Labdarúgás: Torino vs FC Empoli – Spanyol Serie A – Tippek és szorzók – 2022.10.09.

shutterstock 2187465325

Torino vs FC Empoli – Spanyol Serie A

Ha érdekel a spanyol foci, vagy épp ha csak a legjobb szorzókat biztosító mérkőzéseket keresed a Torino vs Empoli mérkőzésről nem érdemes lemaradnod. A Spanyol Serie A részeként megtartott eseményre 2022.10.09.-én kerül majd sor, a szokásostól eltérően 12:30-tól. 

Ne maradj le a nagyszerű szorzókról és a kivételes izgalmakról. A mérkőzést pedig akár élőben is követheted, ha a legjobb sportfogadási irodát választod. Maradj velünk, mert bemutatjuk a két csapatot, megtudhatod milyen esélyekkel indulnak a mérkőzésen és azt is, hogy milyen szorzókat biztosítanak hozzájuk a sportfogadási irodák.

Végezetül pedig azt is eláruljuk, hogy melyik sportfogadási irodánál érdemes fogadást kötnöd, ha érdekel a mérkőzés. Na és persze egy nagyszerű ötletet is hoztunk neked, ha magas szorzók mellett szeretnél fogadni.


Torino csapata – Spanyol Serie A

Az 1906-ban alapított csapat eddigiekben már öt alkalommal nyerte meg a Spanyol Serie A bajnokságát. Mindazonáltal ötször már a Spanyol Kupát is hazavihették. Európai szintén a legsikeresebb időszakuk az 1920-as években volt, amikor az UEFA Kupában egészen a döntőig meneteltek. Összességében az első öt legjobb spanyol csapat listáján szerepelnek évről évre. A csapat ezen kívül nagyszerű egyéni és csapatbéli rekordot is felállított az évek alatt, köztük a legtöbb idegenben szerzett gól nemzeti szinten, a legtöbb győzelem, a legtöbb szerzett gól, és a leghosszabb veretlenségi sorozat is az ő nevükhöz köthető.

Ezután pedig már valószínűleg te magad is kitaláltad, hogy sokkal nagyobb eséllyel indulnak a fenti mérkőzésen mint az ellenfél csapata. Épp ezért, ha te magad is szeretnél fogadásokat kötni, érdemes erre a csapatra figyelned inkább.

shutterstock 1474427246


FC Empoli – Spanyol Serie A

Az 1920-ban alapított csapat színe a kék és a fehér, mióta megtörtént a megalapításuk. Stadionjuk jelenleg majdnem húszezer fő befogadására alkalmas, és a legnagyobb büszkeségük főként az ifjúsági csapatukban rejlik. Akik egyébként a legsikeresebbek Olaszországban. A csapat egyébként a 2021-es szezonban sikeresen megnyerte a másodosztály bajnokságát, ezáltal pedig sikeresen feljutott az első osztály tagjai közé.

Az FC Empoli csapata változatos életutat járt be mióta megalapultak, így gyakran láthattuk őket az első osztályban, de a másod és néha a harmadosztály csapatai között is. Összességében egy erős csapatnak minősülnek, viszont ezen a mérkőzésen sokkal nagyobb eséllyel indulhat a másik csapat.

Épp ezért, ha szeretnél fogadásokat kötni, neked is érdemes inkább a másik csapatra figyelned, mert ők azok akik jó eséllyel megnyerik a mérkőzést.

shutterstock 2130248111


Ajánlatunk ha fogadni szeretnél a mérkőzésen

Ha érdekel a fenti meccs, érdemes a Rabona sportfogadási irodát választanod, hogy ezzel is biztosítsd azt, hogy a legnagyobb szorzókat kaphatod meg ami a magyar játékosoknak elérhető jelenleg. Ha pedig a fogadást rögzíted, érdemes a Torino csapatára fogadnod. Ebben az esetben a teljes meccs erejére 1.77-es szorzót kaphatsz, ha erre a csapatra teszed meg a tétjeidet.

Ezen kívül pedig érdemes lehet azt is számításba venned, hogy amennyiben arra fogadsz, hogy nem fog mindkét csapat gólt szerezni 1.86-os szorzót kaphatsz cserébe. De ha ezek nem nyerték volna el a tetszésed, köthetsz hendikep fogadásokat. Fogadhatsz összesített eredményre, elsó gólra de tehetsz akár dupla esély fogadásokat is. Természetesen elérhető ezen kívül sok más nagyszerű fogadási típus is, így miután regisztrálsz szinte válogathatsz a lehetőségek között.

Rabona Bónuszfeltételek 92/100
  • Cashout / Cashback funkció
  • Speciális promóciók & bónuszok
  • Népszerű kriptovaluták használata
35T HUF Üdvözlő bónusz Látogatás Rabona