Labdarúgás: Olasz Serie A – AC Milan vs Juventus – Tippek és szorzók – 2022.10.08.

shutterstock 1042822375

Olasz Serie A – AC Milan vs Juventus

Ha az olasz mérkőzések érdekelnek igazán, jó ha tudod, hogy a Serie A egyik mérkőzése óriási szorzókkal vár. Az AC Milan vs Juventus mérkőzésre nagy mennyiségű fogadó meg is tette már a tétjeit. A mérkőzésre október 8.-én kerül sor, este 18:00-tól. Cikkünkben hoztunk pár új hírt a két csapatról, végül pedig megtudhatod azt is, hogy hol érdemes rájuk fogadást kötnöd. De természetesen hoztunk tippet is, hogy mire érdemes fogadnod.


Az AC Milan egyértelmű és félreérthetetlen üzenetet küldött az ellenfeleinek

Az AC Milan 3-1-es győzelme az Empoli ellen lenyűgözte Gianluca Di Marziót.

Két héttel ezelőtt a Juventus edzője, Massimiliano Allegri, megpróbálta igazolni csapata gyenge eredményeit, és kijelentette: „Szívesen megnézném, hogy az Inter vagy a Milan bajba kerülne-e, ha 5-6 állandó kezdőjátékost elveszítene”.  Erre a válasz rövid időn belül meg is érkezett. Az AC Milan annak ellenére tudta legyőzni az Empolit, hogy összesen kilenc játékosát veszítette el sérülés miatt.

Nedim Bajrami gyönyörű szabadrúgása a 92. percben Ciprian Tatarusanut váratlanul érte. Ennek ellenére az AC Milan játékosai nem vesztették el a reményt, és a hosszabbításban Ballo-Toure és Rafael Leao révén két gólt is szereztek.

Amikor bármelyik másik csapat valószínűleg elfogadta volna a döntetlent, a csapat a végsőkig küzdött a győzelemért. Lenyűgöző teljesítmény, tekintve, hogy Saelemaekers, Calabria és Kjaer sérülés miatt kénytelen volt feladni a mérkőzést. Gianluca Di Marzio szerint az AC Milan teljesítménye két egyértelmű üzenetet küldött az ellenfélnek.

Ez egy igazi bizonyíték volt. Amikor a hosszabbításban 1-1-es döntetlenre álltunk, de később sikerül két gólt szereznünk, az azt mutatja, hogy ez egy olyan csapat, amelyik soha nem adja fel. Rafael Leao 4 gólt szerzett és 4 asszisztot adott az idei szezon elején. Soha nem kezdett még ilyen erősen pályafutása során. Ez egy újabb jel.

Az AC Milan a mérkőzés utolsó másodpercéig küzdeni fog a győzelemért, minden mérkőzés alatt.

Az AC Milan tehát mindig kitudja hozni magából a legjobbat. Ezen a mérkőzésen pedig jó eséllyel ugyanígy fognak tenni. Ha tehát fogadni szeretnél, neked is inkább rájuk érdemes figyelned. Akár a teljes meccs erejére, akár félidőre vagy bármi másra fogadnál, ők sokkal nagyobb eséllyel indulnak a mérkőzésen.

shutterstock 2034131240


Juventus – Bologna – 3:0

A Juventus a nemzetközi szünet után Torinóban fogadta a Bolognát. Egy ellentámadás keretében Dušan Vlahović és Filip Kostićo fő szereplésével pedig meg is szerezték a vezetést. A második félidőben méginkább bizonyítottak, amikor Vlahović növelte az előnyt fejelésével, majd Arek Milik nagyszerű találata be is biztosította a 3:0-ás győzelmet.

Hihetetlen mérkőzés volt, óriási győzelemmel, így azt mondhatjuk, hogy igazán bizonyítottak a nemzetközi szintre való visszatérésük alkalmával. Ha viszont fogadni szeretnél, jó ha tudod, hogy a másik csapat sokkal esélyesebb a fenti mérkőzésen.

Most pedig lássuk a szorzókat.

shutterstock 2195826207


Sportfogadási ajánlatunk

Ha érdekel a mérkőzés, jó ha tudod, hogy a Pribet sportfogadási irodánál érdemes fogadnod, ha a legnagyobb szorzókat szeretnéd bezsebelni. Ebben az esetben, ha például arra fogadsz, hogy mindkét csapat fog gólt szerezni, 1.89-es szorzót kaphatsz cserébe a magyarok kedvenc bukmékerétől. Ha viszont arra fogadnál, hogy az AC Milan nevéhez köthető majd az első gól, akkor is 1.81-es szorzót kaphatsz. Ne maradj le a magas szorzókról!

Pribet Bónuszfeltételek 91/100
  • Rendkívül kedvező kosárlabda szorzók.
  • Remek mobilos felület és magyar nyelvű menü.
  • Kedves és segítőkész ügyfélszolgálat, amely nem mellesleg pillanatok alatt válaszol.
40T HUF Üdvözlő bónusz Látogatás Pribet