Labdarúgás: Liverpool vs Man City – Angol Premier Liga – Tippek és szorzók – 2022.10.16.

shutterstock 1209716695 1

Liverpool vs Man City – Angol Premier Liga

A Liverpool vs Man City mérkőzésre az Angol Premier Liga részeként kerül sor. A mérkőzés október 16.-án kerül megrendezésre 17:30-tól. Maradj velünk, mert ha így teszel megtudhatod hol érdemes fogadnod a mérkőzésre. De azt is, hogy milyen szorzókat kaphatsz cserébe. Hoztunk pár új hírt a két csapatra vonatkozóan is, így ha új játékos vagy, mindenképpen érdemes az új információk miatt velünk maradnod.


A Liverpool alig várja, hogy végre leigazolja a 42 millió fontos sztárt

A Liverpool a nyári átigazolási időszakban nem tudta megfelelően fejleszteni a középpályáját, és ez az egyik fő oka annak, hogy az idei szezonban eddig gyengélkedett. A Correio da Manha szerint a Vörösök ajánlatot készítettek elő a Selecao sztárjának szolgálataira, aki szerette volna a Bajnokok Ligájában játszani, de a határidő lejártával elcsábították a sérülésekre hajlamos Arthurt. Ha a médiában megjelent legfrissebb híreket vesszük alapul, akkor a Liverpool nagyon szeretne végre szerződést kötni vele.

Nunes abban reménykedett, hogy a Merseysiderek lépni fognak érte, de végül a Molineux csapatához került egy 42 millió fontot érő üzletben. A neves hírforrás megemlítette, hogy az anfieldi klub továbbra is élénken érdeklődik a 24 éves sztár elcsábítása iránt.

A hírek szerint Pep Guardiola nagy tisztelője a Sporting CP korábbi sztárjának, ezért még a Manchester City is szeretné szerződtetni a szolgálatait. Nunes közvetlenül 9 gólban működött közre az Oroszlánoknál az elmúlt idényben. A 9-szeres válogatott játékos eddig mindössze egyetlen asszisztot adott 6 Premier League-meccsen a Wolvesnak.

A West Midlands-i klub jelenleg a kieső zónában van, és a hétvégi, West Ham United elleni vereséget követően menesztették Bruno Lage menedzsert.

shutterstock 1422698015


Kevin De Bruyne arra számít, hogy Phil Foden új szerepet kap a Man Citynél

Kevin De Bruyne arra számít, hogy Phil Foden a Manchester Citynél a szélső támadó potenciálja ellenére központi középpályássá válik.

Foden először a City akadémiáján középen játszva tűnt fel Pep Guardiolának, de az első csapatban szinte kizárólag szélsőként szerepelt. Bár ez túlnyomórészt azért volt így, mert a Kékeknek nem volt 9-es számú játékosa, és Foden az egyik legjobb kapusérzékkel rendelkezik, mégis ebben a szerepkörben maradt, mióta Erling Haaland nyáron megérkezett a klubhoz.

A manchesteri derbin három gólt lőni nem túl gyenge teljesítmény a szélsőtől. Ez pedig jól mutatja, milyen tehetséggel rendelkezik. Guardiola korábban már beszélt arról, hogy Foden-nek még időre van szüksége ahhoz, hogy megtanulja a központi középpályán megkövetelt türelmet. De, mivel De Bruyne, Ilkay Gundogan és Bernardo Silva vannak ezeken a posztokon, három olyan mester van, akinek meg kell próbálnia megfelelni. Guardiola azonban arra számít, hogy Foden egy idő után mozgásba lendül. Ráadásul a 22 éves játékos a liga legjobb középpályásának, De Bruyne-nak a jóváhagyását is élvezi.

shutterstock 772586539


Sportfogadási ajánlatunk

Ha érdekel a mérkőzés, érdemes a Betonic sportfogadási irodát választanod a fogadásra, mert így nagyszerű szorzókat kaphatsz cserébe. Ha például arra tennéd a voksod, hogy a Man City nyer, szinte biztos lehet a győzelmed. Ebben az esetben a teljes meccsre nézve 2.14-es szorzót kaphatsz. Fogadhatsz viszont akár arra is, hogy az utolsó gól a Man City csapatához köthető majd, mert így is 1.72-es szorzót kaphatsz. De ha az első gólra tippelnéd meg a Man Cityt, akkor is 1.71-es szorzó vár.

Betonic Bónuszfeltételek 95.4/100
  • Üdvözlő bónusz új felhasználóknak
  • Virtuális sport kínálat széles választékban
  • Erős labdarúgás kínálat a hét bármely napján
40T HUF Üdvözlő bónusz Látogatás Betonic