Sportfogadási appok | mobil fogadás

Okostelefonnal a mobil fogadás világában, Android vagy Apple?

Ma már szinte elképzelhetetlen az élet okostelefonok nélkül. Fizetünk velük, navigálunk, telefonálunk, emailezünk: miért ne használnánk őket a sportfogadásokhoz is? Szinte minden valamire való sportfogadó iroda rendelkezik mobil sportfogadási applikációval, amelyet letöltve a felhasználó ugyanolyan felhasználói élményben részesül, mint számítógépen. A sportfogadás appok nagy népszerűségnek örvendenek, pont ez miatt!

Lecsekkolhatjuk a tétjeinket, az új fogadásokat, feltölthetjük az egyenlegünket, kivehetjük a nyereményünket, sőt, ha élő mérkőzésen vagyunk, vagy közvetítést nézünk, akkor a telefonunkkal egyszerűen tudunk újabb, és újabb téteket megtenni. Mindegy, hogy Apple vagy Android, mindkét operációs rendszernek vannak előnyei,és hátrányai. Nézzük hát, ki a győztes!

A legjobb mobil sportfogadási alkalmazások Magyarországon 2024

Operator Image
 • Legjobb versenyek
 • Szép bónusz ajánlatok
 • kifejezetten az Ön számára létrehozott fogadási stratégia
35T HUF
Üdvözlő bónusz Fogadj most
Operator Image
 • Első osztályú sportfogadási portfólió hatalmas választékkal
 • Erős fogadási esélyek
 • Sok vonzó fogadási lehetőség
10.000Ft-ig
Üdvözlő bónusz Fogadj most


Fogadj telefonon keresztül, könnyedén

Mielőtt elkezdenénk az összehasonlítást, beszéljünk egy kicsit arról, hogy mi is az a mobil fogadási applikáció. Sok vita övezi azt a témát, hogy aki telefonon játszik,az igazi játékos- e, csak úgy, mint azt, hogy mobilról sportközvetítést nézni nem éri meg. Ez nem igaz!

A mai fejlett okostelefonokkal ugyanazt a játék élményt kapjuk mobil fogadásnál,és ugyanolyan minőségben tudunk közvetítéseket nézni, mint egy televízión, vagy számítógépen. Sőt, mobil fogadásnál a sportfogadói appon mindezt sokkal kényelmesebben is megtehetjük, úgy, hogy közben helyhez sem vagyunk kötve. Minden bizonnyal a telefonos alkalmazások betörése a fogadói piacra nagy áttörést hoznak, és még több embert vonzanak be, hiszen a felhasználók spektruma is szélesedhet ezáltal.

Az mobil fogadás ugyanúgy működik, mint bármelyik fogadóiroda. Itt is egyszerűen tudsz tallózni a fogadási opciók, közvetítések között, ráadásul ha a telefonon a bankkártya adataid is el vannak mentve, úgy pillanatok alatt tudsz fogadást is kötni, téteket megtenni.

Arra is van lehetőséged, hogy csak telefonon legyél bejelentkezve, és úgy fogadj, nem feltétel a számítógéphez kötöttség. Az applikációs piactérről egy kattintással letöltheted az sportfogadási appot, androidra vagy IOS rendszerre, kreálhatsz egy felhasználói fiókot, és kezdődhet is a játék!

unibet app


Mi az előnye a mobil fogadásnak?

Telefontól függetlenül, Apple és Android készülékekre  is letölthetőek a sportfogadás appok, így semmi nem jelent akadályt!

Bárhol,bármikor, bármilyen eseményre fogadhatsz pillanatokon belül, akkor is, ha csak rövid időd van, hogy lecsekkold a fogadásaidat. Nem kell otthagyni a feladatainkat csak azért, hogy megnézzük a mérkőzés állását.

Rengeteg fogadási lehetőség, és opció vár, akár bónusz lehetőségekkel is, plusz gyors depozit küldési opciók is vannak, hála a sportfogadási appon belül működő elektronikus fizetési rendszernek.

A legnagyobb oka a telefonos sportfogadási appok fejlesztésének mindenképpen a fogadók szükségleteivel való lépéstartás. Annyira felkapottak a mobil sportfogadás appok, hogy egyes bukmékerek még bónusszal is jutalmazzák azokat, akik letöltik az alkalmazást, és használják.

Általában a sportfogadó appok letöltése ingyenes, ami még egyszerűbbé, kézenfekvőbbé teszi az alkalmazások beszerzését és használatát mobil fogadásnál.

22bet app itunes
22bet App: Soha ne hagyj ki egy frissítést az élő push értesítésekkel közvetlenül a telefonodra.

Mit kínálnak a sportfogadási appok?

A két legsűrűbben használt telefonos operációs rendszer az Apple által használt iOS, illetve az Android. A sportfogadó irodák telefonos alkalmazásai is általában ezzel a két operációs rendszerrel kompatibilisek mobil fogadásnál. Természetesen az, hogy milyen telefonunk van, nem befolyásolja a játék menetét, viszont vannak különbségek a két felhasználói felület között, csak úgy, mint ahogy a két operációs rendszer között is van  különbség.

Fontos leszögezni, hogy a fogadóirodák weboldala és applikációja között különbség a kínálatban nincs, sem az opciókban. Egy valamire való fogadási alkalmazás pedig elérhető weboldalon keresztül,illetve a webáruházban Apple és Android verzióra is, így mindenki megtalálja azt, ami számára a legkényelmesebb.

Apple vs Android

Mint mondtuk, a két operációs rendszer között nagy különbség nincs, ha a fogadó alkalmazásokat nézzük. Az egyszerű, gyors kezelhetőség mindkét opciónál garantált, ami különbözhet fogadóirodánként, az maga a design. Az, hogy a fogadóiroda applikációja mennyire felhasználóbarát több dolgon múlhat.

Mindenesetre a széles fogadói opciók mellett a design is igen fontos, valamint a navigálhatóság. Senki nem akar olyan applikáción téteket megtenni, ahol alig látni a gombokat, és nem érteni a lépéseket sem.

Különbség lehet a két operációs rendszer között, az maga az Apple ID és a Touch ID használata, amit az Apple felkínál regisztráció után, így nem szükséges beírnunk az email címünket minden bejelentkezésnél. Ezen felül azonban nincs különbség a felhasználói élmény között!

Hogyan jutunk hozzá?

Amikor sportfogadás appokat szeretnénk használni mobil fogadásra, mindenek előtt le kell tölteni őket a sportfogadási honlap weboldaláról. A Google Play áruházban hiába írjuk be a kedvenc fogadóirodánk nevét, ott ugyanis nem biztos, hogy ehhez eljutunk.

Viszont ha ellátogatunk kedvenc sportfogadói oldalunkra, ott egy jól látható gombon lesz lehetőségünk arra, hogy váltsunk az alkalmazásra. Kattintsunk az ikonra, nézzük meg a véleményeket, a pontozást, majd azt,hogy hogyan tudjuk telepíteni az alkalmazást. A telefonunk Beállítások menüjében engedélyezzük a külső forrásból származó alkalmazás letöltését. A weboldal menüjében válasszuk ki az Alkalmazás letöltése opciót.Töltsük le az alkalmazást a Letöltés, vagy Telepítés gombbal.

Ne felejtsük el, ezekhez a műveletekhez internet kapcsolatra is szükségünk van! Amikor letöltöttük az sportfogadási appot, az egyből megjelenik a kijelzőnkön. Nyissuk meg, és lépjünk be a már meglévő felhasználói adatainkkal, vagy, ha új felhasználók vagyunk, akkor hozzunk létre felhasználói fiókot. Kapcsoljuk össze a fiókot a bankszámlánkkal, hogy bármikor tudjunk depozitot és téteket megtenni.

Nem számít, hogy Apple vagy Android telefonnal rendelkezel, az applikáció letöltése nem okozhat nagy kihívást,hiszen lépésről lépésre végig vezet minket az applikáció azon, hogy hogyan tudjuk letölteni.

Ha nem tudjuk megtalálni a keresett sportfogadási appot, látogassunk el telefonunkkal a fogadóiroda honlapjára, ahol automatikusan letölthetjük magát az alkalmazást. Győzödjünk meg arról, hogy telefonunk elegendő tárhellyel rendelkezik ahhoz, hogy  letöltsük a sportfogadói appot.

Amennyiben iOs operációs rendszerrel rendelkezik telefonunk, úgy az Apple ID használatával tudjuk letölteni az applikációkat az AppStore-ból. Amennyiben nem találod meg a fogadási irodád, úgy próbálkozz az ország átállításával, és már meg is van a kívánt oldal! Itt letöltés helyett a GET, azaz Beszerzés gombbal tudod letölteni a webes applikációt.

22bet mobil
22bet: Fedezze fel a legjobb a fogadások elhelyezésének legjobb módját, és szerezzen azonnali hozzáférést az élő közvetítésekhez, valamint az élő mérkőzések részletes statisztikáihoz saját mobileszközén.

Mi mit ajánlunk?

Személy szerint én abszolút Android párti vagyok. Mind tudjuk, hogy az Apple az elmúlt időben túllőtt a határon mind árban, mind minőségben, és jelenleg újabb modelljeik már nem hozzák azt a szintű innovációt, amelyet korábbi modelljeik, míg árban valóban toppon vannak.

Android operációs rendszerrel azonban minden valamire való telefon fel van ruházva, az applikációk mérete sem óriási, egyszerű a kezelhetősége, és teljesen felhasználó barátok. Ráadásul már baráti áron tudunk igazán versenyképes okostelefonhoz jutni, amennyiben az Android operációs rendszerrel van telepítve. Mégis kit ajánlunk mobil fogadás téren?

Vegyük például a hazánkban is igen közkedvelt UniBet sportfogadási oldal mobilos sportfogadási appját. Hála a jó programozásnak, és a HTML5 technológia nyújtotta széles lehetőségeknek, és minőségnek az UniBet alkalmazása mind tableten, mind telefonon zökkenőmentesen működik, ugyanolyan elérhető funkciókkal, mintha csak számítógépről látogatnánk az oldalt. Mint minden valamire való sportfogadási oldal, az Unibet is ajánl két opciót: egy iOs és egy Android verziót, hogy senkinek ne kelljen kompromisszumot kötnie.

A sportfogadási app változata ugyanazt nyújtja mobil fogadásban, mint a klasszikus honlap, ugyanazok az opciók elérhetők, ugyanazokat a téteket tehetjük meg, csak még gyorsabban. Az UniBet ráadásul mindkét verzióban kiváló minőséget és széles választékot nyújt, felhasználóbarát felületével, gyors kezelhetőségével és könnyű navigálhatóságával. Mindezt magyarul is elérhetjük az alkalmazások áruházában, telefonról. Kis tárhely igényű alkalmazásának köszönhetően az UniBet applikációit valóban bárki elérheti bármilyen telefonról, akár kisebb tárhellyel is.

unibet app itunes
Az Unibet alkalmazás az iTunes alkalmazásban

Az UniBet mobil fogadás appja inkább a sportfogadásokat helyezik a középpontba, ami által valóban egyszerű a fogadás! A profi kialakítású mobilos felület Androidon és iOs rendszeren is szép, egyszerűen kezelhető. Szépek a gombok, kellemes a szemnek, jól navigált oldalról beszélünk. Még az élő közvetítések sem jelentenek gondot! A magyar nyelvű megjelenés, és a forintban lehetővé tett fizetés miatt egyből otthon érezzük magunkat.

Válassz a különböző nézet opciókból, kövesd a mérkőzést, a fogadást, játssz!


Navigáció

Szerencsére nem szükséges a technika mesterévé válnunk azért, hogy telefonon is tudjunk fogadni. Bosszantó, ha az miatt érezzük magunkat kizárva, mert nem annyira értünk a technológia nyelvén. Ha egy általános felhasználói ismerettel rendelkezünk okos készülékek terén, úgy a sportfogadási appok és a mobil fogadás nem fognak kihívást jelenteni.

A lényege a mobil sportfogadási appoknak, és a mobil fogadásnak, hogy pont ugyanazokat a funkciókat érjük el telefonról, amelyeket a számítógépünkön is használnánk. A felhasználóbarát felület, a gombok logikussága pedig csak a javunkat szolgálja,hiszen ezek által még egyszerűbben tudjuk megtenni tétjeinket. A telefonos alkalmazások egyik nagy előnye, hogy az élő fogadások alatt valóban gyorsan tudunk reagálni. A fogadási típusok ugyanúgy elérhetőek, ám gondoljunk csak bele.

Ha élő közvetítést nézünk, nem egyszerűbb a követett mérkőzésre élőben fogadni pillanatok alatt telefonról? Dehogyisnem! A telefonos alkalmazások, és a mobil fogadás használatának nagy előnye a kényelem és a gyorsaság, hiszen a felhasználói fiókok összekötésének hála a pénztárcánkhoz is pár érintés alatt elérünk.

Ha még mindig nem győztünk meg arról, mennyire király sportfogadási appokat használni, akkor itt van még egy indok! Sok buki kínál promóciókat, és bónuszokat akkor, ha letöltöd alkalmazását, és azon keresztül fogadsz! Kár lenne ezt kihagyni!


Fogadj élőben, a mobiloddal is!

Az egyik legkirályabb dolog abban, hogy már a mobiloddal is fogadhatsz, az valóban az, hogy nem vagy helyhez kötve. Mobil fogadásnál nincs szükséged a számítógépedre, nem kell ugyanazon a monitoron fogadnod és követned a mérkőzést, és nem kell új ablakokban megnyitnod a különböző funkciókat. Helyette, akár a televízió képernyőjén, akár a számítógépeden követheted a mérkőzést, sőt igazából a mobilodon is megteheted ezt, és szinkronban tudsz fogadni is. Gyors, egyszerű, kényelmes, és mindig a zsebedben tarthatod a fogadásaidat!

A legtöbb buki mobilos sportfogadási appjaival élő fogadásban is részt vehetsz, csak úgy,mint számítógépes honlapjukon. Ez által bármilyen sportra tudtok fogadni játék közbeni tét megtételével, így erről sem maradtok le. A mai okostelefonok szuper széles kijelzőjükkel pedig szuper felhasználói élményt, és felbontást nyújtanak. A technológiai innovációknak köszönhetően pedig  a live stream, tehát élő közvetítés funkció is 100 százalékban elérhető, és ugyanolyan játék élményt nyújt mobilon is,mintha számítógépről követnénk a mérkőzéseket.

librabet mobil
A LibraBet egy érzékeny weboldalt használ a mobil fogadáshoz
87/100 Ismertető
35T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás Libra Bet
 • Élőben történő fogadás lehetősége
 • Virtuális sportok és e-sportok
 • Hasznos statisztikák tömkelege
95 Payout Ratio
35T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás Libra Bet
 • Élőben történő fogadás lehetősége
 • Virtuális sportok és e-sportok
 • Hasznos statisztikák tömkelege
Libra Bet Ismertető

Biztonság

license iconAkár a telefonunkkal, akár számítógépről fogadunk, a biztonság mindig legyen az első. Androidnál ezt többszintes beléptetési funkciókkal érik ezt el, míg az Apple által kibocsátott Touch ID szintén ezt hivatott szolgáltatni. A különböző online fizetőeszközök felületei is többlépcsős beléptetéssel futnak, hogy pénzünk és adataink biztonságban legyenek.

A sportfogadási appok pont annyira biztonságosak, mint számítógépes testvéreik, vagy telefonon is használható weboldaluk. Mobil fogadásnál a kapcsolat, és a kommunikáció ezeken az oldalakon titkosított, de a többlépcsős beléptetés is a biztonságot hivatott szolgálni.

Ráadásul a modern böngészők és vírusírtók jelzik is, amennyiben az általad felkeresett oldalt veszélyt jelent a készülékedre, vagy rád. A vírusírtót a telefonunkra is telepíthetjük, ami megóvhat minket a különböző támadásoktól, vírusoktól.


Felhasználói élmény

Ahány fogadóiroda, annyi alkalmazás. Napjainkban egy valamire való fogadóiroda megbízható mobilos alkalmazásokkal is rendelkezik, amelyet a weboldalon tudsz letölteni. Amikor a felhasználói élményről beszélünk, azonban vannak kritériumok, amelyekre mindenképp fontos kitérni.


news icon
Friss hírek — A telefonos alkalmazások gyorsan hozzák a legújabb híreket, frissítéseket. Az update-ek követése pedig elengedhetetlen az online sportfogadások világában. Van pár szabad perced, és szeretnéd megnézni a tippjeidet? Nem para! Csak nyisd meg az applikációt, és görgess végig a legújabb híreken, tippeken és odds-okon percek alatt!


bonus2 icon
Bónuszok — A bónuszok mindig jól jönnek! Ha pedig mobil applikáción keresztül fogadsz, letöltöd az alkalmazást a telefonodra, úgy a buki ezt is bónusszal hálálhatja meg! Figyelem! Vannak olyan bónuszok, amelyeket kizárólag mobil sportfogadási appon belül tudsz elérni, így maradj éber, és élj a lehetőségekkel!


live icon
Élő közvetítés — Még gyorsabb, még precízebb élő fogadásokra van lehetőséged a közvetítések alatt, játék közben. A telefonod mindig nálad van, így amikor éppen nem tudsz otthon lenni, akkor sem kell lemondanod a várva várt élő közvetítésről! Nem kell otthagyni a családot, és bevonulni a szobába,hiszen az élő közvetítések, és élő fogadások a telefonodról is elérhetőek, pillanatok alatt!


thumbsup icon
Speciális funkciók — Mind biztonság, mind fizetés szempontjából a telefonos alkalmazások hozzátesznek a sportfogadás élményéhez. Adataid, és elektronikus pénztárcád biztonságban, ráadásul a speckó funkcióknak köszönhetően egyszerre követheted a játékot, tehetsz meg téteket és figyelheted az állást, mindezt a zsebedben lapuló okoskészülékről!


Bónuszok

Még egy hatalmas okot adunk arra, hogy szerezd be a mobilos sportfogadás appot a telódra, vagy tabletre! A bónuszok! Vannak olyan bukik, és fogadások, akik serkenteni kívánják az alkalmazások használatát, ennek a legegyszerűbb módja pedig egy jó kis bónusz felajánlása, ha letöltöd az appot a telódra, és élsz a mobil fogadás lehetőségével!

Persze, ez nem jelenti azt, hogy ne részesülhetnél azokban a bónuszokban, amelyeket a weboldalon láttál, ez csak természetes, a mobilos bónuszok pedig csak a ráadás!

Cash Out opció — Ez az opció telefonon is elérhető, ha úgy látjuk, hogy a szerencsék elhagyott minket, és a bukméker rendelkezik ezzel az opcióval. Fontos megjegyezni, hogy ez csak akkor vonatkozik ránk, ha a bukméker oldalán ez elérhető. Ne aggódjunk, a vesztes fogadások ne szegjék a kedvünket!

Alkalmazáshoz kötött bónusz — Ha letöltöd az alkalmazást a bukméker hivatalos oldaláról,már azzal is szerezhetsz egy bónuszt!Az alkalmazást letöltheted a sportfogadói oldal weblapján, pár kattintással. Ha ezen keresztül kötünk fogadást, vagy regisztrálunk, extra ajánlatban részesülhetünk!

Bejelentkezési bónusz — Ha bejelentkezve maradsz, és teljesíted az applikáción felbukkanó feladatokat, úgy is kaphatunk bónuszt.Ezt online sportfogadási oldalaknál is fel szokták ajánlani. Ha rendszeresen használod az alkalmazást, ezen keresztül töltesz fel pénzt az egyenlegedre, esetleg utalsz depozitot ennek is megvan a gyümölcse!

Újratöltési bónusz — Egyenleged feltöltésével is részesülhetsz bónuszban! Bár, mint azt elmondtuk, nem kell attól tartani, hogy nem jutsz bónuszhoz. Hiszen, amelyik bónuszt eléred a weblapon, azt az alkalmazáson belül is fel tudod használni, csak be kell írnod a megfelelő kódot. Ingyenes játszmák,üdvözlő bónuszok, feltöltési bónuszok várnak rád a telefonodon is!

22bet bonusz
22bet Bonusz

Depozit

deposit iconAhhoz, hogy megbízhatóan tudjunk mobilról is fogadni, jó internetkapcsolatra van szükségünk, ami stabil, és bírja a gyűrődést! Mivel az eredmények, és az oddsok pillanatról pillanatra változhatnak, nem engedhetjük meg magunknak, hogy rossz internetkapcsolat miatt maradjunk le a tétekről. A depozit fizetéshez is elsősorban megbízható internetre van szükségünk, hogy a tranzakció ne tartson az örökkévalóságig.

Magyarországon a telefonos sportfogadási appok zöme össze van kötve a különböző internetes fizetési lehetőségekkel, így depozitot fizetni ugyanúgy tudsz,mint számítógépen. A különbség az, hogy a telefonodra előre el tudod menteni adatokat, és ezáltal gyorsabban, érintéssel is tudsz fizetni!


Utalás és visszavonás

payout iconCsak úgy, mint a depozit fizetésnél, vagy visszavonásra mobil fogadásnál a kifizetésekre is gyorsan sor kerülhet telefonon keresztül is.

Biztos internetkapcsolatra, és bankkártya, valamint személyes adatokra van csak szükségünk, és pillanatok alatt tudunk utalni elektronikus pénztárcánkból!


Live Bet alkalmazások

A techonológiának hála ma már ugyanazt az élményt kapjuk a telefonunkról mobil fogadásnál, mint számítógépről akár élő fogadások alkalmával is. Hogy miért ajánljuk ennyire a sportfogadási appok használatát, akár élő fogadásoknál is?

Rugalmasság — Kövesd az eseményeket, fogadj, játssz, tedd meg tétjeidet bármikor. Éppen a családdal töltöd az egész napot, amikor a kedvenc mérkőzésed zajlik? Nem probléma. Telefonról ugyanis bármikor megnézheted az eredményt, és fogadhatsz is, ha úgy alakulnak a dolgok, pillanatok alatt. Nem kell abbahagyni a napodat, csak azért mert nem tudsz otthon maradni meccset nézni!

Élő közvetítés — Kövess bármilyen sporteseményt a világ bármely táján, online, pár kattintással! Az amerikai futball érdekel, és szeretnéd nézni a meccset? Keress rá az alkalmazásban mobiloddal, és már csekkolhatod is a legfrissebb élő közvetítéseket!

Gyorsaság — Amióta megnyílt a lehetőség arra, hogy a telefonunkat bankkártyaként használjuk, a dolgok tényleg felpörögtek!Tegyél tétet, fogadj, utalj mindezt pillanatok alatt a telefonoddal. Nincs többé pénztárcában kotorászás, sem végtelen adatok megjegyzése, egy két érintés, és már meg is tetted tétedet!

Kényelem — Miért mondanánk le a kényelemről, ha a telefonunkon is ugyanazt a felhasználói élményt kapjuk mint a sportfogadási oldal weblapján? A fotelben ülve, gyorsan, és kényelmesen tudunk keresgélni az eredmények és meccsek között, fogadhatunk, sőt egyenlegünket is feltölthetjük!


Maradjunk éberek — Mire figyeljünk mobil fogadásnál?

Callert iconsak úgy, mint számítógépes társaiknál, úgy a telefonos sportfogadási appoknál is első a  biztonság, és vannak bizonyos dolgok, amikre figyelni kell, amikor telefonon fogadunk.

Bankkártya adatok, és telefon zárolása — Az egyik legfontosabb dolog amit kiemelnénk, hogy a telefonunkra elmentett adatokat mindig alaposan védjük jelszavakkal, kódokkal, így ha telefonunk elveszne, adataink még nem kerülnek veszélybe.

Vírusok és kétes oldalak — Egy megbízható tűzfal, és vírusirtó jelzi, ha olyan oldalra kerültünk, ami vírusokat tartalmaz, vagy nem megbízható. Hallgassunk a vírusírtóra, és ne nyissuk meg a kétes honlapokat.

Csalás — Kizárólag megbízható, hivatalos sportfogadói applikáción keresztül fogadjunk, és adjuk meg banki adatainkat. Amennyiben elmulasztjuk az oldal ellenőrzését, akár csalás áldozatául is eshetünk.

Személyes keret — Bár telefonról akár nehezebb is lehet nyilvántartani, hogy pontosan mennyit fogadtunk, mindig tartsuk szem előtt kiadásainkat, költségeinket, és ne fogadjunk nagyobb tétben,mint amennyit meg tudunk magunknak engedni. Ne felejtsük továbbá, hogy a szerencsejáték függőséget okozhat, amin a sportfogadási app csak ronthat.


Hogyan találd meg a számodra legjobb mobil fogadási appot?

A kínálat széles, mi pedig nem akarunk minden sportfogadás appot letölteni, és persze azt nem is lehet. De mégis hogyan válasszuk ki azt, amelyik számunkra a legmegfelelőbb?

Telefonos operációs rendszer, és tárhely — Ellenőrizzük le telefonunk tárhelyét, valamint azt, hogy kedvenc fogadóirodánk rendelkezik-e olyan mobilos alkalmazással, amely kompatibilis a telefonunk operációs rendszerével.

Felhasználóbarát megjelenés — A kaotikus oldalakon nehéz eligazodni, és még nehezebb fogadni. Válasszunk olyan alkalmazást, amelynek felhasználása, navigációja nekünk megfelel, és nekünk egyszerű követni, mert ezen sok múlhat, főleg fogadás közben!

Kínálat és akciók — Kevés a különbség a mobilos sportfogadási appok, és a számítógépes felületek között, de győződjünk meg arról, hogy  az általunk választott fogadóiroda telefonos alkalmazásában ugyanaz a kínálat, és ugyanannyi opció van,mint számítógépes társánál.


Mi a konklúzió?

Beszéltünk a telefonok operációs rendszeréről, a fogadóirodák sokszínűségéről és felhasználóbarát alkalmazásairól. Mi a konklúzió? Egyszerű. Bátran használjunk hivatalos forrásból letöltött mobilos sportfogadási appot, hiszen ez csak emeli a színvonalat, és miért ne élnénk az appok adta lehetőségekkel?

Kényelem, rugalmasság és szuper tétek, valamint speckó bónuszok várnak téged mobil fogadáson is. Ne hagyd ki! Ne feledjük azonban, hogy mindig megbízható oldalakról töltsük le az alkalmazásokat, fogadjunk felelősségteljesen, használjunk megbízható jelszavakat, és elsősorban rendelkezzünk stabil internettel, hiszen itt a tét nagy!