Ivibet

Az Ivibet egy viszonylag új szereplő a sportfogadás piacán, a cég 2020 óta van jelen az online szerencsejáték világában. Manapság azonban ez már nem jelent hátrányt, hiszen ahogy minden ennyire dinamikusan fejlődő bukméker oldal esetében, úgy itt is egy teljesen profi és szakértő gárda üzemelteti az oldalt. Az, hogy neves szereplőivé váltak a piacnak ilyen rövid alatt, csakis azt jelentheti, hogy valamit igen jól csinálnak. Emiatt pedig nekünk is érdemes velük foglalkoznunk egy kicsit.

Ivibet A mi Értékelés 97/100
 • Remek labdarúgás kínálat, akár élőben is
 • Online stream az élő fogadási felületen
 • VIP program a leghűségesebb ügyfeleknek
52T HUF Üdvözlő bónusz
97 Kifizetés
30+ Fogadási piacok
igen Élő fogadás
ivibet bonus side
Üdvözlő bónusz
 • 100%-os első befizetési bónusz akár 52,000 HUF értékben!
 • A visszaforgatási követelmény a bónusz összegének 5-szöröse lesz a gyűjtő fogadásoknál.
 • Minden gyűjtő fogadásnak legalább 2 eseményt kell tartalmaznia, melyek eredő oddsa 2 vagy magasabb.
 • A bónuszt 7 napon belül meg kell visszaforgatni.

Ivibet Ránézésre

Alapított
2022
Logo
Nyelvek
magyar
english
german
french
portugese
italian
spanish
日本語
show more
Befizetések
Visa Logo
Mastercard Logo
Bank Transfer Logo
Sofort Logo
Bitcoin Logo
Giropay Logo
Astropay Logo
több
Szolgáltatás
E-Mail
Chat
FAQ
Mobil
HTML
Min. Letét
3500 HUF

Az Ivibet tulajdonosa a ciprusi székhelyű TechOptions Group B. V. nevezetű cég, az oldal szerencsejáték licenszét pedig Curacao-ban állították ki. A licensz száma az alábbi: GLH-OCCHKTW0702282021. A Curacao-i licencek rendkívül népszerűek az online szerencsejáték világában, de ami ennél is fontosabb: megbízhatóak is. Rendkívül sok online sportfogadó portál rendelkezik ilyen licenccel, ez bizalmat sugároz az új látogatókban is.

Általánosságban véve elmondható, hogy az Ivibet oddsai a piaci átlag környékén, sok esetben afölött helyezkednek el, ami igazán vonzó lehet a potenciális ügyfelek részére.


Pro és kontra – Avagy az Ivibet legfontosabb előnyei és hátrányai

Kezdésnek nézzük, hogy mely tulajdonságok az Ivibet legfőbb ismérvei. Az alábbi fejezetben pro és kontra érvekkel mutatjuk be számodra az Ivibet bukmékert. Lássuk hát mit tud nagyon az Ivibet, és miben kell még fejlődnie!

 • Remek üdvözlő bónusz. Bár a teljesítési határidő szűkös, de nem lehetetlen, cserébe a bónusz összege a megszokottnál nagyobb. Nálunk ez mindenképpen egy hatalmas pozitívum. Végtére is, ki ne szeretné a kihívásokat?
 • Magyar nyelvű felület. Plusz még igényes a megjelenése is, mi kell még? A magyar nyelvért hatalmas plusz pont az üzemeltetőknek, illetve valóban pofásra sikerült a dizájn is.
 • Online stream az élő fogadásoknál. Ez nagyon tetszett nekünk, hiszen úgy izgulhattunk az Ivibet oldalán az élő fogadásunkért, hogy közben követhetjük az eseményeket is. Ehhez csak regisztrációra és bejelentkezésre van szükségünk, na meg persze egy befizetésre.
 • VIP program. Az Ivibet pártolja és jutalmazza is a hűséget. A VIP program meglehetősen egyszerű és bármely játékos számára könnyedén elérhető.
 • Nincs magyar nyelvű ügyfélszolgálat. Sajnos elég nagy fekete pont volt, hogy az online chat nem tudott magyarul, így mindenképpen angolul vagy más támogatott nyelven kell felvennünk a kapcsolatot a supporttal, ha bármilyen kérdésünk vagy kérésünk adódna. Esetleg emailben még lehet próbálkozni magyarul, hátha kiszótárazza a kedves munkatárs.
 • Egyre bővülő, ám még mindig szegényes eSport kínálat. eSport terén még van hova fejlődnie az Ivibetnek, de talán egyelőre ezt nézzük el nekik a sok pozitívum mellett. Reméljük, a jövőben már szerepelni fog több eSport fogadási lehetőség is a kínálatukban.
52T HUF Üdvözlő bónusz 100% az 1. betétnél
97/100 Értékelés

Fogadási kínálat – Mire fogadhatunk az Ivibet oldalán?

Az Ivibet-en számos sport képviselteti magát, így nagy valószínűséggel mindenki megtalálja a számításait az oldal eseményeit böngészve. Az oldalon fellelhető sportok a teljesség igénye nélkül a következők:

Labdarúgás, Tenisz, Kosárlabda, Asztalitenisz, Jégkorong, Röplabda, Baseball, Amerikai futball, Kézilabda, Alpesi síelés, Atlétika, Ausztrál futball, Biatlon, Boksz, Krikett, Kerékpár, Darts, Floorball, eSportok, Forma 1, Futsal, Gaelic Football, MMA, Motorsportok, Golf, IndyCar, Snooker, Squash, továbbá találhatók még Speciális fogadások is.

Nem meglepő módon foci terén kimondottan erős az Ivibet, ez egyébként a legtöbb feltörekvő bukmékerre egyaránt igaz. Ha szeretsz focira fogadni, akkor az Ivibeten kínálatában érdemes szétnézned, hiszen a legnépszerűbb ligák és bajnokságok mellett olyan ínyenceknek szóló bajnokságokat is megtalálsz, mint a kínai vagy a katari pontvadászat. Aki a magyar porondon érzi otthon magát, az sem igazán búslakodhat, hiszen az NB1 mellett a másodosztály küzdelmeire is fogadhatunk hétről hétre az Ivibeten. Legyen az mérkőzés előtti-, élő-, vagy hosszútávú fogadás, az Ivibeten biztosan megtalálod, ha fociról van szó.

Esportokban is igyekszik lépést tartani az Ivibet. A kínálatban a FIFA mellett megtalálható a Counter Strike, a Rainbow Six vagy a méltán népszerű League of Legends kompetitív játék is. Nem mondjuk, van még hova fejlődni, hiszen ezt a kínálatot számos más internetes bukméker veri egyelőre, ugyanakkor elismerésre méltó, hogy ebben a szegmensben is terjeszkedik az oldal. Az irány jó, kérem, folytassák!

Érdemes még kitérni a speciális fogadásokra. Akik szeretik a közéletet, pláne a nemzetközi politikát, azok most boldogok lesznek. Az Ivibeten ugyanis ilyen témájú fogadási eseményekre is fogadhatnak az ügyfelek. Legyen szó a 2024-es amerikai elnökválasztásról, vagy éppen a következő brazil elnökválasztásról, számos piac áll a fogadni vágyók rendelkezésére.

Ivibet in Test 97/100
 • Remek labdarúgás kínálat, akár élőben is
 • Online stream az élő fogadási felületen
 • VIP program a leghűségesebb ügyfeleknek
52T HUF Üdvözlő bónusz Látogatás Ivibet

Fogadj élőben az Ivibeten – Ha fokozni szeretnéd az izgalmakat

Az élő fogadás menüre átlépve a megszokott dizájn fogad minket az aktuálisan futó eseményekkel. Természetesen a korábbiakból kiindulva itt már mondanunk sem kell, hogy élő fogadás terén is a labdarúgás viszi a prímet. Ugyanakkor szép számmal találtunk nem túl frekventált időpontokban tenisz vagy kosárlabda eseményeket is. Az élő kínálat körülbelül a 10%-a normál kínálatnak, ami egy egészen jó aránynak számít. Főleg egy ilyen fiatal oldal esetében, mint az Ivibet Fogadóiroda.

ivibet elo

Az élő kínálat tehát kellőképpen kielégítő és mindezek mellett meglehetősen könnyen használható. Ez ugye nem hátrány élő fogadás esetén, ahol a másodpercekkel kell sokszor vívni a csatát. A játékosok tájékozódását online grafikák segítik a mérkőzés aktuális állásáról és a statisztikáról. Ezen felül pedig számos esemény esetén élő közvetítést is kínál az oldal az élő fogadás mellé. Ez kétségkívül hatalmas erőssége az Ivibetnek. Olyan, amellyel még sok piacvezető bukméker sem rendelkezik.


Bónuszok és promóciók – Ezt kínálja az Ivibet az ügyfelek részére

Érdemes szót ejteni egy új sportfogadási oldal ismertetése során az ügyfelek számára elérhető bónuszokról és promóciókról. Ezek azok az ajánlatok, amelyek megkülönböztetik a sokszor ránézésre egyformának tűnő oldalakat egymástól. Azt javasoljuk, hogy minden esetben tájékozódj regisztráció előtt arról, hogy milyen lehetőségeket tartogat számodra a portál. Mi most ebben segítünk neked. Lássuk hát az Ivibet promóciós és bónusz ajánlatait!

 • Első befizetés bónusz. Akár 52,000 HUF bónuszt szerezhetsz az első befizetés alkalmával sportfogadás esetén. Az ajánlat csak új ügyfelek számára érhető el, és legalább 3,500 HUF befizetése szükséges ahhoz, hogy igénybe vehesd a bónuszodat. A maximálisan adható bónusz értéke 52,000 HUF. A bónusz összegét 5 alkalommal meg kell forgatni legalább 2.00 oddson, a bónusz igénylésétől számított 7 napon belül. A forgatási követelmény talán más oldal bónuszaihoz képest nem túl nagy, viszont a határidő szűkös, így okosan kell bánnunk az időnkkel és a pénzünkkel egyaránt. A bónusz további feltételeit az Ivibet oldalán találhatod meg. Mi azt ajánljuk, hogy a felhasználási feltételeket mindig alaposan olvasd el, hiszen az ördög sokszor a részletekben rejlik.
 • Előrejelzések. Ez a bónusz nem csak új, hanem már meglévő ügyfeleknek számára is elérhető. A lényege, hogy aki az elmúlt 5 napban több, mint 8,000 HUF értékben töltött fel pénzt az oldalra, annak lehetősége lesz megtippelni 10 felajánlott mérkőzés kimenetelét. Ügyfelenként 1 szelvény játszható meg naponta. Ezzel is próbálja ösztönözni ügyfeleit az Ivibet a rendszeres egyenlegfeltöltésre, na meg persze a minél gyakoribb játékra. Ha 10-ből 10 kimenetelt helyesen eltalálsz, akkor 350,000 HUF értékű fogadási kreditet kaphatsz. 9 helyes tipp esetén ez az összeg 35,000 HUF, míg 8 helyes eredménynél a bónusz értéke 17,000 HUF. Ez a megnyert fogadás bármelyik sportfogadási eseményre felhasználható később egyszeres, vagy akár többszörös kötésben is.

ivibet bonus


Mennyi az annyi? – Oddsok az Ivibeten

A Ivibet oddsait böngészve arra a következtetésre jutott szerkesztőségünk, hogy az oldal szorzók terén is meglehetősen korrekt. A céljuk egyértelműen a hűséges játékosok bevonzása és megtartása, amelyekhez nem sajnálják bevetni a rendkívül kedvező oddsokat sem. Csodára azért nem kell számítani, de a profi sportfogadók tudják, hogy néhány század, vagy tized is rengeteget jelenthet egy jó kötés esetén. Általánosságban véve elmondható, hogy az Ivibet oddsai a piaci átlag környékén, sok esetben afölött helyezkednek el, ami igazán vonzó lehet a potenciális ügyfelek részére.


Ivibet a zsebedben – Fogadj mobilon is!

Napjainkban már alap dolognak számít, hogy a nap bármely percében kedvünk támadhat sportfogadást kötni. Jó, oké, ez régebben is így volt, azonban ma már nem kell elbattyogni a legközelebbi lottózóba vagy haza a számítógépünk elé, hiszen kedvenc bukmékerünk folyamatosan ott pihen a zsebünkben is.

Adja magát tehát a kérdés, hogy elérhető-e az oldalhoz hivatalos applikáció a legnépszerűbb alkalmazás boltokban? A válasz keserédes, hiszen sem Androidra, sem iOS-re nem kínál saját alkalmazást az Ivibet. Ezzel szemben viszont a mobilos oldaluk rendkívül felhasználóbarát, hiszen akármilyen készüléken próbáltuk a használatát, az megfelelően volt optimalizálva és a működésére sem volt panaszunk. Talán ennek fényében nem akkora hátrány, hogy nincs külön alkalmazása a bukmékernek, hiszen a mobilos oldal is pillanatok alatt előhívható bármikor. Ráadásul még extra tárhelyet sem foglal készülékünkön.


Kinézet és kezelhetőség – Mennyire felhasználóbarát az Ivibet?

Az oldal kinézete első blikkre igényes megjelenésről árulkodik. Az első érzésünk nekünk is az volt, hogy ez az oldal egyben van és kellőképpen felhasználóbarát. A színek rendben vannak, bár megértjük, ha valaki nem kedveli a világos színeket. Emellett a grafika is szép, és a menük elrendezése is logikus, könnyen kiismerhető. Ha őszinték akarunk lenni, akkor az Ivibet elrendezése hajaz a legtöbb online sportfogadó iroda oldalára, ami nem feltétlen baj, hiszen így a legtöbb új játékos is gyorsan és könnyedén feltalálja magát.

A felső menüben megtalálunk mindent, ami szükséges: sportfogadás, élő fogadás, kaszinó, élő kaszinó, promóciók, előrejelzések és eredmények. Ezek a legfontosabb menüpontok. Emellett a nyelv is választható. Talán a legfontosabb, hogy az oldal magyarul is elérhető. A magyar mellett még 14 másik nyelven érhető el az oldal. Az oddsok megjelenítését is itt állíthatjuk be viszonylag könnyen, a preferenciáink szerint. Tizedes, amerikai, tört, indonéz, malajziai vagy hong kong-i odds formátumok közül választhatunk. A regisztráció folyamata könnyű, bárki számára könnyen elvégezhető, ráadásul mindössze néhány kattintást vesz igénybe.

A legnépszerűbb eseményeket minden nap kigyűjti az Ivibet a bal oldali menübe, legyen szó normál vagy élő fogadási eseményekről. Jobb oldalon a jól megszokott fogadáskészítő látható, valamint az oldal alján az élő chat, amelyről később még szót ejtünk.


VIP Program

Nagy örömünkre szolgál, hogy az Ivibet esetén nem azt kellett konstatálnunk, hogy nincs VIP program és hogy reméljük, minél hamarabb lesz, hiszen az Ivibetnél van VIP Program. Ebből is látszik, hogy az oldal üzemeltetői nem veszik félvállról az ügyfeleik hűségét. Nem csak az új ügyfelek megszerzése fontos számukra, hanem az is, hogy megtartsa őket és jutalmazza a kitartásukat. Ez fontos ismérve a legjobb online sportfogadó oldalaknak. Nem szabad figyelmen kívül hagyni tehát ezt a szempontot, ha hosszú távban gondolkodunk.

A VIP Programban automatikusan részt vesz minden ügyfél. Értelemszerűen az egyes szinten kezdjük a kihívást. Összesen 6 szint érhető el, amelyekben a feljutáshoz az ügyfélnek pontokat kell gyűjtenie. Ezeket a fogadások után lehet megszerezni. A pontok, illetve a szintek minden hónap elején nullázódnak és újraindulnak. 1 versenypont (CP) jár minden 700 HUF értékű, legalább 1.30-as oddsú fogadásért.
A szintek az alábbiak szerint néznek ki:

 • szint: 0 – 150 CP
 • szint: 150 – 1,499 CP
 • szint: 1500 – 7,499 CP
 • szint: 7500 – 49,999 CP
 • szint: 50 000 – 199,999 CP
 • szint: 200 000 CP +

Továbbá minden szintlépéskor bónusz CP jár, 2. szintnél 200 CP, harmadiknál 2,000 CP. A negyediknél 10,000 CP, az ötödik szint elérésénél pedig 40,000 CP vár ránk. Végül pedig a hatodik szintnél szerzünk extra pontokat, egészen pontosan 250,000 CP jutalmat kap ekkor az ügyfél. A felgyülemlett CP-k a nullázás után a bónusz egyenlegre kerülnek. 350 HUF fogadás jár minden 100 átváltott Comp Pointért. Ezek az ingyenes fogadások 5 napig érvényesek. További részleteket az Ivibet oldalán találsz. Szerintünk egész jó kis bónusz rendszert találtak ki az üzemeltetők.

Ivibet Bonus
 • 100%-os első befizetési bónusz akár 52,000 HUF értékben!
 • A visszaforgatási követelmény a bónusz összegének 5-szöröse lesz a gyűjtő fogadásoknál.
 • Minden gyűjtő fogadásnak legalább 2 eseményt kell tartalmaznia, melyek eredő oddsa 2 vagy magasabb.
 • A bónuszt 7 napon belül meg kell visszaforgatni.
1 Bejegyzés
Regisztrálj fiókot a Ivibet-nél!
2 Letét
Válaszd ki ezt a bónuszt és fizess be legalább 3,500 HUF értékben
3 Biztonságos bónusz
Szerezd meg a bónuszod sportfogadásr!

Megbízhatóság – Pár szó az Ivibet licencéről

Ökölszabály, hogy csak megbízható és érvényes licenccel rendelkező sportfogadási portálra regisztráljunk és töltsünk fel pénz. Ahogy a bevezetőben is említettük már, az Ivibet Curacao-i licensszel rendelkezik, amely megbízhatónak számít az online sportfogadás világában. Sokat elárul az adott oldalról az is, hogy mely országokban érhető el. Mivel az Ivibet rendelkezik magyar elérési lehetőséggel, sőt mi több, magyar felhasználói felülettel is, így ez további jó pontot jelent. Az oldal licencét a főoldal aljára görgetve könnyedén megtalálod a színes ikonra kattintva. Itt látható a licence kibocsátó neve és az engedély száma is.

Extra lehetőségek az Ivibetnél

 • Kaszinó játékok széles tárháza. Ha a sportfogadáson kívül még az online kaszinó világa is vonz, akkor tessék, íme egy újabb érv az Ivibet mellett. A kínálat és a bónuszok száma is több mint kielégítő, érdemes tenni vele egy próbát.
 • Élő stream egyes fogadásoknál. Számos élő fogadás kimenetelét nem csak interaktív grafikán, hanem élő képes közvetítéssel is követheted, amely hatalmas piaci előny a többi szereplővel szemben.
 • Feltörekvő eSport kínálat. Bár még nem az igazi, de mi megelőlegezzük. eSportban egyre jobb az Ivibet, érdemes az elején felszállni a vágányra, ki tudja, mi a végállomás?

Pénzügyi lehetőségek az oldalon – Bankolás az Ivibetnél

Nagyon fontos szempont, hogy az oldal nyújtotta pénzügyi lehetőségek megegyezzenek a személyes preferenciáinkkal. Ebben nem érdemes kompromisszumot kötni, inkább olyan bukmékert válasszunk, aki képes a számunkra kézenfekvő bankolási lehetőséget felkínálni. Hosszú távon ez egy elengedhetetlen szempont, online sportfogadással pedig hosszú távon érdemes tervezni.

Befizetés – Avagy az egyenleged feltöltése

A minimum befizetés összege 3,500 HUF. A legnépszerűbb befizetési módok között szerepel a VISA, a Mastercard, a Skrill és a Neteller is. Továbbá paysafecard, Rapid Transfer, Jeton, Astropay vagy különböző kriptovaluták is elérhetők az oldalon. A befizetések azonnal végbemennek szinte kivétel nélkül, banki átutalással eltarthat azonban akár több munkanapig is.

Kifizetés – Hogy kapod meg a nyereményed?

A kifizetéshez először a fiókod hitelesítésre lesz szükséged, ehhez egy okmányod másolatát kell majd feltöltened az oldalra. Ez főleg a törvényeknek való megfelelés miatt szükséges, nem kell tartanod tőle, a személyes adataid a legfejlettebb titkosítási technológiákkal vannak védelmezve.

Azt tanácsoljuk, hogy olyan módon kérj lehetőleg kifizetést is, amellyel a befizetést intézted. A minimális kifizetési összeg 3,500 HUF. A kifezetések feldolgozási ideje maximum 3 munkanapot vesz igénybe, de általában ennél gyorsabban is megkapod a pénzt. A legnépszerűbb kifizetési módok szintén a VISA, a Mastercard, a Skrill és a Neteller.

Visa Logo
Mastercard Logo
Bank Transfer Logo
Sofort Logo
Bitcoin Logo
Giropay Logo
Astropay Logo

Biztonság és adatvédelem

A felhasználók biztonságáért nap mint nap a legmodernebb és legelfogadottabb eszközök felelnek az Ivibet oldalán is. A pénzügyi tranzakciók biztonságáért a 128-bites SSL titkosítási technológia felel. A személyes adataink is biztonságban vannak, hiszen a cég célja nem a visszaélés, hanem a tökéletes játékélmény biztosítása.


Ügyfélszolgálat – Ki segít, ha bármi kérdésünk akad?

Az ügyfélszolgálat minősége mindig kiemelt prioritást élvez tesztjeink folyamán, hiszen elsődleges szempont, hogy legyen kihez fordulnunk, ha kérdésünk vagy problémánk merülne fel. Az Ivibet ügyfélszolgálatát tesztelve arra jutottunk, hogy az üzemeltetők valóban törődnek a felhasználókkal. Az ügyfélszolgálat elérhető a klasszikus telefon-email kombináció mellett élő chat formában is. Sajnos a live chat egyelőre nem elérhető magyarul, bízunk benne, hogy ez csak átmeneti dolog.
A gyakran ismételt kérdések rovatban viszont magyarul is megtalálhatók a leggyakoribb kérdések és az azokra adandó válaszok. Így tehát látható, hogy van gesztus a magyar felhasználók irányába is.

97/100 Ismertető
52T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás Ivibet
 • Remek labdarúgás kínálat, akár élőben is
 • Online stream az élő fogadási felületen
 • VIP program a leghűségesebb ügyfeleknek
95 Payout Ratio
52T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás Ivibet
 • Remek labdarúgás kínálat, akár élőben is
 • Online stream az élő fogadási felületen
 • VIP program a leghűségesebb ügyfeleknek
Ivibet Ismertető

Egyéb lehetőségek az Ivibet oldalán

Az Ivibet legnagyobb erősségeit a korábbi fejezetekben részletesen bemutattuk. Hízelgő az online stream, a VIP program, sőt a sportfogadáson túl a kaszinós kínálat is. A legfőbb erénye az oldalnak ugyanakkor talán a progresszív szemlélet és felhasználóbarát felfogás. Ez az, ami igazán bizalomgerjesztővé teszi az oldalt az új ügyfelek számára.

A mi véleményünk az Ivibet bukmékerről

Összességében kijelenthető, hogy pozitív csalódást okozott számunkra az Ivibet bukméker. Ahhoz képest, hogy viszonylag új szereplő a piacon, remekül helytállt a tesztünkön. Sőt, jó pár, kifejezetten fontosnak számító szempontunk szerint bőven az átlag felett teljesített. Hosszabb véleményünket feljebb olvashattad. Amennyiben csak a rövid véleményünk érdekel, azt kell hogy mondjuk, szerintünk megéri kipróbálni az Ivibet oldalát.

További tesztekért és értékelésekért kövesd oldalunkat, ahol hétről hétre jelentkezünk majd új cikkekkel, méghozzá a tőlünk megszokott minőségben. Ajánld bátran az oldalunkat barátaidnak is. Éljétek át együtt a sportfogadás örömét, de csak miután megfelelően tájékozódtatok az adott fogadóirodával kapcsolatban. Jó játékot és sok szerencsét kívánunk nektek!

52T HUF Üdvözlő bónusz 100% az 1. betétnél
97/100 Értékelés