Labdarúgás: USA vs Wales – FIFA Világbajnokság óriási szorzók mellett – 2022. 11.21.

shutterstock 1112242727

FIFA Világbajnokság Amerikai Egyesült Államok vs. Wales

November 21-én 21:00-kor kerül megrendezésre az idei katari világbajnokság csoportmérkőzése, melyen az Egyesült Államok és Wales válogatottjai feszülnek egymásnak.

A huszonkettedik, Katarban megrendezésre kerülő világbajnokság idén november 11-én kezdődik. Harminckét résztvevő csapat fog majd küzdeni a győzelemért, melyből európai ország tizenhárom helyet kapott, afrikai ötöt, dél-amerikai négy vagy öt helyet, Ázsia és Amerikai többi része pedig szintén négy vagy öt válogatottal vehet részt.

A Világbajnokságok pedig mindig kiemelt fontosságúak úgy a szurkolók, mint a fogadók számára. A helyszínre érkező szurkolók milliói és a tévék előtt ülő több száz millió néző is mutatja, hogy izgalmakból nem lesz hiány. A mérkőzés az egész világon elérhető lesz, épp ezért akár sportfogadó, akár néző vagy, nem érdemes neked sem lemaradnod!

Így ha szeretnéd már most bebiztosítani a fogadásaidat a FIFA Labdarúgó Világbajnokságra, és emellett fontosak számodra a magas szorzók is, jó helyen jársz. Mutatjuk melyik csapatra érdemes fogadni, és mekkora szorzókat kaphatsz hozzá ha a legminőségibb – legjobb sportfogadási irodát választod hozzá.

Olvass tovább és tudj meg mindent velünk!


Wales

A walesiek esetében egy feltörekvő nemzeti csapatról van szó. 1958 után ugyan is idén jutottak ki először a futball világbajnokságra. Ezután hatalmas teljesítménnyel a FIFA világranglista 117. helyéről eljutottak egészen a nyolcadikig, ahol 2011 és 2015 között négy évet töltöttek el, mielőtt a következő évben kijutottak az Európa Bajnokságra is.

Nem mondhatni azonban, hogy a piros sárgák a mostani Nemzetek Ligája meccsein igen jól teljesítenek. Habár a Belgiummal való 1-1-es döntetlen esetükben nem tekinthető rossznak, a hollandok oda vissza megverték őket.  Miközben kikaptak a lengyelektől is, de még a csehekkel sem sikerült elbírniuk. Vajon mindez azt mutatja, hogy a csapat talán legnagyobb sztárja, Gareth Bale egy személyben korántsem garancia a sikerre?

Ha mindezeket figyelembe veszed, és vetünk egy pillantást a FIFA világranglistájára, ahol Wales a 18., az USA pedig a 15. helyet foglalja el jelenleg, akkor érdemesebb az amerikaiakra tenned meg tétjeidet.

shutterstock 434972998


Egyesült Államok

A csapat tizenegy FIFA világbajnokságon szerepelt, köztük az elsőn 1930-ban, ahol az elődöntőig jutott. 1994 után még öt egymást követő világbajnokságra kvalifikálták magukat (összesen hét egymást követő világbajnokságra, ami csak hét másik nemzetnek sikerült), és a torna egyik állandó résztvevőjévé váltak, gyakran bejutva a kieséses szakaszba is. Az Egyesült Államok a 2002-es világbajnokságon a negyeddöntőig jutott. Ahol ellentmondásos módon kikapott Németországtól.

Azonban sok millió amerikai drukker nagy bánatára sajnos nem tudott a csapat ott lenni a legutóbbi, 2018-as oroszországi világbajnokságon. Reményeik azonban idén új erőre kaphatnak. Hiszen Katarban ismét részt vehetnek a már száz éve legnagyobb presztízsnek örvendő nemzetközi kupán, amelyre az egész világ odafigyel. Illetve amire százmilliók, olykor milliárdok ülnek a képernyők elé.

Az amerikaiak eléggé változatos teljesítményt nyújtottak a selejtezők meccsein. Kevés és sok gólos mérkőzések mellett sokszor játszottak egyaránt, Döntetlent, győztek, de kaptak is ki erősebb, de kevésbé erős csapatoktól is.

Mindezek fényében érthető, hogy a sportfogadási irodák nagy többségben az Egyesült Államok győzelmét tartják esélyesebbnek.

shutterstock 2165032195


Sportfogadási ajánlatunk

Ha tehát érdekel téged a mérkőzés, és szívesen fogadnál is rá, érdemes a bet365 felületén megtenned, hiszen ha az esélyesebb amerikaikra fogadsz, akkor a teljes meccsre 2.5-ös szorzót is kaphatsz.

bet365 Bónuszfeltételek 98/100
  • A világ egyik leghíresebb, legmegbízhatóbb és leghitelesebb oldala
  • Az egyik legjobb élő fogadási kínálat a világon — élő közvetítéssel együtt
  • Remek bónusz ajánlatok
15T HUF Üdvözlő bónusz Látogatás bet365