Labdarúgás: Spain La Liga – Real Madrid vs Barcelona – Tippek és szorzók – 2022.10.16.

shutterstock 174624104

Spain La Liga – Real Madrid vs Barcelona

A Spain La Liga egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő mérkőzése a Real Madrid vs Barcelona lesz a közeljövőben. Így, ha nem szeretnél kimaradni az óriási izgalmakból jól teszed ha velünk maradsz. Megbeszélünk minden fontosat ugyanis, amit tudnod érdemes a két csapatról. Hoztunk pár új hírt is rólunk, így, ha új vagy mindenképpen érdemes tovább olvasnod. Végül pedig, adunk pár tippet is, hogy amennyiben fogadni szeretnél, merre érdemes elindulnod.

A mérkőzés október 16.-én 16:15-től kerül megtartásra.


A Real Madrid korábbi játékosai nem akarják Mbappét: Inkább Haaland lehetne szerintük a befutó

A hír, miszerint Kylian Mbappé el akarja hagyni a Paris Saint-Germaint, számos visszhangot váltott ki szerte a foci világában. A nyáron történtek után viszont, a francia válogatott játékosnak nehéz lesz meggyőznie a Real Madrid szurkolóit arról, hogy megérdemli a helyét a csapatban.

A Real Madrid korábbi játékosai, Guti és Víctor Sanchez del Amo egyértelművé tették, hogy nem szeretnék Mbappét a Real Madrid mezében látni. A Real Madridnak így úgy tűnik, nincs szüksége Mbappéra. Arra tehát, hogy végül a Real Madrid színeiben látjuk majd kevés esély van a későbbiekben.

A rajongók és a játékosok ebben pedig mind egyet is értenek. A felmerülő pletykák ellenére tehát biztosak lehetünk abban, hogy a francia játékos nem a Real Madrid irányába folytatja majd az útját, bár elmondása szerint neki megfordult a fejében.

shutterstock 2061633545


A Barcelona figyeli a 27 éves Serie A-s védőt

A Barcelona 2023 nyarára vonatkozó átigazolási stratégiája többé-kevésbé nyitott könyv. Mint azt a sportigazgatójuk, Mateu Alemany idézte, a csapat azokat igyekszik majd megszerezni, akiknek jövőre lejár a szerződése, és ez még érdekesebbé teszi az Inter látogatását a Spotify Camp Nouba.

A katalán vezetőség várhatóan egy bizonyos Milan Skriniart is szemmel tart majd. A 2023 nyári átigazolása miatt figyeli a Barcelona a 27 éves Serie A-s védőt. Kezdjük azzal, hogy a jelenlegi szerződése a szezon végén lejár, és bár a Serie A óriásai már felajánlottak neki egy új szerződést, várhatóan más lehetőségeket is megvizsgál.

Ezzel kapcsolatban Skriniar, aki 2017-ben csatlakozott az Interhez, egy hosszabbítási ajánlatot tart az asztalon az Intertől. Amely a hírek szerint 6 millió euró körül mozog szezononként. A játékos azonban szeretne valami újat kipróbálni. Vagyis rendkívül nagy a valószínűsége annak, hogy jövőre távozik.

A Barcelona egyelőre nem indított hivatalos megkeresést, de meg kell jegyezni, hogy januárig a játékos bármelyik Olaszországon kívüli csapattal aláírhatja előszerződését, így jó eséllyel addigra elég nagy port kavarnak majd a hírek.

Érdekes módon MD azt állítja, hogy Skriniar Barcelonával való kapcsolata új keletű. A 27 éves játékost az Interhez való költözése óta folyamatosan összefüggésbe hozták a Barcelonába való átigazolással, de az Inter magas gazdasági igényei miatt a Barcelona elzárkózott ettől az ajtótól.

Ráadásul a Ligue 1 bajnoka, a Paris Saint-Germain idén nyáron megpróbálta megszerezni a szolgálatait, így egy állítólagos 50 millió eurós ajánlatot tettek érte, de az Inter kitartott a játékos 80 millió eurós értékbecslése mellett, így a PSG végül kénytelen volt elállni tőle.

Januárra viszont minden megváltozik, és ha az Inter nem tudja lekötni őt új szerződéssel, a Barcelona lecsaphat rá.

shutterstock 1512923117


Sportfogadási ajánlatunk

Fogadj a mérkőzésre a 22Bet bukmékernél ha óriási szorzókra vágysz. Ha például arra fogadsz, hogy mind a félidőben és a teljes játékidő alatt a Real Madrid vezet és győzedelmeskedik majd 3.8-as szorzót kaphatsz cserébe.

22bet Bónuszfeltételek 99/100
  • Statisztikák, élő sportesemények, és szinte minden sportág
  • forintban és magyar nyelven is fogadhatsz
  • ázsiai hendikeppel
35T HUF Üdvözlő bónusz Látogatás 22bet