterjedtebbek a sportfogadási oldalakon is. Amelyik portál lépést akar tartani a trendekkel, annak itt is megfelelő kínálatot és élő fogadási piacokat kell biztosítania az ügyfelei számára. A Select Bet ebben is élen jár, nem lehet rájuk azt mondani, hogy nem progresszívek és hogy nem próbálnának minden látogató számára kedvükre való lehetőségeket biztosítani.

Pénzügyek — Be- és kifizetés a Select Beten

Talán az egyik legfontosabb kérdés a pénzügyek rendezése. A Select Bet rendkívül sok fizetési módot kínál az ügyfeleinek. Többek között elérhető a banki átutalás, Skrill, Visa, MasterCard, Neteller, ecoPayz, Klarna, NeoSurf, paysafecard és további népszerű fizetési módok.

A befizetések szinte azonnal megérkeznek a számlára, tehát elmondható, hogy az általános gyorsan teljesülő befizetés a megszokott. Ezután már kezdhetjük is a fogadást. A minimum befizetés az üdvözlő bónuszban való részvételhez 4000 forint. Ennyit tehát mindenképp érdemes feltölteni ha az oldalra regisztrálunk és beírni a SELECT100 bónusz kódot.

A kifizetések általánosságban 1-2 napig is eltarthatnak. Általánosságban elmondható, hogy a kifizetésnél 10 eurónak megfelelő forint a minimális kifizetendő összeg (3500 Ft). A heti maximum az €10 000, a havi pedig €40 000.

Visa Logo
Mastercard Logo
Bank Transfer Logo
Neteller Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
ecoPayz Logo
Klarna Logo

Biztonság — Adatvédelem és a Select Bet titkosítási rendszere

A Select Bet csapat kiemelt figyelmet fordít a személyes és pénzügyi adataid védelmére. Ennek köszönhetően nem kell attól tartanod, hogy rossz kezekbe kerülnek. A Select Bet az elérhető legmodernebb adatvédelmi és titkosítási módszereket alkalmazza az ügyfelei teljes biztonsága érdekében. Így nekik már csak a játékra kell ügyelniük.

Ügyfélszolgálat — Mindenben rendelkezésedre állnak

Az ügyfélszolgálat is a kor elvárásainak megfelelően, számos platformon jelen van és könnyen elérhető a nap 24 órájában. Emailben és telefonon is könnyen kapcsolatba léphetünk velük, ahol azonnal segítenek nekünk, amint tudnak. Az oldalon található egy chates felület is, talán ott a legegyszerűbb felkeresni az ügyfélszolgálatot. A Gyakran Ismételt Kérdések felületen már nagy valószínűséggel megtaláljuk amit keresünk, hiszen rendkívüli részletességgel tárgyalja ki a felmerülő kérdéseket.


Egyéb szolgáltatások — Ami kiemeli a tömegből a Select Betet

A mobilbarát felület rendkívül igényesen van elkészítve és jól van optimalizálva. Ennek köszönhetően még a leginkább kritikus felhasználókat is elégedettséggel töltheti el. Az élő fogadási kínálat kiemelkedő, illetve a kaszinós felület sem ad okot panaszra.


Tapasztalataink a Select Bet fogadóirodával kapcsolatban

Mi tehát így értékelnénk a Select Bet oldalát. Amennyiben tetszett neked az írásunk alapján a portál, mindenképpen regisztrálj és próbáld ki te magad is, hogy meggyőződhess a gyakorlatban is a fent tárgyalt számos előnyről és lehetőségről. A bónuszodat se felejtsd el aktiválni! Ha nem nyerte el a tetszésed, akkor olvasd el további cikkeinket is, ott már biztos találsz kedvedre valót. Sok sikret és jó szórakozást kívánunk!

 • Letisztult dizájn, logikus és gyorsan működő oldal
 • Virtuális sportfogadási piacok
 • Széles kínálat az élő fogadási felületen
 • Kaszinót kedvelők is megtalálják amit keresnek
35T HUF Üdvözlő bónusz 100% az 1. betétnél
97/100 Értékelés