Labdarúgás: Angol Premier Liga – Chelsea vs Tottenham mérkőzés szorzók és tippek – 2022.08.13.

premier liga 3

Angol Premier Liga – Chelsea vs. Tottenham

A Chelsea vs. Tottenham mérkőzés augusztus 13-án 16:00 órakor kerül megrendezésre. Kétségtelen, hogy az angol bajnokság egyik legizgalmasabb meccse lesz ez, hiszen mindkét csapat sok éve a legkiválóbb angol klubok közé tartozik. A kékek és a fehérek rangadója egyébként is mindig eseményszámba megy, hiszen mindkét fél óriási rajongótáborral rendelkezik és gyakran igen gólgazdag mérkőzéseket produkálnak.

Ha azonban a szurkolás élményét még tovább fokoznád, és szeretnéd fogadásaidat már jó előre bebiztosítani, mi ebben a cikkben segítünk abban, hogy megtudd az esélyeket, és hogy kire érdemes fogadást kötnöd!


Tottenham

A Tottenham volt az első klub a 20. században, amely a bajnoki és az FA kupa megnyerésével duplázni tudott, amikor az 1960-61-es szezonban mindkét címet megnyerte. 1972-ben az UEFA kupa első győztesei is ők voltak, így ők lettek az első brit klub, amely két különböző nagy európai trófeát nyert.

Az 1950-es évektől a 2000-es évekig tartó hat évtized mindegyikében gyűjtöttek legalább egy egy nagy trófeát, ezt a teljesítményt csak a Manchester United érte el rajtuk kívül.

A nagy győzelmek tekintetében azonban régóta adósa rajongóinak a klub. A fehérek a tavalyi szezonban ma már fantasztikusnak mondható teljesítménnyel a negyedik helyet érték el a bajnokságban. Éppen megelőzve ezzel az ötödik Arsenalt. Legutóbbi mérkőzéseiken Harry Kane vezetésével rendre megverték a Norwich Cityt, a Burnleyt és az ágyúsokat is, valamint döntetlent értek el a Liverpoollal szemben.

A Tottenham tehát ma is ott van az élvonalban, de a rivális Chelsea ellen a fogadóirodák többsége nem tartja esélyesnek.

shutterstock 1387650500


Chelsea

A világ egyik legjobb csapata és egyben a Bajnokok Ligája jelenlegi cím védője nem igazán szorul bemutatásra. A számok alapján ők a legtöbbet érő klub az egész világon (3,2 millió dollár), éves bevételük pedig az egekben van. Hozzá tesz a csapat értékéhez, hogy játékosaik közül többen is minden évben esélyesek az Aranylabdára, így Jorginho, Romelu Lukaku vagy N’Golo Kanté is.

Hogy játszott a Chelsea az elmúlt meccsei során?

Nos, az eredmények nem tűnnek kiemelkedőnek (két győzelem mellett három döntetlen), azonban mindez elhomályosul a tény mellett, hogy az FA Kupa döntőjében a múlt hónapban legyőzték a Liverpool csapatát. Ezzel megszerezték nyolcadik kupagyőzelmüket.

chelsea 2


A Chelsea és a Tottenham korábbi mérkőzései

Az elmúlt másfél év során a kékek és a fehérek hat alkalommal csaptak össze egymással.  Mind a hat alkalommal a Chelsea győzött. Meccseiken nem volt ritka a 2-3-as gólkülönbség sem. A Tottenham pedig egyetlen alkalommal sem volt képes ellenfelének betalálni!

Bár, ahogy azt már említettük, egy kifejezetten izgalmas mérkőzésnek nézünk elébe. Mégis sokkal nagyobb eséllyel indulhat a Chelsea csapata a fenti meccsen. Ebben pedig a legtöbb sportfogadási iroda egyet is ért, mégis nagyszerű szorzókat kínálnak.

Épp ezért, ha érdekel a sportfogadás és szeretnél óriási szorzók mellett fogadásokat kötni érdemes a Chelsea csapatára tenned a voksodat. Így nemcsak magas szorzókat kaphatsz hanem óriási élményeket is, na és persze még nagyobb nyereményeket! Most pedig következzen a legnagyobb szorzó, amit bezsebelhetsz a mérkőzésre.


Sportfogadási ajánlatunk

Ha szeretnél a fenti mérkőzésre fogadni, érdemes erre a bet365 felületét használnod. Ha így teszel, és az erősebb Chelsea csapatára fogadsz, és a teljes meccsre fizeted be a téteket, 2.1-es szorzót kaphatsz cserébe.

bet365 Bónuszfeltételek 95/100
  • A világ egyik leghíresebb, legmegbízhatóbb és leghitelesebb oldala
  • Az egyik legjobb élő fogadási kínálat a világon — élő közvetítéssel együtt
  • Remek bónusz ajánlatok
15T HUF Üdvözlő bónusz Látogatás bet365