Tipp kalkulátor kezdőknek és profiknak – Tippmix Kalkulátor

Profi sportfogadóktól, profi sportfogadóknak! Felejtsd el a felesleges tippmix kalkulátorokat: tanuld meg magad számolni a szorzókat. Fogadd meg a legjobb fogadási tanácsainkat, és növeld a pénztárcádat a profi, higgadt és sikeres fogadásaiddal. A határ a csillagos ég! Szeretnéd ezeket elérni? Olvass tovább, alkalmazd a stratégiáinkat, tanuld meg a tippmix oddsok közti különbségeket, válj profi fogadóvá!

 


Útmutató online fogadáshoz — Hogyan kezdjünk hozzá?

Ahhoz, hogy megkezdhessük online sportfogadás karrierünket, az első lépés az, hogy regisztrálunk a legjobb internetes fogadóirodák egyikén. Gyakorlott játékosoknak ajánlott egyszerre több oldalon is jelen lenni egyébként, hiszen így nagyobb kínálat érhető el, továbbá a legjobb szorzókat így fogod tudni kiválasztani a foci kalkulátorokból.

Szakértői értékelés
Befizetések
 
Üdvözlő bónusz
98/100 Ismertető
40T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás Thrillsy
Visa Logo
Mastercard Logo
Neteller Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
Klarna Logo
webmoney Logo
több
95 Payout Ratio
40T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás Thrillsy
98/100 Ismertető
40T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás Betonic
Visa Logo
Mastercard Logo
Neteller Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
Klarna Logo
webmoney Logo
több
95 Payout Ratio
40T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás Betonic
97/100 Ismertető
35T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás Select.bet
Visa Logo
Mastercard Logo
Bank Transfer Logo
Neteller Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
ecoPayz Logo
Klarna Logo
több
95 Payout Ratio
35T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás Select.bet
95.1/100 Ismertető
35T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás 20bet
Visa Logo
Mastercard Logo
Neteller Logo
Skrill Logo
Bitcoin Logo
több
93 Payout Ratio
35T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás 20bet
Visa Logo
Mastercard Logo
Neteller Logo
Skrill Logo
Bitcoin Logo
show more
20bet Ismertető
95/100 Ismertető
35T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás 22bet
Visa Logo
Mastercard Logo
Bank Transfer Logo
Neteller Logo
Skrill Logo
Bitcoin Logo
Diners Logo
több
95 Payout Ratio
35T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás 22bet
Visa Logo
Mastercard Logo
Bank Transfer Logo
Neteller Logo
Skrill Logo
Bitcoin Logo
Diners Logo
show more
22bet Ismertető

Kezdésként azt javasoljuk, hogy regisztrálj egy online sportfogadás oldalon. A regisztráció gombra kattintás után add meg az adataidat, kövesd az utasításokat, majd miután kész a profilod, erősítsd meg azt. Miután bejelentkeztél, kattints a jobb felső sarokban található Befizetés gombra,  majd tölts fel némi összeget a számládra.

Válaszd ki, milyen sportra szeretnél fogadni

Hogyha ezzel is megvagy, akkor indulhat a nyeremény zápor! Kattints a felső menüsorban a “Sport” feliratra. A bal oldali menüsorban listázva lesznek a legnépszerűbb tornák. Ha ezek közül egyik sem nyerte el a tetszésedet, görgess picit lejjebb, ott találod az összes elérhető sportágat, amikre fogadhatsz. Az elérhető tippmix odds lista is itt lesz.

Válaszd ki a kedvenc sportodat, a példának okáért legyen mondjuk a Labdarúgás. Megjelennek a hamarosan sorra kerülő mérkőzések, amelyekre azonnal fogadhatsz – akár élőben is. A fogadási típus gombon tudsz változtatni az ajánlatokon, tehát nem csak a meccs végső győztesére fogadhatsz már ezen a fülön sem. Talán máris ideje elővenni a legjobb tipp kalkulátort!

Így tedd meg a tétjeidet

A felső szűrőben ott van továbbá az “Összes labdarúgás” illetve a “Végső fogadások” gomb. Hogyha egy bajnokság végső győztesére szeretnél fogadni, az utóbbit válaszd. Válaszd ki a tornához tartozó országot, majd magát a bajnokságot. Miután kiválasztottuk ezt, láthatjuk a jelölteket és a hozzájuk tartozó foci oddsokat. Kattints arra, akire fogadni szeretnél.

Ekkor a jobb alsó sarokban megjelenik egy új ablak. Írd be hogy hány forinttal szeretnéd megjátszani azt az eseményt, és kattints a Fogadásra. Erősítsd meg a fogadást, és hogy ha minden jól alakult, akkor máris esélyt adtál magadnak a nyerésre! A tippmix kalkulátor segítségével pedig azt is azonnal kiszámolhatod, mennyi az annyi – mármint a lehetséges nyereményed. Ne félj használni ezt a tip kalkulatort!


Többet ésszel, mint erővel — A kulcs a folyamatos tanulás

Régi bölcs mondás, de nem hiába, örökérvényű, mind a mai napig. Tanulj, tanulj, tanulj. Hogyha fogadási tippeket keresel, akkor tessék, itt az első, és legfontosabb: mindig okosan, higgadtan játssz, lehetőleg egy megfontolt stratégia mentén. Ez a legjobb dolog amivel növelheted a nyerési esélyeidet. Na meg persze használd a megfelelő tipp kalkulátort – jelen esetben a mi oldalunkat!

Természetesen szerencsejátékról van szó, de azért a tudás is számít. A tudást pedig folyamatos képzéssel lehet elérni. Olvasd el a honlapunkon található fogadási tippeket, oldalunk tele van hasznos információval. Fogadj meg néhány alapvető tanácsot már most, és felejtsd el az összes tippmix kalkulátort!

  1. Ne engedj a kísértésnek — maradj mindig higgadt!

Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy az online sportfogadás oldalak mindig mindent tudnak. Ez részben igaz is, hiszen tény, hogy sokkal több információval dolgoznak, mint ami a mi birtokunkban áll. Tévedés azonban azt gondolni, hogy csak azért, mert egy esemény alacsony szorzókat kapott, akkor az egészen biztosan be is fog következni. A tipp kalkulátor alapjait nem szabad erre az állításra helyezni.

Épp ezért óriási hiba az amúgy tökéletes szelvényedre csak azért rápakolni még egy fogadást, hogy minimálisan növeld a nyereményedet. Inkább nyerj kicsivel kevesebbet, de azt biztosan. Tippmix kalkulátor sportfogadást csak így érdemes kötni!

Ne feledd: igazán profi, és sikeres sportfogadó abból lesz, aki mindig higgadt fejjel át tudja gondolni, hogy kire és mire is érdemes pénzt tenni. Ne fogadj olyan eseményekre, amikkel nem is vagy tisztában, és főleg ne fogadj “csak azért is”. Minél kevesebb meccset raksz a szelvényedre, annál jobbak a nyerési esélyeid. 

Tény ugyan, hogy minden egyes hozzáadott mérkőzéssel növeled a lehetséges nyeremény összegét, de a saját esélyeidet viszont rontod. A cél pedig pont az, hogy javítsd azt! Erre már inkább érdemes alapozni azt a bizonyos tipp kalkulátort, ha már egyszer nyerni szeretnénk!

  1. Ne hagyd, hogy az érzelmeid diktáljanak — Zárd ki a szívedet

Nem győzzük elégszer hangsúlyozni hogy a profi sportfogadót nem a szerencse szüli, és nem egy istenadta tehetségnek köszönhetik busás vagyonukat ezek az emberek. Annak köszönhetik, hogy megfogadták az online sportfogadás legfontosabb szabályát: mindig, minden esetben higgadtak tudnak maradni.

Tegyél te is így. Ne hagyd hogy a szíved félrevigye az eszedet. Ne engedd meg magadnak az érzelemből játszás luxusát, mert abból nem lehet komoly profitot elérni. Ez az első fontos lecke. Az érzelmeidet zárd ki az egyenletből, amennyire csak lehetséges.

Elvesztettél egy fogadást, ezért úgy érzed, dühből, csak azért is teszel egy másikat, hogy visszanyerd a pénzed? Így, látatlanban megmondja neked bárki, hogy ennek csak még egy bukás lesz az eredménye. Ehhez még tipp kalkulátor sem kell. Hogyha vesztettél, és ideges vagy, zárd be szépen az oldalt, kapcsold ki a gépet, olvass egyet, aludd ki magad, higgadj le. Majd holnap – hideg fejjel és hidegvérrel – újrakezded. Megfontolt döntésekkel, okosan, taktikusan, mint egy igazi profi.

Mint olyan, természetesen nem fogsz a kedvenc csapatodra fogadni. Nagyon sokan követik el ezt az amatőr hibát. Te ne tedd ezt meg. Az online sportfogadás alapja hogy objektív ítéletet kell hoznod. Nem tudsz objektív ítéletet hozni a kedvenc csapatodról, ne is próbálkozz vele. Az érzelmeidet csak még nehezebb így kizárni, ez pedig csak téged hátráltat. Ne rontsd a nyerési esélyeidet. Higgadtság, profizmus, profit. Ezekre van szükséged. Játssz hát ezek mentén!

  1. Hagyatkozz a számokra és a statisztikákra, ne a megérzéseidre

Szintén gyakori hiba, mikor a fogadási esélyeket nem statisztikai adatokra és tudásra alapozzuk, hanem megérzésekre. Persze, értjük ám hogy neked most született meg a hatodik érzéked, és tudod mi fog történni a meccsen, de azért nem árt utánanézni a realitásának is. Hiába hiszed például azt, hogy az adott csapat pont a nagy derbi előtt fog feléledni.

Hogyha már 15 meccse mindenki csak pofozógépnek használja őket, akkor talán nem érdemes rájuk fogadni, és így tovább. Fontos hogy elemezd az eseményt, mielőtt pénzt költenél rá. Nézz utána tippmix kalkulátor ajánlásoknak is!

A ruhaboltba sem úgy megyünk be, hogy előre eldöntjük, hogy a harmadik sor közepén lévő dolgot fogjuk megvenni, mérettől, színtől, stílustól függetlenül. Fogadni se így fogadjunk! Nézzük meg a lehetőségeket. Elemezzük hogy mi történt a közelmúltban és a szezon egészében. Milyen teljesítményt nyújtanak az adott csapatok?

Milyen változások történhettek? Áll a bál a csapat háza táján, edzőkeringőbe kerültek, netán sérült a fél keret? Ilyen kérdéseknek mindenképp járjunk utána, és inkább a statisztikára és a számokra hagyatkozzunk- azok, és a tippkalkulátorok kevésbé csapnak be.


Szorzók összehasonlítása — Fogadásnál nincs monogámia!

Túl gyakran elkövetett, és igazán amatőr hiba, amikor a játékos azt hiszi, hogy megtalálta a tökéletes fogadóirodát, és úgy viselkedik, mintha más oldal nem is létezne. Ez azért rossz hozzáállás, mert a választék óriási. Rengeteg online sportfogadás oldal létezik, jobbnál jobb kínálatokkal. Miért akarnád távol tartani magadtól a jobb ajánlatokat és tippmix oddsokat?

Mindig a legjobb szorzót válaszd!

Nézd meg az online fogadási oldalak listáját, és válaszd ki a kedvenceidet. Válassz nyugodtan többet, higgy nekünk, csak jól járhatsz vele. Lehet hogy elsőre unalmasnak, és feleslegesnek tűnik a sok regisztrációs procedúra, de hosszú távon megéri.

Nézd meg legalább két fogadóiroda ajánlatát is, ha már tudod, milyen eseményre akarsz fogadni. Látni fogod a különbséget. Nem mindegy, hogy 1.40-es, vagy 1.50-es áron fizet a fogadóiroda. Nagyban növelheted a bankszámládat, hogyha ilyen részletekre is odafigyelsz! Pro tip: használj tipp kalkulátort is!


A papírforma bármikor felborulhat — Nem szabad folyton csak az esélyesre tenni

Könnyű kereseti lehetőségnek tűnik első ránézésre az, ha kinézed a legalacsonyabb szorzót, és rápakolod a hatalmas tétet. Kicsi a szorzó, tehát biztosan bejön, nem? Hibás ez a hozzáállás, és nem érdemes csak ez alapján ítélkezni. Sose spórold ki a statisztikai adatok, és számok részletes elemzését.

Hiába fog jobb eséllyel bejönni a kis szorzós fogadás, valódi profitot csak hatalmas tét esetén tudsz szerezni. Viszont a bukás veszélye így is fennáll – ami jócskán felülírja a lehetséges profitot. Gondold tehát át alaposan, mielőtt kockáztatnál egy nagyobb összeget. Valóban megéri?


Fogadási tippek és stratégiák — Tanulj meg nyerni tipp kalkulátor nélkül is!

Az online sportfogadás, és a tippmix kalkulátorok alapjait már megtanultuk. Ideje hát megtanulni azt is, hogyan kell pénzt nyerni egy online fogadóirodában. Ennek mentén szeretnénk most bemutatni nektek 3 fogadási stratégiát, amiket érdemes lehet betartani. Hogyha további fogadási tippjeink is érdekelnek, olvasd el a többi cikkünket is!

Fogadási stratégiák amik működnek — Fogadj mindig döntetlenre

Ez az egyik legegyszerűbb sportfogadási stratégia, de hidd el, működik. Az alapját az adja, hogy az 1X2 piacon a döntetlen általában 3.00 körül mozog. Ez persze meccstől függően lehet alacsonyabb vagy magasabb, de a döntetlenre nagyjából a hármas szorzó garantált. Namármost, hogyha te kinézel magadnak egyetlen csapatot akire minden héten fogadsz, akkor az a csapat előbb utóbb döntetlent fog játszani.

Ez egy költséges stratégia lehet, de ha elég mély a kereted, a profit garantált. Ezt hívják egyébként Martingale fogadási stratégiának. Nézd ki magadnak mondjuk az Everton csapatát. Tegyél mondjuk 200 forintot arra, hogy döntetlent játszanak az első fordulóban. Nyertek? Vesztettél. Nem baj. Itt jön képbe a stratégiai tipp kalkulátor.

A következő fordulóban tegyél megint arra, hogy döntetlent játszik az Everton – ekkorra azonban már 200 helyett 400 forinttal. Most meg kikaptak? Gond egy szál se, a következő fordulóban megint megduplázhatod a téted. Amikor egyszer végre döntetlent játszottak, akkor pedig nyertél – a téted nagyjából háromszorosát, tehát még akkor is profittal szállhatsz ki, ha túl sokáig tartott összehozni.

Stratégia foci fogadáshoz — Minimalizáld a bukás lehetőségét

A Paroli rendszert követve biztosan nem fogsz igazán nagyot bukni. Ez is hasonló a Martingale fogadási szisztémához, ám a logika pont fordított. A Paroli stratégia alapja, hogy nem a vesztes, hanem a győztes fogadás után duplázod a tétet. Mindezt három egymást követő nyertes szelvényig kell csinálni. Ez legyen a tippmix kalkulátorod alapja!

Amint ez összejön, tartsd a számládon az eredeti összeget, a profitot pedig utald ki magadnak. Ha közbejön véletlenül egy vesztes szelvény, akkor azonnal térj vissza az eredeti téthez – így fogod elkerülni a nagyobb bukás lehetőségét. Nagyon fontos, hogy ez a rendszer a rulett és a blackjack világából lett átemelve. Így érdemes olyan szorzókkal játszani ezt a rendszert, ahol általában csak két piac van (pl. Dupla esély, vagy tenisz 1v1 meccsek).

Ezek közül is azokat keresd, ahol a két szorzó nagyjából egy szinten mozog. Tipikusan ilyen fogadási oddsok például a “gólok száma Páros v Páratlan” és hasonló ajánlatok. Minél közelebb van egymáshoz a két szám, annál jobb esélyeid vannak profitot termelni ezzel a stratégiával. Ehhez nem árt egy jó tipp kalkulátor sem!

Számoljunk mondjuk ezer forinttal. Felteszel ezer forintot egy eseményre. Hogyha nyersz, akkor a következő téted már kétezer forint. Hogyha ezzel is nyersz, a harmadik téted négyezer forint. Mindegy, hogy a harmadik téted vesztes-e vagy nyertes. Hogyha nyertes, akkor utald ki a profitot a bankszámládra, és tarts annyi pénzt a számládon, amennyivel folytatni tervezed a játékot.

A stratégia lényege, hogy ha zsinórban a harmadik fogadásod is bejött, akkor van nagyjából 6000 forint tiszta profitod ezer forintból. Ha pedig buktál, akkor csak a kezdeti ezer forintodat buktad el. Nyilván nagyobb számok esetében nagyobb a lehetséges profit is, de így érthető legegyszerűbben a Paroli fogadási rendszer.

Fogadási tipp és stratégia — A pénzügyek kezelése a kulcs

A megfelelő tippmix kalkulátor mellett a pénzügyeid kezelése nyújtja az online sportfogadás alapjait. Végtére is, azért kezdtél bele a sportfogadásba, hogy több pénzed legyen, ez a cél. Ennek érdekében folyamatosan nyomon kell követned a bankszámládat. Tudd, hogy épp mennyi pénz elérhető a fiókodban.

Fontos odafigyelni arra, hogy a teljes keretednek maximum 1-2 százalékát tedd fel egy-egy szelvényre vagy eseményre. Így ha buksz is, biztosan nem fogod elveszíteni minden pénzedet. Hogyha kisebb költségvetéssel dolgozol, akkor akár 5-10 százalékig is lemehetsz, de ennél tovább nem érdemes. Túl nagy a kockázat, te pedig a higgadt, győztes stratégia híve vagy.


Tippmix kalkulátor — Tanuljunk meg szorzókat számolni!

Előfordult már veled valaha, hogy felmentél egy online sportfogadás oldalra, megkerested az eseményt, amire fogadtál volna, aztán tátva maradt a szád, mert nem értetted a számokat? Ne aggódj, mindannyian jártunk már így. Főleg eleinte lehet nehézkes eligazodni az oddsok világában. A következő néhány sorban elmagyarázzuk, hogyan kell értelmezni a számokat, ezzel is növelve esélyeidet a fogadóirodával szemben.

Hogyan kell értelmezni, ha annyit látsz, “¾”, és mit jelent az, hogy “+500”? Mennyi pénzt nyerhetek 5.00-s szorzón? Ezeket a kérdéseket fogjuk megválaszolni. Cikkünk végére érve pedig te is profin tudsz majd váltani az oddsok között tipp kalkulátorok nélkül is!

Decimális szorzók — Bevezetés az európai odds rendszerbe

A decimális szorzókat más néven európai oddsoknak is nevezik. Ebből könnyen kikövetkeztethető, hogy honnan ered ez a fajta számolási módszer. Európában szinte mindenhol, így Magyarországon is ezt a módszert alkalmazzák sportfogadásnál. De mit is jelent ez, hogyan is néz ki, és hogy mutatja meg egy sima szám, hogy mennyi pénzt nyerhetsz, vagy hogy mennyi az adott esemény bekövetkeztének a valószínűsége? Máris mutatjuk, tippmix kalkulátor következik!

A decimális odds egy sima szám, általában két tizedesjegyig megadva. Matek óráról könnyedén ismerős lehet. Ez a szám két dolgot mutat meg nekünk: az esemény bekövetkeztének valószínűségét, illetve a lehetséges nyereményünket. Minél kisebb a szám, annál nagyobb valószínűséggel fog bekövetkezni. Nem szabad a fogadásaidat pusztán erre alapozni, hiszen nagyon gyakran borul fel a papírforma, de röviden és tömören így lehetne összefoglalni.

Ebből logikusan következik az is, hogy minél nagyobb a szám, annál kisebb a nyerési esély.  Minél nagyobb szorzóval fogadsz viszont egy-egy eseményre, annál nagyobb nyereményben részesülhetsz. Tegyük fel, hogy egy olyan eseményt találtál, amire a fogadóirodák 10.00 szorzót állapítottak meg. Ezer forinttal szeretnél fogadni az eseményre.

A lehetséges nyereményünket úgy kapjuk meg, ha a befizetett tétet összeszorozzuk az oddsszal. Így hogyha ezer forinttal fogadunk a 10.00 szorzós eseményre, akkor tipp kalkulátorunk könnyen kimutatja, hogy 10 000 forintot nyerhetünk.

Tört szorzók — Hogy számolnak szorzókat az Egyesült Királyságban?

Ha a decimális szorzók logikáját megértetted, akkor a frakcionális odds is menni fog. A lényeg gyakorlatilag ugyanaz. Természetesen ebben az esetben is szorozni kell a tétedet a szorzóval, és így kapod meg az eredményt.

A brit oddsok azonban logikailag alapjaiban térnek el a decimális szorzóktól. A decimális odds ugyanis azt mutatja meg, hogy mennyi pénzt nyerhetsz összesen. Ezzel szemben viszont a tört odds azt mutatja meg, hogy mekkora profitot termelhetsz a feltett téteden felül. Így számolnak a tippmix kalkulátorok is.

Lássuk, mit is jelent ez pontosan: Tegyük fel, annyit látsz szorzóként feltüntetve, hogy ½. Ne ijedj meg, ez nem azt jelenti, hogy maximum a téted felét nyerheted vissza, és biztosan buksz! Ez azt jelenti, hogy nyertes fogadás esetén visszanyered a tétedet, plusz még a tét felét (azaz egyketted!) részét is.

Így tehát ha ½-es szorzón fogadsz 1000 forinttal, akkor ha nyersz, egyrészt megnyered az ezer forintodat, ami már eleve a tiéd volt. Ezen felül pedig szert teszel egy 50%-os profitra, azaz +500 forintra. Ezt az 50%-os profitot jelzi az ½. Ezt mutatja a tipp kalkulátor.

A lényegi különbség a téthez való hozzáállásban rejlik. A decimális odds számításakor úgy vesszük, hogy a fogadott tétünk az nincs, és soha nem is volt, viszont hogyha nyerünk, akkor miénk a teljes összeg. Ezzel szemben a tört oddsnál úgy számolunk, hogy befektetünk egy bizonyos összeget, és ha nyerünk, visszanyerjük a tétünket, és csak az azon felüli értéket mutatja az odds.

Ebből adódik, hogy ha váltani akarunk decimális, és tört odds között, akkor a tört odds mindig magasabb szám lesz a sportfogadás kalkulátorban. Az 1.50-es odds felel meg a tört ½-nek, a 3.00 a 2/1-nek, a 3.75 a 11/4-nek, és így tovább, hiszen a tört úgy számol, hogy a tét alapból a miénk, és azt csak visszakapjuk, a decimális pedig úgy, hogy a miénk volt ugyan, de az már nincs, hiszen feltettük.

Money line fogadás — Hogyan értelmezzük az amerikai oddsokat?

Most jön az eggyel nehezebb matek lecke: az amerikai oddsok értelmezése. Az amerikai, vagy money line szorzókat arról ismerhetjük fel, hogy se nem tört, se nem decimális számok. Egy egyszerű számot fogunk ilyenkor látni, egy plusz, vagy egy mínusz előjellel. Ilyen amerikai odds tehát például a “-500”, vagy a “+200” a tipp kalkulátorokban. De mit is jelentenek ezek a számok?

Az amerikai odds logika picit kifordítottabb még a britnél is. Itt ugyanis nem a profitot, és nem is a lehetséges nyereményt számolod. Két fajta money line típust különböztethetünk meg. Hogyha “+” jelet látsz az odds elején, az azt jelzi, hogy hány dollárt nyerhetsz 100 dolláros téttel. Tehát a +200 az azt jelenti, hogy ha 100 dollárral fogadok rá, akkor 200 forint a profitom, tehát 300 dollárt nyerhetek összesen.

A “-” jel azt az üzenetet hordozza magában, hogy az esély valószínűbb, hogy bekövetkezik, minthogy nem. Ebben az esetben nem azt számolják az amerikai sportfogadók, és a tippmix kalkulátorok, hogy mennyi lesz nyertes szelvény esetén a nyeremény, vagy a profit.

Ilyenkor azt számolják, hogy hány dollárral kell fogadni ahhoz, hogy 100 dollár legyen a nyeremény. Tehát, hogyha azt látod hogy “-500” a szorzó, az azt jelenti, hogy 500 dolláros tét esetén leszel képes 100 dolláros profitot termelni, tehát itt összesen 600 dollár üti a markodat.


Végszó

Hogyha figyelmesen elolvastad ezen cikkünket, akkor már nincs szükséged tipp kalkulátorokra. Profin tudod értelmezni, és számolni a tört, a decimális és a money line oddsokat is. Továbbá megtanultál néhány alapvető fogadási stratégiát is. Ne felejtsd el alkalmazni ezeket, és ne felejts el beszámolni nekünk fogadási sikereidről. Kíváncsian várjuk a sikertörténeteket!