Labdarúgás: Kazahsztán vs Fehéroroszország – UEFA Nemzetek Ligája tippek és szorzók – 2022.09.22.

shutterstock 1725638335 2

Kazahsztán vs Fehéroroszország – UEFA Nemzetek Ligája

A mérkőzés – ami az UEFA Nemzetek Ligája részeként Kazahsztán és Fehéroroszország között zajlik majd 2022.szeptemberében kerül megrendezésre. A kezdés pontos napja 22.-e lesz, aznap pedig este 18:00-tól követhető élőben az esemény.

Ha szeretnél magas szorzókat bezsebelni, de mégis egy nagy népszerűségnek örvendő mérkőzést követnél, a Kazahsztán vs Fehéroroszország mérkőzést nem érdemes kihagynod.

Mutatjuk a két csapat esélyeit, megtudhatod milyen szorzókat kaphatsz, de végezetül azt is eláruljuk, hogy melyik sportfogadási irodánál érdemes fogadásokat kötnöd ha érdekel a mérkőzés.


Kazahsztán régen és most

Az 1992-ben alapított kazah első osztály jelenleg tizenkét csapattal játszik, beleértve a másodosztályt is. A szezonok tavasztől őszig zajlanak évről évre. Eddigiekben a Bajnokok Liga és az Európa Liga Kupa győzelme volt a legnagyobb amit tőlük láthattunk.

Eredményeiket vizsgálva azt mondhatjuk, hogy egy erős csapat a kazah csapat. Ezen a meccsen, épp ezért ők az esélyesebbek. Ebben pedig nemcsak a magyar piacon elérhető sportfogadási irodák értenek egyet. A profi fogadók mind rájuk teszik a voksukat. Azt mondhatjuk tehát, hogy egy izgalmas meccsnek nézünk majd elébe, de szinte biztos a kazah csapat győzelme mellett.

shutterstock 2187170233


Fehéroroszország a fociban

Az 1992-ben alapult csapa jelenleg 16 játékos mellett játszik. A legsikeresebb csapatuk a Bate Bariszav. Eredményeik között az első Bajnokok Ligája mérkőzést tüntethetik fel, így nem meglepő módon óriási népszerűségnek örvendtek. De azért persze ma is van pár kiemelkedő csapat, akik a legnagyobb eséllyel zsebelhetik be a Nemzeti Kupájukat, a Fehérorosz Kupát.

Nemzetközi szinten a sikereik között Európa és Bajnokok Ligája Kupát találhatunk. Arra viszont, hogy a fehérorosz csapat fog végül ezen a mérkőzésen győzedelmeskedni kevés esély van. Épp ezért, ha te magad is szeretnél fogadásokat kötni érdemes inkább a másik csapat felé orientálódnod.

shutterstock 1708426423


UEFA Nemzetek Ligája

Az UEFA nagyszerű izgalmakat tartogat minden játékosnak aki érdeklődik a a leghíresebb csapatok mérkőzései iránt. Ami külön jó, hogy az UEFA Nemzetek Ligája idén nagyszerű szorzókkal várja a sportfogadókat is, így ha szeretnéd az izgalmakat egy fogadással fokozni akkor is nagyszerű lehetőségeid lehetnek.

Az viszont, hogy melyik sportfogadási irodánál rögzíted a tétjeidet nagyon nem mindegy. Amíg például simán kettő feletti szorzókat kaphatsz az UEFA fent említett mérkőzésére ha egy kiemelt bukmékert választottál a fogadásra, addig az is lehet hogy alig 1.5-öt kapsz egy – egy kevésbé érdemes weboldalon.

Ha viszont elhatároztad magad az UEFA mérkőzések mellett, olvass tovább mert bemutatjuk hogy jelenleg Magyarországon hol kaphatsz rájuk a legjobb szorzókat.


A két csapat napjainkig

Ha a két csapat összecsapásait vizsgáljuk, az előző mérkőzésük eredményei alapján azt mondhatjuk, tényleg izgalmas mérkőzés elé nézünk. Az előző meccsük egy – egyre végződött. Viszont, azt érdemes megjegyezni hogy nem sokszor játszottak egymás ellen eddig az évek alatt.


Sportfogadási ajánlatunk

Ha érdekel a fenti mérkőzés elsősorban egy regisztrációra lesz szükséges egy sportfogadási iroda weboldalán. Erre, mi a Betwinner bukmékert javasoljuk, mert ebben az esetben kaphatod meg a legmagyasabb szorzókat.

Ha például arra fogadsz, hogy a gólok száma kettő felett lesz 1.9-es szorzót kaphatsz cserébe. Mindazonáltal tehetsz „Mindkét csapat szerez gólt fogadást” is, amely 2.24-es szorzó mellett tehető meg.

Ne maradj le, kattints a linkre és irány a fogadások izgalmas világa!

Betwinner Bónuszfeltételek 85/100
  • A kaszinójátékok lenyűgöző választéka
  • Kínált dedikált kaszinó mobilalkalmazások
  • Fizetési módok széles választéka
35T HUF Üdvözlő bónusz Látogatás Betwinner