Betinia

A Betinia odala 2020-ban tárult a világ szeme elé, ekkor nyitották meg online kapuikat. Az oldal tulajdonosa és üzemeltetője a máltai székhellyel rendelkező ROMIX LIMITED nevű vállalat. Ők döntöttek úgy, hogy betörnek az online szerencsejáték cseppet sem telítetlen piacába. Nem kis ambíciókkal tették mindezt, és ezt bizonyítja is az MGA, azaz a Máltai Szerencsejáték Hatóságnál szerzett engedélyük. Ez már eleve biztosíték arra, hogy minden fontos feltételnek megfelelnek, és megbízható módon üzemeltetik honlapjukat.

Betinia A mi Értékelés 86/100
 • Magyar felület és ügyfélszolgálat
 • Több, mint 10.000 esemény havonta
 • ‘Cash Out’ funkció
35T HUF Üdvözlő bónusz
94 Kifizetés
30 Fogadási piacok
Igen Élő fogadás
betinia bonus side
Üdvözlő bónusz
 • Üdvözlő bónusz az első befizetés után akár 35 000 HUF értékig

Betinia Ránézésre

Alapított
2017
Logo
Nyelvek
german
dutch
polish
english
french
spanish
portugese
italian
show more
Befizetések
Visa Logo
Mastercard Logo
Bank Transfer Logo
Neteller Logo
Skrill Logo
ecoPayz Logo
Postepay Logo
Bitcoin Logo
Diners Logo
több
Szolgáltatás
E-Mail
Chat
FAQ
Mobil
HTML
Min. Letét
3.500 HUF
35T HUF Üdvözlő bónusz 100% az 1. betétnél
86/100 Értékelés

PRO és KONTRA — A Betinia előnyei és hátrányai

 • Gyönyörű dizájn. Ez az első ami az oldalra érkezéskor azonnal kiszúrja a szemünket. Szép képek, látványos elemek, gyors, reszponzív oldal… Ez utóbbi azt jelenti, hogy bármilyen felbontású kijelzőről nyitjuk meg az oldalt, az alkalmazkodni fog a készülékünkhöz, így tökéletesen tudjuk majd elérni az oldal bármely funkcióját.
 • Bónuszok minden mennyiségben. Első befizetési bónusz után heti szinten kaphatsz még több pénzt a befizetéseiden felül. Aztán részt vehetsz a Sport Jackpotban, amivel több millió forint ütheti a markodat. A veszteségeidért pénzvisszafizetési garanciát vállal az oldal, a virtuális sportra tett fogadásaidért pedig ingyenes fogadást kaphatsz… Tele van az oldal bónuszokkal, használd ki mindet!
 • Kifinomult VIP rendszer. Tökéletesen hierarchiába van szedve a Betinia VIP Programja. Ebből is látszik, milyen nagyra is tartja ügyfeleit az oldal, és hogy mi mindent megtesznek azért, hogy magukhoz láncolják leghűségesebb játékosaikat. A VIP Programban részt vesz az összes játékos, de csak azok tudnak feljebb lépkedni a ranglétrán, akik valójában játszanak is itt. Ami pedig megéri, hiszen extra bónuszok, és egyéb jutalékok várnak a legjobb játékosokra!
 • Licenc a Máltai Szerencsejáték Hatóságtól. Ezt muszáj kiemelni, hiszen ez a legnagyobb presztízzsel bíró szerencsejáték engedély. Az MGA pecsétjét a legnehezebb, a legkörülményesebb, és a legdrágább megszerezni, így erre csak valóban érdemes honlapok lehetnek jogosultak. A Betinia ezzel teljesen egyértelműen a megbízható oldalak listáját erősíti.
 • Kevés az elérhető sport. Nem tudjuk hibáztatni a Betinia oldalát, hiszen mégiscsak egy nagyon új fogadóirodáról van szó. Tény azonban az, hogy vonzóbb lenne az oldal, hogyha nagyobb lenne az elérhető sportok listája. Jelen pillanatban mindössze 16 sport közül tudunk választani. Láttunk már ennél szegényesebb listát is, de ismerünk ennél jóval bővebb sportfogadási listákat is.
 • Nincs live stream. Szerencsére az élő fogadás az egy elérhető opció a Betinia oldalán is, de ez persze a 2020-as években mégis csak alap már. Az élő fogadást azonban nagyban feldobja hogyha élő közvetítés, azaz legális live stream is kapcsolódik hozzá. Sajnos ez a funkció egyelőre nem elérhető a Betinián, úgyhogy erre még sajnos várnunk kell.
 • A pénzügyi lehetőségek. Nem mondanánk kifejezetten rossznak a pénzügyi lehetőségeket, hiszen többféleképpen is lehet intézni a be- illetve kifizetéseinket. Mindenképpen nagy hiányosság azonban a kriptovaluták hiánya. Ma már azért sokan szeretnénk Bitcoinnal fogadni, vagy Ethereummal kaszinózni. Ezekre sajnos a Betinia oldalán nincs lehetőség.
Betinia in Test 86/100
 • Magyar felület és ügyfélszolgálat
 • Több, mint 10.000 esemény havonta
 • ‘Cash Out’ funkció
35T HUF Üdvözlő bónusz Látogatás Betinia

Milyen fogadási piacok érhetőek el a Betinia sportfogadás oldalán?

A leghíresebb sportokra fogadhatunk a Betinia oldalán. Találhatunk tehát oddsokat focira, teniszre, kosárlabdára, de eSportok tekintetében nincs szégyenkezni valója az oldal üzemeltetőinek. Összességében azért van némi hiányérzetünk, hiszen általában sokkal több sport érhető el a világ legjobb sportfogadás oldalain. Nézzük a Betinia teljes listáját.

Elérhető sportok a Betinia oldalán: Labdarúgás, Tenisz, Kosárlabda, Jégkorong, Asztalitenisz, Baseball, Röplabda, Kézilabda, Tollaslabda, Krikett, Amerikai futball, Snooker, MMA, Darts, Bowls, eSportok

Számos sportot hiányolunk erről a listáról. Nem tudunk fogadni motorversenyekre és forma 1-re sem, ami azért elég kellemetlen. Golfra, vízilabdára és futsalra is szívesen fogadnánk többek között, ráadásul a politikai oddsok is teljes mértékben ki vannak iktatva. Mindezek mellett pedig igazán hosszú távú fogadásokat sem tudunk tenni, így inkább az élő, és a mérkőzés előtti fogadásokra kell hagyatkoznunk ezen az oldalon.


Az élő fogadás előnyei a Betinia oldalán

Hogyha lekéstél volna a mérkőzés előtti fogadásokról, akkor sincs miért aggódni, hiszen szerencsére az élő fogadás is egy elérhető opció a Betinián. Foci, kosárlabda, strandröplabda, tenisz, baseball, jégkorong, asztalitenisz, stb. Ezen sportok mindegyike elérhető élő fogadással is a Betinián, és még több is. Live stream sajnos nincs, azaz videón nem tudjuk figyelemmel követni az éppen zajló eseményeket. Ha azonban tudjuk nézni valahol, akkor fogadni is tudunk rá, hogy kihasználjuk az információ többletünket.


Bónuszok, promóciók, egyéb ajánlatok — Játssz extra élményért és díjakért

 • Első befizetés bónusz. Ez az ajánlat csak új játékosok számára érhető el. Nekik azonban érdemes kihasználni ezt a lehetőséget, hiszen megduplázhatják az első befizetésüket az oldalon. Így 100 euró, vagy 35 000 forint befizetését követően azonnal 200 euró vagy 70 000 forint lesz a számlájukon.
 • Heti újratöltő bónusz. Máris elhasználtad az első befizetési bónuszodat? Semmi gond, hiszen ezt követően is heti szinten részesülhetsz ebben a bónuszban. Ezzel maximum heti 150 000 forintra tehetsz szert az 50 százalékos befizetési bónusznak köszönhetően. Így 300 000 forintot feltöltve 450 000 forint plusz lesz a számládon. Minden héten az első befizetésedre érvényes. A minimum befizetés 6 000 forint.
 • Akkumulátor bónusz. Többszörös kötésben megtett fogadásaidat érvényes a Betinia oldalára költöztetni. Nem csak a nyereményt fogod ugyanis ezekkel megnyerni, hanem még plusz pénzt is ad mellé a fogadóiroda! Ehhez csak néhány feltételnek kell megfelelni: minimum hármas kötés, és minimum 1.80-as szorzó minden eseményre. Ha ez teljesül, akkor a nyertes szelvényeidre +10% bónuszt kapsz.
 • Pénzvisszafizetési garancia sportfogadáshoz. Bizony, a Betinia oldalán még akkor is nyerhetsz, amikor épp vesztesz. Ez ennek a bónusznak köszönhető, ezzel ugyanis az össz veszteségeid 10 százalékát visszakapod. A pénzvisszafizetés minimum értéke 6 000 forint, maximum értéke pedig 150 000 forint.
 • Ingyenes fogadás virtuális sportokra. Minden virtuális sportra tett fogadásodra ingyenes fogadást kaphatsz. A tétjeid 10 százalékát ugyanis megkapod, hogyha minimum 60 000 forint értékben fogadsz ezen játékokra. A bónuszod minimális összege tehát 6 000 forint, a maximális pedig 150 000 forint.
 • Sport Jackpot. Ez gyakorlatilag egy totó, csak picit jobb főnyereménnyel. A fődíj ugyanis 15 000 euró, ami kicsit több, mint 5 millió forintot jelent. Ez a pénz a tiéd lehet, hogyha minden mérkőzést eltalálsz. Ebben az oldal minden egyes játékosa részt vehet.
 • Kaszinó bónuszok. Hogyha sportfogadás helyett inkább a kaszinó oldalra fókuszálnál, akkor is számos bónusz ajánlatod lesz majd. Az első befizetési bónusz kaszinó játékokra 150 000 forint, +200 bónusz pörgetés. Heti szinten gyűjthetsz még 220 000 forintnyi bónuszt +50 pörgetést a hétvégi befizetési bónusszal. Élő kaszinóban pénzvisszafizetési garancia mellett játszhatsz, de egyéb promóciók is várnak még rád.

  Betinia üdvözlő bónusz
  Betinia üdvözlő bónusz

Oddsok — Használd ki a Betinia akkumulátor bónuszát!

A Betinia szorzóit minden online sportfogadás rajongónak érdemes kihasználni. Nem csak azért, mert kiemelkedőek lennének, sőt, igazság szerint inkább a piaci átlagot szokták leképezni a Betinia szorzói. Ha viszont többszörös kötésben szeretsz fogadni, akkor biztosan ez a te oldalad. Hogyha minimum háromszoros kötésben fogadsz ugyanis, akkor a nyereményeden felül megkapod a +10 százalékot az akkumulátor bónusznak köszönhetően. Ez tehát azt jelenti, hogy végtére is tíz százalékkal jár a piaci átlag felett szorzókban a Betinia online sportfogadás oldal. Az pedig már nem egy rossz ajánló!

Fogadj mobilon — Játssz a mobilodon is a Betinia oldalán!

Igen, az oldalán, és nem az alkalmazásán. Nem készült még el ugyanis a Betinia app, de nagy szükség nincs is erre. Főleg azért, mert egy remek oldallal készültek az üzemeltetők, így nem kell az apk file után kutakodni. Elég, ha megnyitjuk a böngészőnkben a Betinia hivatalos honlapját, és belépünk a fiókunkba.

Máris elérhetővé válik az összes sportfogadási piac akárhol legyünk is! Az oldal gyors, és tökéletes mértékben alkalmazkodik a kijelződ méretéhez, így tényleg nem szükséges appot kreálni. Bőven kiszolgálja minden igényünket maga a honlap is, aminek minden funkciója tökéletesen működik Android és iOS készüléken is.


Dizájn — Modern lapnak modern külső dukál

A dizájnja az egyik legnagyobb erőssége a Betiniának. Egészen egyedülálló külsőt kölcsönöztek neki a készítők, amivel könnyen meg tudjuk különböztetni a többi oldaltól ezt az oldalt. Könnyen kezelhető, egyszerű, átlátható, gyors, tökéletesen optimalizálták mobilra is… látszik, hogy az újabb és modernebb online sportfogadás oldalak közé tartozik. Így a mai netes fogadások minden igényét tökéletesen ki is elégíti ez az oldal.

Betinia Bonus
 • Üdvözlő bónusz az első befizetés után akár 35 000 HUF értékig
1 Bejegyzés
Regisztrálj fiókot a Rabona-nél
2 Letét
Válaszd ki ezt a bónuszt és fizess be legalább 3,500 HUF értékben.
3 Biztonságos bónusz
Szerezd meg a bónuszod sportfogadásr!

VIP Program — Ötszintű rendszer extra jutalmakkal

A Betinia sportfogadás, és kaszinó oldalán egy ötszintű VIP rendszer működik. Ezek a következők: Kezdő, Amatőr, Profi, Világklasszis, Legendás. Új játékosként természetesen az 1-es szinten kezdesz, kezdőként. Ezzel az oldal alap szabályzatai és promóciós ajánlatai érvényesek rád nézve. Minél több időt és pénzt költesz azonban az oldalon, és minél több pénzt nyersz, annál feljebb lépkedsz a ranglétrán.

A harmadik szinten már 3,6 millióra, a negyedik szinten havi 5 millióra növekedik a kifizetési limited. E mellé ráadásul utóbbin már 10 százalékos pénzvisszafizetés és egy személyi asszisztens segítsége is jár. Utóbbit az ötödik szintre is magaddal viheted. A különbség, hogy itt már havonta 6 millió forintot kereshetsz a Betinia oldalán, és 15% pénzvisszafizetés jár.

Betinia VIP
Betinia VIP

 


Szerencsejáték engedély — Malta Gaming Authority (MGA)

A Betinia oldalának a Máltai Szerencsejáték Hatóság, azaz a Malta Gaming Authority engedélyezte a szerencsejáték szolgáltatásaik biztosítását. Erről a licenszről azt kell tudnod, hogy mind közül ezt a legnehezebb megszereznie az online szerencsejáték oldalaknak, így értelemszerűen ez a legmegbízhatóbb, és legjobb online sportfogadás és kaszinó licensz.

Az MGA a tökéletes biztosíték arra, hogy kézhez fogod kapni a nyereményeidet. Ez teszi igazán megbízhatóvá ezt az oldalt, illetve ez egy kézzel fogható bizonyíték a számodra. Nagyon fontos, hogy csak olyan oldalra legyél hajlandó regisztrálni, amelyik rendelkezik online szerencsejáték engedéllyel. Az MGA által engedélyezett a legjobb, így tehát egyértelmű: A Betinia egy kiemelkedően megbízható oldal.


Elérhető funkciók — Mit tud pontosan a Betinia?

 • Folyamatosan elérhető bónuszok. Hogyha a Betinia oldalán játszol, akkor gyakorlatilag nem lesz olyan nap, amikor ne részesülhetnél egy remek ajánlatban. Ezek lehetnek ingyenes pörgetések a kaszinóban, ingyenes fogadás vagy újratöltő bónusz a fogadóirodában, esetleg egy kis pénzvisszafizetés. Valamit mindig kaphatsz. Legrosszabb esetben pedig ott lesz a 15 000 euró összdíjazású Sport Jackpot…
 • Mobil barát kezelő felület. A Betinia honlapja már első ránézésre is kiemelkedő, látványos. Gyors és egyszerű, amilyennek egy új honlapnak lennie kell a 2020-as években. A Betinia így is kiemelkedőt alkotott ebben a műfajban. Honlapja tökéletesen alkalmazkodik a kijelzőhöz, így mobilon is gyorsan és egyszerűen játszhatsz. És még látványos is lesz mindez!
 • Ügyfélszolgálat a nap minden órájában. Hajnal háromkor támadt kedved játszani, de akadt valami probléma, amit magadtól nem tudtál megoldani? Semmi gond, lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálattal! Élő chaten azonnal válaszolni fognak, akár ilyenkor is hiszen mindig van elérhető ügyfélszolgálat. De telefonon vagy emailben is keresheted őket – ám ezeken a módokon van nyitvatartási idő, amit természetesen illik tiszteletben tartani.

Pénzügyek — Be- és Kifizetés a Betinia oldalán

Amellett, hogy érvényes online szerencsejáték licensszel rendelkező oldalra regisztrálj, nagyon fontos az is hogy mily módon tudod intézni pénzügyeidet. Legyen kényelmes, gyors, hozzáférhető, egyszerű és olcsó. Ezek legyenek a fő szempontok. Lássuk, érvényesülnek-e ezek az elvárások a Betinia oldalán. Spoiler: valószínűleg fognak!

Befizetés — Hogyan működik a befizetés a Betinián?

Ahhoz, hogy befizethess a Betinia számládra, kattints a “Befizetés” gombra, és válaszd ki a számodra megfelelő módot. Add meg az összeget, majd a bankszámla adatokat és erősítsd meg a tranzakciót. A pénz azonnal megérkezik a számládra. Kilenc különböző pénznemben intézheted utalásaidat, ezek a következők: Euró (EUR), Orosz rubel (RUB), Norvég korona (NOK), Magyar forint (HUF), Amerikai dollár (USD), Lengyel zlotyi (PLN), Indiai rúpia (INR), Kanadai dollár (CAD), Új-Zélandi dollár (NZD)

A Betinia oldalán elérhető befizetési módok: VISA, MasterCard, Banki átutalás, Interac, Trustly, Skrill, Neteller, ecoPayt, MiFinity

Visa Logo
Mastercard Logo
Bank Transfer Logo
Neteller Logo
Skrill Logo
ecoPayz Logo
Postepay Logo
Bitcoin Logo
Diners Logo

Kifizetés — Hogyan kérhetek kifizetést a Betinia oldalán?

A kifizetések intézéséhez és utalásához egy külön menüpontot találhatsz. Kattints a “Kifizetések” gombra, és már oda is leszel irányítva. Válaszd ki a használni kívánt metódust, és add meg, mennyi pénzt szeretnél a számládra utalni. Add meg a számlád adatait, és kattints a “Kifizetés” gombra. Az, hogy számolnak-e fel külön díjat, vagy hogy mennyi időbe telik, míg megérkezik a pénzed, az főként a kiválasztott módtól függ.

Biztonság — Megbízható oldal a Betinia?

A szerencsejáték licenszről már beszéltünk korábban. Az MGA, azaz a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyezte szolgálataikat. Ez a legmegbízhatóbb, és legnagyobb presztízs értékkel bíró szerencsejáték hatóság. Emellett az oldal fenntartói mindent megtesznek ügyfeleik adatbiztonságáért. Ezért működik az oldal egy Internet TLS 2.1 kommunikációs rendszer keretein belül. Ez titkosítja az adataidat, hogy azok biztosan ne kerülhessenek rossz kezekbe.


Ügyfélszolgálat — Kérj segítséget bárhol, bármikor!

Segítséget kérni nem szégyen, sőt. Nem adni már sokkal inkább az, főleg 2021-ben. Szerencsére ettől a Betinián nem kell tartani. Hogyha bármilyen problémába ütköznél itt töltött időd során, azonnal kapcsolatba léphetsz az ügyfélszolgálattal. Ők pedig mindent meg fognak tenni, hogy minél előbb segítsenek neked megoldani a problémát, bármi legyen is az.

Hogyha segítséget akarsz kérni, azt több módon is megteheted! Az első és legkézenfekvőbb segélykérési eszközöd az élő chat. Ez a hét minden napján, a nap minden órájában rendelkezésedre áll. Az ügyfélszolgálaton azonnal és hatásosan fognak reagálni a problémáidra. Kresheted őket azonban emailen, vagy telefonon is, ha számodra úgy lenne kényelmesebb. A Betinia elérhetőségei a következők:


Egyéb szolgáltatások — Betinia a sportfogadáson túl

 • Virtuális sportfogadás. A Betinia egyik legegyedibb újítása a virtuális sportokra való fogadás lehetősége. Ez az online sportfogadás egyik legmodernebb változata ami itt már jócskán elérhető – számos virtuális játékra fogadhatsz. Próbáld ki, és használd ki közben az erre alkalmazható pénzvisszafizetési garanciát is!
 • Kaszinó bónuszok. Nem nyerte el a tetszésedet a sportfogadás bónuszok listája? Annyi baj legyen. Irány a kaszinó, és csekkold le az ottani bónuszokat! Biztosan nem fogsz csalódni. Befizetési bónuszok itt, ingyenes pörgetések ott, jackpotok és nyerőgép bajnokságok amott, és a többit hely szűkében meg sem említjük inkább.
 • Élő kaszinó. Bizony, élő kaszinó élményt is megtapasztalhatod a Betinia oldalán. Gyönyörű grafikával, és valóságosnak ható dílerekkel együtt játszhatsz a kedvenc játékaidon. Próbáld ki még ma!

Tapasztalataink a Betinia Fogadóirodával kapcsolatban

Ez volt tehát rövid, de velős értékelésünk és véleményünk a Betinia oldaláról. Bízunk benne, hogy minden velük kapcsolatos kérdésedet sikerült megválaszolni ezen cikkünkben. Hogyha nem lenne szimpatikus a fogadóiroda, akkor csekkold le a Sportfogadas.net többi partnerét is. Nálunk csak megbízható oldalakat találhatsz. Amelyik megtetszik, arra nyugodt szívvel regisztrálhatsz is! Nézzük azonban még egyszer gyorsan, miben is nyújt igazán kiemelkedőt a Betinia:

 • Egyedi és látványos dizájn elemek
 • Jobbnál jobb bónuszok, folyamatosan
 • Gyors, egyszerű felület, mobilra is
35T HUF Üdvözlő bónusz 100% az 1. betétnél
86/100 Értékelés