Trükkök a magasabb profit érdekében

Amikor sportfogadni kezdünk a neten, egy dolog jár a fejünkben: a minél magasabb profit megszerzése. Ezen cikkünkben szeretnénk nyújtani neked pár pro tippet, és tanácsot a profitod maximalizálásának érdekében. Olvasd el figyelmesen tanácsainkat, fogadd meg őket, és kezdj nyerni – lehetőleg minél többet!

A legjobb bukmékerek az online sportfogadáshoz

Szakértői értékelés
Fénypontok
 
Üdvözlő bónusz
99/100 Ismertető
35T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás 22bet
 • Statisztikák, élő sportesemények, és szinte minden sportág
 • forintban és magyar nyelven is fogadhatsz
 • ázsiai hendikeppel
95 Payout Ratio
35T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás 22bet
 • Statisztikák, élő sportesemények, és szinte minden sportág
 • forintban és magyar nyelven is fogadhatsz
 • ázsiai hendikeppel
22bet Ismertető
98/100 Ismertető
35T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás 20bet
 • Különféle fogadási piacok
 • GYIK szekció elérhető
 • Népszerű kriptovaluták használata
93 Payout Ratio
35T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás 20bet
 • Különféle fogadási piacok
 • GYIK szekció elérhető
 • Népszerű kriptovaluták használata
20bet Ismertető
97/100 Ismertető
52T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás Ivibet
 • Remek labdarúgás kínálat, akár élőben is
 • Online stream az élő fogadási felületen
 • VIP program a leghűségesebb ügyfeleknek
95 Payout Ratio
52T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás Ivibet
 • Remek labdarúgás kínálat, akár élőben is
 • Online stream az élő fogadási felületen
 • VIP program a leghűségesebb ügyfeleknek
Ivibet Ismertető
96/100 Ismertető
1BTC
Üdvözlő Bónusz
Látogatás Vave
 • Üdvözlő bónusz BTC 1 értékben
 • A legjobb kripto fogadási felület
 • Havi pénzjutalmak VIP tagoknak
94 Payout Ratio
1BTC Üdvözlő Bónusz
Látogatás Vave
 • Üdvözlő bónusz BTC 1 értékben
 • A legjobb kripto fogadási felület
 • Havi pénzjutalmak VIP tagoknak
Vave Ismertető
95.6/100 Ismertető
35T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás Select.bet
 • Nagyon jó esélyek
 • Egyszerű használhatóság és felhasználóbarát design
 • Szép és elérhető élő fogadási opció
95 Payout Ratio
35T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás Select.bet
 • Nagyon jó esélyek
 • Egyszerű használhatóság és felhasználóbarát design
 • Szép és elérhető élő fogadási opció
Select.bet Ismertető

Sportfogadási tanácsaink — Mindig a legmagasabb szorzót keresd az adott eseményre

Észszerű tanácsnak, szinte magától értetődőnek hangzik, nem? Mégis félelmetesen kevesen követik ezt a stratégiát. A dolog lényege, hogy minél több online sportfogadás oldalon legyen fiókod. Nézd meg a listánkat, mi összegyűjtöttük nektek a legjobb sportfogadó oldalakat,ezek mind megbízható oldalak, úgyhogy bátran regisztrálhatsz rajtuk. Aztán már csak ki kell választani, hogy melyik meccsre, vagy eseményre akarsz fogadni.

Megvan? Remek, akkor most keresd meg az összes fogadóirodánál ezt az eseményt. Nézd meg, hogy melyik sportfogadás oldal kínálja a legmagasabb oddsokat a csapatodra, és annál fogadj! Így több pénzt fogsz keresni ha nyersz, a bukás viszont ugyanakkora, ha nem nyersz. Ergo, ezzel a stratégiával csak nyerni tudsz, és folyamatosan a lehető legmagasabb profitra tudsz szert tenni. Használd hát ki a lehetőségeidet!

sportfogadási tippek
sportfogadási tippek

Alap tippek sportfogadáshoz — Ne üldözd a vesztes szériát

Előfordulhat, hogy elveszted a tétedet. Megtetted a tuti sportfogadás tippeket, és mégis bukott a legnagyobb esélyes. Egyetlen gólon múlt a hatalmas nyeremény, de elment az egész, és nulla forinttal maradtál. Az különbözteti meg a profi sportfogadót az amatőrtől, hogy előbbi ilyenkor nyugodt, és higgadt tud maradni, míg utóbbi elveszíti a hidegvérét, és bosszúból kezd fogadni. Vissza akarja nyerni az elvesztett tétet, és semmi másra nem is gondol.

Nem fontolja meg, hogy mire is fogad, csak azért fogad, hogy nyerjen. Nem gondolja át az eseményt, elveszti a józan ítélőképességét, és nagyon csúnya vesztes sorozatba veri magát. Te ne kövesd el ezt a hibát. Hogyha rossz sorozatban vagy, szállj ki, pihenj kicsit, hagyd abba. Higgadj le. Gondold át hogy mi lesz a következő fogadásod amire érdemes pénzt szánni. Nyugodtan, és megfontoltan játssz, ne idegből. Előbbi kifizetődő, utóbbi pedig túlságosan drága mulatság. Nem éri meg.

Alap tippek sportfogadáshoz
Alap tippek sportfogadáshoz

Online sportfogadási trükkök — Néhány hasznos jó tanács

Ahhoz, hogy minél több pénzt vihess haza, fontos betartani az online sportfogadás alapvető szabályszerűségeit. Ezek közé tartoznak következő tanácsaink, amelyeket neked is érdemes lesz megfogadni. Hisszük, hogy ezen tanácsokat hitvallás szerűen követve te is maximalizálhatod a sportfogadáson szerzett nyereményedet, és még sikeresebb játékossá válhatsz.

Ne csak a kedvencedre fogadj mindig — Maradj objektív

Ez az egyik első, és legfontosabb alapszabály az online sportfogadásban. Próbálj mindig annyira objektíven hozzáállni a dolgokhoz – és a tétjeidhez – amennyire csak lehetséges. Ne hagyd, hogy a szíved diktáljon, mert a sportfogadás nem a szív, hanem az ész játéka. Az online tippmix nem a meggondolatlan embereké. A sikeres sportfogadó objektív. Statisztikák, és adatok alapján dönt, nem hirtelen felindultságból vagy vágyakból.

Éppen ezért nem szabad a kedvenc csaptodra fogadni szinte soha. Nem tudod ugyanis megítélni a kedvenc csapatod teljesítményét objektíven. Mindig félrevisznek az érzelmek, mindig jobbnak látod a saját csapatod játékosait, mint amilyenek valójában, és ez így van rendjén. Szurkoláskor. Sportfogadáskor azonban ezt teljesen ki kell zárni. Olyan csapatokra fogadj, akiket objektíven, tényszerűen tudsz megítélni, érzelmektől mentesen. Ez kulcsfontosságú a sikeres sportfogadáshoz, és a magasabb profithoz.

A kis szorzó nem minden — Ne hidd, hogy az esélyes mindig győz!

Szintén látni kell azt is, hogy biztos esemény az online sportfogadásban nincs, és soha nem is lesz. Soha nem is volt. Attól még, hogy egy adott eseményre csak 1.10 a szorzó, attól még bőven megtörténhet, hogy nem fog bekövetkezni az esemény. Gondolj bele, milyen érzés lenne, ha csak egy ilyen eseményen menne el a szelvényed? Szörnyen hangzik, nem? A biztosnak hitt fogadás miatt bukni az anélkül is tisztességes összeget…

Ne fogadj egy-egy meccsre csak azért, mert kicsi a szorzó. Tartsd észben, hogy a kevesebb néha több. Értjük persze, hogy a lehető legnagyobb nyereményre hajtasz, de a matematika alaptörvényeit nem tudod megmásítani. Minél több eseményt raksz egy szelvényre, bár a nyereményt növeled, az esélyeidet ezzel arányosan csökkented. Inkább nyerj kevesebbet, minthogy ne nyerj semmit!

Ad-hoc módszerek helyett fogadj stratégia mentén!

Az igazán profik nem csak leülnek, ha épp kedvük tartja, és tesznek pár forintot az esti meccsekre. Az igazán profi online sportfogadók, akik elképesztő összegeket nyernek, azok stratégia mentén játszanak. Hogy milyen stratégiák mentén érdemes fogadni, az természetesen játékosonként eltérő. Van aki a Martingale rendszerre esküszik, mások a Kelly kritériára, megint másik a saját maguk által létrehozott szisztémákra. Egy azonban mindnyájukban közös: hogy stratégikusan játszanak.

Játssz te is stratégiát. Tapasztald ki, mik a gyengeségeid, és mik a legnagyobb erősségeid játék közben. Melyik tippjeid ülnek a legjobban? Hogyan érdemes játszanod annak érdekében, hogy minél több pénzt nyerj? Erre kell rájönni, aztán tovább építeni magad, hogy még jobban menjen a jövőben. Alakítsd ki a saját stratégiádat, és élvezd ahogy növekszik a bankszámlád. És ha már bankszámla…

Ne spórold meg a számolást — Figyeld a számlád alakulását

A minél magasabb profit elérésének érdekében elengedhetetlen, hogy folyamatosan nyomon kövessük a számlánk evolúcióját. Nem mindegy, hogy +100 százalékon állunk, vagy -50-en. Ezek a számok alapjaiban változtathatják meg a tétjeinket – legalábbis jobb esetben így kell tenniük. Hiszen a számlánkon lévő pénz összege számít, igenis sokat. Az igazi profik egy-egy szelvényre a számlájuk maximum 1-2 százalékát hajlandóak feltenni.

Ez azt jelenti, hogy ha mondjuk 1000 eurót töltesz a számládra, akkor egy-egy szelvényt maximum 20 euró értékben adj fel, és így tovább. Kisebb számla esetén érdemes lehet 5-10 százalékig engedni a limitet, fölé viszont szinte minden esetben tilos és káros menni. Figyeld a számlád alakulását, és dönts aszerint. Hidd el, már pár hét után csodás fejlődéseket fogsz látni!

Néha igenis létezik ingyen pénz — Használd ki a bónuszokat!

Sok esetben a bónusz csak csali. Óriási forgatási követelmények mentén kínálnak elenyésző összegeket. Az ilyen ajánlatok szóra sem érdemesek. Vannak azonban valódi bónuszok – a legjobb online sportfogadás oldalakon szerencsére inkább ilyeneket találhatsz. Üdvözlő bónuszok, újratöltő bónuszok, heti szintű fogadási bajnokságok, ingyenes fogadás ajándékok…

Keresd meg a legjobb ajánlatokat, és tegyél szert előnyre a többi játékossal szemben. Feltöltenél a számládra pár ezer forintot? Keress egy akciót, és szerezd meg a feltölteni kívánt pénz többszörösét azonnal. Fogadnál a hétvégi meccsre? Szerezz rá ingyenes fogadást! Rengeteg fogadási ajánlat van, amikről nem érdemes lemaradni. A legjobbakról főleg. Csekkold őket a Sportfogadas.net-en!