Svájc vs Kamerun – FIFA Labdarúgó Világbajnokság – 2022.11.24.

world cup 2

Svájc vs Kamerun

A nagy összecsapásra 2022. november 24-én kerül sor, 13:00-tól kezdődően.

Amennyiben már nagyon várod, vagy éppen kíváncsi vagy a novemberi mérkőzésre, úgy tarts velünk, hogy segíthessünk a fogadásod előtt tájékozódni. Ismerd meg részletesebben a két csapatot és eredményeiket, valamint rövid történetüket. A végén pedig jöhet a várva várt fogadás is.

A Világbajnokság óriási izgalmakat ígér, és ha még sportfogadó nem is vagy, viszont szereted követni a nagyobb eseményeket a foci világában, érdemes lehet fontolóra venned az alábbi mérkőzést, és akár fogadásokat is eszközölnöd rá, nagyszerű izgalmai és szorzói miatt egyaránt.

Maradj velünk, és tudj meg minden fontosat!


A svájci csapat

Kezdjük a svájci labdarúgó – válogatottal. Háromszor is sikerült eljutniuk a negyeddöntőig a bajnokságon. Ezüstérmet is sikerült szerezniük az 1924-es olimpia alkalmával. Az 1938-as bajnokságon Németország ellen 1-1 végeredménnyel záró döntetlen meccset játszottak, majd a megismételt összecsapásban 4-2-re sikerült győzniük. 1954-ben a bajnokságnak Svájc nyújtott otthont. 1970-ben és 1980-ban egyetlen világbajnokságra sem sikerült kijutniuk.

De most térjünk át az izgalmasabb évekre. 2004-ben volt az első év, amikor az Európa – bajnokságra is kijutott Svájc, hiszen megnyerte a selejtezős csoportját. De sajnos a csoportkör után ki is estek, mivel a horvátok, Anglia és Franciaország ellen sem történt győzelem. A 2008-as Európa-bajnokságnak együtt nyújtott otthont Ausztria és Svájc. A svájciak is kezdhették a nyitómérkőzést, de kikaptak Csehország ellen 1-0-ra. Nem sokkal később úgy tűnt, hogy nincs esélyük a továbbjutásra, de akkor becsületből még sikerült megverniük Portugáliát.

A 2014-ben megrendezett világbajnokság selejtezőjében Izlanddal, Norvégiával, Szlovéniával, Albániával és Ciprussal voltak egy csoportban. Itt 7 győzelemmel, valamint három döntetlen mérkőzéssel megnyerték a csoportot és ki is jutottak a világbajnokságra.

Ezen kívül pedig második helyen végeztek 2016-ban a bajnokság selejtezőiben. Méghozzá az E csoportban, és így ki is jutottak a bajnokságra. Igaz, hogy a sorozatot nem igazán kezdték jól, mert Angliával szemben hazai pályán 2–0 lett a végeredmény. Illetve Szlovéniával szemben pedig idegenben 1–0 lett a mérkőzés eredménye Szlovénia javára, de az utána lévő 8 selejtezőjükből 7-et megnyertek. Szóval szép kört futottak, de azért nem mindig szerepelnek túl jól a játékosok.

A két csapat közül viszont azt mondhatjuk, hogy a svájci csapat sokkal nagyobb eséllyel indul a fenti mérkőzésen, amit a sportfogadási irodák is hamar számításba vetted. Ami viszont jó, hogy bár alapesetben szinte biztos a svájci csapat győzelme, mégis nagyszerű szorzókat kaphatunk hozzá.

Switzerland


A szelíd oroszlánok csapata

Térjünk át a szelíd oroszlánokra, ismertebb nevükön a kameruni labdarugó – válogatottra. Kamerun focistái egy szép kis olimpiai aranyat zsebeltek be a 2000-es nyári mérkőzésen. Az legelső hivatalos mérkőzésük 1960-ban történt egyébként. Itt 9-2 eredménnyel nyertek is Szomália ellen. Elsőként 1982-ben törtek be a világbajnokságra, amikor is 16-ról, 24-re növelték meg a bajnoki részvevői létszámukat.

1990-ben egy meglepő fordulat történt, amikor legyőzték Nigéria és Tunézia játékosait is. Ezáltal pedig jogot szereztek a selejtezős körben. 2002-ben első helyen végeztek a csoportban és így kijutottak Korea és Japán közös megrendezésű világbajnokságára.

Cameroon


Sportfogadási ajánlatunk

Tekintsd meg és tedd meg a legkedvezőbb fogadást a mérkőzésre. Hogyha a kisebb szorzóval rendelkező svájci csapatra tennéd le a voksod, akkor 1.835-ös szorzót kaphatsz a teljes ütközet erejére. Ebben az esetben az esélyesebb csapatra fogadhatsz. Ha pedig erre a 22Bet sportfogadási irodát választod egyéb más nagyszerű sportfogadási ajánlatot is bezsebelhetsz. Érdemes elgondolkodnod rajta és megtenni a fogadást mielőbb.

22bet Bónuszfeltételek 99/100
  • Statisztikák, élő sportesemények, és szinte minden sportág
  • Forintban és magyar nyelven is fogadhatsz
  • Ázsiai hendikeppel
35T HUF Üdvözlő bónusz Látogatás 22bet