Labdarúgás: Burnley vs Stoke City – Angol Premier Liga – Tippek és szorzók – 2022.10.05.

shutterstock 13720936

Burnley vs Stoke City – Angol Premier Liga

Az Angol Premier Liga részeként megrendezett Burnley vs Stoke City mérkőzésre nagyszerű szorzókat kaphatsz. A mérkőzés 2022.10.05.-én kezdődik, 20:45-ös élő közvetítéssel. Cikkünkben elhoztuk neked a legnagyobb szorzókat biztosító sportfogadási irodát. Illetve, tippeket is, hogy mire érdemes fogadnod a mérkőzés alatt. Szót ejtünk ezenkívül pár hírről is, amit a két csapat esetén a legnagyobb érdeklődés övez. Maradj velünk, és tudj meg mindent!


Elutasítva a Burnley által

A Burnley elutasította a lehetőséget, hogy 2014-ben mindössze 7 millió fontért szerződtesse a Spurs sztárját, Harry Kane-t. A vezetőség nem volt hajlandó 3 millió fontnál többet költeni. A Burnley tehát 2014-ben visszautasította a lehetőséget, hogy 7 millió fontért leigazolja Harry Kane-t, árulta el Sean Dyche korábbi menedzser.

A Clarets a 2014-15-ös szezonban a Premier League-be való visszatérést követően egy nagyágyút keresett. Dyche nagy rajongója volt Kane-nek, aki akkoriban éppen kezdett nevet szerezni magának a Tottenhamnél.

Az előző szezonban Kane tízszer lépett pályára a Premben, és háromszor volt eredményes. Így amikor Dyche Kane után érdeklődött, Tim Sherwood akkori menedzser 7 millió fontot ajánlott a Burnley-nek. Burnley vezetősége azonban nem volt hajlandó megfelelni a kért árnak, helyette inkább a Hull George Boydot kereste meg, és 3 millió fontos átigazolást zárt le.

Kane abban a szezonban 31 gólt szerzett a bajnokságok alatt. A Spurs az ötödik helyen végzett, míg a Burnley-t visszasorolták a Championshipbe. A 2014/15-ös szezon vége óta Kane elképesztő 165 Prem-gólt szerzett.

A Burnley azonban nem tudta megmenteni magát, és kiesett a másodosztályba.

Így jó eséllyel azóta sokszor megfordult már a fejükben, hogy nem biztos, hogy jó döntés volt a sztárt elutasítani.

shutterstock 1241180179


A Stoke City főnöke felbátorodott, de az alapokra helyezi a hangsúlyt

07A Stoke City a Watford elleni megaláztatás után a feljutásért küzdő Burnley ellen lép pályára.

Lex Neilt felbátorította Dujon Sterling debütálása a Stoke Citynél – de a csapatot az egyének elé helyezi, miközben a Burnley elleni újabb kemény megmérettetésre készül.

A 22 éves Sterling a szeptember elején csatlakozott a Stoke-hoz, amikor megállapodott egy szezonra szóló kölcsönszerződésről a Chelsea-vel, de fel kellett épülnie egy kínzó sérülésből, és előbb össze kellett szednie magát, mielőtt játszhatott volna, vasárnap a Watford ellen. Trükkös volt a Watford ellen, amely fokozatosan növelte a teljesítményét, de 77 percig balhátvédként játszott, mielőtt 2-0-s állásnál kivették volna a pályáról.

A Watford 4-0-ra győzött, és most a Stoke-nak idegenben kell megtalálnia magát a Premier League-friss Burnley ellen, amely Vincent Kompany vezetésével a negyedik helyen áll, és az első 11 meccséből egy vereséget szenvedett.

shutterstock 2203735829


Sportfogadási ajánlatunk

H érdekel a mérkőzés, először is jó ha tudod, hogy a 20Bet sportfogadási iroda biztosítja hozzá a legmagasabb szorzókat. Ennél a bukmékernél például, ha arra fogadsz, hogy az eredmény 2.5 alatt lesz 1.89-es szorzót kaphatsz cserébe. Fogadhatsz ezen kívül arra is, hogy nem fog mindkét csapat betalálni, mert ebben az esetben is 1.92-es szorzó vár rád. Ha pedig inkább a hagyományos sportfogadást keresők közé tartoznál, jó ha tudod, hogy a teljes meccs erejére a Burnley csapatára fogadva 1.76-os szorzó vár.

Természetesen ez nem minden, így ha érdekel a mérkőzés érdemes körbenézned a 20Bet hivatalos weboldalán a lenti linkre kattintva és regisztrálva, mert sok már nagyszerű ajánlat is vár.

20bet Bónuszfeltételek 98/100
  • Különféle fogadási piacok
  • GYIK szekció elérhető
  • Népszerű kriptovaluták használata
35T HUF Üdvözlő bónusz Látogatás 20bet