Labdarúgás: Lengyelország vs Hollandia – UEFA Nemzetek Ligája szorzók és tippek – 2022.09.22.

shutterstock 1173580072 1

És te várod már?

Magas szorzók nagyszerű lehetőségekkel az UEFA Nemzetek Ligájában Lengyelország vs Hollandia mérkőzésen 2022.09.22. 21:45-ös kezdéssel.

Szereted a futballt és szeretnéd ezt még izgalmasabbá tenni? Az UEFA Nemzetek Ligája labdarúgótornán megteheted fogadási tipped, és mindezt hatalmas szorzókkal.

Most összefoglaljuk a Lengyel és Holland csapatok elért eredményeit és alap infóit és teljeskörű tájékoztatót adunk arról, hogy kire érdemes fogadásokat eszközölnöd.  A végén azt is eláruljuk kire érdemes megtenned téted, mekkora szorzót kapsz rá és ezt melyik fogadóirodánál teheted ezt meg ha a legjobb ajánlatokat szeretnéd bezsebelni.


Lengyelország

A lengyel válogatott közel 100 éves múltra tekint vissza, és legnagyobb aranykorát a 1970-es években élte. Akkoriban a Vb -n kétszer voltak bronzérmesek, miközben az olimpiai játékokon arany és ezüstértem szereztek. A sikersorozatok után viszont történt egy kis visszaesés a kilencvenes években. Nem sikerült egy nagyobb tornára sem kijutniuk, ezután a visszatérésük a 2002-es világbajnokság volt, ahol csoportkörig jutottak.

2006-ban a vb -n ugyancsak ezt a szintet hozták, majd a következő két alkalommal nem jutottak be a világbajnokságra, 2018-ban pedig szintén a csoportkörig jutottak. Az Európai bajnoki szerepelésük is az elmúlt pár évben erősödött meg, így 2016-ban a negyeddöntőig jutottak.

Az elmúlt évek statisztikai adatait áttekintve az UEFA mérkőzésein 2018-tól a napjainkig, azaz eddig, 14 mérkőzésen vettek részt, melyből három győzelem, négy döntetlen és hét vereséget tudhatnak maguknak. De a 2021-es Vb-selejtezőt egész szép eredményekkel zárták. Kilenc mérkőzésből hét meccset megnyertek és egyet döntetlenre hoztak és csak egyet veszítettek el. A lengyel csapat megalakulása óta, nagyon vegyes eredményeket ért el, de ahogy haladunk előre az időben, egyre jobban fejlődik a futball technikájuk.

shutterstock 434973067


Hollandia

A Holland csapat már az 1900-as évek eleje óta elkötelezte magát a foci iránt és a kontinens legjobb amatőr csapatai közé tartozott. Mivel az amatőr ligára jobban koncentráltak ezért kicsit lemaradtak a világ nagyjaihoz képest. Ezt a szintet a 70-es évekre hozták be, majd ezt napjainkban annyira behozták, hogy jelenleg a FIFA futball világranglista 10. helyén állnak.

2011 augusztusában pedig anélkül, hogy bármikor is nyertek volna Vb -t vezették is a ranglistát. Futball történelmük alatt a legnagyobb vereségük 1907. december 21-én történt, amikor az angol amatőr csapat ellen 12 – 2-re kikaptak. Viszont a legnagyobb győzelmük nem is olyan régen 2011. szeptember 2-án volt, amikor 11 – 0-ra vertél el San Marino-t.

Az eddigi eredményeik alapján, a FIFA világbajnokságon a 2022-es rangadóval együtt 11 alkalommal vettek részt és háromszor is ezüstéremmel távoztak. Egy alkalommal bronzérmet nyertek és egy alkalommal a negyedik helyet is bezsebelték. Az Európai bajnokságon nyolc alkalommal vettek részt. Ahol aranyat is nyertek és négyszer is bronzérmet vittek haza. Az olimpiai játékokon is részt vettek és háromszor is bronzéremmel távoztak – igaz ez még az 1900-as évek elején történt – a Nemzetek Ligája bajnokságon ez idáig egyszer vettek rész 2019-ben, de akkor a dobogó második helyén álltak. A Holland válogatott, az elmúlt évek sikerei alapján igen nagy eséllyel indul nyertesként ezen a mérkőzésen így mindenképpen érdemes a csapat sikereit még jobban át tanulmányozni.

shutterstock 197420879


Sportfogadási ajánlatunk

Felkeltettük az érdeklődésed a mérkőzéssel kapcsolatban? Megtennéd téted? Ha igen, látogass el a 22bet oldalára és fogadj a holland válogatottra most 2.07-es odds lehetőséggel a teljes meccs erejére.

22bet Bónuszfeltételek 99/100
  • Statisztikák, élő sportesemények, és szinte minden sportág
  • Forintban és magyar nyelven is fogadhatsz
  • Ázsiai hendikeppel
35T HUF Üdvözlő bónusz Látogatás 22bet