Üdvözlő bónusz befizetés nélkül

Ezen az oldalon a befizetés nélküli bónuszokról lesz szó. Hogyha invesztálás nélkül szeretnél kvázi ajándékot kapni online sportfogadáshoz, vagy kaszinózáshoz, akkor a tökéletes helyre jöttél. Olvasd végig cikkünket, amelyben bemutatunk minden ezzel kapcsolatos kérdéskört. Milyen bónuszokat lehet szerezni teljesen ingyenesen bármifajta költség nélkül? Miért éri ez meg a fogadóirodáknak vagy kaszinóknak ez? Lehet-e valódi pénzt csinálni az ingyenes bónuszokból? Hol találhatóak a legjobb befizetés nélküli bónuszok? Minden kiderül a későbbiekben, olvass tovább!

A legjobb online bukmékerek Útmutató Befizetés nélküli bónusz:

Üdvözlő bónusz
Bónuszfeltételek
További infók
 • Első befizetési bónusz: akár 35.000 HUF
 • 50 százalékos újratöltő bónusz sportfogadáshoz
 • 200 eurós újratöltő bónusz kaszinó játékosoknak
35T HUF Üdvözlő bónusz
 • Első befizetési bónusz: akár 35.000 HUF
 • 50% Heti Újratöltés bònusz
 • 10% Élő Cashback
10.000Ft-ig Üdvözlő bónusz
 • Első befizetésedet megduplázzuk
 • Ajánlom az UNIBet-et barátaimnak! - 75 000 HUF bónusz
 • Növeld meg a nyereményed akár 30%-kal!
 • Első befizetési bónusz: akár 35.000 HUF
 • Forgalom: 5x befizetés
 • A gyűjtőben legalább három esemény szorzója legyen 1.40 vagy magasabb
 • Első befizetési bónusz: akár 35.000 HUF
 • CashBack Bónusz 150T HUF
 • 50% Heti Reload Bónusz
 • Első befizetési bónusz: akár 35.000 HUF
 • "Helyes pontszám” FreeBet
 • 50% Heti Reload Bónusz
35T HUF Üdvözlő bónusz
 • Első befizetési bónusz: akár 35.000 HUF
 • 50% Heti Reload Bónusz
 • CashBack Bónusz: akár 150,000 Ft-ig
35T HUF Üdvözlő bónusz
 • Első befizetési bónusz: akár 35.000 HUF
 • 50% Heti Reload Bónusz
 • CashBack Bónusz 150,000 Ft-ig
35T HUF Üdvözlő bónusz
 • Első befizetési bónusz: akár 35.000 HUF
 • Péntek Újratöltve Sport Bónusz
 • Heti Verseny a 22bet-től
35T HUF Üdvözlő bónusz
 • Első befizetési bónusz: akár 35.000 HUF
 • Szombati újratöltési bónusz
 • Nyerj és szerezz akár 525000 HUF értékű ingyenes fogadást

Befizetés nélküli bónusz online sportfogadáshoz

no depoAz online sportfogadás világában visszatérő elem az üdvözlő bónusz befizetés nélkül. Ezzel  a módszerrel próbál új játékosokat szerezni a fogadóiroda. Ez persze természetes kölcsönhatásokon alapul, hiszen mindkét félnek jó: az online sportfogadás oldalnak több játékosa lesz, a játékos pedig ajándékot kap gyakorlatilag. Ráadásul valódi pénzzé formálhatja ezt az ajánlotot az, aki ügyesen forgatja meg az ingyen bónuszt. Érdemes lehet tehát kihasználni, ha befizetés nélküli bónusz ajánlatra lelsz. Az alábbiakban ezek lehetséges fajtáit fogjuk bemutatni.

Üdvözlő bónusz befizetés nélkül — Szerezz ingyenes fogadásokat

Mindannyian szeretünk ajándékokat kapni. Általában persze barátainktól és szeretteinktől jön, de miért ne fogadnánk el a kedvenc online sportfogadás oldalunktól is ezt a megtiszteltetést? Pontosan ilyen ajándéknak számít egy befizetés nélküli bónusz ajánlat, amelyet a legjobb oldalaknál mi is megszerezhetünk.

Ez általában azt jelenti, hogy mondjuk regisztrációt követően rögtön jóváíródik X összegű ingyenes fogadás a számlánkon. Ezt meghatározott mérkőzésekre vagy eseményekre használhatjuk fel. Az általános szerződési feltételeket érdemes persze elolvasni, hogy biztosan olyan piacon használjuk az ingyenes fogadásunkat, ahol meg is engedi azt a fogadóiroda. Különben érvényét vesztené az ajánlat.

Egyéb ingyenes bónusz ajánlatok

Nem csak ingyenes fogadással tud kedveskedni számodra a fogadóiroda. Vannak egyéb megoldásaik is arra, hogy játékra ösztönözzenek téged. Ilyenek például azok az ajánlatok, amelyekben regisztrációt követően részt vehetsz ingyenesen egy úgynevezett lottó sorsoláson. Ilyenkor igazán értékes nyereményekre tehetnek szert a legszerencsésebb játékosok, érdemes tehát kihasználni a lehetőséget! A legjobb befizetés nélküli bónusz ajánlatokat egyébként nálunk is megtalálhatod.

Futball fogadási jackpotok — Legyen ön is milliomos!

Nem ritka az sem, hogy a legnagyobb online sportfogadás oldalak különböző ingyenesen játszható tippjátékokkal állnak elő. Ezek jutalma lehet egészen kicsi — például néhány száz forintnyi ingyenes fogadás. Az ilyen játékokon azonban nyerhetsz sok száz millió forintot, álomutazást vagy vadi új autót is. Az oldal kedvétől függ, hogy épp mit ajánl fel játékosai részére. Persze a kérdések nehezek, de miért ne lehetnél pont te, aki minden helyes választ jól fog megtippelni?

Befizetés nélküli bónusz kód — Írd be, és nyerj ajándékokat!

Nem ritka, hogy az online fogadóirodák befizetés nélküli bónusz kódokkal látnak el minket. Nálunk is találhatsz erre példát, ha elég alaposan átnézed az oldalunkat. Ilyenkor a regisztráció során meg kell adnod a promó kódot. E nélkül nem fogod megkapni a befizetés nélküli bónusz ajándékot. Ez a bónusz már természetesen az oldaltól függ, hogy mi is lesz. Lehet ingyenes fogadás, pénz a számládra, belépő bizonyos fogadási bajnokságokba, vagy bármi egyéb. Csak a képzelet és a kreativitás szabhat határt az ingyenes promóciós ajánlataidnak!

Miről ismerszik meg a legjobb befizetés nélküli bónusz?

A legjobb befizetés nélküli bónuszokat könnyű valódi készpénzre váltani. Ehhez sok dolognak kell persze teljesülnie. A legjobb, hogyha a forgatási követelmények minél alacsonyabbak. Hiába kapsz 100 000 forintnyi ingyenes fogadást. Hogyha ezt ötvenszeres forgatási követelményre kapod, az azt jelenti, hogy csak akkor fogsz tudni kifizetést kérni, hogyha már legalább 5 millió forint értékben fogadtál. Ez azért hatalmas pénz, ezt bárki láthatja.

Mindig nézd meg a feltételeket és a forgatási követelményt!

Ha viszont csak egyszeres a forgatási követelmény, akkor máris sokkal jobb a helyzet. Bizonyos esetekben ráadásul forgatási követelmények nélkül is kaphatsz bónuszt. Az gyakorlatilag az ingyen pénz, így nyilvánvalóan az a legjobb ajánlat amit kaphatsz.

Minimum szorzó, és tét feltételek érvényesek, érdemes velük tisztában lenni!

Szintén érdemes az általános szerződési feltételek további részleteit is alaposan átolvasni, hiszen az ördög a részletekben rejlik. Sokszor csak bizonyos szorzó felett tudod felhasználni az ingyenes fogadásaidat. Minél magasabb ez a szám, annál kisebbek a nyerési esélyeid, szóval a legjobb befizetés nélküli bónusz alacsony minimum szorzókkal működik – vagy egyáltalán nem limitálnak.

Le ne járjon — Hány napig érvényes az ajánlat?

Arra is érdemes figyelni, hogy hány napig érvényes az ingyenes fogadás. Ha megkapod, és utána 1 órán belül fel kell használni, különben elveszik, akkor mindenképp úgy kell időzíteni, hogy olyan esemény kezdődjön a közeljövőben, amire szeretnél is fogadni. Gyakoribb persze a legalább 7 napig érvényes ingyenes fogadás. Néha akár 30 napot is kaphatsz. Minél tovább érvényes, annál jobb, hiszen így tényleg arra tudod felhasználni, amire szeretnéd.

Konklúzió — Az ÁSZF elolvasása mindig kötelező házi feladat!

Ezeket a pontokat mindenképp érdemes figyelembe venni, mielőtt belemennél az ingyenes üdvözlő bónuszba befizetés nélkül. Veszteni valód persze nincs, hiszen befizetés nélkül is tiéd a bónusz — csalódni azonban könnyen lehet, amit jó elkerülni. Nem akarod hogy lejárjon a bónuszod és a semmibe vesszen, ahogy azt sem akarod, hogy kiderüljön, hogy nem számít bele a fogadásod a forgatási követelménybe — azaz nem fogod tudni valódi pénzre váltani a bónuszt. Ezeket a kellemetlenségeket érdemes elkerülni.

no deposit bonus
Befizetés nélküli bónusz

Hogyan szerezhetek befizetés nélküli sportfogadás bónuszt?

Befizetés nélküli bónuszokat számos online sportfogadás oldalon találhatsz. Ezek különböző típusait feljebb már bemutattuk. Az alapján el tudod dönteni, hogy melyik számodra a legideálisabbnak tűnő ajánlat. Onnantól pedig már csak meg kell találnod azt az oldalt, ahol épp van egy ilyen ajánlat. Ebben a keresésben sokat segít neked, hogyha oldalunk rendszeres látogatójává válsz, hiszen mi folyamatosan szállítjuk az online sportfogadás oldalak legjobb ajánlatait — az ingyeneseket is!

Útmutató kezdőknek — Így tudsz regisztrálni a leggyorsabban

Hogyha megtaláltad oldalunkon a számodra szimpatikus ingyenes, befizetés nélküli bónusz ajánlatot, akkor kattints rá a fogadóiroda (vagy az online kaszinó oldal) linkjére, és add meg az alapvető adataidat. Ezek általában a teljes neved, lakcímed, email címed, telefonszámod, illetve a születésed helye és ideje. Ezt követően ki kell választani a használni kívánt fizetési módot és pénznemet, majd regisztrálni.

Ne felejtsd el megerősíteni a regisztrációdat…

A folyamat végeztével általában kapsz egy e-mailt vagy egy sms-t, melynek segítségével megerősítheted, és aktiválhatod a regisztrációdat. Hogyha befizetés nélküli bónuszért jelentkeztél, akkor ennek ebben a pillanatban meg is kell érkeznie. Ha nem találod a fiókodban, akkor érdemes beszélni az ügyfélszolgálat munkatársaival. Ők majd biztosan segítenek megoldást találni a problémára!

Online kaszinó ingyen kezdőtőke— Nem csak fogadni tudsz ingyen!

Fontos tudni, hogy nem csak internetes sportfogadáshoz tudsz könnyedén szerezni ingyenes bónuszokat. Online Kaszinó befizetés nélküli bónuszokat is találhatsz, főleg hogyha a Sportfogadas.net rendszeres olvasója vagy. Mi mindig összegyűjtjük a legfrissebb ajánlatokat, hogy neked már csak ki kelljen választani a tökéletes ajánlatot. Az alábbi sorokban a legnépszerűbb online kaszinó ingyen kezdőtőkét biztosító ajánlatokat szeretnénk bemutatni. Tarts velünk, és tanulj!

online casino 2
Online kaszinó

Online kaszinó ingyen kezdőtőke — Szerezz pénzt befizetés nélkül

Az online kaszinó ingyen kezdőtőke beszerzése egy igenis lehetséges csomag. Sok oldal él ezzel a lehetőséggel, hiszen szeretnének minél több játékost magukhoz édesgetni. Ez persze nekik is az érdekük, de te is akkor cselekszel helyesen, hogyha kihasználod az adódó alkalmakat. Például, hogyha befizetés nélküli bónusz kínálja fel magát, azt tedd szépen zsebre, gondolkodás nélkül! Nézzük, milyen ajánlataik vannak az online kaszinó oldalaknak ma Magyarországon.

Ingyenes pörgetés befizetés nélkül — Játssz nyerőgépeken ingyen

Szeretnéd kipróbálni az új online nyerőgépeket, de nem akarsz pénzt vesztegetni rájuk? Ebben az esetben érdemes az oldalunkat böngészgetni. Mi folyamatosan beszámolunk a legjobb online kaszinó befizetés nélküli bónusz ajánlatokról. Ezek közé tartoznak azok is, amikor a regisztrációt követően rögtön kapsz néhány ingyenes pörgetést bizonyos játékokra. Van, hogy az ügyfélszolgálattól kell kérni, ami jár neked. Mindenképp szerezd meg a bónuszodat, ne hagyd elveszni azt!

Regisztrálj és pókerezz ingyen — Befizetés nélküli kaszinó bónusz

Az online kaszinók nem csak ingyenes pörgetésekkel jutalmaznak. Gyakori eset az is, amikor a póker játékosok számát akarják megsokszorozni, vagy esetleg egy újonnan induló póker bajnokság létszámát akarják megdobni. Ilyenkor az új tagok kaphatnak egy kis extra ösztönzőt — befizetés nélküli bónuszt — azért, hogy játsszanak. Ez jöhet belépőjegy vagy ingyenes poker token formájában is. Játssz a legjobbakkal, akár befizetés nélkül is!

Egyéb befizetés nélküli bónuszok kaszinókban — Akár milliókat is nyerhetsz

Póker chipeken és ingyenes pörgetéseken felül egyéb befizetés nélküli bónusz ajánlatokkal is találkozhatsz. Ilyenek például a különböző lottó sorsolások, amelyeket az online kaszinó oldalak bonyolítanak le. Ezeknél általában meg van adva egy bazinagy nyeremény alap, amiben minden egyes játékos részt vesz.

Persze az esélyeidet növelheted, ha minél többet játszol, de nem ritka hogy már akkor esélyt adsz magadnak egy több millió forintos (vagy épp eurós!) fődíjra, ha regisztrálsz. Az ilyen ajánlatokat érdemes kihasználni, lehet hogy megváltoztatják az életedet!

No deposit sports betting
No deposit sportfogadás

A tökéletes fogadóirodát válasszuk — Elég egy jó befizetés nélküli bónusz?

Alapból természetesen mindig jó dolog az ingyen pénz. Senki nem mondana nemet erre a fogalomra, hiszen nehéz ilyet találni. Ettől függetlenül számos egyéb aspektus van, amelyeket egyszerűen muszáj figyelembe venni, mikor a számunkra megfelelő online sportfogadás oldalt kutatjuk. Ne érjük be kevesebbel, mint amit érünk, és ne hagyjuk hogy egy egyszerű befizetés nélküli bónusszal vásárolják fel a lojalitásunkat. Egy online fogadóirodának számos egyéb dologra is képesnek kell lennie.

A szerencsejáték engedély fontossága, és a megbízhatóság

Az első és legfontosabb, hogy megbízható oldalakkal álljunk csak szóba. Ezt a szerencsejáték engedélyekből, és az adatvédelmi tevékenységekből tudjuk kideríteni. Hogyha az oldalnak van MGA, UKGC vagy Curacao-i szerencsejáték licensze, akkor abban megbízhatunk. A mi oldalunkon csak olyan korrekt oldalakat fogsz találni, akik rendelkeznek ilyen engedélyekkel, és már rég megbízhatónak bizonyultak. Számunkra ez az elsődleges.

Sose mondjunk le a pénzügyeink kényelmes kezeléséről

A licensz mellett szintén érdemes komoly figyelmet fordítani a pénzügyek kezelésére. Hosszú távon nagyon fontos, hogy olyan fogadóirodánál játssz, ahol könnyen,gyorsan, kényelmesen, és mindenek előtt kezelési és váltási költségektől mentesen intézheted a pénzügyeidet. Nem akarod feleslegesen égetni a pénzedet a bankod javára. Legyen olyan megoldása az oldaladnak, ami számodra is kényelmes és kellemes.

A fogadási kínálat és a szorzók —  Attól függ, mire akarunk fogadni

Namármost, gondoljunk bele abba a helyzetbe, hogy mi mondjuk hatalmas foci rajongók vagyunk. Kapunk ingyenes fogadást — mondjuk egy curling meccsre. Soha életünkben nem néztünk végig egyetlen curling meccset sem. Azt se tudjuk, mik a szabályok, vagy kik a játékosok, az erőviszonyokról nem is beszélve. Hogyha csak erre kapunk befizetés nélküli bónusz ajánlatot, akkor csak emiatt azért nem feltétlenül jó móka belevágni egy új regisztrációba.

Az ingyenes fogadásért persze megérheti, de utána úgysem fogunk maradni. Hogyha a kedvenc sportjaink, és a kedvenc csapataink, akik valóban érdekelnek is, nem elérhetőek az oldalon, akkor egyszerűen felesleges időt pazarolni arra az oldalra. Foci fanok persze előnyben, hiszen focira szinte mindenhol fogadhatunk. Curlingre, például, már más szabályok vonatkoznak!

Ne elégedjünk meg egy ingyen ajándékkal — Csekkoljuk le a többi bónuszt is

Az tényleg tök jó, ha egy internetes fogadóiroda hajlandó volt befizetés nélküli bónuszt kínálni nekünk. Használjuk ki, és örüljünk neki. Azonban csak akkor érdemes maradni az oldalon, ha a továbbiakban is számíthatunk jobbnál jobb ajánlatokra. Nyilván nem fogunk ott maradni, ha nem fogja megérni számunkra. Márpedig időt szánni olyan fogadóirodára érdemes, akik meghálálják a beléjük fektetett bizalmunkat, és ellátnak minket különböző ajánlatokkal.

Összegzés — Ne hagyjuk becsapni magunkat!

Fentiekből tehát kiolvasható a véleményünk. A befizetés nélküli bónusz egy komoly ajánlat, de nem az egyetlen szempont egy új internetes fogadóiroda kiválasztásakor. Persze ha az oldalunkon találsz egy ilyen ajánlatot, arról tudhatod, hogy megbízható és korrekt cégtől származik. De csak úgy a semmiből egy ismeretlen oldalnak inkább ne is add meg az adataidat, főleg ha még licenszük sincs — könnyen lehet, hogy csak adathalászokat találtál, nem pedig ingyenes bónuszt!

Gyakran Ismételt Kérdések — Segítségnyújtás kezdőknek és haladóknak

Ha jól sejtjük, maradtak még benned felmerülő kérdések a befizetés nélküli bónuszokkal kapcsolatban. Az alábbi néhány sorban ezeket próbáltuk összegyűjteni és megválaszolni. Reméljük, minden kérdésedre megtalálod itt a választ.

Mi az a befizetés nélküli bónusz?

A befizetés nélküli bónusz egy olyan ajándék, amit a regisztrációért cserébe, vagy a puszta létezésedért és aktív fiókodért cserébe kapsz az online kaszinó, vagy sportfogadás oldaltól.

Létezik ingyenes, befizetés nélküli bónusz?

Igen. Számos online sportfogadás és kaszinó oldal kínál befizetés nélküli bónuszokat új és régi játékosainak egyaránt. Nem csalás, nem ámítás!

Lehet valódi pénzt kapni a befizetés nélküli bónuszokból?

Igen, de előtte jó alaposan át kell olvasni az általános szerződési feltételeket. Hogyha mindent kivétel nélkül teljesítettél, akkor a nyeremény a tiéd, és ki is veheted a pénzed.

Melyik oldalakon vannak a legjobb befizetés nélküli bónusz ajánlatok?

Nehéz kérdés, hiszen szubjektivitáson alapul. A helyes válasz azonban A Mi Oldalunk. Mi csak megbízható online kaszinókat, és fogadóirodákat mutatunk neked. A mi partnereink nem fognak átverni, így ha nálunk találsz ingyenes sportfogadás bónuszt, azt nyugodtan kihasználhatod – az biztosan a tiéd lesz!

Megéri befizetés nélküli kaszinó bónuszokat szerezni?

Megérni megéri, hiszen pont az a lényege, hogy egyetlen forintot sem költesz rá, cserébe nyerhetsz vele. Persze nem szabad csak ez alapján kiválasztani az online sportfogadás oldaladat, de azért érdemes kihasználni a kínálkozó ajánlatokat.

Konklúzió — Így szerezd meg a legjobb befizetés nélküli bónuszokat

Végére értünk tehát a befizetés nélküli bónuszok rejtelmes ám jövedelmező világának bemutatásával. Így cikkünk végeztével — reményeink szerint — alapos ismereteid vannak az elérhető ingyenes kaszinó és sportfogadás bónuszokkal kapcsolatban. Tisztában vagy vele, hogy milyen ajánlatokat érdemes kihasználni, illetve hogy mik azok az alapvető pontok az általános szerződési feltételeknél, amelyekre mindenképpen oda kell figyelned.

Ismereteidnek hála jobb oldalakon fogsz tudni jobb ajánlatokat szerezni. Felismerheted, és előnyödre fordíthatod a legújabb oldalak ajánlatait, és befektetés nélkül tehetsz szert remek bevételekre. Ezeket tovább forgathatod a kedvenc sportjaidon, vagy nyerőgépeken, amelyből még több pénzt csinálhatsz. Érdemes tehát kitanulni a befizetés nélküli bónuszok minden apró csínját — bínját. Hosszú távon óriásit profitálhatsz ebből!