Labdarúgás: HJK Helsinki vs Ludogorets Razgrad – UEFA Európa Liga – 2022.10. 06.

shutterstock 2174191171

HJK Helsinki vs Ludogorets Razgrad – UEFA Európa Liga

Ha érdekelnek a magas szorzók a legjobb helyen jársz! A HJK Helsinki vs Ludogorets Razgrad mérkőzés az UEFA Európa Liga részeként nemsokára kezdődik. Ha nem szeretnél lemaradni 2022.10.06.-án 18:45-től kerül megtartásra, és ha kiemelkedő bukmékert választottál, biztosíthatunk, hogy a fogadás után élőben is követheted az eseményeket.

Maradj velünk mert bemutatjuk a két csapatot, az esélyeiket, és megtudhatsz minden fontosat amire szükséged lehet a helyes tipp rögzítésére. Végezetül pedig azt is megmutatjuk, hogy melyik bukmékernél kaphatod meg a legmagasabb szorzókat, és azok pontosan mekkora szorzók ha a magyar piacot vesszük számításba.


HJK Helsinki – A csapat esélyei

A csapat alapítása 1907-ban történt központjuk pedig Helsinkiben található. Nemzeti sikereik között több mint harminc alkalommal nyert bajnokságot, tizenhét kupagyőzelmet, és négy szuperkupa győzelmet találhatunk. Első mérkőzésük már győzelemmel zárult, azóta pedig óriási sikereket vittek haza az elmúlt lassan 120 évben. Csapatszínük a fehér – kék, ha hazai pályán, idegenben pedig a sárga – fekete kombót használják. Első bajnoki címünket 1911-ben vitték haza, és ez volt az az időszak amikor a csapat leginkább kiemelkedő eredményeit adta a világnak.

A bajnokságban a férfi ág egyébként a harminc győzelem mellé, tizennégy ezüstérmet is szerzett, miközben a hazai kupán is szereztek a győzelem mellé hatszor ezüstérmet.

Arra viszont, hogy ez a csapat győzedelmeskedjen kevés esély van. Ha tehát szeretnél fogadni, érdemes inkább a másik csapatra tenned a voksod.

Mutatjuk miért.

shutterstock 380848573


Ludogorets Razgrad – miért esélyesebb a csapat?

A csapat alapítása 1945-ben történt, csapatszínük pedig a zöld – fehér. A bolgár labdarúgócsapat egy több mint tízezer fő befogadására képes stadionban játszik. Alapításuk óta tizenegy alkalommal lehettek bajnokok, két alkalommal kupagyőztesek, öt alkalommal pedig szuperkupa győztesek lehettek. A 2010-es év volt az, amikor sikeresen felküzdötték magukat az első osztály tagjai közé. Ahol viszont azóta is fixen tartják a helyüket.

2016-tól viszont szezonról – szezonra öt alkalommal nyerték meg a bajnokságot.

Ha szeretnél fogadni neked is érdemes erre a csapatra tenned a hangsúlyt, mert ők azok akik sokkal nagyobb eséllyel indulnak a fent említett mérkőzésen.

shutterstock 2072950094


Hol fogadj a mérkőzésre?

Ha szeretnél fogadni a fenti mérkőzésre, érdemes erre a Pribet sportfogadási irodát választanod. Ebben az esetben kaphatod meg ugyanis a legmagasabb szorzókat. Ez természetesen Magyarországra igaz, viszont jó ha tudod, hogy ha ezt a sportfogadási irodát választod nem csak erre a mérkőzésre kaphatsz óriási szorzókat.

Mindazonáltal érdemes azt is megjegyezni, hogy ha a Pribetet választod egy biztonságos, jól működő – akár telefonról is elérhető felületet használhatsz erre a célra.

Most pedig lássuk, hogy milyen szorzókat kaphatsz ha ezt a mérkőzést választod.


Sportfogadási ajánlatunk

Ha szeretnél fogadást kötni, tehát érdemes erre a Pribet sportfogadási irodát használnod. Ha így teszel, a Pribet a teljes meccs alatt – a Ludogorets Razgrad csapatára  2.05-ös szorzót biztosít minden érdeklődőnek, így neked is.

Ha pedig arra fogadsz, hogy ez a csapat fog először gólt rúgni, a 1.76-os szorzót kaphatsz cserébe.

De természetesen fogadhatsz gólok számára, félidőre, hendikepre, és sok minden másra is, így ha a fenti tippek nem nyerték el a tetszésed sok más nagyszerű ajánlat közül is választhatsz. Mindösszesen majd arra lesz szükséged, hogy regisztrálj és megtedd a tippeket.

Pribet Bónuszfeltételek 93/100
  • Rendkívül kedvező kosárlabda szorzók.
  • Remek mobilos felület és magyar nyelvű menü.
  • Kedves és segítőkész ügyfélszolgálat, amely nem mellesleg pillanatok alatt válaszol.
40T HUF Üdvözlő bónusz Látogatás Pribet