Labdarúgás: Hertha Berlin vs Hoffenheim – Bundesliga – Tippek és szorzók – 2022.10.02.

shutterstock 1697409787

Hertha Berlin vs Hoffenheim – Bundesliga

A Bundesliga egyik közelgő mérkőzése nagyszerű szorzókkal vár, így ha nem szeretnél lemaradni a magas szorzókról, érdemes rá fogadást kötnöd. A Hertha Berlin vs Hoffenheim pedig minden magyar fogadónak elérhető, így neked is érdemes rá figyelned. Cikkünkben bemutatjuk a két csapatot, megismerheted azok esélyeit, de eláruljuk azt is, hogy melyik sportfogadási irodánál érdemes rá fogadást kötnöd. 2022.10.02. – Ne maradj le!

Maradj velünk és tudj meg minden fontosat, hogy ne maradj le egy kiváló mérkőzésről, amely nagyszserű izgalmakkal vár.


Hertha Berlin

A csapat alapítása 1892-re tehető, székhelyük pedig a nevükből ítélve Berlinben található. Eddigiekben kétszer voltak német bajnokok, de három alkalommal nyertek a harmadosztály tagjai között is. Ezen kívül pedig nagyobb sikereik között a Német Kupát is említhetjük, ahol három alkalommal sikerült győzedelmeskedniük. Mindazonáltal öt alkalommal Intertotó UEFA Kupát nyertek és egyszer az UEFA elődöntőjében is szerepelhettek.

A csapat így mindenképpen egy erős csapatként tartható számon, viszont ha a győztest keresed a fent említett mérkőzésen jó ha tudod, hogy érdemes inkább a másik csapat felé orientálódnod. Az esélyeik ugyanis sokkal kevesebbek, amiben a profi fogadók és a sportfogadási irodák is mind egyetértenek.

Általuk viszont biztosított, hogy egy kifejezetten izgalmas mérkőzésnek nézünk elébe, így bár nem erre a csapatra érdemes fogadni, érdemes akár élőben is követned az eseményeket. Erre egyébként a legtöbb magyar sportfogadási irodánál lehetőséged van, főleg ha kiválók közül válaszottál. Cikkünk végén bemutatjuk azt a bukmékert is, ahol erre lehetőséged lehet, így érdemes velünk maradnod.

Most pedig ismerd meg felünk a másik csapatot.

shutterstock 741436345


Hoffenheim – Miért esélyesebbek?

A csapat 1899-ben alapult, székhelyük pedig Hoffenheimben található. 2008 óta pedig fix helyük van a német legjobbak között. Klubszínük pedig a kék – fehér. A csapat egyébként sokáig csak amatőr csapatok között játszott, 2000-ben viszont elindult felfelé a különböző osztályok között.  A csapat hullámzó élményeket élt át az évek alatt, és sok – sok olyan eseményt élt át, ami merőbben visszavetette az erejét. Érdekesség egyébként, hogy magyarok is vannak – illetve voltak a csapat tagjai között, így ha hallottál már Szalai Ádámról, Szántó Gergőről vagy épp Lőw Zsoltról, érdemes tudnod, hogy a csapattagok között szerepeltek.

Arra, hogy ezen a mérkőzésen győzedelmeskedhetnek – ahogy már emítettük – sokkal nagyobb esély van, így ha te magad is szeretnél fogadni, érdemes rájuk tenned a voksodat.

shutterstock 2187924241


Hol fogadj a mérkőzésre?

Ha érdekel a mérkőzés, és a legjobb szorzókat biztosító sportfogadási irodákat keresed, érdemes a Librabet bukmékert választanod erre a célra. Így pedig nemcsak erre a mérkőzésre, de sok másra is kiemelt szorzókat kaphatsz. A regisztráció után pedig akár bónuszokat is igényelhetsz, így ezekről sem érdemes elfeledkezned.


Sportfogadási ajánlatunk

Ha tehát szeretnél fogadni, érdemes erre a Librabet sportfogadási irodát választanod. Ebben az esetben ugyanis, ha a Hoffenheim csapatára fogadsz a teljes meccs erejére 2.33-as szorzót kaphatsz cserébe. Ha pedig különlegesebb ajánlatok érdekelnek inkább, jó ha tudod, hogy amennyiben arra fogadsz, hogy 3 alatt lesz a gólok száma 1.85-ös szorzót kaphatsz cserébe.

Érdemes ezen kívül arra is figyelmet szentelned, hogy nem fog mindkét csapat gólt szerezni, mert ebben az esetben 2.45-ös szorzót kaphatsz. Ha pedig arra, hogy a Hoffenheim csapata rúgja majd az első gólt, 1.78-as szorzót kaphatsz.

Libra Bet Bónuszfeltételek 87/100
  • Élőben történő fogadás lehetősége
  • Virtuális sportok és e-sportok
  • Hasznos statisztikák tömkelege
35T HUF Üdvözlő bónusz Látogatás Libra Bet