Labdarúgás: UEFA Európa Liga – Malmo vs Union Berlin – Tippek és szorzók – 2022.10.06.

shutterstock 1063053968

UEFA Európa Liga – Malmo vs Union Berlin

Az UEFA Európa Liga részeként megtartott mérkőzésre 2022.10.06.-án kerül sor 19:45-től és ha érdekelnek a magas szorzók nem érdemes lemaradnod róla! Cikkünkben épp ezért elhoztunk a meccsel kapcsolatban minden fontosat. Átbeszéljük az esélyeket, a két csapat eddigi teljesítményét, de megtudhatod a magyar piacon elérhető legmagasabb szorzókat biztosító sportfogadási iroda nevét is.

Na és persze, hoztunk neked tippeket is, hogy mire érdemes fogadást kötnöd. Ne maradj le!


Malmo, azaz a csapat története és esélyei röviden

Az 1910-ben alapított csapat színe a piros – fehér, és jelenleg a svéd első osztályban játszanak. Svédország egyik legnépszerűbb, és legsikeresebb csapataként tarthatjuk őket számon. Az alapításuk óta több mint huszonöt alkalommal nyerték meg a Svéd Labdarúgó Bajnokságot, miközben a Svéd Kupát is tizennégy alkalommal vihették haza az évek alatt. Nemzeti szinten pedig a legtöbb trófeát begyűjtő csapatként üdvözölhetjük őket. Stadionjuk így nem meglepő módon az egyik legnagyobb az országban, ami több mint húszezer fő befogadására képes.

Az elmúlt időszakban is gyakran sikerült győzedelmeskedniük, de inkább azt mondhatjuk, hogy változatos eredményeket láthattuk tőlük. Az elmúlt hat mérkőzésből kettőt megnyertek – amiből egy 0:9-es győzelemmel zárult, miközben döntetlent egyszer sem játszottak. Átlagosan viszont minden esetben több gólos mérkőzésekre számíthatunk tőlük, így nemigen láthatunk olyan meccset ahol az összgólok száma nem haladja meg a hármat.

Így, tehát azt mondhatjuk, hogy egy kifejezetten erős csapattal van dolgunk, bár ha fogadni is szeretnél a fenti mérkőzésre, jó ha tudod, hogy a másik csapat sokkal nagyobb eséllyel indul a fenti mérkőzésen. A nagyobb sportfogadási irodák pedig alig 25% -os esélyt jósolnak a csapatnak.

shutterstock 2050793408


Union Berlin – Miért esélyesebb a csapat?

Az 1966-ban alapított csapat változatos eredményekkel zárták a szezonokat az évek alatt. 1968-ban Keletnémet Kupát nyertek, majd az újraegyesítés után főként a másod és harmadosztály között mozogtak. Később pedig stabil helyet szereztek a másodosztály tagjai között. 2019-ben viszont bronzérmet szerezhettek, ami megadta nekik a lehetőséget, hogy bekerüljenek az élvonalba, ahol azóta fixen tartják is a helyüket.

Az elmúlt időszak eredményeit vizsgálva pedig szintén változatos eredményeket láthattuk tőlük. Szám szerint háromszor sikerült győzedelmeskedniük ebből a hat mérkőzésből. Ezek között viszont 1:6-os győzelmet is láthattunk. Döntetlenből egy mérkőzésük volt az elmúlt időszakban, így vereségből összességében kevesebbet szereztek, mint pozitív vagy döntetlen eredményt.

A két csapat közül az Union Berlin száll be nagyobb eséllyel a mérkőzésbe, így ha fogadást szeretnél kötni, ezt jó ha figyelembe veszed. A sportfogadási irodák több mint 40% -os esélyt jósolnak nekik, így neked is érdemes inkább feléjük orientálódnod. Ha viszont fogadni szeretnél, olvass tovább, mert mutatjuk milyen szorzókat kaphatsz, ha erre a csapatra fogadsz.

shutterstock 2194829207


Ajánlatunk a mérkőzésre

Ha szeretnél fogadni a fenti mérkőzésre, érdemes erre a Megapari sportfogadási irodát választanod. Ha így teszel, és az Union Berlin csapatát helyezed előtérbe, a teljes meccs erejére 2.01-es szorzót kaphatsz. De, ha arra fogadnál, hogy a gólok száma 2.5 fölött lesz, 2.01-es szorzót kaphatsz szintén.

Ha pedig úgy gondolod – ami jó eséllyel be is következik, hogy mindkét csapat szerez gólt, ennél a bukmékernél 1.8-as szorzót kaphatsz. De, természetesen fogadhatsz hendikepre, dupla esélyre, de sok másra is, attól függően, hogy mi áll hozzád közelebb.

Megapari Bónuszfeltételek 95/100
  • Átlátható, Könnyen kezelhető felület
  • Sok fizetési lehetőség
  • Abszolút megbízható
35T HUF Üdvözlő bónusz Látogatás Megapari