Labdarúgás: Spanyol La Liga – Real Betis vs Girona – Tippek és szorzók – 2022.09.18.

shutterstock 2194006769

Spanyol La Liga – Real Betis vs Girona

A mérkőzésre 2022.09.18.-án kerül sor, délután 14:00-ás kezdéssel. A meccs óriási izgalmakat ígér, és természetesen így magas szorzókat is. Ha nem szeretnél tehát lemaradni a közeljövőben megtartott mérkőzések közül arról, ami a legjobb ajánlatokat biztosítja majd számodra olvass tovább.

Cikkünkben pedig megtudhatsz mindent amit tudnod érdemes a mérkőzésről. Illetve természetesen a két csapatról és azok eredményeiről is. Maradj velünk, hogy akár új játékosként is megtaláld a legjobb ajánlatokat.


Real Betis csapata régen és most

A spanyol legjobbak között játszó csapat alapítása 1907-re tehető, nemzeti sikereik között pedig egy bajnoki címet és három kupagyőzelmet találhatunk. Történt egyszer 2008-ban, hogy kiestek a másodosztály tagjai közé, ami szerte a világon nagy meglepetés volt minden fogadónak és nézőnek. Végül, egészen a 2011-es szezonig kellett várnunk arra, hogy újra a legjobbak között üdvözölhettük őket.

A másodosztályban egyébként hétszeres bajnokok, de sok más egyéb győzelmet is bezsebeltek már az idők alatt.  Ha pedig a fenti mérkőzést figyelemmel szeretnéd kísérni, csak javasolni tudjuk hogy valóban tedd is meg, mert így kaphatod meg a legmagasabb szorzókat cserébe. Mindazonáltal, hogy magas szorzókat kaphatsz így, nagyobb esélyed is van a pozitív eredményekre a mérkőzés végén. Azaz, a Real Betis sokkal esélyesebb az összecsapás alatt, mint a másik csapat.

shutterstock 2137678027


Girona csapata és eredményei

Az 1930-ban alapult csapat egy több mint 13ezer fős stadionban játszik napjainkban. A csapat történelmében 2017-ben történt, hogy felkerültek az első osztály tagjai közé. Alapesetben egy erős csapatnak mondhatjuk őket, viszont nem különösebben rendelkeznek kiemelt eredményekkel. A Girona inkább a saját szintjén győzedelmeskedik többet, és ellenben a nagyobb csapatokkal szemben nem túl esélyesek a játékosok.

Ha tehát szeretnél fogadni a fenti mérkőzésen, és szeretnéd a tipped a biztosabb csapatra rögzíteni, azt javasoljuk hogy inkább a másik csapat felé indulj el. Ebben az esetben ugyanis nemcsak nagyszerű szorzókat kaphatsz, de sokkal nagyobb esélyed is lehet a fogadás esetén arra, hogy nyereséges a tipped.

Ha tehát fogadás, akkor Real Betis. Ne maradj le te sem, és válaszd a nagyszerű szorzókat!

shutterstock 337378991


Hogyan fogadj egyszerűen? – A Trixie fogadásról röviden

Ez a fogadási forma akkor lehet ideális, ha  szeretnél három mérkőzést egyszerre megjátszani, de az egyikben nem vagyunk biztosak. Ebben az esetben, ha a másik két tippünk helyes, akkor is profitálhatunk a szelvényből. Egy egyszerű hármas kombináció esetén ugyan ez a szelvény el fog úszni, ha az egyik tippünk nem jön össze. Ha tehát kombinált fogadást rögzítenél, érdemes lehet ennek a fogadási típusnak utánanézned, mert egy sokkal biztosabb formája a sportfogadásnak, és nagyszerű bevételt hozhat.


Sportfogadási tippünk

Ha tehát érdekel a mérkőzést érdemes a Real Betis csapatára fogadnod. Ebben az esetben pedig az 1Bet sportfogadási irodát választanod. Ha így teszel nemcsak egy biztonságos bukmékernél ütheted el az idődet, de nagyszerű szorzókat is kaphatsz hozzá. Így, ha például arra fogadsz hogy a gólok száma 2.5 fölött lesz, 1.95-ös szorzót kaphatsz cserébe, ha pedig arra, hogy mindkét csapat szerez gólt, akkor is 1.95-ös szorzót kaphatsz mellé.

Ráadásul nem kell mást tenned érte, mint fogadni és előtte az 1Bet sportfogadási iroda weboldalán regisztrálni. Válaszd te is a legmagasabb szorzókat velünk és nyerj nagyot!

1Bet Bónuszfeltételek 87/100
  • Felhasználóbarát felület asztali és mobil verzión egyaránt
  • Rengeteg bónusz új és meglévő ügyfeleknek is
  • Széleskörű esport és élő fogadási kínálat
40T HUF Üdvözlő bónusz Látogatás 1Bet