Labdarúgás: UEFA Nemzetek Ligája – Szerbia vs Svédország – Tippek és szorzók – 2022.09.24.

shutterstock 1197179227

UEFA Nemzetek Ligája – Szerbia vs Svédország

A Szerbia vs Svédország összecsapásra az UEFA Nemzetek Ligája részeként szeptember 24.-én kerül sor este 20:45-től. Ha nem szeretnél lemaradni erről a nagyszerű szorzókat biztosító mérkőzésről olvass tovább, mert elárulunk minden fontosat.

Bemutatunk egy nagyszerű sportfogadási ajánlatot is, és eláruljuk azt is, hogy milyen szorzókat kaphatsz a mérkőzésre.


Szerbia – esélyek és eredmények

A szerb labdarúgó válogatott alapítása 1992-re tehető, megalapításuk óta pedig változatos eredményekkel zártak az évek alatt. Különösebben nagy győzelmük, világbajnoki kupájuk még nemigen van, de azért a saját szintjükön nagy meglepetésekre képesek a legjobb csapatok.

Ha pedig fogadnál a fenti mérkőzésre, jó ha tudod hogy esélyesebbek a győzelemre. Bár egy kifejezetten izgalmas mérkőzésre számíthatunk, ha fogadni is szeretnél érdemes inkább a szerb csapatra tenned a téteket.

shutterstock 1821027158


Svédország – eredmények és esélyek

A csapat első világbajnokságra való kijutása 1934-ben történt, majd 58-ban megismételték azt. A legjobb eredményük pedig a második hely lett. Mindeközben Európai kupán először 1992-ben vettek részt. Mindeközben pedig 48-ban aranyat vihettek haza az olimpiáról is.

Ezen a mérkőzésen viszont összességében kevesebb eséllyel indulnak mint a másik csapat. Épp ezért, ha szeretnél te magad is fogadások mellett izgulni a mérkőzésen, érdemes inkább a szerb csapatra fordítanod a figyelmed.

shutterstock 2138098989


A magyar játékosok és a fogadások

Sokan szeretnek zenét hallgatni, hangszereken játszani, kártyázni, korcsolyázni, vagy éppen nevezetességeket látogatni. És akkor ott vannak a kutyások, horgászok, golfozók, igazából a lehetőségek száma végtelen. Lehet egyedül is kikapcsolódni, de lehet közösen is más emberekkel, barátokkal, családtagokkal. Léteznek olyan szabadidős tevékenységek, melyek évaszkhoz kötöttek. Hiszen egy túrázás, vagy úszás jobb időben az igazi. Míg a síelés az a téli időszakban kivitelezhető a legjobban.

Ha viszont a magyarok legnépszerűbb kikapcsolódási formáját nézzük, a sportfogadást említhetjük elsőként. Fontos viszont hogy milyen taktikákat használsz a fogadások alatt, mennyire ismered a csapatokat, de még az is lényeges lehet, hogy milyen bónuszokat igényelsz az első fogadások rögzítéséhez.

Az alábbiakban épp ezért, bemutatjuk Magyarország egyik legújabb, de egyben legnépszerűbb fogadási típusát.


A magyarok legnépszerűbb fogadási típusa napjainkban – Hogyan tegyünk Yankee fogadást?

A fogadás során tehát 11 fogadásunk keletkezik. Ez a következők szerint tevődik össze: 6 darab kettes, 4 darab hármas, 1 darab négyes kötésű fogadásunk lesz. A Yankee esetében így 11 alaptéttel kell számolunk, hiszen ennyi szelvényünk fog keletkezni. Ezért érdemes jól átgondolni, hogy mennyi összeggel szállunk be a játékba.

Ha kiszemeltük az irodánál a 4 eseményt, a bukméker fel fogja ajánlani számunkra a Yankee lehetőségét. Miután ezt kiválasztottuk, akkor a rendszer elkészíti a 11 fogadást. Ezután már csak várnunk kell, hogy milyen eredmények fognak keletkezni az eseményeken.


Sportfogadási ajánlatunk a mérkőzésre

Ha fogadnál a fenti mérkőzésre érdemes erre a Select.bet sportfogadási irodát használnod, ha a magyar piacon elérhető legnagyobb bónuszokat keresed. Itt, ha például arra rögzítessz fogadásokat, hogy a gólok száma 3.5 fölött lesz, máris 3.3-as szorzó társaságában fogadhatsz. Ezen kívül pedig érdemes lehet akár a teljes mérkőzés alatt a szerb csapatra fogadnod, mert így is nagyszerű – 2-es szorzó társaságában próbálhatod ki magad a sportfogadás világában.

Ha pedig ez nem lenne eléd fogadhatsz hendikepben, gólok száma vagy játékos alapján, félidőben vagy pontos eredmények szerint is, így a Select.bet szinte mindenre lehetőséged ad ami felmerülhet benned.

Select.bet Bónuszfeltételek 95.6/100
  • Nagyon jó esélyek
  • Egyszerű használhatóság és felhasználóbarát design
  • Szép és elérhető élő fogadási opció
35T HUF Üdvözlő bónusz Látogatás Select.bet