Labdarúgás: UEFA Nemzetek Ligája – Svájc vs Csehország – Tippek és szorzók- 2022.09.27.

shutterstock 1125705173

Svájc vs Csehország – UEFA Nemzetek Ligája

Ha mindig is érdekelt az UEFA Nemzetek Ligája, és minden alkalommal a képernyő előtt ülsz, hogy követhesd a kedvenc csapataidat van egy jó hírünk. Ha 2022.09.27.-én is így teszel, akár fogadni is lehetőséged van. Na persze ez minden mérkőzésre igaz, de ebben az esetben óriási szorzók mellett teheted meg. Az eseményeket 21:45-től követheted élőben, és az már biztos, hogy óriási izgalmakban lehet részed.

Maradj velünk, és tudj meg többet a két csapatról, azaz a svájci és a cseh legjobbakról, és ismerd meg az esélyeiket a meccsre vonatkozóan. Végezetül pedig azt is eláruljuk melyik sportfogadási iroda biztosítja hozzá a legjobb szorzókat. Maradj velünk, mert egy nagyszerű tippel is kedveskedünk neked.


Svájc – Mekkora esélye van a csapatnak?

A svájci csapatok első osztályának megalapítása 1897-ben történt, azóta pedig a csapatok száma tízre tehető. A mérkőzések az őszi – tavaszi szezonban játszódnak, körmérkőzések formájában. A csapatok összesen négyszer játszanak egymással. Kétszer otthoni közegben, kétszer pedig idegen pályán. A győztes csapatok három pontot kapnak, a döntetlen játékért egy pont jár, vereségért pedig egy sem.

Ha az elmúlt időszakot vizsgáljuk változatos eredményeket láthatunk tőlük. Mindösszesen Portugália ellen sikerült győzedelmeskedniük, egy alkalommal, miközben vereséget is szenvedtek tőlük. Mindeközben Spanyolország, Csehország és Anglia ellen vereséget szenvedtek. Döntetlent pedig Koszovó ellen játszottak.

Fontos megjegyezni, hogy bár Svájc sokkal esélyesebbnek bizonyul a fenti mérkőzésen, az elmúlt összecsapásait vizsgálva a cseh csapat ellen a legtöbb esetben az elmúlt években nem sikerült győzedelmeskedniük. A legjobb csapat viszont most kiemelkedő, így szinte biztos hogy svájci győzelemre számíthatunk majd.

shutterstock 1828843562


Csehország – Esélyek és szorzók

A cseh csapatok alapítása 1993-ban történt, azóta pedig 18 csapat küzd meg egymással a legjobb helyekért. Az utolsó két csapat a szezon végén visszacsúszik a másodosztály tagjai közé, miközben a legjobb csapat pedig az UEFA Bajnokok Ligájának selejtezőjében találhatja magát. A második és a harmadik helyezett az Európa Ligában játszhat.

Az elmúlt időszak eredményeit vizsgálva viszont azt láthatjuk, hogy nem túl erős ebben a szezonban a csapat. Mindösszesen hatból egyszer sikerült nyerniük, Svédország ellen, miközben Spanyolország, Portugália ellen is veszteséget szenvedtek. Döntetlen pedig Wales ellen tudtak játszani.

Összességében azt mondhatjuk, hogy erős csapatnak minősülnek a cseh legjobbak, viszont ha erre a mérkőzésre gondolunk sokkal nagyobb esély van arra, hogy a svájci csapat fog végül győzedelmeskedni.

Épp ezért, ha te magad is szeretnél fogadásokat kötni érdemes neked is a másik csapatra tenned a hangsúlyt.

shutterstock 342086474


Hol rögzítsd a fogadásaidat?

Ha szeretnél sportfogadást eszközölni és erre a legnagyobb szorzókat keresed, a Megapari sportfogadási irodában nyílhat erre lehetőséged. Ebben az esetben ugyanis nemcsak erre a mérkőzésre, hanem átlagosan mindegyik esetén óriási szorzókat kaphatsz, miközben bónuszok és kedvezmények hada vár. A Megapari pedig egy biztonságos, magyar nyelven is elérhető bukméker, így ha kezdő fogadó vagy, nem érdemes kimaradnod az ajánlataiből.


Sportfogadási ajánlatunk

Ha tehát szeretnél fogadni a Megapari sportfogadási irodát tudjuk javasolni. Itt pedig érdemes például arra fogadni, hogy a gólok száma 2.5 fölött lesz 2.38-as szorzó mellett fogadhatsz. Ezen kívül, ha pedig a svájci csapatra teszed a voksod a teljes meccs erejére 1.78-as szorzót kaphatsz. Ne maradj le tehát, és regisztrálj mielőbb a lenti linken.

Megapari Bónuszfeltételek 92.9/100
  • Átlátható, Könnyen kezelhető felület
  • Sok fizetési lehetőség
  • Abszolút megbízható
35T HUF Üdvözlő bónusz Látogatás Megapari