Rabona online sportfogadás bónusz — Szerezz akár 150 000 forint bónuszt minden héten

Neked is eleged van már abból, hogy szinte  minden online sportfogadás bónusz csak az új játékosokat célozza? Hogy a lojalitás mintha már nem is lenne érték a mai világban? Azok, akik már regisztráltak a Rabona oldalán, nem is tudják, mire gondolsz ilyenkor. Nekik ugyanis heti szinten járnak igazán kivételes fogadási ajánlatok. Hogyha te is szeretnél egy olyan online fogadóiroda tagja lenni, ahol megbecsülik a hűségedet, és az ott töltött időt, akkor a Rabonát javasolni.

Ha még nem tetted volna, kattints ide, és regisztrálj most, így megkaphatod az első befizetési bónuszt is, majd azt követően minden egyes héten kaphatsz bónuszokat a befizetés követően. Ne maradj le, kezdj játszani még ma!


Lépésről lépésre — Így szerezd meg a heti szinten ismétlődő Rabona bónuszodat

Hogyha te is szeretnéd megkapni a neked járó bónuszokat, akkor kattints ide, és lépj be a Rabona online sportfogadás fiókodba. Hogyha még nincs fiókod, akkor – szintén az előző linkre kattintva – hozz létre egy újat. Töltsd fel a számládat. Ahhoz, hogy ebben az ajánlatban részesülni tudj, minimum 6 000 forintot utalj a számládra. Minden héten megismétlődik az ajánlat: az adott heti első befizetésedet fogja figyelembe venni az oldal. Így akár heti szinten szerezhetsz 150 000 forint bónuszt.

Rabona Rabona Ismertető 89/100
  • Cashout / Cashback funkció
  • Speciális promóciók & bónuszok
  • Népszerű kriptovaluták használata

A bónusz szerződési feltételei

Új és létező felhasználók számára egyaránt elérhető. Csak 18 éven felüliek részére. Minimum befizetés: 6 000 forint. A bónusz maximum összege: 150 000 forint. A bónusz az adott héten első befizetésed 50 százaléka. Max bónusz országonként eltérő. Forgatási követelmény: 8×. Minimum szorzó: 1.50 (1/2). Egyéni fogadás esetén a minimum szorzó 2.00 (1/1). Bizonyos piacok nem számítanak. A bónusz 30 napig érvényes. A Rabona általános szerződési feltételei érvényesek.


Online sportfogadás bónusz a Rabona oldalán — Befizetési bónusz minden héten

Reméljük, már réges rég ide kattintottál, és regisztráltál a Rabona oldalán. Ez az alapja az online sportfogadás bónusznak. Ezt követően be kell fizetni minimum 6 000 forintot. Hogyha az is megvan, akkor ideje elkezdeni fogadni! A bónuszt csak akkor fogod tudni felhasználni, hogyha legalább egyszer megforgattad már az általad befizetett összeget.

Tehát, hogyha hatezer forinttal töltötted fel a számládat, akkor minimum hatezer forint értékben kell fogadnod. Ez egyes kötésben legalább kettes szorzón, minimum hármas kötésben pedig legalább 1.50-es szorzón fog érvényesülni. Ezt követően aktiválódik, és használhatóvá válik a bónuszod. Figyelem: Az ebből származó nyereményedet nem veheted ki 24 órán belül.

Csak akkor kérheted a kifizetést, hogyha teljesítetted a nyolcszoros forgatási követelményt, különben elveszíted a bónuszodat. Az ilyen részletekre érdemes odafigyelni! Azt is vedd figyelembe, hogy van időd teljesíteni a forgatási követelményeket, 29 nap áll a rendelkezésedre,a 30. napot követően ugyanis elveszik a bónuszod.


Új játékos vagy? Duplázd meg első befizetésed 35 000 forint értékben!

Hogyha még nem regisztráltál az oldalon, vagy legalábbis nem történt meg az első befizetésed, akkor érdemes kihasználni az első befizetés online sportfogadás bónuszt is. Ez az ajánlat ugyanis nem csak 50 százalékot ad ajándékba, hanem megduplázza az első befizetésedet! Ez azonban csak új játékosok számára elérhető.

Töltsd fel 35 000 forintot a számládra és kezdj játszani 70 000 forinttal. Bajnokok Ligája, Európa-bajnokság, Világbajnokság… A legnagyobb tornák még csak most jönnek, neked sem fog ártani egy kis extra pénz, hogy még többet fogadhass!

A Rabona új játékos bónuszának szerződési feltételei

Csak 18 éven felüliek részére. Korábban már regisztrált tagok számára nem elérhető. A részvételhez szükséges minimum befizetés összege 6 000 forint. Skrillen és Netelleren keresztül történő befizetésre nem érvényes. Magyarországi lakóhely szükséges. A bónusz összege az első befizetés 100 százaléka. A bónusz maximális összege 35 000 forint. A forgatási követelmény egyszeres, ezt teljesítve kerül jóváírásra a bónusz. Minimum szorzó: 1.50. A bónusz forgatási követelménye hatszoros, a minimum szorzó 1.50 (1/2). Egyéni fogadás esetében 2.00 (1/1). A bónusz 30 napig érvényes. A Rabona általános szerződési feltételei érvényesek.

89/100 Ismertető
35T HUF
100% az 1. betétnél
Látogatás Rabona
  • Cashout / Cashback funkció
  • Speciális promóciók & bónuszok
  • Népszerű kriptovaluták használata
95 Payout Ratio
35T HUF 100% az 1. betétnél
Látogatás Rabona
  • Cashout / Cashback funkció
  • Speciális promóciók & bónuszok
  • Népszerű kriptovaluták használata
Rabona Ismertető

Vélemény, hozzászólás?