Örményország vs Írország – Magas szorzók egy izgalmas mérkőzés mellé – UEFA Nemzetek Ligája – 2022.06.04.

shutterstock 1173580072

Örményország vs Írország

A mérkőzésre az UEFA Nemzetek Ligája részeként 2022. június 4.-én szombaton, 15:00-tól kerül sor. Amennyiben érdekelnek a magas szorzók, és nem szeretnél lemaradni a legjobb mérkőzésekről sem, jó helyen jársz!

Cikkünkben átbeszélünk minden fontosat a két csapatról. Illetve azok eredményeiről és teljesítményéről az elmúlt időszakra vonatkozóan. Illetve számításba vesszük azt is, hogy milyen eredményekre számíthatunk a 4.-én megtartott mérkőzésen. Ha tehát nem szeretnél lemaradni, és szeretnéd tudni hogy melyik sportfogadási iroda ajánlja a legmagasabb szorzókat olvass tovább és átvezetünk a sportfogadás nehézségein.

Kezdőknek pedig szinte kötelező, tekintve hogy egy népszerű mérkőzés magas szorzóit zsebelheted be ha minket olvasol és az alábbi meccsre fogadsz.


Örményország és a foci legjobbjai – régen és most

Az örmény első osztály megalapítása 1992-re tehető. Bár alapításuk a megszokottól eltérően nem több száz éve volt, mégis azt mondhatjuk hogy erőteljes játékot láthatunk az örmény csapattól, ha az elmúlt évek eredményeit vizsgáljuk. Bár, az elmúlt időszakban változó eredményeket produkált a csapat. Norvégia például kilenc gólos győzelemmel zárt, a nulla gólt szerzett örmény csapat ellen, de több alkalommal is nem várt vereséggel zárul a mérkőzés az örmény csapatnak mindezek mellett is.

Győzelmet mindezek mellett alig láthatunk, ha pedig a döntetlenek számát vizsgáljuk akkor azt mondhatjuk hogy a megszokottnál több, de mégsem túl gyakori számban végeznek valódi eredmény nélkül az örmény csapatok.

Az alábbi mérkőzésen valószínűleg hasonlóképpen nem fognak jól teljesíteni, épp ezért bár magas szorzókat kaphatsz hozzá, nem érdemes fogadásokat kötnöd rájuk.

Armenia


Írország első osztályú focicsapatai

Az első osztályú focicsapatok bajnokságának megalapítása 1921-re tehető. A csapatok száma összesen 12. Érdekesség, hogy az első osztály hivatalosan jó 60 évvel később alakult. Ez viszont főként annak köszönhető, hogy ekkora született meg a második osztály. Ami voltaképpen azt is jelenti, hogy ekkoriban váltak ketté a csapatok, és vették fel a megszokott besorolási módot amit a világban jól ismerünk.

Az eredményeik arról beszélnek, hogy profikkal van dolgunk. Az elmúlt időszakot vizsgálva legalábbis biztosan. A győztes mérkőzések száma messzemenően magasnak mondható. Mindeközben pedig a döntetlenek még mindig többször fordulnak elő, mint vereségek a csapat életében.

Épp ezért, ha sport fogadni szeretnél, érdemes ezen a mérkőzésen az ír csapatra rögzíteni a fogadásaidat.

Ireland


Bukméker ajánlatunk

Valószínűleg nem tévednék, ha azt mondanám hogy a legmagasabb szorzókat keresed a piacon. Amennyiben a fenti mérkőzés érdekel, és szeretnél magas szorzók mellett fogadásokat kötni, érdemes a Betonic sportfogadási irodát választanod. Amennyiben így teszel, a magyar piacon elérhető legmagasabb szorzókat zsebelheted be, amely több mint 2-es oddsokban is megmutatkozhat. Persze, csak akkor ha időben rögzíted a fogadásaidat. Az előre rögzített fogadások keretében így azt mondhatjuk, hogy nagyszerű szorzókat biztosít ez a mérkőzés, de érdemes mielőbb megtenned a téteket, mert hamar korrigálni fogják miután a meccs a várva várt szombati napon elkezdődik.


Sportfogadási ajánlatunk

Az alábbi mérkőzésen tehát a Betonic sportfogadási irodát érdemes használnod. Ebben az esetben, ha az esélyesebb – ír csapatra fogadsz 2.20-as szorzó mellett foghatsz bele a sportfogadásokba. Ez természetesen a teljes meccs fogadásokra, azaz a győztes csapatra való tétekre vonatkozik, de sok más nagyszerű ajánlatot is találhatsz ha ez a meccs érdekel és a Betonic felületét használod. Csak kattints az alábbi linkre, regisztrálj, és máris elindulhatsz a sportfogadás egy biztonságos és kiemelkedő útján.

Betonic Bónuszfeltételek 94/100
  • Üdvözlő bónusz új felhasználóknak
  • Virtuális sport kínálat széles választékban
  • Erős labdarúgás kínálat a hét bármely napján
40T HUF Üdvözlő bónusz Látogatás Betonic