Labdarúgás: FIFA Világbajnokság – Spanyolország vs. Németország – szorzók és tippek – 2022.11.27.

fifa 9

FIFA Világbajnokság 2022 – Spanyolország vs. Németország

A Spanyolország vs. Németország világbajnoki csoportmérkőzés 2022. november 27-én, 21:00-kor kerül megrendezésre. Habár a november még kicsit odébb van, a világbajnokság leendő mérkőzései már természetesen kiírásra kerültek. A spanyol német pedig a csoportmeccsek talán legizgalmasabbjának ígérkezik. Miért maradnál le róla?

Akár régi sportfogadó vagy, akár új játékos, érdemes tovább olvasnod, hiszen segítünk abban, hogy melyik csapatra érdemes fogadnod, tekintve hogy mindkét csapatra nagyszerű szorzókat adnak az online sportfogadási felületek.


Németország

Legutóbb a 2014-es Világbajnokságon jutottak a csúcsra, amikor egészen elképesztő meneteléssel a negyeddöntőben Franciaországot, majd a legjobb négy között örökre emlékezetes meccsen Brazíliát ejtették ki (utóbbit 7-1 arányban!). Végül a döntőben a Lionel Messi vezette argentin válogatottat is sikerült legyőzniük, megszerezve ezzel negyedik világbajnoki trófeát, 1990 óta az elsőt.

Ezért is volt óriási meglepetés, hogy négy évvel ezelőtt két verséggel és egyetlen győzelemmel voltak kénytelenek hazarepülni Oroszországból.

De hogy játszottak a németek a legutóbbi meccseiken?

Nos, az olyan tehetségekkel felálló csapat, mint Leroy Sané, Kai Havertz vagy Julian Draxler, a vb selejtezők akadályait már simábban tudta venni, hiszen Liechtensteinnek kilenc gólt vágtak, Izraelt pedig két góllal győzték le.

Nem szabad megfeledkeznünk azonban arról, hogy a németek a nagyobb válogatottakkal szemben nehezen tudnak győzni. Az idei Nemzetek Ligájában Angliával és Olaszországgal is döntetleneztek (és Magyarországgal is), de a világbajnoki selejtezők alatt Hollandiával sem bírtak. Ha ugyan kevéssel is, de a szakemberek mégis csak a spanyol válogatottat tekintik esélyesebbnek ezen a mérkőzésen. Nézzük meg, miért!

shutterstock 197226503


Spanyolország

A spanyol armada 2008 és 2012 között (amely egybeesik a Barcelona Guardiola érájával) nemcsak minden elérhető trófeát magabiztosan megszereztek. De közben olyan látványos futballt is produkáltak, hogy csodájára járt az egész világ. 2008-ban elhódították első Európa bajnoki címüket, négy évvel később pedig megvédték azt, miközben 2010-ben világbajnokká koronázták magukat. Az akkori legnagyobb sztárok, mint Xavi, Sergio Ramos, Iniesta vagy Piqué emberek százmillióit ültette képernyő elé, és nem is okozott számukra csalódást.

Sajnos azonban a helyzet a 2012-es EB óta nem túl rózsás a spanyolok számára. Legalábbis ha a VB ket vesszük figyelembe. 2014-ben már a csoportkörben kiestek, négy évvel ezelőtt pedig csak a legjobb nyolc közé sikerült bejutniuk. Ahonnan egyébként Oroszország búcsúztatta el őket tizenegyesekkel.

De vajon idén ismét felemelkednek a világ tetejére? Kétségtelen, hogy a spanyol válogatott bővelkedik fiatal tehetségekben. Legyen szó akár Gaviról vagy Pedriről akik meghatározó játékosok lehetnek a középpályán, vagy pedig a tehetséges fiatal csatárokról, mint Ferran Torres vagy Ansu Fati, aki a maga 18 évével már most az FC Barcelona és a spanyol válogatott talán legnagyobb friss tehetségének számít.

Ha megnézzük a FIFA aktuális, nemzeti válogatottakat bemutató világranglistáját, azt látjuk, hogy míg Spanyolország a hetedik, addig Németország csak a tizenkettedik helyet foglalja el. Nem meglepő, hogy a fogadási szakemberek egyhangúlag szoros mérkőzésre számítanak, de mégis inkább a spanyolok győzelmét tartják valószínűnek.

shutterstock 1077511700


Sportfogadási ajánlatunk

Akárki mellé is teszed le végül a voksodat, ha érdekel a fenti mérkőzés és magas szorzókra vágysz, érdemes a Betonicnál megtenned a tétjeidet. Ha Spanyolországra fogadsz és a teljes meccsre fizeted a téteket, 2.45-ös szorzót kaphatsz cserébe, így te magad is láthatod hogy nem érdemes semmiképp lemaradnod a mérkőzésről.

Betonic Bónuszfeltételek 94/100
  • Üdvözlő bónusz új felhasználóknak
  • Virtuális sport kínálat széles választékban
  • Erős labdarúgás kínálat a hét bármely napján
40T HUF Üdvözlő bónusz Látogatás Betonic