Arbitrázs fogadás — Útmutató kezdőknek

Mi, a Sportfogadas.net szakértői szeretnénk átadni a hosszú évek során magunkra szedett tudásunkat Nektek, olvasóinknak. A mai témánk az arbitrage sportfogadás lesz, amit elsajátítva komoly profitokat fogsz tudni összehozni, és jelentősen megnövelheted a pénztárcád tartalmát. Tarts tehát velünk, és olvasd el bevezetőnket az arbitrázs fogadás világába. Hidd el, nem fogod megbánni!

A legjobb online bukmékerek arbitrázs fogadásokkal:

Szakértői értékelés
Fénypontok
 
Üdvözlő bónusz
99/100 Ismertető
35T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás Select.bet
 • Nagyon jó esélyek
 • Egyszerű használhatóság és felhasználóbarát design
 • Szép és elérhető élő fogadási opció
95 Payout Ratio
35T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás Select.bet
 • Nagyon jó esélyek
 • Egyszerű használhatóság és felhasználóbarát design
 • Szép és elérhető élő fogadási opció
Select.bet Ismertető
98/100 Ismertető
35T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás 20bet
 • Különféle fogadási piacok
 • GYIK szekció elérhető
 • Népszerű kriptovaluták használata
93 Payout Ratio
35T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás 20bet
 • Különféle fogadási piacok
 • GYIK szekció elérhető
 • Népszerű kriptovaluták használata
20bet Ismertető
98/100 Ismertető
15T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás bet365
 • A világ egyik leghíresebb, legmegbízhatóbb és leghitelesebb oldala
 • Az egyik legjobb élő fogadási kínálat a világon — élő közvetítéssel együtt
 • Remek bónusz ajánlatok
93 Payout Ratio
15T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás bet365
 • A világ egyik leghíresebb, legmegbízhatóbb és leghitelesebb oldala
 • Az egyik legjobb élő fogadási kínálat a világon — élő közvetítéssel együtt
 • Remek bónusz ajánlatok
bet365 Ismertető
98/100 Ismertető
35T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás Rabona
 • Cashout / Cashback funkció
 • Speciális promóciók & bónuszok
 • Népszerű kriptovaluták használata
95 Payout Ratio
35T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás Rabona
 • Cashout / Cashback funkció
 • Speciális promóciók & bónuszok
 • Népszerű kriptovaluták használata
Rabona Ismertető
96/100 Ismertető
35T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás 22bet
 • Statisztikák, élő sportesemények, és szinte minden sportág
 • forintban és magyar nyelven is fogadhatsz
 • ázsiai hendikeppel
95 Payout Ratio
35T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás 22bet
 • Statisztikák, élő sportesemények, és szinte minden sportág
 • forintban és magyar nyelven is fogadhatsz
 • ázsiai hendikeppel
22bet Ismertető

Kezdjük az alapoknál — Mi az az arbitrázs fogadás?

Az arbitrázs sportfogadás az online fogadás azon művészeti ágazata, amivel biztos győzelmet garantálhatsz magadnak. Ez azonban nem jön egyszerűen. Komoly munkát kell befektetnie az online sportfogadás karrierjébe annak, aki arbitrázs fogadásból akar meggazdagodni. A hatalmas befektetési szükségleteket nem is említve! Na de nézzük, mit jelent az arbitrage fogadás fogalma.

Az arbitrázs fogadás azt jelenti, hogy egyszerre több fogadóiroda kínálatából generálsz hasznot magadnak. Mégpedig biztos hasznot, mert előre kiszámolod matematikai képletekkel, hogy biztosan nyerni fogsz, ha az adott eseményre fogadsz. Ez az arbitrázs fogadás alapja: a biztos győzelem, matematikai alapokon számítva. Lehetséges, működik, nem átverés, és ezt a későbbiekben példákkal fogjuk alátámasztani!

Amikor két fogadóiroda ajánlatát összehasonlítod ugyanarra az eseményre. Hogyha nagy a szórás a szorzók között, akkor van igazán értelme arbitrázs fogadásban gondokodni. Mindkét eseményre fogadsz. Az egyik nyerni fog, a másik pedig veszteni, de olyan tétekkel játszol, hogy biztosan nyerni fogsz. Ezt jelenti tehát az arbitrázs fogadás egyszerűen fogalmazva.

Profitálj — Így használd ki az arbitrázs sportfogadás előnyeit

Az arbitrázs fogadás legfontosabb előnye a biztos győzelem. A tudat, hogy legyőzted a fogadóirodákat. Bármit csinálhatnak, és bármi történjék is, ha jól alkalmaztad az arbitrázs fogadás által nyújtott előnyöket, és lehetőségeket, akkor biztosan nyertél. A profit nem lesz hatalmas, viszont biztos – és a biztos profit természetesen azt is jelenti, hogy a bukást biztosan elkerülted.

Hogyha elég nagy téttel játszol, akkor még a nyeremény összegére sem lehet panasz. Arbitrázs fogadás esetén magabiztosan játszhatsz azonban a rendelkezésedre álló összeggel, hiszen a két tétből az egyik biztosan győzni fog – és ezáltal biztosan profitálni is fogsz, tehát a két tét összegénél nagyobb lesz az alap nyereményed! Folyamatosan érdemes tehát bújni a szorzókat, hogy rátalálhass esetlegesen egy remek arbitrázs fogadási lehetőségre.

profit az arbitrázs fogadással

Példákból könnyebb tanulni — Az arbitrage fogadás bemutatása

Hogyha gimiben, vagy egyetemen szeretted a matekot, akkor az arbitrázs fogadást is szeretni fogod. Ahhoz ugyanis, hogy megértsd, hogyan működik ez az online sportfogadási stratégia, ismét kamatoztatnod kell a közoktatás évei alatt magadra szedett fontos tudást. Nyugi, nem lesz szükség függvénytáblázatra, de a számológépet nem árt elővenni!

Az alap logika szerint arbitrázs fogadást csak kétesélyes eseményekre lehet használni. Ilyenek tipikusan az Alatt / Fölött piacok, a tenisz meccsek, de fociban kieséses párharcokban a továbbjutóra is így lehet fogadni. Ezen példánkban mondjuk nézzük meg, hogy milyen szorzókat lehet találni a soron következő mérkőzésre. Vegyük mondjuk azt, hogy a gólok száma 1,5 felett lesz.

Hasonlítsuk össze a fogadóirodák ajánlatait ugyanezen a piacon. Válasszuk ki azt a kettőt, ahol a legnagyobb oddsokat találjuk. Példának okáért, vegyünk három fogadóirodát. Náluk az alábbi szorzókat találjuk:

Első Fogadóiroda 1,5 gól alatt – 3.00 1,5 gól fölött – 1.40
Második Fogadóiroda 1,5 gól alatt – 3.75 1,5 gól fölött – 1.30
Harmadik fogadóiroda 1,5 gól alatt – 2.86 1,5 gól fölött – 1.38

Ebben az esetben az Első, és a Második Fogadóirodákat érdemes kiválasztani, hiszen az 1,5 gól alatti piacra a Második, az 1,5 gól felettre pedig az Első kínálja a legmagasabb szorzót. Ezt követően kell alkalmazni a képletet, ami így néz ki:

1 – [(1 / Odds 1) + (1 / Odds 2)]

Ezt alkalmazva tehát 1 – [(1 / 1.40) + (1 / 3.75)]. Ennek az eredménye 0.981, tehát a szám kisebb, mint 1. Ilyen számot kell keresnünk. Hogyha ebből a képletből ki tudunk hozni két olyan szorzót, aminek az eredménye kisebb lesz 1-nél, akkor emeljük magasba a kezünket és ünnepeljünk bajnokként, hiszen arbitrázs fogadást találtunk.

Na de mit is jelent ez a 0.981? Ezt vehetjük egy százalékos aránynak is. Szorozzuk be százzal, és vonjuk ki az eredményt százból. Az eredmény 1.90476. Ez az a százalék, ami profitot fog termelni ezzel az arbitrázs fogadással. Ha úgy vesszük, ez a két fogadásunk közös szorzója. A tétünk szorozva ezzel a számmal – az esemény végét követően ennyi pénz lesz a számlánkon.

Hogyha tehát 10 000 forintot teszünk fel az Első Fogadóiroda második eseményére, akkor 10 000 * 1.40 forint lehet a nyereményünk, azaz 14 000 forint. Hogyha a Második Fogadóiroda első eseményére teszünk 3 733 forintot (14 000 / 3.75), azzal szintén 14 000 forintot nyerhetünk. Az egyik esemény biztosan be fog következni. Mi összesen 13 733 forintot költöttünk, de 14 000 forintot nyertünk. A profitunk 267 forint, nyilván nagyobb számokkal érdemes ezt alkalmazni.

Az arbitrázs fogadáshoz tényleg fontos, hogy egyszerre több fogadóiroda ajánlatát monitorozd, hiszen az operátorok is tisztában vannak ezzel a fogadási stratégiával, és minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy senki ne tudja kihasználni a rendszerből fakadó hibákat. Érdemes kiszámolni a már ismert képlettel külön- külön a fogadóirodák ajánlatait, mindegyik 1.00 fölött lesz.

Ez pedig azt jelenti, hogy azzal, hogy fogadást biztosít erre az eseményre a fogadóiroda, biztosan győzni fog. Ebből a matematikai képletből adódik a már unalomig ismételt, mindenki által ismert szomorú, de mélységes igazságokat tartalmazó szólás: a ház mindig győz.

Nézzünk hát ismét a táblázatra és teszteljük le:

 • Első Fogadóiroda: (1 / 1.40) + (1 / 3.00) = 1.04761905. A ház biztos győzelme: 4,7619%
 • Második Fogadóiroda: (1 / 1.30) + (1 / 3.75) = 1.03589744. A ház biztos győzelme: 3,5897%
 • Harmadik Fogadóiroda: (1 / 1.38) + (1 / 2.86) = 1.07428803. A ház biztos győzelme: 7,4288%

PRO és KONTRA —  Az arbitrázs fogadás előnyei és hátrányai

Az arbitrázsfogadás előnyei

 • Biztos győzelem. Sportfogadásban nincs biztos győzelem, kivéve ha arbitrázs fogadást használsz. Sokkal kisebb a kockázat, illetve ha jól csinálod, akkor konkrétan nincs kockázat a fogadásodban. Márpedig a biztos győzelem a sportfogadásban alapvető kincs. A legnagyobb kincs.
 • A büszkeség érzése. Te is hallottad már azt a kifejezést, hogy a ház mindig nyer? Mindannyian hallottuk már. Unalomig ismétli boldog – boldogtalan. Belegondoltál már abba, micsoda dicsőség lehetne ellenszegülni ennek az alapszabálynak, és pusztán matematikai alapon legyőzni a fogadóirodákat?
 • Folyamatos, naprakész tudást ad. Aki az arbitrázs fogadás stratégiáját alkalmazza, az szükségszerűen a legnaprakészebb tudással rendelkezik az online sportfogadás berkeiben, hiszen folyamatosan bújja az online sportfogadás oldalakat, illetve azok oddsait és kínálatait. Márpedig aki naprakész, friss és pontos tudással rendelkezik, az ezt a tudást könnyen az előnyére fordíthatja – akár arra is, hogy legyőzze a fogadóirodákat.

az arbitrázsfogadás hátrányai

 • Nehéz megtalálni. Az arbitrázs fogadás bonyolult folyamat. Cseppet sem egyszerű, ráadásul a fogadóirodák is próbálják betiltatni. Ez persze az online fogadás térnyerésével egyre lehetetlenebb vállalkozás, de azért igyekeznek egymáshoz igazodni az oddsok tekintetében. Nagyon komoly kutatómunkát igényel az arbitrázs sportfogadás.
 • Alig profitálsz belőle. A kockázat ugyan kicsi, de mivel kicsi a kockázat, természetesen kicsi a nyeremény is. Hogyha arbitrázs fogadásból szeretnél meggazdagodni, ahhoz óriási induló tőkére van szükséged. Hogyha 1-2 százalékot hozol a fogadóirodán, már óriási üzletet csináltál. Ez pontosan olyan, mintha 1.01-es szorzón nyernél meg egy fogadást…
 • Időigényes. Sokan nem szeretünk hosszú munkaórákat áldozni az online sportfogadásra. Aki igazi profi, annál ez persze alapelvárás, de egyszerűen nem kifizetődő órák hosszat bújni a fogadóirodák ajánlatait, és kutatni azután az esemény után, amit esetleg kihasználhatunk egy 1-2 százalékos profitért. Akkor már inkább kockáztatunk picit nagyobbat, kisebb tét mellett, és még izgalom is marad.

Oddsok — Hogyan változnak a szorzók arbitrázs fogadás esetén?

Arbitrázs fogadáskor az oddsok változását tudod kihasznáni. Ebben rejlik az arbitrázs sportfogadás értelme és lényegi része. Arra kell azonban figyelni, hogy a legjobb lehetőséggel ellentétben az arbitrázs fogadás azt feltételezi, hogy legalább két online sportfogadás oldalon is van létező, regisztrált, aktív fiókod. Erre szükség lesz, és persze minél több fiókod van, annál jobban működik a rendszer, hiszen minél nagyobb a merítési lehetőség, annál jobb esélyeid vannak.

Hogyha csak egy fogadóirodán van regisztrált fiókod, és nem is szeretnél többet bajlódni más fiókokkal és befizetésekkel, akkor az arbitrázs fogadás sajnos nem neked való. Ehhez ugyanis tényleg idő és energia befektetésre lesz szükséged, hogyha valóban le akarod győzni a fogadóirodákat, és az ajánlataikat. Márpedig aki sportfogad, annak ez kell legyen a végső cél.

Különleges bónuszok — Arbitrázs fogadási ajánlatok, és promóciók

Külön arbitrázs fogadási bónuszokat egy fogadóirodánál sem fogsz találni, hiszen az arbitrázs fogadás pont a fogadóiroda érdekeivel megy szembe. Neked az az érdeked, hogy a legjobb oddsokon fogadj egy eseményre. Természetesen mindenféle fogadási ajánlatokat lehet gyűjteni a legjobb online sportfogadási oldalakon, ezek közé tartoznak a pénz visszafizetési garanciák, a rizikó mentes fogadások, az ingyenes fogadások, a befizetési bónuszok, stb. Külön arbitrázs bónusz nincs.különleges bónusz arbitrázs fogadásokkal

Alternatív megoldás — Egyéb fogadási lehetőségek arbitrage fogadás helyett

Az arbitrázs fogadás egy népszerű fogadási piac, ám tény, hogy nem mindenkinek való. Minden egyes sportfogadónak megvan a maga stílusa, és van akinek egyszerűen nem fekszik ez a fogadási fajta. Szerencsére ebben az esetben sem érdemes bánkódni. A legjobb dolog, amit tehetsz, az az, hogy bejelentkezel a fiókodba, és elkezdesz fogadni mindenféle piacon.

Minél többet tapasztalsz ki, annál jobban fogod látni a saját erősségeidet, és főleg a gyengeségeidet. Hogyha arbitrázs fogadásban pont gyenge vagy, hát akkor ne erőltesd. Fogadj más piacokon. Fedezd fel önmagad, és kamatoztasd a legjobb tudásod szerint a tehetségedet. Ez lesz a sikeres sportfogadás kulcsa, főleg hogyha online játszol.

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan tudok feltenni arbitrázs sportfogadást?

Gyakorlatilag ugyanúgy, ahogy bármi egyéb fogadást is. Regisztrálj, vagy jelentkezz be az online sportfogadás fiókodba. Választ ki a fogadásra kinézett sportot, majd pedig a mérkőzést. Keresd meg az arbitrázs fogadási piacot, kattints a szorzóra, és add meg a tétet, hogy mennyi pénzt szeretnél feltenni. Erősítsd meg a fogadásodat, majd pedig várj, és élvezd ki a nyereményedet!

Tudok többszörös kötésben arbitrázs fogadást használni?

Szerencsére tudsz, igen. Hogyha egyéb szabályokba nem ütközik, akkor a többszörös szelvényre is nyugodtan felteheted az arbitrázs fogadás eseményét. Arra figyelj, hogy egy meccs csak egyszer kerülhet fel egy többszörös kötésben lévő szelvényre, szóval ne kuszáld össze nagyon a szálakat.

Kérhetek kifizetést egy még el nem döntött fogadásra?

Igen. Persze nem minden oldalon, de mára egyre népszerűbbé válik ez a fogadási típus. Gyakran a mérkőzés alakulásától függően kérheted hogy a fogadóiroda inkább fizesse ki a nyereményedet, és akkor nincs miért tovább izgulni. Ilyenkor persze valamivel csökken a nyeremény, ám az biztosan a tiéd, bármi történjék is

Tudok mobilról arbitrázs fogadást kötni?

Igen. Ez a 21. században már nem kellene, és szerencsére nem is okoz gondot. Hogyha olyan sportfogadás oldalra vagy regisztrálva, aminek van külön appja is, azzal még egyszerűbb a dolog. Ha ez a lehetőség nem áll fenn mert nincs kész a fogadóiroda alkalmazása még, akkor sincs értelme búslakodni. Az oldalak többsége – partnereink mindegyike – mobilra optimalizálja az oldalát, így böngészőből is simán elérhető minden funkciójuk – köztük az arbitrázs fogadás is!

Minden arbitrázs fogadásomon nyerni fogok?

Természetesen nem, hiszen ez lehetetlen. Nincs olyan, akinek minden egyes fogadása nyerne. Aki ilyet állít, az szimplán hazudik. Még a legtökéletesebb sportfogadási stratégia mentén megtett fogadásoknak is borulnia kell egyszer-kétszer, hiszen a papírforma folyamatosan felborul. Az egyszerű válasz tehát az, hogy nem, nem fogsz minden fogadásodon nyerni. Viszont a megfelelő stratégiát kiválasztva így is remek profitra tudsz szert tenni.

Felelősségteljes szerencsejáték — Ne engedj a kísértésnek

Bármilyen tökéletes online sportfogadás oldalt sikerült is kiválasztani, és bármilyen magas oddson találtad meg a tuti sikert, egyet sose feledj: mindig a felelősségteljes szerencsejáték lebegjen a szemeid előtt. Az online szerencsejáték könnyen addikciót okozhat, ami szörnyű helyzetbe sodorhat emberi életeket. Tegyél érte, hogy még csak véletlenül se kerülhess ilyen helyzetbe.

A legtöbb szerencsejáték oldalon ma már nagyon komolyan veszik ezt. Rengeteg módon juthatsz segítséghez. Ne félj szólni az ügyfélszolgálatnak, hogyha úgy érzed, kezded elveszíteni az irányítást. Nincs miért szégyenkezni, a legfontosabb hogy kérj segítséget. Állíts be magadnak olyan korlátokat, amiket megengedhetsz magadnak, és ezeket tartsd is be. Olyan pénzzel játssz, ami nem hiányzik akkor sem, ha elveszik.sportfogadás

Összefoglaló — Az arbitrázs fogadás

Cikkünkben bemutattuk az alapoktól egészen részletekbe menően, hogy mi is az az arbitrázs fogadás. Elmagyaráztuk, hogy hogyan lehet arbitrázs fogadást kötni és mik a legjobb módszerek. Praktikus példákon keresztül a matematikai képlet alkalmazására is megtanítottuk olvasóinkat, továbbá hasznos tanácsokkal láttuk el a jövő játékos generációját.

Reméljük hát, hogy te is elolvastad, és hasznosnak tartottad az arbitrázs fogadásról szóló cikkünket. Ha bármi kérdés felmerült benned, hozzászólás vagy email formában várjuk kérdéseidet, és válaszolunk, amint csak lehetséges!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük