Labdarúgás: UEFA Nemzetek Ligája – Lengyelország vs Hollandia – Tippek és szorzók – 2022.09.22.

shutterstock 1208490811

Lengyelország vs Hollandia

A mérkőzésre 2022.-ben szeptemberben 22.-én kerül sor, 21:45-ös kezdéssel. Ha nem szeretnél lemaradni egy nagyszerű szorzókat biztosító mérkőzésről, és szeretnél mindent tudni azzal kapcsolatban, hogy mi vár rád, a legjobb helyen jársz. Cikkünkben megvitatunk ugyanis minden fontosat. Szót ejtünk a két csapatról, azok eredményeiről és mindenről amit tudnod érdemes.

Végezetül pedig bemutatunk egy olyan sportfogadási tippet, amivel a legnagyobb szorzókat zsebelheted be.

Maradj velünk, és tudj meg többet a két csapatról, és azok eredményeiről.


Ismerd meg velünk Magyarország legnépszerűbb fogadási típusát 2022-ben

A sportfogadás világában számtalan fogadási forma, stratégia létezik. Ezek a stratégiák különböző sportfogadási szokásokhoz igazodnak. A gyakorlott és nagy tétben játszó sportfogadóknak ideális leget a goliath fogadási forma például. A kezdő és kisebb tétben játszó fogadóknak pedig inkább a patent fogadás lehet a megfelelő választás.

A trixie stratégia egy elég népszerű és közismert fogadási forma a szerencsejátékosok körében. Népszerűsége abban rejlik, hogy egyszerűen megérthető és könnyen alkalmazható. Egyaránt lehet ideális a kezdők és a gyakorlott játékosok számára is. A trixie fogadás szinte az összes nagy sportfogadó irodánál elérhető. Nincs más dolgunk csupán kiválasztani 3 eseményt, amelyeket szeretnénk megjátszani egy trixie fogadás keretein belül. A nyertes szelvényhez szükséges az, hogy a három tippünkből legalább kettőt helyesen találjunk el. Alacsonyabb oddsokkal nem igazán éri meg játszani, így ajánlott minimum 2.00-ás szorzó feletti mérkőzésekre érdemes fogadni ha érdekel a lehetőség.


A lengyel csapat eredményei

A lengyel első osztály foci bajnokságát 1927-ben alapították, napjainkban pedig tizen hat csapat a tagja. Alapból azt mondhatjuk, hogy gyakran hoznak kiemelkedő eredményeket és sokszor játszanak meglepően jó mérkőzéseket, de arra hogy ezen a mérkőzésen is győzelemmel zárjanak kevés esély van.

Így, amennyiben szeretnél egyszeri vagy kombinált fogadást kötni a fenti mérkőzésre, neked is érdemes úgy számolnod, hogy inkább a másik csapat fog győzedelmeskedni a mérkőzés alatt. A legtöbb esetben nagyszerű szorzókat kaphatsz a csapatra, viszont arra, hogy valóban nyerjenek is kevés esély van, épp ezért ennyire kedvezőek azok a szorzók. Fogadj inkább az ellenfél csapatára, és választ a biztosabb, de mégis nagyszerű szorzókkal bíró ajánlatot, és fogadj a másik csapatra ha érdekel a sportfogadás világa.

shutterstock 1110899873


A holland csapat eredményei

Az első holland osztályok bajnokságának alapítása 1929-ben történt, a csapatok száma pedig jelenleg a tizen nyolc főt teszi ki. A csapatok a szezonok alatt kétszer mérkőznek meg egymással, egyszer otthon, egyszer pedig idegenben. Végezetül pedig az utolsó csapat esik ki, és kerül át a másodosztály tagjai közé, illetve kerül fel a legjobb a legjobbak közé. A legtöbb bajnoki címet eddigiekben az AFC Ajax nyerte, akik összesen 34x győzedelmeskedtek az idők során.

Ha nem szeretnél lemaradni egy nagyszerű szorzókkal bíró csapatról, akik esélyesek is a győzelemre, fogadj te is a holland csapatra a fenti UEFA Nemzetek Ligája mérkőzésen.

shutterstock 2006717453


Sportfogadási ajánlatunk a mérkőzésre

Ha tehát te magad is szeretnél a fenti mérkőzésre fogadni, érdemes a holland csapatra megtenned azt. Ebben az esetben pedig a 22Bet sportfogadási iroda irányába érdemes eindulnod. Ha így teszel, és például arra fogadsz, hogy nem szerez majd mindkét csapat gólt, azonnal 2.025-ös szorzó társaságában indulhatsz el a sportfogadás világában.

Ne maradj le, és találd meg a legmagasabb szorzókat a 22Bet sportfogadási iroda jóvoltából.

22bet Bónuszfeltételek 99/100
  • Statisztikák, élő sportesemények, és szinte minden sportág
  • forintban és magyar nyelven is fogadhatsz
  • ázsiai hendikeppel
35T HUF Üdvözlő bónusz Látogatás 22bet