Labdarúgás: Olasz Serie A – Fiorentina vs Lazio Rome – Tippek és szorzók – 2022.10.10.

shutterstock 1137623432

Olasz Serie A – Fiorentina vs Lazio Rome

Az Olasz első osztály mérkőzései mindig is nagy népszerűségnek örvendtek, így nincs ez máshogy a Fiorentina vs Lazio Rome mérkőzés esetében sem. Az összecsapás október 10.-én 20:45-kor kezdődik. Ha nem szeretnél lemaradni a nagyszerű szorzókról maradj velünk, mert bemutatunk minden fontosat. Megbeszéljük miért esélyes a két csapat, bemutatjuk az eddigi eredményeiket. De eláruljuk azt is, hogy melyik sportfogadási irodánál kaphatsz hozzá magas szorzókat.

Hoztunk pár tippet is, így tényleg nem érdemes lemaradnod a cikkünk részleteiről.


Fiorentina – esélyek és eredmények

A csapat alapítása 1926-ra tehető, székhelyük pedig Firenzében található. Becenevük pedig a lilák és a violák. Az első győztes mérkőzésük, ahol bajnokságot is nyertek pedig már pár évvel később bekövetkezett. A negyvenes évektől pedig igazán elindultak eredmények szempontjából. Innentől számítva sorra nyerték a mérkőzéseket és a bajnokságokat, és egyre meneteltek előre a ranglétrán. Az 1960-as években pedig már BL döntőt játszhattak, ahol bár kikaptak a Real Madrid ellen, mégis megismertették a nevüket a világgal. A 70-es években pedig 95 gólt rógott a csapat, ami azóta is rekordnak számít.

Hazai győzelmeik alapján kétszeres olasz bajnoknak, hatszoros kupagyőztesnek, és egyszeres szuperkupa győztesnek mondhatjuk őket. Nemzetközi szinten pedig egyszeres KEK győzelmet szereztek. Illetve, egyszeres Európa Szuperkupa győztesek is. Egyéb győzelmeik között pedig egy Angol – Olasz Kupa győzelmet, egyszeres Mitropa győzelmet is láthatunk.

Ha te magad is szeretnél fogadni, érdemes erre a csapatra figyelned. Bár, egy kifejezetten erős csapatnak mondhatjuk mondkét csapatot, ez a csapat esélyesebb. Összességében viszont mindenképpen egy izgalmas mérkőzésre számíthatunk a két csapattól, így érdemes akár figyelemmel is kísérni az eseményeket.

shutterstock 2045608637


Lazio Rome – Eredményeik és esélyeik

A csapat alapítása 1900-ban történt, és Rómában található a székhelyük. Eddigiekben két alkalommal voltak bajnokok, két alkalommal kupagyőztesek, négyszer pedig szuperkupa győztesek lehettek. Nemzetközi szinten egyszer KEK győzelmet szereztek, egyszer pedig UEFA Szuperkupa győzelmet vihettek haza. Ha szeretnél fogadást kötni, jó ha tudod, hogy am másik csapat sokkal nagyobb eséllyel indul a mérkőzésen. A Lazio Rome a maga szintén erős csapatnak minősül, de arra, hogy győzedelmeskedjenek a másik csapat ellen kevés esély van.

shutterstock 2201097707


Hol fogadj a mérkőzésre?

Ha szeretnél fogadni, jó ha tudod, hogy a mérkőzésre a Libabet sportfogadási irodánál érdemes megtenned a fogadásodat. Ebben az esetben ugyanis óriási szorzókat kaphatsz cserébe. Mindazonáltal, egy kiemelt bukmékernek minősül, amely minden mérkőzésre magas szorzókat biztosít, és bónuszokkal is várja a játékosokat.

Ha nem szeretnél tehát lemaradni, és akár élőben is követnéd az eseményeket, mindenképpen érdemes a Librabet sportfogadási irodát választanod a fogadás rögzítésére.


Sportfogadási ajánlatunk

Ha érdekel a mérkőzés, érdemes azt a Librabet sportfogadási irodánál keresned, és itt megtenned a fogadásaidat. Ebben az esetben ugyanis, ha a teljes meccs erejére fogadsz, a Fiorentina csapatára, 2.45-ös szorzót kaphatsz cserébe. Mindazonáltal fogadhatsz akár arra is, hogy a gólok száma 2.5 fölött lesz és 1.81-es szorzót kaphatsz cserébe. Ha pedig a Fiorentina csapatára rögzíted a tipped azzal kapcsolatban, hogy az első gólt ők szerzik, szintén 1.85-ös szorzót kaphatsz a bukmékertől.

Ha tehát kiemelt bukmékert keresel, és óriási szorzókat a Librabet sportfogadási irodánál érdemes fogadnod. Ha pedig így teszel, a fenti tippeken kívül egyéb más nagyszerű ajánlattal várnak.

Libra Bet Bónuszfeltételek 87/100
  • Élőben történő fogadás lehetősége
  • Virtuális sportok és e-sportok
  • Hasznos statisztikák tömkelege
35T HUF Üdvözlő bónusz Látogatás Libra Bet