Skócia vs Ukrajna – Fogadások magas szorzók mellett – FIFA World Cup Qualification – 2022.06.01.

shutterstock 2028325835

Skócia vs Ukrajna – FIFA World Cup

A FIFA Világbajnokság minősítő mérkőzései között igazi gyöngyszemeket találhatunk szorzók tekintetében. Ilyen meccs például a Skócia vs Ukrajna összecsapás is, amely sportfogadási irodáról sportfogadási irodára mindenhol magas szorzókat biztosít.

A meccs egyébként 2022. -ben június 01.-én kerül megtartásra, 21:45-ös kezdéssel.

Cikkünkben megvitatunk minden fontosat a két csapatról. Beszélünk az eredményeikről és az előző mérkőzések által produkált tevékenységükről, de az esélyekről is. Ha velünk maradsz, megtudhatod, hogy melyik sportfogadási iroda biztosítja a legmagasabb szorzókat erre a mérkőzésre. Illetve azt is, hogy pontosan mit is takarnak azok a magas szorzók.

Ha már te is tűkön ülsz, a novemberi világbajnokság miatt, ezt a sportfogadási ajánlatot imádni fogod. Nemcsak magas szorzókat, de egy kis kóstolót is kaphatsz abból, hogy mi vár rád a a döntő alatti hajrában.


Skócia

A skót első osztály csapatainak bajnoksága 1872-ben került megalapításra, így nem meglepő – de ők a világ legidősebb nemzeti csapata a foci világában. Megalapításuk óta egyébként nyolc alkalommal nyertek világbajnokságon. Két alkalommal pedig az Európa Bajnokságon is részt vehettek.

Ha pedig az elmúlt időszak mérkőzéseit vizsgáljuk, szembetűnő, hogy a skót legjobb csapatok az idei szezonban többször játszanak döntetlent a megszokottnál. Ez viszont természetesen a sikereket sem vonja meg tőlük. Az elmúlt hat mérkőzésükből egy alkalommal sem kaptak ki, viszont több győzelem inkább volt szoros összecsapás árán megszerzett mérkőzés, mint sima ügy.

Valószínűleg nem fogsz meglepődni hogy ezt tudatjuk a leírtak után veled, de a skót csapatnak sokkal nagyobb esélyt ad minden sportfogadási iroda. Ha tehát szeretnél sportfogadást kötni a fenti mérkőzésre érdemes a skót csapatra megtenned azokat. Bár, érdemes megjegyezni, hogy valószínűleg szoros mérkőzésnek nézünk elébe.

shutterstock 1086374990


Ukrajna

Az első osztály csapatainak bajnoksága alapítás szempontjából 1992-re tehető, 2006-ban pedig már az első világbajnoki szereplésüket is magukénak tudhatták. Ekkor a negyeddöntőig sikerült eljutniuk. 2016-ban pótselejtezőn kijutottak az EB -re amit korábban legalább öt alkalommal vesztettek el az évek alatt.

Az előző mérkőzések eredményeit vizsgálva az ukrán legjobb csapatok szempontjából is szembetűnő a tény, hogy nem igazán találunk vereséggel zárt mérkőzést. Az elmúlt hat mérkőzésüket vizsgálva így vereséget nem, döntetlent is csak egy – két alkalommal láthatunk. Látszik tehát, hogy ebben a szezonban is erősnek bizonyulnak, és tartják azt a szintet amit az elmúlt években megszokhattunk tőlük.

Ha viszont a két csapatot szeretnénk összemérni azt kell mondanunk hogy valószínűleg kevesebb eséllyel indulhat az ukrán csapat, ha a skót csapattal állnak szemben. Így, bár magas szorzókat kaphatsz ha a csapatra fogadsz, nagyobb esélyed lehet, ha az ellenfél csapatára teszed meg a téteket.

shutterstock 1985924864


Skócia vs Ukrajna

Ha pedig a két csapat egymás ellen lejátszott meccseire lennél kíváncsi érdekes eredményeket láthatsz. Bár azt mondhatjuk, hogy a skót csapat erősebb, és jobb csapatjátékot is produkált, mégsem maradt le túlságosan az ukrán csapat. A győzelmek aránya így egyenlőnek mondható. Főként attól függ az egymás ellen lejátszott meccsek kimenetele, hogy melyik csapat van éppen jobb formában, és ki mellé áll inkább a szerencse.


Sportfogadási ajánlatunk

Amennyiben szeretnél fogadásokat kötni a fenti mérkőzésre, a Megapari sportfogadási irodánál érdemes megtenned. Ebben az esetben 2.44-es szorzót kaphatsz ha az esélyesebb Skócia csapatára fogadsz a teljes meccs erejére.

Természetesen fogadhatsz élőben is, viszont számolnod kell azzal, hogy a szorzókat az élő fogadások keretében azonnal frissítik, épp ezért ha szeretnéd bebiztosítanak a 2.44-es szorzódat érdemes mielőbb rögzítened azt.

Megapari Bónuszfeltételek 88/100
  • Átlátható, Könnyen kezelhető felület
  • Sok fizetési lehetőség
  • Abszolút megbízható
35T HUF Üdvözlő bónusz Látogatás Megapari