Labdarúgás: Angol Premier Liga – West Ham United vs Fulham – Tippek és szorzók – 2022.10.09.

shutterstock 2122132007

Angol Premier Liga – West Ham United vs Fulham

A mérkőzés a West Ham United vs Fulham között az Angol Premier Liga részeként 2022.10.09.-én kerül megtartásra, 15:00-tól. Ha érdekelnek a magas szorzók, a legjobb helyen jársz, mert bemutatjuk, hol kaphatod meg a mérkőzésre a legnagyobbakat. Ezen kívül bemutatjuk a két csapatot, azok esélyeit, de tippeket is szolgálunk arra az esetre ha még új lennél ebben a világban.

Maradj velünk. és tudj meg mindent cikkünkből!


West Ham United – Esélyek a csapatra vonatkozóan

A csapatot 1895-ben alapították, London keleti részén, stadionjuk pedig több mint harmincöt ezer férőhelyes.  Az első időszakban még amatőr tagok alkották, pontosabban egy hajógyár dolgozói. Alapításuk így nem meglepő módon egy hajógyári tulajdonos, és egy újságíró összefogása alapján történt. 1897-ben már győzelmet is arattak, ekkor nyerték még ugyanis az London League bajnokságát. Ezzel pedig automatikus útjuk volt a másodosztály felé.

Amint pedig lehetőségünk nyílt rá, első próbálkozásra bejutottak az élvonalba is. Itt első körben utolsó előttiek lettek, viszont azóta egy igazán szívós csapattá nőtték ki magukat. A csapat klubszíne az első időszakban a sötétkék volt, viszont ahogy az idő telt, átalakították azt világoskékre – és később pedig hozzáadták a vörösbor színt is.

Később 1900-ban anyagi nehézségek miatt feloszlatták a csapatot, de ez szerencsére nem tartott sokáig, ezután pedig megkapták a West Ham United nevet. Viszont, a csapat beceneve, a „kalapácsosok” azóta is tiszteleg a csapat eredete előtt.

1923-ban már az FA Kupa döntőjében is szerepeltek, és bár később kiestek a másodosztályba, mondhatjuk azt is, hogy hullámzó eredményt produkáltak. Bár az eredményeik főként az első – és a másodosztály között dobálták őket, napjainkban megszilárdíthatták a helyüket az első osztály tagjai között.

Ha fogadni szeretnél, érdemes erre a csapatra tenned a fogadásaidat. Ebben az esetben ugyanis sokkal biztosabb tippeket rögzíthetsz, mert ez a csapat az esélyesebb a fent említett mérkőzésen.

shutterstock 1340638292


Fulham – Esélyek és eredmények

A csapat alapítása 1879-ben történt, London délnyugati részén. Az első osztály tagjai között 2021-as szezon óta láthatjuk őket újra. Az 1950-60-as évek óta az idejük nagyobb részét az élvonalban töltötték, de valódi, nagy sikereket a mai napig sem sikerült elérniük. 1975-ban bejutottak az FA Kupa játékosai közé, de győzedelmeskedniük nem sikerült mert kikaptak a West Ham csapatától. A csapat eredményei így mindig is hullámzónak bizonyult. Amit bizonyít az is, hogy a 2018-as első osztályba való bejutás után a következő szezonban egyből kiestek.

Elődöntősök és döntősök is lettek az Intertotó Kupában, az Európa Ligában viszont minden alkalommal csak a selejtezőig jutottak.

Ha fogadni szeretnél, jó ha tudod, hogy a másik csapatnak sokkal nagyobb esélye van győzedelmeskedni a fenti mérkőzésen. Amennyiben a Fulham esélyeit vizsgáljuk azt láthatjuk, hogy a legtöbb bukméker 4-es szorzót biztosít hozzájuk. Ami bár magas, ez főként annak is köszönhető, hogy nem túl esélyesek a meccsen.

shutterstock 1609760857


Ajánlatunk a mérkőzésre

Ha szeretnél fogadni, érdemes azt a Rabona sportfogadási irodánál megtenned. Ebben az esetben, ha például arra fogadsz, hogy nem fog minkét csapat betalálni, 2.05-ös szorzót kaphatsz cserébe. Ha pedig magára a West Ham United csapatára teszed a voksod a teljes meccs erejére, 1.85-ös szorzót kaphatsz cserébe ennél a bukmékernél, így nem érdemes lemaradnod róla neked sem.

Rabona Bónuszfeltételek 92/100
  • Cashout / Cashback funkció
  • Speciális promóciók & bónuszok
  • Népszerű kriptovaluták használata
35T HUF Üdvözlő bónusz Látogatás Rabona