Ökölvívás: UFC Fight Night – Randi Costa vs Guido Cannetti tippek és szorzók – 2022.10.02.

shutterstock 1856056429

Magas szorzók az UFC Fight Night mérkőzésein Randi Costa vs Guido Cannetti párbaján.

2022. október 2-án 02:00-kor veszi kezdetét Randy Costa vs Guido Cannetti egymás elleni harca az amerikai Las Vegas városában az UFC Apex központban. Ahogy véget ér a nyár úgy veszik kezdetét a jobbnál jobb mérkőzések, melyek nem csak a sport rajongóknak kedveznek, hanem a fogadni vágyóknak is.

Ez a mérkőzés minden szempontból meglepetéseket tartogat! Tarts velünk, mert rövid összefoglalónkban ismertetjük az ellenfelek eredményeit, alap információit és egymással szembeni esélyeit. A végén azt is eláruljuk, hogy melyik sportfogadó irodánál érdemes meg tenni a tétet, kire érdemes letenni a voksot és mekkora szorzót adnak rá.

Első körben nézzük meg, mit kell tudnod a két félről.


Randy Costa – A Zohan

Az amerikai származású 28 éves professzionális harcművész 175cm magas és 61kg. Jelenleg az Ultimate Fighting Championship Bantamweight osztályában harcol. Már nagyon fiatalon 12 évesen elkezdte a harcművészetek világát, először bokszolni tanult majd a későbbiekben áttért a kickboxra. A középiskolában már birkózott és elsajátította a Jiu-Jitsu harci elemeit is. Ezzel is felkészülve az MMA karrierre.

2018-ban debütált, mint profi és a Cage Titan csapatánál 4-0-s mérleget állított fel. 2019. április 13-án kezdett az UFC-ben, ahol Brandon Davis ellen küzdött meg életében először. Sajnos ezt a mérkőzést elvesztette. Viszont, még ebben az évben újra ringbe lépett Boston Salamon ellen ahol viszont TKO-val megnyerte a mérkőzést.

2020-ban mérkőzést vívott Journey Newsonnal akit az első menetben kiütött és ezzel meg is szerezte UFC Fight Night első díját. 2021-ben két mérkőzést is lebonyolított az egyiket Adrian Yanezzel vívta meg, amikor sajnos a második menetben kiütötték. Illetve ősszel Tony Kelly-vel csapott össze ahol szintén TKO val elveszítette a mérkőzést.

shutterstock 1856056420

Profi szakmai rekordjait tekintve, eddig 9 mérkőzésen vett részt melyből 6 győzelmet aratott kiütéssel. Mindezek mellett pedig 3 veszteséget lehet a javára írni, melyből 2 kiütéssel egyet pedig előterjesztéssel veszített el. A fiatal harcművész nagyon elszántan küzdi fel magát a ranglétrán, tehetséges ezért nagy esélyekkel indul a harcban. Ha fogadásra szánod magad ezen a mérkőzésen, érdemes alaposabban is utána nézni Costa-nak és az előző mérkőzéseit is szemügyre venni.


Guido Martín Cannetti Álvarez

A 42 éves argentin származású vegyes harcművész 168cm magas és 61kb. Szintén az Ultimate Fighting Championship Bantamweight osztályában harcol. 2007-ben lett professzionális vegyes harcművész a debütáló mérkőzését pedig Santiago Terbalcával vívta meg. Amit meg is nyert. Hivatalosan 2014. november 15-en kezdett az UFC-ben az UFC 180 rangadón. Ekkor Henry Briones ellen harcolt, és sajnos a második menetben elvesztette a meccset. De, kiérdemelte a Fight of the Night bónuszt.

2015-ben Hugo Vianával küzdött meg, ahol a bírák egyhangú döntéssel Canettinek ítélték a mérkőzést. A későbbiekben visszaestek a mérkőzései egészen 2018-ig amikor újra aktívan kezdett részt venni a ringben.

shutterstock 1355894420

Vegyes harcművészeti rekordjait összesítve, 15 mérkőzésből 9-et győzelemmel zárt, amelyből 4-et kiütéssel, 3-at előterjesztéssel és 2-őt döntés alapján vitt. Míg vereségeinek száma 6 ebből 1 kiütéssel négyet előterjesztéssel és egyet döntés alapján veszített el. Hatalmas tapasztalattal rendelkezik ezért ez a mérkőzés minden szempontból nagyon izgalmas lesz és érdemes lesz végig nézni.


Sportfogadási ajánlatunk

Amennyiben érdekel a mérkőzés, látogass el a 22bet sportfogadó irodába és tedd meg téted Rendy Costara 1.708-as szorzóval a teljes összecsapás erejére.

22bet Bónuszfeltételek 94/100
  • Statisztikák, élő sportesemények, és szinte minden sportág
  • forintban és magyar nyelven is fogadhatsz
  • ázsiai hendikeppel
35T HUF Üdvözlő bónusz Látogatás 22bet