Labdarúgás: UEFA Nemzetek Ligája – Magyarország vs Németország – Nagyszerű szorzók és tippek – 2022.09.23.

shutterstock 1205435965

Magyarország vs Németország – UEFA Nemzetek Ligája

Ha a mérkőzésre szeretnél fogadásokat rögzíteni, szeptember 23.-án kell figyelned, mert este 21:45-től akár élőben is követhető az esemény, amely az UEFA Nemzetek Ligája része. A profi fogadók mind ott lesznek, hiszen a minőségi sportfogadási irodák egytől egyig elérhető teszik nagyszerű szorzó mellett a mérkőzést. De, természetesen sok rajongó is követi az esemény, akik szintén szeretnének erre a különleges eseményre téteket rögzíteni.

Maradj velünk ha szeretnéd megtudni, hogy mire számíthatsz a mérkőzések alatt, ha tudni szeretnéd milyen szorzókat kaphatsz, de kíváncsi vagy arra a bukmékerre is, ahol a legmasasabb szorzókat zsebelheted be. Cikkünkben elhoztunk minden fontosat, így nem érdemes lemaradnod.


A hazai eredmények és események

Valószínűleg már kitalálhattad, hogy a magyar csapatoknak ugyancsak kevés esélye van az olyan erős csapatok ellen mint a német legjobbak ha erről a mérkőzésről van szó.  Magyarország mindazonáltal 4:0-ra verte az angol csapatot az elmúlt időszakban, és Németország ellen is döntetlent tudott játszani. Az előbbi ráadásul kétszer is megtörtént, és ezen kívül Észak Írország ellen is felül tudtak kerekedni. Vereségük az elmúlt időszakban Szerbia és Olaszország ellen volt, ahol az előbbi 1:0-ra az utóbbi pedig 2:1-re győzött a magyar csapatok ellen.

Ahogy az előbb említettük a német csapatok ellen előfordult hogy döntetlent játszanak a magyar legjobbak, de arra hogy végül ők győzedelmeskednek nemigen van esély a mérkőzések alatt. Ez pedig nem lesz máshogy most sem, a fent említett mérkőzésen

A magyar válogatott egyébként a legnagyobb sikereit 1938 és 1968 között aratta, ahol egyszer bronz, egyszer pedig ezüstéremmel sikerült zárniuk. Olimipián eddigiekben három alkalommal szereztek aranyat, és a magyar válogatott tartja a leghosszabb ideig tartó veretlenségi sorozatot is. A legtöbb gól természetesen Puskás Ferenc nevéhez köthető, és érdekesség, hogy jelenleg a legfiatalabb játékos a csapat történetében Horvát József.

shutterstock 2183763549


A német válogatott – avagy az esélyesebb csapat

Ha a német válogatott eredményeit vizsgáljuk az elmúlt időszakban, azt láthatjuk hogy Olaszország és Izrael ellen könnyedén sikerült győzedelmeskedniük, miközben vereséget nem is szenvedtek az elmúlt időszakban. Ha viszont a döntetlenek arányát vizsgáljuk egész magas százalékban történik meg. Történt például – ahogy már említettük – Magyarország ellen az elmúlt időszakban, de Anglia, Olaszország és Hollandia ellen is.

A szövetség egyébként már az 1900-as években megalapult, a FIFA tagjai között pedig már 1904 óta találkozhatunk a nevükkel. Mindazonáltal az UEFA tagjai közé 1954-ben kerültek fel. Ők az egyik legnagyobb sikerekkel bíró válogatott a világon, de a legnagyobb népszerűségnek örvendő is. Eddigiekben négy alkalommal nyertek világbajnokságot és három alkalommal Európa bajnokságot, miközben több alkalommal voltak ezen kívül ezüst és bronzérmesek is. Érdekesség ezen kívül, hogy az egyetlen válogatott amelynek a férfi és női ága is nyert már világbajnokságot az évek alatt.

shutterstock 204888001


Ajánlatunk a mérkőzésre

Ha tehát fogadni is szeretnél a mérkőzésre, azt már láthatod hogy inkább a német csapatra érdemes fogadást rögzítened ha nagyobb szorzókat szeretnél bezsebelni. Ebben az esetben pedig a Megapari sportfogadási irodát érdemes választanod, mert így kaphatod meg hozzá a legjobb szorzókat. Ha például arra fogadnál, hogy a mérkőzésen a gólok száma összesen 2.5 alatt alatt lesz, azonnal 2.18-as szorzó mellett indulhatsz el a sportfogadás világában.

Ezen kívül pedig megteheted a fogadásaidat hendikep fogadásként, dupla esélyként és természetesen teljes mérkőzésre vonatkozó ajánlatként is.

Megapari Bónuszfeltételek 95/100
  • Átlátható, Könnyen kezelhető felület
  • Sok fizetési lehetőség
  • Abszolút megbízható
35T HUF Üdvözlő bónusz Látogatás Megapari