Labdarúgás: Skócia vs Ukrajna – UEFA Nemzetek Ligája tippek és szorzók – 2022.09.21.

shutterstock 1176865609

Skócia vs Ukrajna – UEFA Nemzetek Ligája

Az UEFA Nemzetek Ligája szeptemberben folytatódik, 09.21-én 21:45-kor méri össze erejét Skócia és Ukrajna a Hampden Park stadionban, Glasgowban. A mérkőzésre igazán jó szorzókkal tehetünk fogadást.

Felmerülhet a kérdés, hogy melyik csapatra érdemes fogadni. Ennek megválaszolására összegyűjtöttünk minden fontos információt a két nemzet legjobbjairól. Áttekintjük a skótok és az ukránok eddigi szereplését az UEFA Nemzetek Ligájában, és megvitatjuk, hogy melyik csapat lehet az esélyesebb a győzelemre.


Skócia az UEFA Nemzetek Ligájában

A skót nemzeti válogatott 2020-ban az UEFA Nemzetek ligájában a B-Ligában a második helyen végzett. Három győzelemmel indítottak hazai pályán a szlovákok és csehek ellen, majd Csehországgal szemben idegenben is győzni tudtak. Szlovákiától és Izraeltől azonban idegenben kikaptak.

A 2022/2023-as UEFA Nemzetek Ligáján a csoportkörben Ukrajna, Skócia, Írország és Örményország küzd meg egymással. A skót csapat eddig két győzelmet aratott Örményországgal szemben idegenben és hazai pályán. Ezzel szemben az írektől csúnyán kikaptak 3:0-ra.  A skótok eddig 6 alkalommal találtak kapuba, és 4 gólt kaptak. Jelenleg a tabella második helyén állnak 6 ponttal.

shutterstock 1736597840


Ukrajna az UEFA Nemzetek Ligájában

Az ukrán nemzeti csapat a 2020-2021-es UEFA Nemzetek Ligájában az A-Ligában igen erős nemzeti gárdákkal került egy csoportkörbe. Spanyolországgal, Németországgal és Svájccal kellett megküzdenie, végül utolsó helyen végeztek a csoportkörben, így jutottak a B-Ligába. A spanyol csapat ellen sikerült hazai pályán 1:0-ra nyerni. A csoportkörben végül összesen 13 gólt kaptak, és csupán 5 alkalommal sikerült gólt szerezni. A másodosztályba kerülés ellen az ukránok fellebbeztek, a Svájc elleni elmaradt mérkőzés miatt. Ezt azonban a Sportdöntőbíróság elutasította, így a válogatott maradt a B-Ligában.

Ukrajna jelenleg lelkiismeretesen küzd azért, hogy visszakerüljön az A-Ligába. Jelenleg a csoportkör első helyén állnak. Eddig három mérkőzést játszottak, két győzelmet és egy döntetlent értek el. 7 ponttal állnak a tabella élén. Írország és Örményország ellen tudtak győzelmet aratni, majd az írekkel játszottak egy 1-1-es döntetlent. Eddig 5 alkalommal találtak kapuba, és 1 gólt kaptak.

shutterstock 420756700


A két csapat egymás ellen

Bár Skócia a FIFA Világranglista 45. helyén, Ukrajna pedig a 27. helyen áll, mégis nehéz megállapítani, hogy jelenleg melyik csapat van jobb formában. Nagy valószínűséggel a skót csapat jobb esélyekkel indul az ukrán válogatottal szemben. Nem csupán az ukránok szeretnének visszajutni az A Ligába, hanem a skótok is keményen fognak küzdeni.

Mind a két csapatnak sikerült már 2-2 győzelmet aratnia, ebből kifolyólag az erőviszonyok nagyjából egyenlőek. A két csapat között pedig csupán egy pont különbség van, így szoros mérkőzésre számíthatunk. Ha fogadást szeretnél kötni, akkor bár nehéz lehet dönteni, mégis nagyobb eséllyel tudsz fogadni a skót válogatottra.

Így azt mondhatjuk hogy mindenképpen egy izgalmas meccsnek nézünk elébe, de ha fogadást is szeretnél kötni akkor inkább a skót csapatra érdemes. Ha pedig már fogadsz rá érdemes élőben is követned az eseményeket, amit a következő fejezetben bemutatott sportfogadási irodánál szerencsére esélyed is van.


Sportfogadási ajánlatunk

Amennyiben magasz szorzókkal szeretnél fogadni a mérkőzésre, akkor a 22Bet oldalán igazán kedvező ajánlatokat találhatsz. A skót győzelemre 2,47-es szorzót kínál az oldal.

Ha a mérkőzésen úgy gondolod, hogy mindkét csapat fog gólt szerezni, akkor erre 1,98-as szorzóval fogadhatsz.

Bár az ukrán válogatottra magasabb szorzóval kínál az oldal, mégis jobb választás lehet, ha a skótokra kötsz fogadást, mert nagyobb eséllyel fognak győzelmet aratni.

 

22bet Bónuszfeltételek 94/100
  • Statisztikák, élő sportesemények, és szinte minden sportág
  • forintban és magyar nyelven is fogadhatsz
  • ázsiai hendikeppel
35T HUF Üdvözlő bónusz Látogatás 22bet