Labdarúgás: Augsburg vs Bayern Munich – Német Labdarúgó Bajnokság – 2022.09.08.

shutterstock 1400558975

Augsburg vs Bayern Munich – Német Labdarúgó Bajnokság

A Német Labdarúgó Bajnokság részeként megtartott mérkőzésre szeptember 17.-én, 16:30-tól kerül sor. Az Augsburg vs Bayern Munich között megtartott mérkőzés óriási népszerűségnek örvend – nemcsak Németországban, hanem az egész világon, így mi is úgy éreztük, hogy jó ha pár szót szóluk róla.

Maradj velünk, és ismerd meg a két csapatot, tudd meg az esélyeket, és figyelj rá hogy végig velünk maradj, mert egy – a magyar piacon elérhető legnagyobb szorzókat biztosító bukméker tippet is hoztunk neked.


Augsburg csapata – Honnan indult és mivé lett?

A csapat teljes történelme alatt egyszer jutott fel az első osztály tagjai közé, 2011-ben, azóta viszont fixen tartják is a helyüket a legjobbak között. Csapatszínük a vörös – zöld – fehér, alapításuk pedig 1907-re tehető. Stadionjuk jelenleg harminc ezer férőhelyes.

Történelmük során nagyobb eseményt még nem nyertek meg, de több tíz kupát hazavihettek már a német foci csapatai elől. Az elmúlt pár mérkőzését figyelembe véve viszont nem sok győzelmet láthattunk a csapattól, sőt mi több – többször előfordult hogy vereségük részükről nulla góllal zárult.

Fontos ezen kívül megemlíteni, hogy tíz százaléknál nagyobb esélyt egyik sportfogadási iroda sem ad a csapatnak. Így tehát, ha te magad is fogadni szeretnél, érdemes inkább a másik csapat irányába elindulnod.

shutterstock 2066958011


Bayern Munich – A csapat régen és most

A csapat alapítása 1900-ra tehető,  azóta pedig a legtöbb esetben Németország egyik legsikeresebb egyesületeként tarthatjuk őket számon. Összesen húsz Kupagyőzelmük és harminc Bajnoki győzelmük volt. Ezen kívül pedig nyolc alkalommal Szuperkupa győztesek is lehettek. Illetve hat alkalommal Ligakupa győztesek. Nemzetközi sikeresek között hat BEK győzelmet, egy UEFA Kupa győzelmet, két világbajnoksági győzelmet és sok – sok egyéb nagyszerű eredményt is láthatunk.

Az elmúlt időszakban a legtöbb mérkőzésüket így nem meglepő módon győzelemmel zárták, sőt mi több, volt hogy öt gólt is lőttek, miközben az ellenfél csapata egyet sem. Így tehát rájuk érdemes figyelned. Arra ugyanis hogy győzedelmeskednek sokkal nagyobb esély van, minthogy a másik csapatnak sikerül.

shutterstock 98306834


A kombi fogadások

Mint a legtöbb összetett kombinációs fogadás esetén, itt is javasolt kerülni az alacsony szorzós eseményeket. Annak érdekében, hogy minél jobban jöjjünk ki a játékból, érdemesebb olyan eseményt választani, amiben biztosak vagyunk és viszonylag magasabb szorzóval rendelkezik. Ha az események között megjelenik egy alacsonyabb szorzóval rendelkező mérkőzés, ez nem jelenhet még problémát. De a legoptimálisabb, ha 2.00 feletti szorzóval rendelkező mérkőzést választunk.

Ezeken kívül erősen ajánlott, hogy csak olyan sportágban tegyünk ilyen fogadást, amelyet jól ismerünk. Rendszeresen követünk. Általános sportfogadási tipp, hogy mindig legyünk naprakészek és tájékozottak, így növelhetjük a profitot és közben még szórakozást, izgalmat is nyújt a játék. A legjobb, ha a fogadás előtt megnézzük a statisztikákat, a játékosok aktuális állapotát. A profit érdekében mindig érdemes józanul dönteni, és az eszünkre hallgatva megtenni a sportfogadást.


Sportfogadási ajánlatunk

Ha fogadni szeretnél erre a mérkőzésre mi mindenképpen a Megapari sportfogadási irodát javasoljuk. Ha például arra fogadsz, hogy szerinted nem fog mindkét csapat gólt szerezni, azonnal 2-es szorzó mellett indulhatsz el a fogadással. De, ha arra fogadnál, hogy a gólok száma 3 alatt lesz, akkor is 2.35-ös szorzót kaphatsz cserébe. Természetesen ez csak pár tipp, érdemes átnézned a Megapari sportfogadási iroda többi ajánlatát is.

Megapari Bónuszfeltételek 95/100
  • Átlátható, Könnyen kezelhető felület
  • Sok fizetési lehetőség
  • Abszolút megbízható
35T HUF Üdvözlő bónusz Látogatás Megapari