Szenegál – Hollandia 2022 FIFA World Cup – 2022.11.21.

world cup

Szenegál – Hollandia 2022 FIFA World Cup

A Szenegál vs Holland mérkőzés az „A” csoporton belül 2022. november 21-én 13:00-kor kerül megrendezésre, és hatalmas izgalmakat ígér, mivel ezzel az elsők között kezdik meg a nyitómérkőzést a 2022-es FIFA labdarúgó-világbajnokságon.

Amennyiben nagy VB rajongó vagy és szeretnéd még érdekesebbé tenni az idényt vagy csak szeretsz fogadni, olvass tovább. Cikkünkben összehasonlítjuk és részletezzük mind két csapat alap infóit, eddigi sikereit és esélyeit, a 4-5 hétig tartó küzdelemben, melyet 32 nemzet válogatottjai között rendeznek meg. Az összegzés végén segítünk eldönteni, hogy melyik csapatra érdemes fogadni és ezt melyik sportfogadási irodánál érdemes megtenni.


2022 FIFA World Cup – A kezdés

Szenegál csapata

Szenegál nemzeti csapata vagy becenevén Teranga Oroszlánjai a 2002-es labdarúgó világbajnokságon szereztek hírnevet maguknak a nyitómérkőzésen. Ahol 1-0-ra nyertek a Franciák ellen és kezdőkként egészen a negyeddöntőig jutottak. Törekvő pályájuk az elmúlt évtizedben visszaesett, a legtöbb meccsei vereséggel végződtek és 2007 után nemzetközi dobogós eredményeket sem értek el. Azonban úgy tűnik, hogy a 2018-as világkupára sikerült némileg kialakítani a csapat összhangot, bár itt is csak a csoport körig jutottak el. Az idei évben a Szenegáli csapat Egyiptommal küzdött meg az Afrika-kupán. Ahol 11-esekkel nyerte meg története első kontinens kupáját, aminek nem kisebb tétje a világbajnokságra való kijutás volt.

Összegségében, nem a legesélyesebb csapatok körében mozog, így ha nagyobb nyerési esélyt szeretnél nem biztos, hogy ez a csapat lesz a favoritod. Persze bátraké a szerencse a fogadóirodákban a kisebb esélyes csapatra nagyobb szorzóval fogadhatsz.

szenegal


Hollandok a narancssárgák

A Holland focisták már a 20. század eleje óta a holland királyi család színeit öltik magukra a honos pályán. A narancssárgát, innen a híres becézésük is Oranje. A világ elit csapatait a 70-es években érte utol, ahol többször a második helyre álltak a világbajnokságokon. Pályafutásuk során, voltak nehezebb időszakaik is, de a csapat nagy szeretetnek örvend a közönség köreiben. Európa bajnokságon 8-szor vettek részt, ahol 1988-ban aranyérmesek lettek, a labdarúgó világbajnokságon 10-szer voltak jelen és ebből háromszor is ezüstéremmel távoztak. 2011. augusztusban ők vezették a FIFA-világranglistát, úgy hogy soha nem voltak a tusa bajnokai. Az elmúlt években a meccseik többsége győzelemmel végződött, de akadtak köztük döntetlenek és kisebb számban vereségek.
Ezen a mérkőzésen a fent leírtak tükrében jó eséllyel a Holland válogatott az erősebb fél, ha fogadásra szánod magad, akkor érdemesebb ezt a csapatot meg tenned.

holland


Sportfogadási ajánlatunk

A FIFA World Cup az egyik legnagyobb izgalmakat ígérő sportesemény mind a nézők és fogadók számára egyaránt. Tehát ha fogadni szeretnél a Szenegál – Holland mérkőzésre és a biztosabb nyerséi lehetőség érdekel. Tedd meg a Holland válogatottat, mert a Megapari fogadóiroda 1.77-es szorzót biztosít amennyiben a teljes mérkőzésre rögzíted a fogadásaidat.

Így hát, ha még új vagy a sportfogadás világában és egy olyan sportfogadási ajánlatot keresel amely biztosabb alapokra helyezi a sportfogadáshoz köthető ajánlataidat ezt a mérkőzést nem szabad kihagynod. A Megapari ráadásul nagyszerű szorzókkal és lehetőségekkel vár. Így ha egyéb más sportfogadási ajánlat érdekel, biztos hogy nem maradsz hátrányban semmilyen irányból. Ha pedig túl sokáig kellene várnod az élő fogadások eredményeire, bármikor beülhetsz pár körre az online kaszinók élő vagy normál játékaira egyaránt. Ahol kiélvezheted a kedvenc játékaidat addig, amíg a fogadásaid eredményei meg nem születnek.

Megapari Bónuszfeltételek 88/100
  • Átlátható, Könnyen kezelhető felület
  • Sok fizetési lehetőség
  • Abszolút megbízható
35T HUF Üdvözlő bónusz Látogatás Megapari