Labdarúgás: Magyar Labdarúgó Bajnokság – Újpest vs Vasas – Szorzók és tippek – 2022.09.11.

shutterstock 1030915243

Magyar Labdarúgó Bajnokság – Újpest vs Vasas

Ha a legnagyobb szorzókkal bíró magyar mérkőzéseket keresed a legjobb helyen jársz! Szeptember 11-én 21 órától figyeld a képernyőt! Tudj meg mindent velünk az Újpest vs Vasas mérkőzésre vonatkozóan, ami a Magyar Labdarúgó Bajnokság részeként kerül majd megtartásra. Cikkünkből megtudhatsz mindent a csapatokkal és az esélyekkel kapcsolatban, de bemutatunk minden fontosat azzal kapcsolatban is, hogy hol kaphatod meg hozzá a legjobb szorzókat.

Maradj velünk, és tudj meg mindent erről a nagyszerű szorzókat biztosító mérkőzésről!


Az Újpest csapata régen és most

A csapatot 1885-ben alapították, csapatszínük pedig a lila – fehér. Eddigiekben húsz alkalommal voltak bajnokok, tizenegy alkalommal kupagyőztesek, és három alkalommal szuperkupa győztesek is. Székhelyük Újpesten, az 5. kerületben található Budapesten belül. Második helyen a bajnokságban több mint húsz alkalommal szerepeltek, de kétszeres KK győztesek és Nemzetek Tornája győztesek is.

Jelenleg Magyarország egyik legsikeresebb sportklubjaként tarthatjuk őket számon, a Ferencvárosi TC és az MTK után.

Két alkalommal egyébként közép európai kupa győztesek is voltak.

Ha egy biztosabb fogadásra vágysz, az újpesti csapatra érdemes fogadásokat kötnöd. Mert bár jelenleg mindkét csapatra nagyszerű szorzókat kaphatsz, arra hogy győztes fogadó lehess a fenti mérkőzésen, főként arra lesz szükséged hogy az újpesti csapatra rögzítsd a fogadásaidat.

A csapat egyébként az elmúlt hat mérkőzést vizsgálva nem remekelt az eredményeivel. A legtöbbször döntetlenre végzett, így a legtöbb esetben 0-0 vagy 1-1-es állás lett az összecsapások vége amiben részt vett. Ha viszont a Vasas elleni eredményeit vizsgáljuk, azt láthatjuk hogy sokkal nagyobb arányban győzedelmeskedett ez a csapat, mint az ellenfél.

shutterstock 2022636866


Vasas – Eredmények és esélyek

A nagy múltú magyar csapat régóta az élvonalban játszik a magyar csapatok legjobbjai között. Az idők alatt hat alkalommal nyertek magyar bajnoki címet, négy alkalommal pedig kupagyőztesek is lehettek. Alapításuk 1911-re tehető, közép európai szinten pedig eddig hatszor nyerték meg a Közép Európai Kupát. Az évek alatt pedig több nagyszerű győzelmük is volt, bár valójában soha nem tudtak kiemelten az élvonalban játszani.

Épp ezért, ha szeretnél fogadni a fenti mérkőzésen, neked arra kell számítanod majd hogy ez a csapat kevésbé esélyes a meccsen. Arra, hogy a Vasas győzedelmeskedni tudjon mind a bukmékerek, mint pedig a profi fogadók kevés esélyt látnak, de nincs ez máshogy azokkal sem, akik ismerik a két csapat teljesítményét.

Így, neked inkább az újpesti csapatra érdemes fogadásokat kötnöd.

shutterstock 44577907


Hol fogadj ha fogadni szeretnél?

Ha fogadni szeretnél a fenti mérkőzésre a Megapari sportfogadási irodát javasoljuk. Ebben az esetben kaphatod meg ugyanis a legmagasabb szorzókat. Természetesen, a weboldal nem csak erre a mérkőzésre kinál kiemelt ajánlatokat, így ha te is most szeretnél elindulni a sportfogadás világában kezdőként, mindenképpen javasoljuk hogy nézz körbe az ajánlatok között.


Sportfogadási ajánlatunk

Erre a mérkőzésre tehát mi a Megapari sportfogadási irodát javasoljuk. Ha pedig az erősebb csapatra szeretnél fogadni, az Újpest csapat irányába érdemes elindulnod. Ebben az esetben ugyanis, ha például arra rögzíted a téted, hogy nem lesz döntetlen egyetlen félidőben sem, 2.49-es szorzót kaphatsz cserébe.

De akár fogadhatsz a teljes meccs erejére az Újpest csapatára is, mert ebben az esetben is 2.1-es szorzót kaphatsz cserébe. De, ha esetleg a fentiek nem keltették volna fel az érdeklődésedet, választhatsz hendikep fogadást, tehetsz tétet pontos eredményre és még sok minden másra is.

Megapari Bónuszfeltételek 95/100
  • Átlátható, Könnyen kezelhető felület
  • Sok fizetési lehetőség
  • Abszolút megbízható
35T HUF Üdvözlő bónusz Látogatás Megapari