Labdarúgás: UEFA Nemzetek Ligája – Svájc vs Csehország – Tippek és szorzók – 2022.09.27.

shutterstock 1186914121

UEFA Nemzetek Ligája – Svájc vs Csehország

Erre az UEFA Nemzetek Ligája mérkőzésre 2022.09.27.-én kerül majd sor, este 20:45-től. Ha érdekelnek a magas szorzók és szeretnél egy nagy népszerűségnek örvendő mérkőzésre fogadni maradj velünk, mert bemutatunk minden fontosat, amit tudnod kell a nyertes fogadás rögzítéséhez. Megvitatjuk a két csapat teljesítményét, esélyeit de bemutatjuk azt is, hogy milyen eredményekkel zártak az eddigiekben.

Maradj velünk és tudj meg minden fontosat, mert végül egy nagyszerű sportfogadási ajánlatot is hozunk neked, és eláruljuk, hogy hol kaphatod meg a mérkőzésre a legmagasabb szorzókat.


Svájc – Milyen eredményekkel zártak a legjobbak?

Az 1897-ben alapított csapat jelenleg a tíz legjobb svájci csapatot soroltatja fel a bajnokságában. Összesen 38 kört játszanak le a csapatok egymás között – idegenben és hazai pályán, és végül az utolsó helyezett cserél helyet a másodosztály tagjaival. Bár vannak nagyszerű eredményeik, világbajnokság, vagy nemzetközi nagyobb megmérettetés kupáját még nemigen vitték haza.

Ha viszont a fenti mérkőzést vizsgáljuk, a svájci legjobbaknak sokkal több esélye van a mérkőzésen. Így, ha te magad is szeretnél fogadni – illetve ha követed az összecsapást, neked is érdemes inkább erre a csapatra tenned a voksod.

shutterstock 2073788936


Csehország eredményei

A cseh legjobbak között jelenleg tizennyolc csapat játszik, a bajnokságuk alapítása pedig 1993-ra tehető. Végezetül pedig a két legrosszabbul teljesítő csapat fog visszakerülni a másodosztály tagjai közé, és a két legjobb fog feljutni onnan a legjobbak közé.

Arra, hogy ezen a mérkőzésen győzedelmeskedjenek viszonylag kevés esély van. Viszont, így ha szeretnél fogadni, inkább csak felejtsd el a cseh csapatra való fogadást.

A svájci csapat lesz a befutó.

shutterstock 1968898609


Mit kell tudnod a kombi fogadásról?

Minden összetett kombinációs fogadási stratégiáról elmondható, hogy a legnagyobb előnyük, hogy számos nyerési esélyt biztosítanak. Nincs is bosszantóbb annál, mint amikor egy szelvény egy mérkőzés miatt úszik el. A Yankee fogadási stratégia esetén viszont nem kell ettől tartanunk. Bőven van arra lehetőségünk, hogy profitra tegyünk szert, egyes esetben még az is elképzelhető, hogy akár 2 nyertes mérkőzéssel is gazdagodhatunk.

Ez nyilván nagyban függ a mérkőzések szorzóitól is. A Yankee esetén tehát 4 tippünk lesz, amiből keletkezik 11 fogadásunk. Ez a felállás nagyban növeli az esélyeinket. Ha van 4 tuti tippünk, akkor mindenképpen érdemes kipróbálni ezt a stratégiát.

A legtöbb és legnagyobb sportfogadási iroda lehetőséget biztosít az ügyfelek számára, hogy Yankee fogadást kössenek, és ez nincs máshogy a cikkünkben említett bukmékernél sem. Ha véletlen mégsem elérhető ez a stratégia, de mindenképpen szeretnél próbálkozni a Yankee fogadással, írj az ügyfélszolgálatnak. Akik segítenek milyen mérkőzések alkalmával próbálhatod ki magad benne.


Sportfogadási ajánlatunk

Ha szeretnél nagyszerű szorzókat bezsebelni, érdemes erre a célra a 22Bet sportfogadási irodát választanod, ugyanis így kaphatod meg a legmagasabb szorzókat. Ha például érdekel a mérkőzés, és arra rögzíted a fogadásodat, hogy a gólok száma 2.5 fölött lesz, 2.38-as szorzót kaphatsz cserébe. Mindazonáltal ha arra rögzíted a fogadásodat hogy mindkét csapat szerez majd gólt, 2.20-as szorzó mellett izgulhatsz a mérkőzés alatt.

Így, akár normál fogadást kötnél, akár élőben is követnéd az eseményeket és esetleg útközben csatlakoznál be, nagyszerű szorzókat szerezhetsz a mérkőzésre. Csak regisztrálj és add meg a fontos adatokat, igényelj bónuszt és máris bezsebelheted a nagyszerű szorzókat!

22bet Bónuszfeltételek 99/100
  • Statisztikák, élő sportesemények, és szinte minden sportág
  • forintban és magyar nyelven is fogadhatsz
  • ázsiai hendikeppel
35T HUF Üdvözlő bónusz Látogatás 22bet