Vulkanbet

A VulkanBet egy Magyarországról is legálisan és biztonságosan elérhető online sportfogadás oldal, amely rengeteg lehetőséget kínál a hazai szerencsejáték rajongóknak. Az oldalon rengeteg sporteseményre lehet fogadni mérkőzés előtt, vagy akár élőben is. Továbbá természetesen hosszú távó fogadások megkötésére is van lehetőség. Foci, tenisz és kosárlabda oddsok mellett számos egyéb sport vár itt rád.

Vulkanbet A mi Értékelés 95/100
 • 200,000 Ft első befizetési bónusz
 • Több ezer fogadási piac érhető el
 • Számos bankolási módot vehetünk igénybe
200T HUF Üdvözlő bónusz
94 Kifizetés
30 Fogadási piacok
Igen Élő fogadás
vulkanbet side
Üdvözlő bónusz
 • Ez a promóció három különböző bónuszt kínál: 100%, 125% és 150% a befizetett összegből.

Vulkanbet Ránézésre

Alapított
2019
Logo
Nyelvek
english
german
polish
french
spanish
portugese
show more
Befizetések
Visa Logo
Mastercard Logo
Bank Transfer Logo
Neteller Logo
Skrill Logo
Bitcoin Logo
webmoney Logo
több
Szolgáltatás
E-Mail
Chat
FAQ
Mobil
HTML
Min. Letét
4.000 HUF

Jelen véleményünk, illetve értékelésünk során pontosan ezeket fogjuk részletekbe menően kielemezni és bemutatni Neked. Cikkünk alapján majd eldöntheted, hogy szeretnél-e létrehozni egy új felhasználói fiókot az oldalon, vagy esetleg keresnél inkább másik fogadóirodát. Mi már kezdjük is, még pedig nem mással, mint a VulkanBet legerősebb és leggyengébb pontjainak bemutatásával!

200T HUF Üdvözlő bónusz 100% (HUF 20,000) az 1. betétnél
95/100 Értékelés

Előnyök és hátrányok – Megéri új fiókot létrehozni a VulkanBeten?

Ahhoz, hogy eldönthesd, ez lesz-e a megfelelő oldal számodra, ahhoz nem árt tisztában lenni annak legfontosabb tulajdonságaival. Mi most ezeket gyűjtöttük neked egy csokorba, hogy ezek alapján kaphass egy képet a VulkanBet fogadóirodáról. Lássuk hát, mit is érdemes igazán tudni már a regisztráció előtt is!

 • Üdvözlő bónusz. Két kiváló ajánlattal kedveskedik a VulkanBet minden új játékosnak, melyek közül egyet ki is lehet választani. Sportfogadáshoz 200,000; online kaszinózáshoz pedig 400,000 Ft a kezdő bónusz. Nem rossz módja ez az online szerencsejátékos karrier beindításának, kedvező kis extra kezdetról van szó!
 • Ezernél is több különböző fogadási piac. Bizony, a Vulkan Bet online sportfogadás oldalán ezernél is több fogadási piac közül válogathatsz 25 különböző sportágban. A vezető ágazat a labdarúgás, ahol majd’ ezer piac áll rendelkezésre önmagában, de számos egyéb sportágban is remek lehetőségeid vannak itt.
 • Számos fizetési mód érhető el. VISA, MasterCard, Skrill, Neteller, Interac, Jeton, MiFinity… És mindez csak néhány példa volt. A VulkanBet oldalán számos egyéb módon egyaránt intézheted be- illetve kifizetéseidet is. Csak rajtad múlik, hogy melyiket is választod.
 • Gyors kifizetések. A legtöbb online sportfogadás oldal sajnos szereti megvárattatni nyerteseit, ezzel is elvéve kedvüket a pénzük kiszedésétől. Szerencsére ez a Vulkan Bet oldalára nem jellemző. Itt azon munkálkodnak, hogy minél hamarabb kézhez kaphasd a nyereményeidet.
 • Folyamatos promóciós ajánlatok. A bónuszokban bővelkedhetne picit jobban az oldal, de promóciós ajánlatok mennyiségére nem lehet panasz. Minden egyes napra jutnak ingyenes fogadások, befizetési ajánlatok, fogadási lehetőségek, kaszinó promók, stb.
 • Bónusz lehetőségek. Habár időszakos promóciókban gazdag az oldal, időkorlát mentes, rendszeresen visszatérő sportfogadási bónuszokban nem jeleskednek. Nincsenek minden héten elérhető újratöltő bónuszok vagy ingyenes fogadások, de még csak odds növelő ajánlatokat sem nagyon szoktunk kapni.
 • Az átlagosnál kevesebb sportág oddsai érhetők el. Ma már egy modern online sportfogadás oldalon akár több tucat különböző sportágra is tudunk fogadni. A VulkanBeten erre sajnos nincs lehetőség, mindösszesen 25 különböző sport található a kínálatban. Más oldalak ennél jóval többet szoktak azért kínálni.
 • Magyar nyelven nem érhető el. Ma már alap lenne egy jobb online sportfogadás oldaltól, hogy magyar nyelvre is lefordítsa az oldalát, főleg ha már magyar játékosokat is céloz. Így könnyen ütközhetsz nyelvi akadályokba, ha nem beszéled egyik nyelvet sem, amelyeken elérhető a fogadóiroda.
Vulkanbet in Test 95/100
 • 200,000 Ft első befizetési bónusz
 • Több ezer fogadási piac érhető el
 • Számos bankolási módot vehetünk igénybe
200T HUF Üdvözlő bónusz Látogatás Vulkanbet

Fogadási piacok – Mire fogadjunk a VulkanBet oldalán?

Összesen több ezer fogadási piac található az online sportfogadás oldalon. Ezek közül a vezető sportág természetesen a labdarúgás, arra 900-nál is több odds közül válogathatunk nap mint nap. Több száz fogadási lehetőség van azonban asztalitenisz, kosárlabda, jégkorong, és tenisz mérkőzéseket megelőzően is. A VulkanBeten elérhető sportfogadásokat az alábbi listában láthatod összegezve:

Foci, tenisz, kosátlabda, asztalitenisz, jégkorong, röplabda, kézilabda, snooker, rögbi Union, darts, amerikai foci, Futsal, MMA, krikett, boksz, Cross Country Síelés, Biathlon, gyeplabda, lóverseny, F1, floorball, Bandy, baseball, Speciálisak, vízilabda.

vulkanbet website2


VulkanBet Fogadóiroda élő fogadás – Fokozzuk az izgalmakat!

Élő fogadási lehetőségek közül is láttunk már jobbat a Magyarországon elérhető online sportfogadás oldalak kínálatai közül, így nem ájultunk el attól, amit a VulkanBeten láttunk. Számos sportot kifejezetten hiányoltunk. Az alábbi élő fogadási lehetőségeket találtuk a VulkanBet alapos kielemzését követően:

Labdarúgás, tenisz, kosárlabda, asztalitenisz, jégkorong, röplabda, kézilabda, snooker.


VulkanBet fogadási bónuszok és promóciós ajánlatok

Nem mehetünk el szó nélkül a VulkanBet bónuszai mellett sem. Sajnos ez a részleg nem nyűgözött le minket, hiszen csak egy üdvözlő bónusz ajánlatot találtunk, külön a kaszinó játékosoknak, és külön a sportfogadóknak. Ennél azért többet várnánk, még ha rövid ideig tartó promóciós ajánlatok közül akad is egy pár az oldalon.

200,000 Ft első befizetési bónusz. Fizess be minimum 4,000 forintot a VulkanBet számládra, és szerezz 100% befizetési bónuszt rajta. A 200,000 Ft három befizetésből adódik össze. Az első befizetési bónuszod 100% akár 20,000 Ft értékben. A második befizetési bónusz 125% akár 60,000 Ft értékben. A harmadik befizetési bónuszod 150% befizetési bónust akár 120,000 Ft értékben. A forgatási követelmény tízszeres. A minimium odds 1.40 többszörös kötésben, 1.95 egyszeresben. A bónuszt a regisztrációt követő 5 napon belül tudod érvényesíteni. További feltételek érvényesek.

400,000 Ft kaszinó bónusz. A VulkanBet kaszinó üdvözlő bónusz értéke és mértéke 400,000 Ft + 170 ingyenes pörgetés. Ez négy befizetési bónuszból adódik össze, melyek értéke rendre a következő: 100% első befizetési bónusz + 50 ingyenes pörgetés, 110% második befizetési bónusz + 30 ingyenes pörgetés, 120% harmadik befizetési bónusz + 40 ingyenes pörgetés és 150% negyedik befizetési bónusz + 50 ingyenes pörgetés. A bónusz max értéke 100,000 Ft minden egyes befizetés alkalmával. A minimum befizetés 2,500 Ft. A bónusz 5 napig érvényes. A forgatási követelmény 40-szeres. További feltételek érvényesek.

vulkanbet promos
Vulkanbet promóciós

Oddsok a VulkanBet Fogadóiroda kínálatából

A VulkanBet oldalán a piaci átlagnál valamivel kedvezőbb oddsokat találhatsz az esetek döntő többségében. Egy picit magasabbak itt az oddsok, mint más fogadóirodáknál, részben ezért is éri meg igazán regisztrálni erre az oldalra. Persze nem tudsz fogadni a világ legkisebb országának harmadosztályú curling mérkőzésére, de a foci kínálat például tiszteletre méltó. A meglévő oddsokat bőven ki lehet használni – ne maradj le a legjobb fogadási ajánlatokról Te se!


VulkanBet mobil sportfogadás – App ugyan nincs, mobil fogadás viszont van!

Felesleges lenne már most rohanni is az App Store vagy a Google Play alkalmazásba és lázasan kutatni a VulkanBet mobil sportfogadási app után. Ilyet ugyanis nem fogunk találni, azon egyszerű ok mentén, hogy mindez egyelőre nem is létezik. Szerencsére ez azonban cseppet sem befolyásol minket, hiszen ennek ellenére is nagyszerűen tudunk játszani a VulkanBet oldalán bárhol, bármikor. Akár mobilról is!

Ez az oldal reszponzív dizájnjának köszönhető, amit természetesen a tesztelésünk során mi is kipróbáltunk, és azt kell hogy mondjuk, kifejezetten elégedettek voltunk vele. A VulkanBet felbontása automatikusan alkalmazkodik a készüléked kijelzőjéhez, így pedig gyönyörűen láthatjuk az oldal teljes tartalmát, semmit sem kell nélkülözniük a mobil sportfogadóknak sem.

Az összes sportág elérhető, talán még jobban átlátható is mobilról az oldal, mint gépes változatból. A pénzügyeinket is ugyanolyan könnyedén tudtuk kezelni, és az oldal töltési idejére sem tudunk panaszkodni. Abszolút elégedetten hagytuk el a mobil böngészőnket, miután feladtuk a szelvényünket. Már csak azt várjuk, hogy vajon nyertünk-e!


VulkanBet dizájn és navigáció – Így navigálj a VulkanBet oldalán

A VulkanBet dizájnja abszolút egyszerű és letisztult. Kék fejlécében vörösen világító logóját bárki bárhonnan megismerheti. A Kitörő Vulkán jelzi a nyereményeinket is, amelyek szintén kitörő méreteket ölthetnek. A kezdőlapon az oldal legfontosabb híreit és legjobb bónuszait láthatjuk középen, bal oldalt pedig az elérhető sportágak közül válogathatunk.

Bemutatja nekünk a VulkanBet a pillanatnyilag épp elérhető, legérdekesebbnek igérkező fogadási eseményeket is, amelyek összes fogadási piacát így egyetlen kattintással elérhetjük. A VulkanBet online sportfogadási oldala letisztult és gyors, könnyen átlátható, azonnal kezdhet játszani bárki, aki csak szeretne.


VulkanBet VIP program – Az online fogadóiroda hűségbónusza

Cseppet már panaszkodtunk fentebb a VulkanBet bónuszokhoz való hozzáállására. Sajnos ez a probléma a VIP program kérdésében is ismét csak felmerül. Nincsen ugyanis elérhető VIP bónusz a leghűségesebb Vulkan Bet játékosok részére. Emiatt pedig könnyedén felmerülhet a kérdés a sportfogadókban, hogy van-e értelme akkor ennyi időt és pénzt áldozni egy olyan oldalra, ami aztán egy VIP Programmal sem hálálja meg mindazt az időt, amit náluk töltöttünk. Szerintünk lenne helye egy jövedelmező VIP klubnak, ami a leghűségesebb sportfogadókat jutalmazza. A gesztus fontos dolog, nem ártana átlátni ezt.

Vulkanbet Bonus
 • Ez a promóció három különböző bónuszt kínál: 100%, 125% és 150% a befizetett összegből.
1 Bejegyzés
Regisztrálj fiókot a Vulkanbet-nél
2 Letét
Válaszd ki ezt a bónuszt és fizess be legalább 4,000 HUF értékben.
3 Biztonságos bónusz
Szerezd meg a bónuszod sportfogadásr!

A VulkanBet szerencsejáték engedélye

A VulkanBet tulajdonosa a Verbenaz Limited nevű cég. Az ő székhelyük Cipruson található, így nem meglepő módon az online sportfogadás oldaluk is Cipruson került bejegyzésre. A VulkanBettel kapcsolatos ügyeleteket tehát a Ciprusi Szerencsejáték Hatóság felügyeli. Pontos részleteket a HE 385376-os regisztrációs szám alatt találhatsz az oldalról, illetve annak üzemben tartójáról.


A VulkanBet sportfogadás oldal különleges funkciói

 • Külön eSport fogadási lehetőségek. Bizony, a felső menüsorból egyetlen kattintással elérhetjük az összes eSport fogadási lehetőséget.
 • 24/7 elérhető ügyfélszolgálat. Bármi problémánk legyen is, a VulkanBet azonnal segítséget fog kínálni, csak merjünk kérni belőle. Az ügyfélszolgálaton az élő chates asszisztensek minden nap, a nap minden órájában elérhetőek.
 • Speciális fogadások. A 25 elérhető különböző sportág közül az egyik a Speciális fogadás. Itt találhatunk különböző politikai vagy szórakoztatási fogadásokat, így például fogadhatunk mondjuk az Eurovíziós dalfesztivál, vagy az amerikai választások eredményeire is.

VulkanBet fizetési módok

A VulkanBet fogadóiroda egyik legnagyobb erőssége, hogy számos módon intézhetjük be- és kifizetéseinket. A pontos listáért görgess picit lejjebb, illetve olvass tovább, hogyha szeretnéd megtudni a befizetés mellett a kifizetés pontos menetét is. Mi már mutatjuk is!

VulkanBet befizetés

Regisztrációt követően a rendszer automatikusan átirányít a befizetési aloldalra. Ha később indítanál befizetést, akkor jelentkezz be, és kattints a jobb felső sarokban a Deposit gombra. Itt válaszd ki a használni kívánt befizetési módot, majd pedig add meg a feltölteni kívánt összeget. Kattints a Deposit gombra, majd add meg a banki adataidat. Kövesd az utasításokat és erősítsd meg a tranzakciót. A befizetésed azonnali és költségmentes, azaz a befizétést követő pillanatban már adhatod is fel az első VulkanBet szelvényedet.

Elérhető VulkanBet befizetési módok: MasterCard, VISA, Maestro, Piastrix, Skrill, Neteller, Interac, Flexepin, WebMoney, Dragon Pay, Banki átutalás, Jeton, Perfect Money, MiFinity.

VulkanBet kifizetés

Ha sikeresen feladtad a szelvényedet és meg is van az első nyereményed, akkor irány a befizetési oldal megint csak, ám felül kattints a Withdraw gombra. Itt megint csak ki kell választani a fizetési módot, majd pedig add meg a kiszedni kívánt összeget. Kattints a Withdraw gombra, majd add meg a banki adataidat és kövesd az utasításokat. Ne feledd, csak hitelesített játékosok tudnak sikeres kifizetési kérvényt benyújtani a Vulkan Bet oldalán. A kifizetés a választott fizetési módtól függően akár több munkanapot is igénybe vehet, így nem árt türelmesnek lenni ilyenkor.

Elérhető VulkanBet kifizetési módok: MasterCard, VISA, Maestro, Piastrix, Skrill, Neteller, Interac, Flexepin, WebMoney, Dragon Pay, Banki átutalás, Jeton, Perfect Money, MiFinity.

Visa Logo
Mastercard Logo
Bank Transfer Logo
Neteller Logo
Skrill Logo
Bitcoin Logo
webmoney Logo

Biztonság – Megbízható és korrekt fogadóiroda a VulkanBet?

Természetesen, hiszen a mi oldalunkra csak olyan oldalak kerülnek és kerülhetnek fel, amelyek átestek tüzetes átvizsgálásunkon és megfeleltek az alapos biztonsági tesztjeink mindegyikén. A VulkanBet is ezen oldalak közé tartozik. A Verbenaz Limited online sportfogadás oldala a Ciprusi Szerencsejáték Hatóság által került bejegyzésre, náluk regisztrálták a szerencsejáték engedélyt is. A játékosok adatbiztonsága is a lehető legnagyobb figyelmet kapja, a legmodernebb technológia biztosítja a játékosok pénzügyi és személyes adatait egyaránt.


VulkanBet ügyfélszolgálat – Tőlük kell segítséget kérni, ha bármiben is elakadnál

A VulkanBet ügyfélszolgálata egész jó. Az oldal jobb alsó sarkában folyamatosan láthatjuk az élő chat logóját, így ha bármi segítségre lenne szükségünk, azonnal mehetünk is megkérni azt a hozzáértő profi csapat egy tagjától. Minden nap minden egyes órájában elérhetőek, így azonnal kaphatunk tőlük segítséget.

Ha valamiért ódzkodnánk az élő chates megoldástól, akkor természetesen emailen keresztül is kérhetünk segítséget a [email protected] címre küldve kérdéseinket. A közösségi médián is fent vannak, de segítséget érdemes az imént taglalt módokon kérni inkább. Mi abszolút elégedettek voltunk a VulkanBet ügyfélszolgálatával: gyorsak, precízek, pontosak és segítőkészek voltak. Mi kell még?


Élet a sportfogadáson túl – Mert a szerencsejáték nem csak sportfogadásból áll

A VulkanBet egy remek online sportfogadás oldal a magyar játékosok számára – azonban jóval több is annál. Ez az egyik legjobb online kaszinó is az országban. Számos online kaszinó bónuszt szerezhetsz a játék során, és természetesen a legjobb nyerőgépek mellett rengeteg asztali játék és egy élethű élő kaszinó is csak arra vár, hogy Te rajtuk játssz végre. Az eSport foagdási lehetőségek mellett sem lehet elmenni. A VulkanBet tele van különlegességekkel. Készen állsz rá, hogy felfedezd mindet?

vulkanbet kaszino
Vulkanbet kaszinó

Összefoglalás és véleményezés a VulkanBetről

Értékelésünkben részletesen bemutattuk a VulkanBet legfontosabb tudnivalóit. Meséltünk a be- és a kifizetés pontos menetéről, az elérhető fizetési módokról, az online sportfogadási és kaszinó bónuszokról, a fogadási lehetőségekről, az oldal különlegességeiről, és természetesen annak legnagyobb hiányosságait is bemutattuk.

Bízunk benne, hogy cikkünk alapján meg tudtad hozni a megfelelő döntést, hogy szeretnél-e regisztrálni az oldalon, avagy sem. Amennyiben pozitív elbírálásban részesült általad a VulkanBet, akkor sok sikert kívánunk a játékhoz előre is.

Ha pedig nem nyerte el a tetszésedet az oldal, ne ess kétségbe: számos egyéb online sportfogadás értékelés közül válogathatsz még. Nálunk biztosan megtalálod az igazit!

200T HUF Üdvözlő bónusz 100% (HUF 20,000) az 1. betétnél
95/100 Értékelés