Labdarúgás: Hollandia vs Belgium – UEFA Nemzetek Ligája – Tippek és szorzók – 2022.09.25.

shutterstock 1182869659

Hollandia vs Belgium – UEFA Nemzetek Ligája

Ha érdekel egy nagyszerű szorzókat biztosító mérkőzés, miközben érdekelt vagy az UEFA Nemzetek Ligája meccseiben is egy nagyszerű ajánlatot hoztunk most neked. A Hollandia vs Belgium összecsapás 2022.09.25.-én kerül megtartásra. Este 21:45-től pedig akár élőben is követheted az eseményeket.

Akár még új fogadó vagy, akár régi motoros aki a magas szorzókat keresi a legjobb helyen jársz. Bemutatunk mindent a két csapattal kapcsolatban, az alapításuktól kezdve egészen az elmúlt időszak eseményein át az esélyeket is számításba vesszük. Megtudhatod tehát, hogy melyik csapatra érdemes fogadnod, és azt is hogy milyen szorzókat kaphatsz hozzá. Végezetül pedig azt is eláruljuk, hogy melyik sportfogadási iroda ajánlja hozzá a legjobb szorzókat.


A holland csapat – Esélyek és eredmények

Az 1956-ban alapított holland első osztály nagyszerű eredményeket zsebelt már be az évek alatt. A csapatok száma jelenleg 16-ra tehető, akik egyszer idegenben, egyszer pedig hazai pályán küzdenek meg egymással. A szezon végén pedig az utolsó helyezett esik ki – azaz cserél helyet a másodosztály legjobbjával. Az évek alatt a legtöbb bajnokságot az AFC Ajax nyerte, akik összesen 34 alkalommal vitték haza a győzelmi kupát. Mindeközben a második helyezett 23x, a harmadik pedig 14x győzedelmeskedhetett.

A holland legjobbak az elmúlt időszakban a legtöbb esetben győzedelmeskedni tudtad, mindösszesen Lengyelország és Németország ellen sikerült csak döntetlenre kihozniuk a mérkőzés végeredményét. Vereségük pedig az elmúlt hat mérkőzésből egy alkalommal sem lett.

Épp ezért is mondhatjuk, hogy bár egy igazán szoros és izgalmas mérkőzésnek nézünk majd elébe, arra hogy a holland csapat fog győzedelmeskedni sokkal nagyobb esélyt látunk. De ezt egyaránt így gondolják a sportfogadási irodák és a profi fogadók is.

shutterstock 198418325


Belgium – Mit kell tudnod a legjobb csapatokról?

Az első mérkőzésükre már 1904-ban sor került, azóta pedig szezonról szezonra nagyszerű eredményeket szereztek a legjobbak a legtöbb esetben. Becenevük a Vörös Ördögök, amit már az első években megkaptak a nézők és az ellenfeleik csapataitól. 1920-ban Olimpiai aranyat nyertek, az 1972-es Európai Bajnokságon pedig harmadik helyezettek lehettek. Később pedig – 1980-ban az Európa Bajnokságon a második helyig jutottak. 2018-ban pedig egészen a harmadik helyig meneteltek a Világbajnokság alatt.

A belga legjobbak a legtöbb esetben győzedelmeskedni tudtak ha az elmúlt mérkőzéseiket vizsgáljuk, bár Hollandia ellen 1-4-re vereséget szenvedtek. Ezen kívül pedig Írország és Wales ellen sem sikerült győzniük, esetükben csak döntetlennel sikerült zárniuk a mérkőzést.

Az tehát már biztos – és te magad is láthatod hogy egy erős válogatottról van szó, kiváló csapatokkal, viszont arra hogy a hollandok ellen győzedelmeskedni tudjanak sokkal kevesebb esély van. Épp ezért, ha te magad is szeretnél fogadásokat kötni érdemes inkább a másik csapatot előtérbe helyezned.

shutterstock 1931502737


A két csapat egymás ellen

Ha a 2022-es eseményeket vizsgáljuk azt mondhatjuk hogy a holland csapat sokkal erősebbnek bizonyul, amit a belga csapat elleni győzelmük is mutat. Ha viszont visszafelé haladunk az időben elsősorban döntetlent, majd pedig belga győzelmet is láthatnánk, így a holland legjobbak erőssége főként az elmúlt időszakban bontakozott ki.


Sportfogadási ajánlatunk

Ha érdekel a mérkőzés érdemes lehet például arra fogadást kötnöd, hogy a gólok száma 2.5 alatt lesz mert ebben az esetben 1.95-ös szorzót kaphatsz. De, ha magára a Holland csapatra fogadsz akkor is 2.47-es szorzó társaságában izgulhatsz a mérkőzés alatt, amennyiben a Megapari bukmékert választod.

Megapari Bónuszfeltételek 95/100
  • Átlátható, Könnyen kezelhető felület
  • Sok fizetési lehetőség
  • Abszolút megbízható
35T HUF Üdvözlő bónusz Látogatás Megapari